Förlåt

Jag håller på att fixa min egengjorde design nu på kvällarna när Molly sover, därav dålig uppdatering.

Mums


Äckligt gråa morgon!


Varför kunde inte solen stanna för? Jaja, sluta klaga du fick sol igår.

Tro inte att jag nyss gått upp för sån lyx har jag inte längre. Vi var upp halv sex med pappa. Han börjar klockan sex idag så jag har passat på att plocka undan överallt. Skall dammsuga sen också. Tycket att jag gör inget än att plocka undan och städa?

Jag sitter här i min älskade One Piece, slängde precis iväg ett mail till dom då jag inte fick min faktura med, den lär jag ju behöva ha om dom vill ha mina pengar ;)
Några som även fick mina pengar var Skatteverket. Daniel deklarera för mig igår, det har han som straff för att jag har skrivit på att jag är delägare i hans företag. 1 702 kronor fattigare blev jag på grund av mina fonder som jag sålt under året. Trodde jag skulle få betala mycket mer! Bort emot sju-åtta tusen trodde jag, så jag blev väldigt glad när det knappt var två tusen jag skulle betala :)

Förresten

Till dig Alexandra som tipsade om Babblarna-klippet.

Molly blev helt tyst när jag satte på ljudet! Hade den på repeat ett antal minuter och hon låg tyst och stilla och bara lyssnade :P
Tusen tack för tipset ♥

Har även satt på Spotify med Barnkammarboken, där jag kan typ alla låtar efter att sjungit dom med Minea. Men dom sätter jag på och sjunger med och leker med Molly och hon älskar´t! Skrattar som bara den! Speciellt till 'Ketchup ska pruttar' och jag gör pruttljud.
Jösses, lilla flicka skrattar så hon kiknar!

Molly shakar



Vi spelade in en video med Molly till min lillasyster ♥ som befinner sig i Malta nu.
Vi har alltid sagt att Molly har en sån sööt och liiten rompa!

Hus



Jag och Daniel håller på och kollar runt på hus. Detta har vi båda fällt för. Så snyggt när det är högt tak tycker jag. Men allt kan ändras! Vi ska ju inte bygga hus än. Får börja jobba först, så Om något halv år/år eller så ska vi kolla våra möjligheter och så.
Båda längtar så tills vi kan bygga hus :)

4 månader ♥


Idag är vårt lilla hjärta fyra månader. Idag åt hon även tre stora teskedar med mat!

Dagens underbara


Åh idag har vi hittills haft en superduper mysig dag jag och Molly. Solen sken heeeeela dagen, varmt vart det också
(nu har solen försvunnit lite)


Första som skedde var att jag slapp gå upp inatt för att mata Molly då Daniel gjorde det, han la sig klockan tre inatt men så vakna Molly så han kom inte i säng förens vid klockan fyra. Sen så gick Daniel upp och hämtade Molly och la henne mellan oss när klockan var sex. Himmel och pannkaka, Daniel gick upp! Det tackar jag för! Så när vi legat där ett tag så gick jag och Molly upp och lät pappa sova vidare ♥

Jag åt något ägg och lite chips (hihi) sen när klockan var halv nio så ringde Ajka och pratade lite. Hon var på väg hem från en dejt. Jag och Molly var på väg ut så vi gick hem till Ajka. Sen så gick vi en promenad till stan där vi satte oss på ett café och pratade om massa.

Sen så gick vimot linfärjan och åkte över där så gick vi omkring på Nötholmen. Ett riktigt fint ställe. Är nästan som Venedig bland husen där. Hade inte vart helt fel å bo där inte. Sen så släppte vi av Ajka hos hennes kompis som bor där så traskade jag och Molly hem. En helt uuuunderbar förmiddag. Tack Ajka för den ♥

Pyjamas



När vi var på stan förut jag och Danne med Molly så kom Danne på att vi måste nog köpa nya pyjamaser åt
Molly med då byxbena slutar typ lite längre ner än knäna :P Så vi köpte detta två.
Den blå har korta byxben som är perfekta till sommaren så det är varmt och så inne.
Dessa fyndade vi på Lindex

Sittvagnen





Molly stortrivs i sittvagnen. Då hon är en av världens nyfiknaste personer så passar detta super bra! Lägger hennes bitsak bredvid henne där med så hon kan leka lite med den.

Jag och Danne gick till affären förut för att köpa lite grejer till kvällens mat, Molly somnade så gott på vägen hem med nappen i mun och bit-saken i högsta hugg! Kom på förut att hon får ha en lite tunnare mössa nu när det går mot varmare tider istället för den lite tjockare hon har nu. Får se om jag hittar någon, men tills dess har hon ju den och i annat fall så finns ju luva på jackan.

Gapar efter mer


Molly gillar maten mer och mer nu. Är så roligt att se! Första tuggan är alltid si sådär men sen så gapar hon stort efter mer ♥

Dålig mobilbild men...

... Molly kan sitta upp i några sekunder själv :)


Vååår


Sol?


Det är blå himmel nu. Kan vi ha tur att den förblir? Hoppas hoppas!

Från a till ö












Proppmätt


Lille fisen sover sen tre timmar tillbaka. Jag har hunnit äta räkor och en bit kladdkaka samt några nötter och nu är jag PROPPMÄTT. Jag som hade köpt chips med som jag skulle äta. Hur hade jag tänkt de tro?

Daniel är ju iväg med sina arbetskollegor och jag är hemma själv i min onepiece. Har ni ingen sån? INVESTERA i en, dom är helt klart värt pengarna! Just nu sneglar jag på tv:n det går en klassiker där. Dödligt vapen 2. Alla dom filmerna är bra tycker jag.

Är jag allt för klen om jag går och lägger mig nu tro? Har gått och lagt mig jätte tidigt dom senaste dagarna nu. Men att gå å lägga sin kl 22:20 på en fredagkväll är lite klent... För att vara mig. När jag var på tjocka så vart jag öppe till typ fyra-fem på nätterna/morgorna.

Morfar hör du mig? ♥

Igår natt när jag matade Molly så satt jag och tänkte på min morfar. Jag var bara fem år när han gick bort. Hemma så pratar vi inte om det. Vet inte varför vi inte gör det, har helt enkelt inte blivit av. Men när jag satt där och matade lillan så kom jag täka på han, kommer inte ihåg någonting av han nästan. Kommer ihåg hur han sitter där i gungstolen men sina stora glasögon och röker sin pipa hemma hos mormor.

Men idag när vi var på promenad med mamma så frågade jag om han och då berättade hon lite...
Han dog av en hjärnblödning. Han hade fått en två år innan. Men han blev aldrig sig lik sen dess berätta mamma. Han och mormor hade en affär, Malms livs som såldes köttvaror. Han jobbade jämt och ständigt tydligen. När han fick denna hjärnblödningen så kom alla mammas fem syskon till Strömstad för att sitta med han på Strömstads sjukhus. Mamma sa att det var den Enda dagen hon inte vart på skolavslutningen. Det var den natten han dog.

Jag var ju som sagt bara fem år och inte visste vad som hänt. Men mamma berättade att när vi var på kyrkogården så skulle vi sätta i blommor i ett sånt "rör" ni vet? Så satte vi ner röret i jorden så gick jag försiktigt fram och sa: "Morfar? Morfar hör du mig? Morfar?"

Jag saknar dig morfar. Önskar du inte gick bort så jag fått en chans att lära känna dig med. Så du fått träffa ditt barnbarns barn. Alla saknar dig. Men vi ses i Nangijala istället, om ett tag.

It's here!!


Aj



När jag skulle gå hem från mamma så fick jag världens j-vla mensvärk. kunde knappt gå, så ont gjorde det. Kännde hur jag blev alldeles likblek i ansiktet. Sen körde jag en tung vagn med Molly i och massa varor så det blev ju inte direkt bättre. När jag kom hem så tog jag en ipren men det har fortfarande inte hjälp :( Har haft sån här mensvärk i några dagar nu. Skall det vara de när man nyss satt in spiral?

30kr styck


Jag och mamma vart ju på stan och gjorde ett par ärenden. Gick inom Lindex för att köpa lite mer kläder till Molly då hon bara har tre bodys och ett par byxor som passar :P Jag köpte ett par superfina hängslebyxor och en söt body i röd och vit. Sen så fyndade mamma loss på REA-hörnan, fyra bodysar för 120:- alltså 30:-styck. Som hittat! Dom tackar vi för mami!

Hos mor

Nu är vi hemma hos mot efter en hemväg i ösregn :) ska färga mammas hör igen då sist blev det inte bra. Sen ska jag få mat här :)


Grått

Är ute och gör lite ärenden med mamma. Är så tråkigt väder idag. Men som tur är har jag fått låna ett par golf - regnställ av mamma tills jag hittat något regnställ jag vill ha. Nu blir jag inte blöt längre :)


Liten Josse








Va söt man var när man var litenn. Här är jag t.o.m 1år tror jag.

Just nu

Fröken sover i vår säng :)


Fjärten


Nu har jag monterat upp sittdelen till Molly, så vi ska ta en premiär-tur med den senare idag då vi ska hämta pappa Daniels paket och kanske mamma Josses paket OM min one piece har kommit dvs :)

Sitter och bläddrar igenom Jollyrooms reklamblad och skall nog beställa lite saker där ifrån tror jag. Får se vad det blir. Får höra med Daniel med om vad han tycker om det :)

Vart är du?

Ja det är frågan. Vart i helsike är du solen? Vaknade vid sex då lillan ville ha mat som vanligt men sen kunde jag inte somna om! Kan nog ha med att göra att jag somna kvart i åtta igår kväll. Så skönt och behövligt! Dock så missa jag Greys Anatomy, men jag missade inte något direkt så de vart väl tur. Får kolla på nätet sen det avsnittet.

Jag käkade frukost sammen med Daniel i morse vilket vi typ aldri gör tillsammans. Sen gick jag å la mig för att bara slappa. Nu är Daniel på g för att gå till jobbet. Åå nu vakna Molly med e Ett gråt. Så nu ligger hon bredvid mig i sängen :)

Jag funderar på om jag ska ta ner sittdelen från vinden och ha den istället för liggdelen. Hon älskar ju att sitta upp får se hur jag gör.

Nej nu ska jag mysa med Molly här i sängen!


Hos BVC

Jag var ju hos BVC idag med Molly idag. Lena-Lill (vår bvc-tant) tyckte Molly var så söt i sin lilla toffs! Vem tycker inte det liksom? :) Hon hade nästan gått upp 1kg på en månad. Hon växer så fint så fint! Vi var la klara på tion minuter som vanligt, hon frågar alltid om det är något jag undrar över men nää, allt är solklart för mig. Molly ska få sin andra vaccination om en månad med. Hoppas det går lika bra som det gjorde sist.

Vi har ju frysigt in Mollys smakportioner i sånna former som man fyller med vatten och dom vlir is. Sånna har vi fyllt med Mollys mat i något större än teskedsportioner, och idag så åt hon 1½ tesked. Hon gapade hela tiden efter mer tills det fick räcka. Så roligt nu när hon börjar käka. Undra vad hon ska få efter denna burkmat är slut. När hon har bytit ut en måltid med smakportion så ska jag börja göra egna purrér. Ska bli spännande :)

Nu har jag ääntligen fått Molly till att somna. La henne i babysittern och vaggade henne samtidigt som jag pratade med Ajka i telefonen, men nä hon vill inte somna. La henne i vagnen och ut med henne på balkonen men då vart de en väldans protest så fick ta in vagnen här och rulla henne och nu har hon somnat :)

Även inatt vaknade jag upp med mensvärk och har det fortfarande. Känns som det rinner stora floder från mig så det blir inget babysim idag tyvärr. Tessan kunde inte bada heller då Minea är hemma från dagis idag.

Uppdatering


One piece

Nu har jag beställt en One piece från PieceOfNorway. En lila blev det. Hoppas jag får den innan helgen :D

Regn.

Vaknade nyss så jag ligger kvar i sängen och lyssnar på hur gullungen ligger och pratar och skrattar där borta i sitt rum.

Vill inte gå upp idag. Läste på Facebook att det regnar ute :( varför kan inte solen komma? Den har inte vart här på typ två veckor. Solen brukar titta fram på kvällen, men då är man ju inne...

Idag ska vi till BVC för mät&vägning. För en månad sen så var hon 60cm och vägde 6885g.
Hur stor tror ni hon är nu? :)


Toffs




Molly har en toffs i håret idag. Sååå söt! Nej nu skall Molly få smaka lite på barnmaten, även om hon spottar ut de,
sen ska hon få ersättningen sen så går vi bort till Tessan, Minea och Mellin (Melvin)

Dagens lunch


Detta åt jag till lunch idag. Två ägg och en hembakad fralla med mjukost på. Gott.
Men som vanligt när man sätter sig ner och skall äta så vaknar Molly :P

Mensvärk

Åh jag vaknade upp klockan ett i natt och har en sån fruktansvärd mensvärk. Slängde i mig ipren och somnade om tillslut men när jag vaknade i morse så var den tillbaka. Har fått mens nu även. Attans! Jag som hoppats på att jag kanske sluppit att få de nu när jag har spiral. Men den kanske försvinner helt sen. Inte kul att ha mens, speciellt inte när vi ska på babysim i morgon. Blir att skippa det denna gången med, jag kan verkligen inte bada när jag har mens, känner mig så äcklig vanligtvis med mens och om jag ska bada med de? Nejtack. Gaah! Är så surt att vi betalat massa pengar för att gå på simmet så har vi knappt varit där! Får höra med tessan igen om hon kan tänka sig ta bada med Molly. Får fjäska rejält :) Daniel slutar klockan fem i morgon med. Inte för att han hade ställt upp på att bada med henne men.

Molly sover ute i vagnen nu igen och jag har damsugit och dammat och plockat undan här hemma. Alltså hur i h-lvete kan det vara så mycket damm? Tycker inte jag gör annat än att damma av allt. Speciellt svarta möbler, där syns ju skiten så väl!

Idag ska jag och Molly ta en promenad hem till syster och hennes barn. Får se vad vi hittar på för skoj. Nej nu skajag vagga Molly lite sen spela lite datorspel :)

Triss






Trött tjej

Danne jobbar till klockan nio ikväll så jag skall gotta mig med helt otippat, TACOS! Jag brukar ju nästan alltid ha räkor när Daniel jobbar sent eller så för han gillar inte de så då passar jag på, men fiskaffären har inte öppet idag, är ju måndag. Så då får det bli tacos. Jag äääälskar tacos. Molly sover ute nu med. Hon sov i en timma och vaknade där vid klockan kvart i 10, sen så somna hon i en halv timma när klockan var tolv. sen när klockan var två så gick vi till stan och då somna hon på störte och sover ännu. Trött tjej!
Hon börjar bli "o-lättroad" förr kunde man ju lägga henne ner i gymmet så låg hon där en liten stund, men nu så går det inte. Vad i hela hisingen ska jag göra me na? ;) Någon som har något tips på roande leksak eller något sånt? Jag har ju en del att stå i här hemma så hade vart skönt om hon roat sig själv. Nä, nu skall jag ta på mig en tjocktröja för jag fryser! Attans också! Jag skule köpt något nyttigt gott att ha tills ikväll efter maten. Satan att jag glömde det!

Frukosten i morse


Molly ville såklart sitta med när mamsen åt frukost. Vad annars? Mamsen åt två löskokta ägg och ett glas multivitaminjucie. MUMS!

Flickan sover


Nu sover lilla flickan ute i vagnen. Asså det är ganska gött på något vis att vara uppe tidigt. Molly vaknade ju vid klockan sex och ville ha mat sen så ville hon inte somna om så då la jag henne i vår säng där hon låg å kika runt medan jag och Daniel halvsov. Sen när klockan var kvart i åtta så gick jag och Molly upp. Åt lite frukost och klädde på oss.

Ska se om jag klarar vara utan godis och dylikt idsag tills torsdag, på fredag är det helg då får man äta :) Men nu i helgen har jag inte ätit så mycket. Druckigt en del CocaCola men en f.d Cola-beroende så är det OK, men typ lite pringleschips och en bit kladdkaka. Sen en del pistachnötter men det tycker jag inte är värre än godis. Så jag är stolt. Men nu ska jag iaf se mån-tors utan godis, kakor och dricka. Sen har jag ju Wii-spelet på 30 minuter HARD som jag ska göra mån-tors, sen får jag och Alex ut och springa med. Iallafall en gång denna vecka. Nu har vi varit slappa!

Nya kläder



Molly fick ju kläder av sin famor och farfar. Jättefina! Idag har Molly på sig ett par jeans och den röda Hello Kitty bodyn.
Så söt hon är! Ska försöka knäppa lite bilder sen :)

Sockan

Godmorgon säger vi med sockan i ansiktet


Blå


Så otroligt vackra små blåa ögon

Dagen är över






Då är snart denna helgen över. Det gåt tok för snabbt alltså! Det var ju nyss fredag kväll? Jaja. Denna dag har spenderats med att vara hemma. Vi tog en promenad in till stan vid klockan två och lämnade in lotterna som vi fått av Daniels farmor i påskpresent, visade sig att vi vunnit 100 kronor :) Då köpte vi dricka samt nya nappar till Molly, retronappar. Så grymt coolt med nappar som en själv hade när man var liten. Vi fick ju en sån napp när jag låg inne med Molly på östra men nu är den borta? Så vi köpte ett paket med tre i.

Sen så har svärmor och svärfar och Daniels bror hit. Vi åt pizza och kladdkaka. Mums! Molly var inte alls lite gnällig som hon vart sen tidigare. Förutom då hon fick ett litet utbrott men var för att hon var trött. Nu har dom åkt hem och nu skall jag och Danne sätta oss vid datorn och spela lite bilspel.

Ha en bra söndagskväll! :)

Molly


Mollys rum








Såhär ser Mollys rum ut nu. Datorstolen ska förstås inte stå där men den får stå där tillsvidare då vi har en annan stol att sätta där :)
Vad tycks?

Väntar


Molly väntar med sin Nallepuh filt att filmen ska börja, hon och Daniel ska kolla film :P

Mollys första tugga






Låter bilderna tala för sig själv

STORstädning

Idag har familjen Hansson-Erisksen storstädning här hemma. Golven skruas, damsugs, dammas plocka undan på datorbänkarna, tvättas sängkläder. Städat Mollys rum som verkligen såg ut som sju svåra år. Nu har hon fått flytta in dit. Med den fula sängen dock men får fixa ny :) Vi har gått igenom alla hennes kläder med, vad som skall sparas och vad som ska säljas. Vi håller på och tvättar alla kläder nu med så kommer lägga ut lite kläder här på bloggen BILLIGT ifall någon vill köpa. Nu ska jag skruva isär hennes skötbord, det skall ut på blocket!

Har satt upp en del tavlor med, så nu ser det riktigt snyggt och fräscht här hemma!

Mätt som en plätt!

Jag är så mätt att jag typ rullar fram om jag går :p hihi nejdå, har kollat lite avsnitt på min absoluta favorit serie; Friends och nu ska jag ta och sova i några minuter tills Daniel kommer hem då vi kanske ska kolla någon film eller mågot.
Har blivit lite mobil-inlägg nu idag, men har inte haft direkt tiden att sitta vid datorn. Kanske sätter mig där en sväng senare ikväll.

Räkor

Då har prinsessan somnat för kvällen ny blir det CocaCola och räkor!

 


Fika med Ajka





Nu har jag och Molly tant Ajka på besök. jag bakade en kladdkaka som vi gottade oss med och nu testar Ajka mitt
Wii Sport Active 2.0 medan Molly ligger och kollar på, Molly ser lite skeptisk ut :P

Idag skall jag gotta mig med räkor. Dom kostade bara 179:-kg så jag köpte ett halvt kilo som jag ska gotta mig med. Mums!

Full rulle

När klockan varnio så gick jag till mamma och lånade deras bil och åkte och handla. Daniel var hemma och städade lite med Molly. Det tog en timma för mig att storhandla själv. Var även mycket folk.när jag såg att jag missat ta en vara så sket jag i den för jag orkade inte gå tillbaka :p

Nu är jag och Molly på promenad till mamma då hon passar Minea så vi ska gå till stan och göra lite ärenden. Ska köpa mat till mig tills ikväll. Blir nog räkor om dom inte är för dyra. Ska köpa en bit lax till Danne och thaisoppa som han ska få äta då han inte gillar skaldjur.


Död

Jag har just tagit ett bad. Vred på kranen till det varmaste och klev i. Nu efter är jag typ död. Jag är verkligen som kokt spagetti. Jag orkar ingenting :P Men det var skönt. Nu ska jag bara ta det lungt och kanske kolla på TV lite eller sitta vid datorn och kolla omkring lite. I morgon är det äääntligen fredag. Daniel kom med en ganska tråkig nyhet, han jobbar från 12-21 i morgon :( Men då får jag gotta med själkv. Kanske köpa lite räkor och äta?

I morgon måste vi handla iallafall. Daniel jobbar ju hela dagen så vet inte hur jag skall få det att gå att handla och ha Molly. Själva att ha med henne gör la inget men jag får panik när man ska packa i varorn i påsar. Så har man storhandlat så kanske skriker Molly så är det den personen bakom som handlar mycket med som får vänta osv osv PANIK! Har jag tur kanske jag kan fjäska med mamma att hon hjälper mig, om hon inte ska spela golf dvs.

Ingen karaktär

Jag måste ha nån grad av sockerabstinens. Får jag inte scker så skakar jag, fryser och får ont i huvudet. Jag vill sluta äta socker, bättre för mig och bättre för tänderna. Men hur i helvete ska de gå? Jag var så säker på att jag klarar av att sluta äta socker men tss! Hur i h-lvete ska jag kunna sluta? Och hur i h-lvete ska jag få peppen till att träna? Det är ju inte jobbigt alls att ta en springtur på kvällen, tar ju max 30 minuter. Men hur ska jag få orken?!
Jag tar gärna emot tips!

Behov utav en bloggdesign?


Den här tjejen gör helt sjukt snygga och bloggdesigner.
Hon har gjort min och den är ju hur grym som helst eller hur?
Hon gör designen efter era önskemål, det går snabbt och är billigt!
Gå in och gör en beställning nu med en gång!

(klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

I ♥ MUM




Dra mig baklänges!

Molly somnade 10:29 när klockan var 10:55 så vaknade hon, men då gav jag henne nappen
och vaggade sängen lite så somna hon om, och sov nu till 12:15!!

Snart så!


När jag var gravid med Molly så gick man ju upp i vikt och blev större osv. Nu är jag fortfarande "stor". Större lår, större armar, dock magen är mindre än innan jag blev gravid. Sen så mina fingrar är större med. Men det har blivit framsteg, I början kunde jag knappt få över ringen över knogen. Inte långt kvar! Man kan ju töjja den men nä, om den går söder får ju jag betala för det och en ny. Så nej tack jag väntar hellre tills jag gått ner i vikt. Är realistiskt, satsar på beach 2017 ;)

Sssh!


Molly på Melvins dop


Molly har sovit sen halv elva, hon sover i rummet med gardinerna och persiennerna fördragna och stängd dörr så det är helt kolsvart i rummet. Hon kanske kan sova längre då är 20 minuter åt gången. Är ju mycket skönare för henne om hon lyckas sova i någon timma eller så. Hon somnar nästan alltid i vagnen när vi är ute och går men så fort man stannar så börjar hon skrika. Och idag känner jag för att vara inne. Så tråkigt väder idag igen. Kom på att på fredag får man ju barnbidraget! Vilket passar bra att det kommer för vi har typ NOLL mat i kylen/frysen kvar. När vi får lön och mammapeng får det bli lite kläder till Molly då hon nästan växt ur strl 62 (!!)

One piece?

Någon som vet nån hemsida som säljer One Piece?
Dom får inte kosta allt för mycket! Max 600!

Boring


Även idag är det grått och tråkigt ute. Tänkte vi skulle vart på babysim idag då vi inte var där sist för jag inte fick bada pga spiralen. Men Molly vaknade och var lite förkyld :( sen tror jag inte jag får bada idag heller då det gått en vecka sen jag satte in spiralen. Men nästa vecka ska vi gå, vi har vart där 2 av 6 gånger. Vart sjukdomar hos både mig och Molly, har haft besök från annan del av Sverige, samt insättning av spiral som sagt. Men set är ju 13gånger totalt så vi får ta igen det. Skulle vilja att Danne var med och ta fina kort på henne. Men det ska mycket till att han ska följa med dit.


Jätte GODA & jätte ENKLA frallor ♥

När jag fick Molly till att sova och Daniel satt och spela datorspel så tänkte jag ge bakandet en chans till; baka frallor
Jag har fått ett recept på frallor utav min kära mor som jag ställde mig och gjorde. Förra gången jag gjorde det blev allt helt FIASKO! Jag som hatar att baka och verkligen inte KAN baka fattade inte att man ska ha fingervarm vatten, jag tog iskallt ;) Inte konstigt att degen inte jäste. Men denna gång blev dom helt underbara ♥ Är banneej riktigt stolt över mig själv! Testa dessa frallor! Gudomligt goda!

ca 25st (jag gjorde dubbel sats)
Du behöver:
1hg jäst
1,5dl matolja
1l fingervarmt vatten
1tsk salt
vetemjöl efter behov



Häll i jästen - matoljan - vattnet och blanda


Häll i vetemjöl och blanda


Rör och och häll i vetemjöl efter behov


Knåda sedan degen ordentligt


Låt degen jäsa i 30 minuter på något varmt ställe


Degen är klar, knåda den lite till innan du gör bollar


Gör små bollar av degen, mina var såhär stora


Jäs ytterligare i 30 minuter


In i ugnen i 175° i ca 10-14 minuter


Klart!

Slänga bebiskläderna... Eller?



Vi har plockat undan allt som inte passar Molly längre, dvs typ ALLT (!!) Tänkte sätta mig till helgen eller på torsdagkväll och vika allt och slänga upp dom på vinden. Först tänkte vi slänga allt då jag tycker det inte är nån idé att spara på något sånt som aldrig kommer att användas igen. Sen så "kanske vi kan sälja de för en billig penning här på bloggen?"

Men nu när jag tänker efter... (detta kommer göra svärmor glad) det kommer nog komma en liten till om några år. Jag som var HELT EMOT att Molly skulle få några syskon, "Jag tänker aldrig bli gravid igen, Nä fy! ALDRIG!" Men Molly är ju så värt allt jag gått igenom. Dock är jag väldigt rädd för att må så PISSILLA som jag gjorde, må illa VARJE dag från v9-40 och spy varje dag från v9-30. Va sjukskriven från jobbet nästan hela graviditeten... Men de får vi ta DÅ!
Molly måste va minst tre år innan det ens kommer på tanken tycker jag iallafall... Sen kan det ju va bra å prata med Pappan också om planerna, men han är nog med om planerna, tillslut :P

Kul va Lena? ;)

Sovande prinsessa



Äntligen fick jag henne till att sova. Hon ligger i babysittern med min tröja. Så söt. Men det varar nog inte så länge,
hon lär vakna upp om typ femton minuter som vanligt :P

Klockan sju

När klockan var sju så tyckte Molly att det var dags att stiga upp, och det fick man ju göra. Så vi har ätit lite frukost, tagit på oss kläder, pratat med Angelica, bajsat i blöjan. Helt enkelt segat oss denna morgon.
Idag tänkte jag faktiskt ta på oss ytterkläder och gå en sväng. Ska köpa mat till Molly. Kanske ska ta en kaffe med, men är inte kul att ta en själv :( så får se ifall någon kan.

Annars har jag inget direkt som jag skall göra idag. Känner att jag vill att denna dag ska gå fort. Orkar inte med denna dag. Grått väder idag igen, trött som en gnu är jag också, lär även ha en surpella till Molly idag med.

Tyck till!

Vilken redigerad bild är er favorit? :)

Redigerad

FÖRE

EFTER

Skype

Jag skypar med syrran just nu, så söt hon är! Dom har det bra som tur är. Kan inte fatta att hon skall vara borta i fyra veckor :(

DJ is in tha house!

Just nu skypar jag och Molly med min syster som befinner sig i Malta ♥

Varför krånglar hon?


Under ett par dagars tid så har Molly krånglar som attans med maten. Vill ha sen spottar ut, vill ha, drar till sig huvudet m.m
jag har undrat så varför hon krånglar så?
Och när vi var på dopet upptäckte jag detta. Inte konstigt hon krånglar, hon får ju på tok för mycket mat på en och samma gång!
Har gjort hålen själv men nu har den på något vis blivit ÄNNU större. Så efter dopet så blev det att gå ner till
Konsum och köpa nya nappar till flaskan. Köpte 4+ nu är hon ju snart fyra månader! Herre jösses!

Älskade


Skärpa

Redigerade bilder Vad tycks?



Då har fröken somnat i vagnen ute nu då. Härligt! Nu skall jag bara sitta vid datan och kolla runt lite, ordna upp i datan bland bilder osv. Är kaos verkligen. Sen får jag la ta något att äta. Jag har en bit pizza kvar, men dock ingen beasås kvar =/ Nä jag får lyfta på rumpan å ta något att äta nu!

Vaggar Molly ute :)


Härligt!


Att vakna upp till detta när klockan är halv åtta och man vill sova vidare, spelar ingen roll.
Hennes leeden slår allt.


Igår blev det sent för vår del jag gick å la mig när klockan var kvart över tolv. Då hade jag kollat på kanske fyra avsnitt av Criminal Minds. Så är egentligen dötrött men det får vi tåla!

Iget fint väder för fem öre idag heller så idag ska vi ha en inne dag. Jag har iaf tagit på mig kläder och sminkat mig. Ska strax mata Molly sen så ska hon få sova ute igen tänkte jag.

Soffläge

Nu har jag landat i soffläge med lite chockad och chips och en av mina favoritserier - Criminal Minds.
Fik ett sms från min kära syster som är i Malta nu. Längtar så efter henne!!!

Ha en trevlig kväll! :)

Aj aj aj!

Jag har fått så satans ont i ryggen. Liten bit ovanför svanskotan. Hade det igår men inte alls ont jämfört med idag. Jag kan knappt lyfta upp Molly från sängen ens. Kan knappt böja mig ner alls till golvet och ta upp Molly för då gör det ont så in i h-lvete!

Hur länge skall jag ha detta nu då tro? Inte allt för länge hoppas jag. Danne jobbar ju på dagarna och min syster är inte hemma så vem ska hjälpa mig då? Nej väck med dig ryggont!

Foton









När vi skulle fota Molly när hon låg på mage fårskinnet så vart det en kamp, en positiv kamp. Hon vände sig på rygg.
La henne på mage igen - vände sig, la henne på mage - vände sig. Hon gjorde det minst sju gånger!

Wanties

>





Friends

Molly vaknade för andra gången kl sju i morse med värdens skrik/gråt. Tror hon hade nån mardröm eller något om små bebisar kan ha de. För något var det som gjorde henne rädd. Hon sov sen helt plötsligt från ingenstans så börja hon gråta :(

Jag och Molly gick upp när klockan var åtta så då åt mamsen frukost, den goda pizzan från igår. Så satte vi oss och kolla på lite avsnitt av Friends. Så himla rolig serie! Kollade i slutet av sista säsongen 10. "I have no idea what´s going on, but I´m excited!"
Satt å gapflabba hela tiden och Molly kolla på mig som om jag inte hade alla hästar i hagen :P Molly somna i famnen sen när vi låg och vilade så jag bar in henne till sängen så nu ligger hon fortfarande och sover. Även Daniel.

Idag har jag mensvärk så det blir en lugn dag för mig idag. Kanske nån liten promenad eller något, får se hur jag mår. Skall plocka undan lite här hemma nu tänkte jag medan sömntutorna sover. Har en stark känsla av att Danne kommer va på superduper dåligt humör idag.

Pizzatajm



Nu har jag vart iväg och handlat lite gott till i kväll; chips, nötter, choklad och coca cola.
Daniel matade Molly medan jag var iväg och nattade henne och nu står pizzan i ugnen.

Ha en bra kväll alla ♥

Matstolen


En fruktansvärt dålig bild! Allt för ljust, hoppas ni ser ändå!

Nu är Molly redo för att få smaka på första maten!
Vet inte när vi ska ge henne, några dagar innan fyra månader måste väl inte vara hela världen, eller?
Hon satt så sött där iallafall! Hon trivdes som fina fisken.
När Daniel lyfte ur henne så gav hon ifrån sig ett falsett-skrik, hon ville visst sitta mer :P

Varva ner





Efter en dag med god mat och goda kakor och dricka så är vi hemma igen och har tagit på oss myskläderna. Vi handlade grejer till att göra hemmagjord pizza sen ikväll det skall bli så gott! Molly var exemplarisk idag! Så duktig! Min mamma fick ta hand om henne i kyrkan då jag skulle filma och Danne ta kort, i slutet så somna Molly till och med och sov halva tiden i församlingshemmet. Alla beundrades av hennes stora kinder :P Inte så konstigt att hon har så stora, både jag och Danne hade såna när vi var små :)

Jag tänkte att jag skulle ta en tur till affären och köpa lite gottit tills ikväll. Sen när jag kommer hem skall jag slänga av mig kläderna och på med myskläderna igen och tvätta av mig sminket, sen inta soffan!

Melvins dop


Far och dotter i väntan på mat


Molly sitter hos mammas ena morbror, Peter


En av kakorna, suuuuupergoda!


Jag, Molly och min systerdotter och Mollys kusin Minea.
Tessan ville inte hennes ansikte skulle synas på bloggen så det får vi respektera!


Hela lilla familjen ♥

Sovmorgon

Idag har Molly gett os sovmorgon! Hon vaknade inte förens halv klockan sex och ville ha mat. Sen somna hon om igen. När klockan var åtta så ringdes våra klockor och Molly låg i sängen och kollade upp i taket :)

Jag och Daniel har blandat ihop Mollys dop och Melvins dop. Har trott att dopet börjar klockan elva men det börjar egentligen klockan ett. Mollys dop som börjar klockan elva. Bra koll va? ;)

Eftersom vi inte behövde gå upp redan så ligger vi alla i sängen och myser :)


Kaos

Idag så har bara jag, Molly och Bella vart tillsammans, Vi gick på stan en sväng för att kolla på kläder till mig inför dopet i morgon. I och med vi bor i lilla Strömstad så fanns det typ bara Lindex som har kläder. Vi har just nu en trasig bil så vi kunde inte åka till köpcentret så vi fick hålla sig i stan.
Bella hittade en urfin långklänning som båda blev helt förtjusta i. Jag provade och den var fin! Men njaa. visste inte hur jag skulle göra, skickade iallafall ett mms på mig och klänningen till Danne för att höra vad han tyckte å han tyckte då inte om den :P Då blev jag osäker på hur jag skulle göra, Danne gilla den inte sen sp tyckte jag den va lite för dyr, 399:- är ju inga pengar så sätt men när man lever på mammapeng är det stora pengar. Så jag sket i de.

Sen så mina kusiner och faster från Göteborg som jag typ inte träffat på tre-fyra år! Va kul att träffa dom. När Daniel sen kom hem så visade jag alla klänningar och sånt jag kunde tänka mig att ha på mig. Men antingen syntes min mage i dom eller så fick jag inte över dom över brösten! Var så grinig! Så Daniel sa att jag skulle gå ner till Lindex igen och köpa den klänningen, för att JAG tyckte om den klockan var då 17:30 och dom stänge 18. Så jag ringde mamma och bad om få låna bilen och hon kom snällt och hämta mig. Och av min snälla och gulliga mamma fick jag 200:- "Nu betalar jag halva så köper du klänningen!" Så himla snällt! Hon fick massvis med pussar av mig som tack :D

In på Lindex prova klänningen igen och kolla efter något att ha över så det fick bli en vit cardigan typ. Sen så har jag svarta typ ballerina-aktiga skor här hemma som jag skall ha på mig. För övrigt så står Danne fast med att den inte är fin, men de får gå! Nu kommer jag ju iallafall se ut som en tjej! Haha!

Jag skall försöka få till en familjebild på oss alla tre i morgon så ni får se hur vi ser ut på dopet :)

Kräftor



Åh va gott det var! Jag och Bella smäckte i oss hela 1,6kg. Haha vi möl-åt verkligen, sååååå himla gott!
Känns som det vart hur längesen som helst jag åt det. Sen efter det så gjorde vi avokado-dipp med morötter och gurka,
sen avsluta vi med persikor med grädde och nu är jag P R O P P M Ä T T, sväller snart över här, kommer rulla fram i morgon.

Jag skall länga mig tidigt idag, senast kl tio iallafall.
Skall läsa lite bloggar innan men nu skall jag sätta mig i soffan igen med Bella och kolla på Friends.

See yah!

Mys



Idag har jag och min lillasyster bestämt att vi ska ha syskon-mys bara hon och jag innan hon åker. I morgon kommer hennes kompis som ska praktisera med henne på Malta så detta är sista kvällen vi får tillsammans :(

När jag nattat Molly för kvällen vid sex-sju så skall vi göra vitlöksgratinerade havskräftor ♥ Sen ska vi ha persikohalvor med grädde på. Sen lite nötter och chokladpuddning. Det kommer därför inte bli någon direkt bra uppdatering men jag ska försöka ta kort på allt vi äter så vi läskar er rejält ;)

Nothing else matters


Nu

Nu somna lillan så nu ska jag lägga mig och sova ett par minuter

Trött som en jag vet inte vad!

Fy tusan va t r ö t t jag är! Molly vakna vid kl 2 och ville ha mat men som tur va somna hon om och vaknade vid fyra istället. Upp och hoppa och hon var pigg som en lärka! Neeej! Gav henne mat sen så la jag henne i sängen och det tog kanske en timme för henne att komma till ro igen och somna. Sen så vakna hon igen vid kvart över sex å låg å huja å skrek, när klockan var halv sju tog Daniel ner henne till oss då blev hon tyst å bara låg och kolla på oss. Vände man blicken eller slöt ögonen blev det ett väldans liv.

Daniel gick till jobbet halv åtta och kvart i åtta gick vi upp. Molly gnuggar sig i ögonen men inte vill hon sova... Suck, jag vill sova! Men men. Idag på schema står de inte så mycket uppbokat. När Molly väl somnar skall jag lägga mig och sova en stund jag mer, även om det måste plockas undan här hemma men de får jag ta ikväll när fröken somnat för natten.

Jag skall posta den gamla spelet på Konsum så det blir en promenad dit sen, annars ska vi nog vara hemma tror jag, om inget annat dyker upp. Är ju så dåligt väder idag med.

DAMN!

Idag har vart en lugn dag. Vi har vart med min lillasyster Bella nästan hela dagen. Vi får passa på för på lördag åker hon till Malta för praktik i hela fyra veckor! Det kommer bli så ensamt! Hon kommer inte kunna vara med på Melvins dop för hon åker tidigt på lördag. Som tur är så är hon hemma tills Mollys dop. Bi bokade ju dopet efter Bella så hon skulle ha chansen att vara med. Hade inte vart samma sak utan henne!

Jag och Bella satt och kolla på Greys Anatomy förut och DAMN! That's good tv! För gillade bag verkligen inte Greys! Vet dock inte vad som fick mig att ändra mig men nu är det bara så bra!

Nu kör Daniel hem Bella och lämnar deras bil där, lånade den en snabbis nu ikväll så då passa Daniel på att lämna den och gå en promenad hem. Själv ligger jag i sängen och skall strax stänga mina blåa, läsa lite bloggar innan bara. Molly sover som en sten sen klockan 17:22 skönt för henne.


Godnatt fina ni! :)

Mollys nya kläder på Melvins dop











Hon är så otroligt vacker vår dotter. Så fort hon fick på sig denna uuuuursöta klänningen så smältes mitt hjärta.
Denna skall hon DEFINITIVT ha på sig när vi skall på Melvins dop på lördag.

Molly och Hunden


Spiral

Igår så satte jag ju in min spiral i härligheten ju. Det gjorde inte ont för fem öre! När hon fällde ut "vingarna" eller vad man ska säga så kändes de som jätte mensvärk, sen hade jag väl den i kanske 30minuter sen inget mer så det var verkligen skönt! När jag låg där så frågade hon mig "visst gjorde du kejsarsnitt?" Haha nää? Jag födde vaginalt. "Jaha, ja de ser då ut som du aldrig fött barn här" HAHA det var ju bra, eller? :P

Det känns som jag kommer få kampas med en kinki Molly idag. Hon vaknade kl halv tre och vill ha mat sen vid halv sex så då fick hon en lite skvätt till sen låg hon och vägra somna om. det gillades INTE utav mama ska jag säga er, men det är bara att gilla läget! Tur var väl de att vår kanal5 funkade inte igår så kunde inte se Desperate Housewives så jag gick å la mig kl nio och somnade kanske halv tio. Skööönt!

Förflyttar sig


Bilder från igår

Molly är rolig hon, jag lägger henne lodrätt i gymmet efter nån 30minuter så ligger hon vågrätt den tokan!

God morgon!

Jag älskar morgorna som dessa. Molly ligger å knorrar att hon vill upp så då lägger vi oss i vår stora säng å där kan vi ligga i någon timma och bara mysa och busa! Hon är på bra humör, jag är på bra humör, love it!

Idag skall vi iväg till stan jag och Molly, jag ska först till apoteket sen lämnar jag av Molly till hennes gudmor Alex för att jag skall till sjukhuset för att sätta i min sprial. Ska bli spännande, är rädd för att det kommer göra ont! Men alla säger att det tydligen inte ska göra så ont? Sen kan man få mensvärk efteråt... Hoppas inte det för när jag hämtat upp Molly och tackat Alex så ska vi ta en liten fika med Angelica. Hoppas ingen mensvärk kommer då jag typ dör av smärta när jag har mensvärk.
När vi är sen klara av att vara i stan så ska jag handla lite snabbt det som behövs, dvs ALLT!

Middag hos mor&far

Jag och Molly har nästan precis kommit in genom dörren. Vi har varit hos min mor&far på middag. Lammstek med sås, potatis och broccoli. Mmm mums! Hela familjen var där, förutom Daniel som var tvungen att jobba :( Och Molly sov under hela tiden vi åt. Nytt rekord! Annars brukar hon ALLTID vakna precis när vi ska ta första tuggan.

Nu ligger Molly i gymmet å lyfter lite skrot och jag sitter här, är trött som en jag vet inte vad. Skall se en bra film när Molly har somnat tänkte jag och bara rå om mig själv.
Jag vill så gärna gå till affären och köpa nått gott, typ jordgubbar och annat gott, men det ösregnar ute och vi har ingen bil. Vill inte gå ut med Molly igen då jag inte har några regnkläder heller :( TYPISKT att bilen är paj.

Molly vill ha













Regning dag



Idag är det regn och blåst här hemma hos oss. MYSIGT tycker jag då. Mörkt på himlen och mörkt i lägenheten gör så att Molly somnar bättre och fortare. Vi tog upp hela vagnen igår så nu ligger hon i vagnen och sover medan jag rullar henne över tröskeln samtidigt som jag sitter vid datan. Supert!

Daniel börjar jobba kl 12 idag och slutar inte förens vid kl 21 sen ska han ut å springa när han ändå är vid spåret så det blir en ensam kväll för mig idag. Molly somnar vid sju sen så ska jag nog träna vid TV och Wii, sen när Daniel kommer hem kanske jag skall ut å springa, om det inte blir för sent dvs.

Sötnöt!

Molly var lite trött när vi kom hem från kalaset förut idag. Såhär ville hon ligga när hon tog sin powernap :D

 


Nu sover hon...


Bild från igår, Molly gillade fjädrarna, dom smakade tydligen gott med!


Nu sover lilla underverket, hon kommer vakna om en 30-60min igen då vi får vagga lite så somnar hon om för natten. Tänkte jag skulle krypa under täcket och bara slappa. Ska nog göra stuvade-kantareller-på-rostbröd-och-in-ugn kvällsmat idag till mig. Gott! Attans! Vi måste köpa mjölk :( Jag dricker jämt mjölk nu, är jättetörstig när jag vart ute å gått, vatten funkar inte, dessutom smakar de rumpa. Blää.. Då blir det antingen Coca Cola eller mjölk, så då dricker jag mjölk nu när vardagen kommer! Duktig Jossä!

Kalas


Såhär fin var Molly på kalaset idag. Klänningen har hon fått av gammelmormor på Daniels sida.

Idag fyller ju Mollys kusin Minea 2år. Så jag och Daniel gick dit å som det blåste ute :( Usch! Tog ändå 15-20min att gå dit och man var så frusen när man kom fram!

Vi kom samtidigt som Mineas farmor&farfar så vi hjälpte att bära deras presenten som var b.la en stor gungställning! Den kommer Minea ÄLSKA! Sen så ville dom ju självklart kolla på underverket som dom kallar henne ;) Och jag kan inget annat än att hålla med dom.

Självklart var vi först på plats. Ovanligt för Daniels del, men när vi ska någonstans i min släkt eller så, så håller jag stenhårt på tiderna! HATAR att komma sist eller försent. När det gäller Daniels släkt får han själv bestämma. Även om jag ger han lite hintar här och där att nu får vi faktiskt åka.

Jag trodde ju att det bara skulle vara vi, mor&far, bella och Mineas farmor&farfar som skulle komma men även kom mormor, min morbror Peter, min morbror Anders med flickvän och deras barn samt min kusin Sebbe. Herregud, både jag och bella trode nästan någon måste drogat dom för att ha kommit hit. Hälften av dom bor 10min med bil och det är SÅÅÅ jobbigt att ta sig in till stan och resten bor typ granne med min syster och hälsar aldrig på typ.

Lite kul, min morbror Anders såg jag senast, tror det var när Minea fyllde 1år, så alltså ett år sedan. Och hans barn som är 4år (min kusin) som han har tillsammans med en ny dama har jag nu idag träffar 2gånger, och vi bor i SAMMA LILLA STAD. Men så går det när dom inte vill ha någon kontakt med en typ.


Snart iväg

Vi skall snart iväg till Minea som fyller 2 hela år idag! Vart tar tiden vägen?! Monsters lilla monster ♥
Det blir uppdatering senare ikväll!

Långfreda´n





Idag så var Daniels föräldrar och mormor på besök hos oss i Strömstad. Mycket, mycket trevligt! Dom stod för efterrätten och jag stod för middagen som bestod av lax i ugn med typ grädd/vins sås med potatis. Supergod och superENKEL verkligen! Och alla gillar den!
Efterrätten var en jättegod cheescake, passions-cheesecake. Mmm... Har lite kvar i kylen som tur är ;)

Molly vart inte så suuuperglad när dom kom. Hon skrek å skrek, kan ha med sjukhusvitselsen att göra än kanske? Men när hon fick ätit och sovit någon halvtimma så var hon gladare som tur var, så dom inte får uppleva en sur Molly jämt när dom ses.

Dom hade med sig dopklänningen som Molly skall ha på sitt dop. En jättefin en som svärmor sytt. Det står även skrivet med rosa och blått namn på alla som har döpts med den klänningen så Molly kommer få sitt namn inskrivet sedan. Molly tyckte då inte det var kul att prova klänningen. Nej usch å fy! Men så söt hon var! Vi undrar sen hur det kommer gå på dopet när det kommer va massvis med folk som kommer komma fram till henne å känna å klämma, hur hon kommer reagera. Nu reagerar hon ju jättestark bara när dom var här och dom var bara tre personer, tänk runt 50-60 pers? Stackars Molly, hon kommer vara såå rädd :(

Vi kan ju "träna" nu på Melvins dop nästa lördag då det kommer vara en hel del folk där. Hoppas de går bra iallafall. Hoppas även att folk tar hänsyn till att hon är rädd för massa folk så inte ALLA kommer fram å klämmer å känner.

Snart tvärtom

Innan har ju Molly rullat över från mage till rygg. Nu är det inte långt kvar från rygg till mage :)

Tre låtar

Jag har haft min mobil i två år i november, och hittills har jag bara haft tre låtar som ringsignal. Dom bästa såklart ;)
Vad tycker ni om dom? Lyssna å njuuut!


Första



Andra



Nuvarande

Spjällsängskydd


Vi älskar Nalle Puh här hemma, och detta Ä L S K A R jag! Detta ska upp på önskelistan!

Lista



Mollys önskelista till dopet. Listan kommer kanske fyllas på eftervart

Napp-dam


Fått tag på mammas socke och ligger och gosar med den ♥

Nu förtiden så har Molly börjat använda napp mer och mer. Jämt när hon ligger i vagnen sen några dagar tillbaka. Sen nu ligget hon med den i babygymmet. Jag tycker det är jätteskönt att hon har den mer och mer då hon är väldigt krävande, det skall hända något hela tiden. Ligga i gymmet 1 minut, sen vill hon inte mer, ligga på mage 1 minut, sitta i knät 1 minut, nu är hon liksom nöjd med nappen och jag kan få göra annat utan att hon skriker, som t.ex blogga ;)

Igår så hade hon ju somnat med nappen sa Daniel. Mycket bra! Det kan ju bli jobbigt sen när hon blir äldre och man skall ta bort nappen men det får vi ta DÅ! Nu är det bara skönt att hon har den, sen är det ju så sött!!

Söt sover


Vill inte!

Nu för tiden så vill Molly inte ligga ner. Hon vill sitta upp. Ligger hon ner så försäker hon häver sig upp, i babysittern packar vi upp med kuddar bakom så hon ska komma högre upp med det duger inte, hon vill sitta helt rakt upp! När hon är 4månader får vi ta fram matstolen iallfall och packa runt henne med kuddar å filtar så hon kan få äta första smakisen :)

Idag är det ju norskarnas dag i Strömstad, Skärtorsdagen. Då dom i fleeeeera år åkt hit i sina röddna bilar och supit och skräpat ner i hela Strömstad. Nu för några år sen så fick dom stänga av vägen genom torget och det är fullt med poliser och vakter överallt i stan. Är en tradition att gå ner och kika på dom iallafall så den måste hållas! Förra året så jobbade jag hela dagen så då fick jag hoppa de, men på rasten gick man ju ut för att kolla lite smått.
Skall även hälsa på min ääääälskade vän och kollega Amanda som är i Strömstad. Hon jobbar nu när hon är hemma så då måste jag gå ner och krama om henne!

Babysim

Jag har så ont i bena. Jag har gått in till stan TRE gånger idag! Herregud! Först när klockan var nio för att ta en liten promenad så Molly skulle få sova lite till. Så passa jag på att häma ut mitt paket från CDON, spelet som jag fått ny, det andra fungerade ju inte. 
Hem och testa så allt fungerade och det gjorde de som tur var! 

Sen vart det ner till stan igen vid kl tolv bara för att liksom. Hälsade på dom i fisken samt Alexandra som jobbade. Sen så traskade vi hemåt för att äta. Och när klockan var tjugo i fyra så var vi på väg in till stan igen. Vi skulle ju på babysim idag, det är ju onsdag. Vi var där när klockan var hel, så då var det vi och en mamma och hennes bebis Alicia som var där och bytte om i lugnan ro. Sen så kom alla andra, så jag gick in i bassängen med Molly. Hon flörtade med en av instruktörerna. Kommer bli en riktig killtjusare det här tror jag. Men det får vi inte hoppas på ;) 

Sen så hoppade vi i plurret. Förra gången så var vi inte där och då fick alla andra dyka. Så detta var första gången för lilla Molly, och det gick finemang! Inte satte hon i halsen eller något så det var bra! Sen så börja hon bli lite putt. Men sen när en annan bebis Selma börja storgråta så brast de för Molly med, dom skrek å skrek haha! Så vi gick upp och gjorde oss i ordning för att gå hem. I femton minuter fick vi bada. Haha bättre än inget :) 
Väl inne i omklädningsrummet så skrek dom båda två medan vi tog på dom, när badet var slut för dom andra så kommer alla andra in och det är KNÖKAT i omklädningsrummet. Det är så himla litet omklädningsrum så det finns inte! Men iallafall så Börja Molly gallskrika. Ni vet så som när hon inte får nån luft typ, asså verkligen SKRIKER. Då kollar en av mammornas mamma på mig å säger "MEN HERREGUD!?!?" i en ton precis som -hon skriker högt jag får ont i öronen få tyst på ungjäveln- Jag kollar bara på henne å säger "Japp!" Vissa asså... 

När vi kom hem så var pappa Daniel redan hemma! L Y C K A ♥ Så han lekte lite med Molly innan hon skulle ha sista käket, sen så tog han sig ann utmaningen att natta lillan, så då gick jag och Bella till mataffären en sväng. När jag kom tillbaka så sov lilla Mollsy :) 

Nu är maten i ugnen, blir pommes med kött idag, lyxar till det lite i och med att det ör Greys Anatomy på tv:n kl 9 Missa inte det!

Tisdag

Nu har Molly ätit lite man. Innan så var vi på en liten promenad in till staden. Lika mycket kaos idag som igår, och det kommer det vara hela veckan må jag tro. Innan vi gick ut kolla jag i brevlådan efter en avi från posten, mitt nya spel från Cdon. Men det var inte där. Men såklart fanns de i lådan när vi kom hem. Så jag får traska ner till stan sen när Daniel kommit hem.
Då har det också förhoppningsvis lugnat sig med folket.

Molly ligger här nedanför mig i babygymmet och leker :)
Oj! Nu protesterar hon något väldigt! Got to go! Bye!

Vi


Sugmärken

Såhär ser Molly ut händer, torra är dom också :( Hon suger på dom hela tiden verkligen.
Nappen funkar inte, utan de är händerna hon ska suga på.
Är vi ute på promenad och hon har jackan på sig som är förstår så blir hon förbannad
för att tyget är i vägen för då kan hon inte suga på dom.

Lunch

I och med att jag ska gå ner i vikt så måste jag äta 3 mål om dagen samt mellanmål där imellan. Idag till lunch blev det babyspenat med coctailtomater och avocado. Helt OK. Nån som har något tips på lunch som är bra och nyttigt?

Video

 
Jag fick de äntligen på film när hon vänder sig. Tar lite tid då men :)

Flytta inte på er!

Alltså dessa j-vla norskar. Dom har INGET vett någonstans! För det första kan dom verkligen inte köra bil. Det är helt sjukt va dåliga dom är på de, stannar i rondellerna, kör 2 bilar i bredd i rondellerna, hur dom parkerar ska vi inte tale på! I motsatt riktinging, en meter utanför parkeringsrutan, på trotoarrer, på övergångstället... Ja alltså listan tar aldrig slut. Dock släpper dom alltid fram en på övergångställen som svenska är dåliga på.

Men när jag skulle gå hemåt så var kl 9:57 och jag skulle gå förbi systembolaget.... Norskarna har ju lov nu. Åh alltså en vanlig lördag är det kö, men nu såhär tidigt, alla tänkte la samma. Det var KNÖKAT med folk. Och inte står dom på rad heller. Nej nej utan uspridda över HELA trottoaren. Inte flytta på sig när man ber dom gör dom inte. Ursäkta? Ursäkta? Ursäkta? Fick säga ursäkta till varenda kotte! Gaah! Jag var så förbannad!

Dag 1

Lätt vaniljyoghurt med frusna hallon
 
Jahapp! Idag börjar jag då med det "nya" livet. Träning och bra kost. Hoppas jag kan hålla de nu med då! Hoppas även jag får spelet idag. Jag fick ju de i fredags men så i lördags så sluta ena pulssensorn att fungera så dom skulle skicka ett nytt spel. Antagligen kommer de la i morgon då. Skall snart ut på en promenad tänkte jag. Skall klä på oss varmt, är -1 idag ucsh!

» Dag 20 -Min favoritårstid

Då måste jag nog säga... Vintern faktiskt. Även om sommaren är varm och skön kan den allt vara -pain in the ass-. På vintern är det så mysigt när snön faller ner och det är helt vitt omkring. Sen så är det ju min födelsedag i december ;) Samt Mollys nu med. Sen så är det ju årets höjdpunkt. Julen, ååh älskade jul. Jag verkligen äslakr att fixa och pynta jul i hemmet sen äta all god julmat. Åååhh...
Nästan så man längtar redan nu, nää nu ska jag njuta av MIN och MOLLYS sommar.

Ex:en

Sitter och kollar runt på roligt folk på Facebook. Då jag hamna på min vän Angelicas ex T facebook. Asså jag undrar hur vi tänkte. Våra ex M och T var kompisar, hur kommer jag inte ihåg? Hur var det nu igen Ajka?
Tror det var att dom gick på sån Jijutsi tillsammans. Är något typ Taido liknande tror jag. Iallfall, hur tänkte vi egentligen? Som Ajka säger, vi var unga och dumma. Man skall ju inte gå efter ens persons utseende men jösses. På den tiden tyckte jag ju han var såå snygg. Ehm...

Kommer ihåg han färga håret. KNALLRÖTT som sedan blev rosa. Att jag var typ 1,60 och han 1,95 gjorde ju de hela inte bättre xD Nu i efter hand så fy fan vilken störd kille. Helt sjukt, och jag var dum nog att gå tillbaka till han. Usch!!!!

Är så glad att jag har Danne! Så himla glad för det ♥

Nej såhär var de! Min f.d kompis var ihop med mitt ex M först, då försökte han få ihop mig med T men sen blev jag ihop med M istället så blev Ajka ihop med T. Haha vilken röra! 14 små jävla år var vi...

Mindre bra dag


Molly skulle ha mat när klockan var 10 och när klockan var 9:35 såg jag att hennes mat var slut, och var även gnällig då hon var hungrig. Lite smått panik kasta jag på mig kläder varav t-shirten kom bak och fram. Sen första bästa plaggen till Molly, haha som hon såg ut! Men men sen i med henne i vagnen och iväg till affären. Som tur var så skrek hon ingenting alls när hon låg i vagnen. halv elva fick hon sin mat.

Sedan fram mot dagen så skulle jag till Konsum för att handla lite så mötte ja Alex så vi gick tillsammans dit och påväg hem ser jag att klockan är 14:30 och hon ska ha man då. jaha då blev det försenat med, klockan tre fick hon maten.

Sen vid 15:15 kom min syster och hennes familj, hel kalabalik vart de. Molly skrek, jag laga våfflor, Minea klättrade på vinstället, åh herregud säger jag bara. Sen så tror jag att Molly fortfarande inte gillar när det är mycket folk omkring henne. Vi tror de har med att hon vart på sjukhus mycket där de va massa folk på östra när dom skulle sätta dit nålar och allt var de va. Så hon blir nog lite orolig stackarn. Men det har blivit bättre! Nu kan andra hålla henne, så som min mamma å svärmor. När vi kom hem från sjukhuset så GALLSKREK hon ju i farmors och mormors famn. Jag, Daniel och Bella gick bra, med det är ju för vi är föräldrarna samt Bella har vart här en del.

När jag var på Konsum så köpte jag och Alex var sin lite bok "Little black book", där vi skriver ner varje söndag våra mått på kroppen för att se någon förändring. Mage-bröst-lår-rumpa-arm samt vikten

Köket


Också har vi en del av köket. Kaklet har som ni ser bilder på dom som bodde här innans BÅT. men en NORSK flagga. KUL!
Det är inga klistermärken som man kan ta bort utan det är kakel =/
Men nu tänker vi inte ens på de, skall ta bort det nångång men det är inte högsta prioritering direkt.

Hallen

Såhär ser hallen ut hemma hos oss. Dock så har klockan stannat skall fixa de nångång när jag orkar och kommer ihåg ;)
Jag är ett stooort fan av Converse jag köper ett par Converseskor och använder dom ÅRET runt verkligen, tills som går sönder då dom inte går att gå i längre ♥ Har som ni ser använder jag även min Converse-väska som skötväska


Uppdatering: Haha klockan har stannat egentligen men jag lyckades posta detta inlägg ungefär i den tiden klockan står på

» Dag 19 - Mitt drömyrke

Jag har tänkt på de där vad jag vill bli och så... I gymnasiet ville jag bli Grafisk designer,
men jag tror inte jag vill bli det längre... Har ingen aning om vad jag vill bli.

Men mitt DRÖMyrke, om man slipper plugga till det så är det kirurg som står på första plats. Helt klart!

OBS! OBS! Detta är inget skämt, är på fullt allvar.




RSS 2.0