Långklänning

Igår hade vi nog årets längsta dag på jobbet. Det var så segt! Kändes som jag jobbat i fem timmar redan, då hade jag bara jobbat i en timma... Det gick oerhört segt, tyckte både jag och helene. Hon gick hem redan vid halv fyra så jobbade jag kvar och stängde själv.
 
När jag kom hem var alla hemma. Hade gått bra på dagis när svärmor och svägerskan min hämtade henne. Vart lite känslig i början tydligen, men sen kom hon allt igång.
 
Mollys nätter nu för tiden är inga roliga tycker inte jag. Hon somnar aldrig i sin egen säng utan måste sova inne hos oss så får vi bära över henne sedan. Men igår lyckades jag få henne till att somna i sin egna säng med att hänga lutandes över hennes spjällsäng. Superbra för ryggen i know. Hon somnade la inte förens 20-20.30 tror jag och bara sovit på dagis en stunde. Men lik förbenat vaknar hon vid 05 och lever rövare medan jag vill sova. Hon får välling och då tycker man att hon ska somna om efter de men neeeej.
Det funkar att ta ipoden och sätta på ett avsnitt I drömmarnas trädgård, får den i huvudet sen när hon av misstag stängt av de så får sätta på igen. Tösen somnar inte om!!!
Är som en zoombie idag, legat i soffan och slumrat till medan barnprogram gått, sen har jag vaknat upp av att hon står i soffan och bankar på mitt tangentbord. Nu är väl hälften av mina grejer borta kan jag tro.
 
Dagens väder? REGN. Fy, jag som hade tänkt göra en del på stan idag när jag är ledig. Sätta in pengar på banken, gå inom Lindex igen då jag hittat en klänning jag skulle vilja ha. Men jag vetti sjutton om jag hade passat i den... Danne tyckte jag skulle köpa den iallafall... Men... Jaf får nog suga på den karamellen lite till tror jag,
Sen ligger Molly-monsters regnkläder kvar på dagis då jag glömde be dom ta med det hem så har inga här hemma. Lyckad dag.
 
Här är klänningen jag är sugen på att skaffa. Med mina vita Converse hade den vart fin. Vet dock inte på mig.

Studentplakat

Har suttit och knåpat ihop en studentbild till Mathias som tar studenten om nästa vecka. Daniel skulle egentligen gjort de men han blir så stressad av när allt är i sista sekund. Host host svärmor ;) Så jag fick äran!
 
Vad tycks?
 

En vanlig tisdag

Idag har vi haft en vanlig tisdag. Jag jobbat idag till halv fem. Sen handla jag lite snabbt samt hämtade ut ett paket. Ni ska få se senare. Sen upp på översta däck för att hämta bilen och iväg och hämta Molly, är min enda dag att hämta Molly Ser alltid fram emot att hämta henne, hon blir så glad när man kommer :)
Fick en chock när jag kom ur hissen ut till parkeringen. VAAAAAAARMT och sol! 27grader stod det i bilen att det var ute. Shit.
 
Drog iväg till dagis då alla barn som var kvar var ute längst bort på berget och lekte. Molly som hade svarta mjukbyxor och långärmad tröja hade illröda kinder och var tokvarm! Så får köpa hem massa short som vi får ha ett par liggandes på dagis. Det hade jag inte haft en tanke på faktiskt om jag skall vara ärlig. Allt hade gått bra på dagis, förutom att hon blev dragen i toffsen av Cecilia igen och att hon utbrister i storgråt så fort Cecilia närmar sig stackarn. Hoppas de inte vara så länge detta utan att Molly får tuffa till sig lite.
 
Skall antingen klicka hem lite kläder via internet eller om jag hinner snabbt gå inom på rasten, det får vi se.
I morgon hämtar svärmor och svägerska Molly från dagis så är färdig mat hemma tills jag och Daniel slutar vid sex och sju. Idag lagade jag till det med rödspättafilé in-rullad i bladspenat, kokt potatis, kokta grönsaker samt remouladesås. Fina grejer de! Bella är här just nu, hon åt lite mat sen gick vi till lekplatsen och gungade Molly tills pappa kom och mötte oss så nu är vi hemma igen. Mollan och Bella kollar på Nalle Puh innan läggdags så passar på att blogga.
 
P.s Jag älskar dig Bella

Bytt ut

Börjar bli en riktig fena på att göra sås från skyn från köttet jag steker. Idag fick det bli stekt kyckling med basilika. Molly mumsade på minst lika mycket som jag gjorde. Hon är så otålig från det man börjar laga maten tills den är klar. Kläninger och hänger sig i benen, skriker gråter. Men när man frågar om vi skall äta mat så skiner hon upp och sträcker sig upp mot matstolen.
 
På tal om matstol, snart dags att byta ut till tripptrappstol tror jag. Tänkte nästan IKEA hade men det har dom inte. Var tusan, dom brukar ju ha allt!

Gungeligung

Låter bilderna tala för sig själv. Vi har haft det ganska mysigt idag.

Projekt

Denna här fick jag ju med mig när mor & far sålde huset. Denna har bland annat jag haft när jag var liten så den har ett par år på sig. Vår tankte är nu;
 
● På den lilla byrån ta bort alla lådor och sätta dit en bräda i mitten och ha hennes böcker i.
● På den stora byrån skall vi spackla ihop på alla lådors underkant då det är en glipa där som man öppnar lådorna med.
● Slipa ner och måla byråerna vita.
● Sätta nya fräscha knoppar på den stora byrån som man öppnar lådorna med.
 
Jag tror och verkligen hoppas på att det kommer att fungera och bli fint. Som tur är så är min svärmor en riktig pysselhöna som jag kan ta tips och hjälp i från! Känner att eftersom vi kommer bo kvar här iallafall minst 3år till för att kunna spara ihop till att köpa hus så vill jag ändå vi ska ha det snyggt och fint. Så att man VILL bo här undertiden man spara.

Deras eftermiddag

Efter middag så åkte Daniel och Mollan upp till en insjö som finns här. Färingen. Jättemysigt ställe! Om man vill gå i kanske 40-60min så kommer man till en liten ö som man får gå över till via en hängbro och sen kommer man till en mysig stuga.

Där var min pappa och lillasysters ställe när vi var yngre. Då tog vi oss dit en höstdag eller vår dag med varm oboy och grillade korv gjorde pappa medan vi lekte i skogen, gungade på gungan i trädet. Nostalgi!

Här kommer några bilder som Daniel knäppte när dom var där
På väg traskande ner mot sjön
 
Kastar kottar i vattnet är skoj!
 
 
Där fick hon tydligen syn på en hund som badade i vattnet

Tog en paus i kastandet med en MER
 
Haha älskar dessa bilder. Du får allt bli lite starkare för att kunna lyfta den

Dessa dagar

Älskar dessa dagar. Solen ligger på smått på vår baksida, är så där lagom varmt och man står ute och grillar. Idag blev det flintastek med grillade champinjoner, kokt potatis och beasås.
Molly fick en bättre variant enligt henne då hon fick grillade korv istället. Vet inte varför hon inte tycker om vårt kött som vi äter. Hursomhelst gudomligt gott var det!

Kavat

Vi har velat lite fram och tillbaka om hur vi ska göra med Mollys skor som hon ska ha på sig på studenten den 4juni. Hon har ju denna supersöta klänning som är ovan som hon fick av faster. så tänkte vi men ett par mörkblåa Converse! Men sen, tänk om det blir supervarmt den dagen som de vart de senate dagarna, hon kommer ju svettas i hjäl om fötterna!
 
Så då bestämde vi oss för ett par vita lättare skor/sandaler. Jag köpte ett par som jag tyckte såg helt okej ut, allt var så fasligt dyrt, runt 500:- för ett par skor som hon bara använder denna sommaren. Så jag köpte ett par för 199:- men de tyckte inte Daniel var fina alls så jag lämna tillbaka dom och nu var vi på ruta ett igen.
 
Men så fick vi bita i det sura äpplet och beställa från Brandos ett par Kavat som på bilden som kosta 499:- dom är ju hur söta som helst, och Kavat är bästa märket. Men fortfarande femhundra spänn är mycket! men så fick vi hem dom men dom var alldeles förstora, så får skicka tillbaka dom i morgon. Men så var jag inne på Skopiraten här i stan och såg att dom hade faktiskt dessa kavat och i rätt storlek så jag köpte dom nu idag. Är ju två veckor kvar tills hon ska ha dom och de kan bli strul med posten och allt så kan fördröjas men så köpte jag dessa. Då vart de 20% rabatt idag så jag betala 359:- HAHA! Hur klockrent var inte detta? Är så nöjd iallafall. Hon kommer bli så söt ♡

Klänning


Fröken Trots fick en klänning av sin gammelmormor i söndags. Så fin!

Sorry!

Har inte någon blogglust för fem öre nu för tiden alltså! Sen händer det absolut ingenting direkt just nu heller som är roligt att blogga om!
Kan ju berätta iallafall att idag var jag och Molly och hämtade upp lillasyster så åkte vi i full fart iväg och köpte en blomma till min gudmor som fyllt år. Sen lämnade jag snabbt av lillasyster. Sen lämnade jag även blomman och parkerade bilen hos henne i stan och gick ner mot torget för att möta upp mor & far. Dom var barnvakter för Minea och Melvin.
Är marknad denna helg här i stan, finns som vanligt inget att ha men är ändå mysigt att gå och strosa och titta lite. Ville köpa en första- marknads-ballong till Molly med hittade inga?! Vad är det för stil? Dom har alltid haft ballonger. Får gå ner i morgon igen och kika :)
 
Kom hem och nu har vi ätit gott grillat. Vi åt flintastek och Molly fick grillad korv. Tillsammans med detta åt vi hallumiost, rhodeisland sås, gurka och kokt potatis. Göööörgott!
Avslutar detta inlägget med några bilder på Mollan som faster Zara tog när vi var där i söndags!
Det lyser verkligen om Molly när hon är med Exo och svansar runt efter honom.
Och han är så snäll som står ut med henne och ger henne stoooooora pussar

Välkommen

Ett stoooort paket från Sportamore hämtade jag ut idag. Gissa om jag var lycklig!

Hemmagjorda

Idag gjorde jag dom godaste köttbullarna jag någonsin gjort. Åh vad goda dom blev.
Köpte hem 1kilo blandfärs och stekte, vi åt en del och frös in resten för att ha snabbt en annan dag.
Hittade även en påse morötter längst ner i kylen som jag tog ett par av och kokade. GÖÖÖÖÖTT

Vimplar

Ett av mina projekt som jag har hållt på med nu när jag fått lånat mammas symaskin. Visst blev det fint?

God morgon!

Då var måndag här igen då. Legat och dragit oss i någon timma eller så nu på morgonen. Så skönt, har kollat på I drömmarnas trädgård lite och nu kollar Mollan på Nalle Puh framför TV:n igen, en vanlig morgon när vi är lediga helt enkelt.
 
Hade en trevlig sändag tillsammans med svärisarna. Blev gott fika och god libanesisk mat. Molly var inte så super förtjust i det men, alltid kul att testa något nytt. Fick till och med en supergod efterrätt.
När vi kom dit så var det mulet och på kvällen så började det såklart regna. Samma när vi åkte hem strax före klockan nio. Det verkligen spöregna på motorvägen, gick knappt att se något.
När vi kom till Strömstad var det torrt på marken och 20grader men det dröjde inte länge förens regnet kom till oss med... Grått och mulet idag och bara 14grader så vet inte riktigt vad vi skall hitta på här hemma.
 
Fick en rolig nyhet nu på morgonen med. Mollys kusin Melvin som är två veckor yngre har fått dagisplats på Mollys dagis! Vi vet ännu inte om det är på samma avdelning men samma hus :) Tessan tyckte det var otroligt skönt att han fick på samma som Molly, helst ville hon ju ha samma som hans storasyster men fick bli Arken :)
 
Nu har vi precis ätit frukost. Jag har plockat i ordning här hemma och nu passar jag på att blogga lite. Sitter med tandborsten i munnen och ska göra mig i ordning nu, sen skall jag sy lite mer :)
 
Dagens lyxfrukost

Engaged all over again

Vilken dag vi hade igår! Helt fantastisk! Det underbara började redan vid halv sex då Molly vakna, på med ny blöja och in med välling i munnen på henne och barnet somna om och vaknade 8:21 Så in i helvete skönt!
Redan då vart det 24 grader ute och solen sken som bara den så jag hörde av mig till lillasyster över en träff.
Tog på mig årets första lättklädda outfit, ett linne och shorts, och Molly bara en lätt klänning.
 
Vi träffades nere på stan, jag gick in på Lindex för att köpa mig en bikini då de andra är för små för min bröst. Suck! Men iallafall så fick jag köpt en hyfsad bikini samt en solhatt till fröken Mus. Sen in till Kronjuvel för att hämta ut min ring som jag förstorat. Har inte kunnat ha på mig sen sen jag bev gravid med Molly för svullnader, sen så har jag la lyckats lägga på mig vikt på händerna så den gick inte på, men nu är jag förlovad igen med min Daniel :) Känns ovanligt att ha på sig den bara efter en sån här lång tid utan!
 
Konsum var nästa för att köpa lite gottit till stranden. Fruktshakers, vattenmelon, baguetter med jobbets röror, ahlgrensbilar och det obligatoriska; Gifflar.
Gick hem och packade allt och satte oss i bilen och körde mot vårt smultronställe. Man måste parkera en bit innan och gå dit, är en smal knöcklig väg, tungt som fan och svettiga var vi när vi kom fram. Det är så vackert där så det inte är sant. Och vi är nästan alltid själva där. Är inte många som vet om stället förutom de som bor där och vår familj. 32 grader i solen var det. Jag dog!
 
Var inte där så superlänge för Molly ville inte sova och vi var helt slut av värmen så vi packade ihop efter någon timma eller två och åkte hem igen och släppte av packningen och lämnade bilen och gick till storasyster istället. Där satt dom och åt mat, grillat. Luktar såå gott. Sen tog dom fram vattenspridaren. Minea vart helt galen och hoppade igen om den och skrek sig hes. Melvin var inte glad över den och grät när han kom i närheten av den stackarn. Molly däremot tyckte det var skoj, lite kallt vatten men hon gick dit igen och fick vatten över sig. Ungen älskar ju vatten över typ allt. Blir helt crazy när hon får se vatten.
 
Gick hem sedan och Molly hade ännu inte somnat för sin LUNCHVILA. När vi var framme vid huset 16:08 gick ögonen i kors på henne och då somnade hon. Sen som attans men hon var så trött lillan. Värmen gör de så svårt för henne att sova. Lillan somnade heller inte förens 22 igår kväll. Dels värmen och dels den sena lunchvilan.
 
Idag är det varmt igen 24 grader i skuggan. Lite moln på himmeln idag, men är fint för de. Jag måste även berömma min kära Daniel som byggde vår grind ni vet till altanen? Den är så guldvärld! Vi har öppen dörren jämt nu, så vill Molly gå ut och lukta (läs plocka av bladern) på blommorna så går hon bara ut och vi slipper vara oroliga för att hon ska ramla ner för den hemska trappan.
 
Visst ser det inte underbart ut? Helt själva på stranden och helt vindstilla!
 
En helt utslagen Molly som förflyttas från vagn till sängen av sin moster
 
Min fina ring som glänser så fint numera. Äntligen får jag på mig den ♥

Solkräm

Daniel var ledig idag och var hemma med busfröet medan jag gick och tjänade pengar. Började klockan nio idag. Cheferna ville jag skulle bärja tidigare (annars 11:30) då de trodde det skulle bli massvis med att göra i och med att det är 17maj, Norges nationaldag. Men det har inte varit mycket alls faktiskt. Men jag jobbade hela dagen enda tills halv åtta då jag fick skjuts hem av lillasyster.
 
I morgon har jag bytat till mig en ledig dag av Helené. Jobbade förra lördagen när jag egentligen var ledig. Hade tänkt vi skulle åkt till Göteborg till svärföräldrarna men det ville då inte Daniel så får bli en hemmahelg igen.
Köpte med mig hem solkräm till oss för blir det fint väder i morgon åker vi nog till stranden. Hoppas hoppas :)

I torsdags

Oj här vart med mycket bloggande för min del ser jag... Eller inte. URUSEL är jag verkligen på detta. Men de får ni bara ta!
I torsdags var min lediga dag och jag hade beställt sol och värme. Värme det kom samt lite sol då och då. Men det var jättevarmt så vi slapp alla tjocka kläder på oss. Så himla skönt. Nu är verkligen sommaren här!
 
Vi spenderade förmiddagen tillsammans med Agnes och Cecilia. Hade supermysigt tillsammans. Vi gick till stans lekplats där barnen lekte för fullt. Dock tyvärr inte tillsammans, Allt gick superbra på lekplatsen tills Cecilia drog Molly i håret :P
 
Någonting som är roligt som jag tror inte jag berättat är att Cecilia har fått dagisplats på samma dagis som Mollan, på samma avdelning till och med! Hoppas och ber till de högre makter att allt går bra med dom och att Cecilia får lugnat ner sig med sitt humör och faktiskt kunna bli kompis med Mollan. Och hoppas att Molly inte kommer vara rädd för henne även på dagis stackarn. Pratade med min storasyster om detta och hon tror att Molly kommer bli mallig när Cecilia kommer dit för där är det Molly som "bestämmer" hon har varit där längre eller vad man kan säga. Hur som helst hoppas jag att allt går bra och dom kommer kunna leka tillsammans. Och att Molly tuffar till sig. Hon är som sin mor just nu då.
 
 

Middag

Efter en hektiskt dag på jobbet så möttes jag upp av min goda vän Angelica så gick vi till den bästa restaurangen här i stan Park för att äta gott. Sen kom även Maria och joina oss. Var så gott med maaat! Har ätit dåligt idag nämligen så vart bra behövligt med maten. Jag tog en pastarätt som jag blivit kär i. Jag är annars inte så mycket för pasta, och speciellt inte på retaurang men den är så god. Är med champinjoner, tryffel och oxfilé.
 
Fick glada besked idag om att fått en liten läneförhöjning, inte mycket men är alltid något, sen fick jag lönebeskedet på mailen idag med. Fett nice säger jag bara. Är skönt att tjäna egna pengar nu och inte gå på föräldrarpenning. Utan att jag faktiskt kan unna mig saker utan att få dåligt samvete. Vi har gemensam ekonomi. Det fick vi börja ha när jag blev gravid då jag inte fick många ören. Har mått gördåligt att Daniel fått betala en hel del pengar när jag låg hemma och var dålig och jag fick knappt 9000:- i föräldrarpenning. Visst det är en del men räcker inte långt med våra utgifter tyvärr.
Men vi har sagt det ioch med att jag hade pengar till kontantinsatsen för vår lägenhet så fick Daniel betala av resten av hans gamla billån, samt den härliga summan av reperationskostnader på bilfan. Tack Volvo för att du kommit in i mitt liv ♥ Sen nu har jag fått en liten symbolisk summa av mor & far som jag tänkt sätta in på vårt bolån.
 
Hur som helst, nu sitter Daniel och betäller kalsonger och t-shirt till honom och vet ni vad mer som ligger i varukorgen? Ett par vita Converse till miiiiiig ♥ ♥ ♥ ♥ Kommer bli helt sjuk fint med ett par vita Converse, mina mörkgröna byxor samt ett vitt linne. Premiären utav outfiten skall förhoppningsvis ske den 4juni på Dannes brors student, längtar!

Ett stycke barn

Åh älskade du, när jag gick in för att titta till Molly innan jag skulle lägga mig, hade hon den bästa sovställning hittills!

May. 14, 2013

Sitter på jobbet och har lunch. Blev en sen lunch då Ida blev försenad till jobbet nästan 2timmar då hon skulle till sjukhuset och de vart kaos här, massafolk, massa varor men äntligen får jag min lunch som idag består av Naturdiet färdigdryck. Bättre än inget!

Cellprov

Idag hade jag tid för Gynekologisk cellprovstagning eller vad det nu hette. För att se om man har livmoderhalscancer. Jag hade redan bokat om en gång innan men nu idag skulle jag gå. Är inte så jätte intresserad för att ligga där i gynstolen en gång till. Är dessutom livrädd för att det skall vara något fel. Tänk om det är något fel? Vad gör jag då? Hur ska jag kunna leva med det? Jag hade iallfall samlat mod, fixat barnvakt åt Molly så skjutsade henne till storasyster vid halv nio och fem i nio stod jag i kö för att anmäla mig på Vårdcentralen.
 
Två kvinnor som var före mig skulle också ta cellprov, så hörde jag att dom prata och blev upprörda av hon som satt i receptionen då vi inte alls skulle vara på vårdcentralen utan på Familjecentralen. Men på appret vi fick stod vårdcentralen och att vi skulle anmäla oss i kassan. SUCK. Familjecentralen har dessutom flyttat sin verksamhet till någonstans i stan som jag inte vet vart så jag tog detta som ett tecken på att jag inte skall ta prov. Får la se när jag skall göra det, om jag skall göra de...
 
Sen vid ett så lämnade jag av Molly hos Alexandra för då skulle jag åka och fixa mina ögonbryn på salong, både färga och noppra. Hade en annan tjej denna gång då jag inte kom ihåg va hon hette som jag hade sist. Och denna gång blev det inte alls bra. Så besviken, får försöka fixa till det här hemma innan jag hoppar till kojs.
 
I morgon jobbar jag hela dagen. 8-18:30, så dagis är medveten om att jag lämnar Mollan en timme tidigare i morgon än vanligtvis sen tar Daniel kortare lunch så han hämtar henne kl 17 som jag egentligen skulle gjort. Skall jobba med en arbetskollega som jag inte jobbat med sen i höstas, hon har vart i fjällen och jobbat. Skall bli jättekul att jobba tillsammans igen!

New ride

I måndags la jag en beställning hos Jollyroom. Blev en bobbycar till Molly. Var faktiskt Daniel som gärna ville ha en sån till Molly. Hon får åka på den inomhus just nu när det har varit pissväder när vi har varit lediga. Såfort det blir bra väder tar vi med den ut så får den lekas med utomhus :)

Färsk makrill

Nu tar jag äntligen helg! Skall bli skönt efter två stressade dagar på jobb. Igår så hade vi premiär för årets första makrill så självklart tog jag med mig hem några firrar för att bjuda Daniels mor,far och mormor som kommer och besöker oss i morgon. Daniel jobbar så då passa jag på att bjuda hem dom. Skall bli gott! Men får vänta tills i morgon...
 
 

I ett hus...

Mollys faster har sjungt I ett hus vid skogens slut, ni vet den? Och försökt få med henne på alla rörelser och så, och nu kan hon alla, hon är lite fort fram i låten med allt men hon kan dom! Lilla skitunge, duktig du är ♥ Nu kan hon denna låt och Imse vimse spindel vad jag vet. Vet ju inte vad dom kör för grymma låtar på dagis :P

One tree hill

Ikväll har jag tänkt att ha One tree hill-maraton med mig själv. Jag har bara sett typ första och andra säsongerna och några små avsnitt som gått på TV ibland, men jag måste se hela nu. Den är ju så bra.
 
Men först så skall vi gå till jobbet. Molly börjar dagiset 11 idag, precis innan de skall käka lunch och sova så är görbra slutar klockan ter gör hon med, en kort dag idag! Jag själv börjar halv tolv och jobbar till halv åtta ikväll. Så när jag kommer hem ikväll blir det puss puss på Molly sen framför TV en bra bit in på kvällen. Jobbar extra i morgon :)

Student

Har inhandlat ett Grattis-kort till Daniels bror som tar studenten nu i början av juni. Både jag och Daniel har tagit ledigt från jobbet för att kunna få vara med och fira detta. Blir kul med en dagstur till Göteborrg mitt i veckan sådär.
 
Han tar ju studenten från samma skola som Daniel gick på, så skall bli kul hur de ser ut, om det har förändrats något eller inte. Kommer ihåg när jag träffade Daniel för första gången, var just där i korridoren på Daniels skola. Då visste vi inte att det skulle bli vi inte! Tiden går så fort! 6,5år sedan vi blev ihop ♥
 
Är snart fem år sedan jag tog studenten. Herregud, vad jag saknar den dagen!

Premiär!

 
Idag när jag kom hem från jobbet ställde jag mig och gjorde middagen med en gång, biffar med sås och potatis. Vi hade premiär med att äte ute på balkongen alla tre och så skönt det var. Blev riktigt varmt där ett tag och klockan var redan sex.
 
Molly ligger redan i säng, krånglar en del med att sova, men hon är så trött. Redan när hon kom hem har hon gnällt och gnällt. Så nu ska hon äntligen få sova, men då krånglar hon istället såhär :)
 
Jag var inne på systembolaget och köpte lite öl till Daniel idag, köpte faktiskt ett vin till mig med som jag tänkt prova någon kväll någon helg. Får se när jag känner för de, bör vara varmt ute så man kan sitta och njuta i solen :)

Gissa

Ni kan ju gissa tre gånger vad vi skall äta strax :)
Lillasyster lånar bilen för att åka iväg och köpa brödet. Är hungriiiiiig!

Converse

Jag är frestad till att beställa dessa igen, dessa godingar så att det kommer hem till mig lagom till sommaren.
Jag är en sann Conversare. Dom passar till verkligen allt, bra hållbarhet och är så jävla snygga. Minns mina första Converse jag fick av mor & far, ett par ljusblåa. Jösses som jag använde dom, varje dag i regn och snö. Tillslut kunde man böja skon så att sulan vart helt av, då tyckte mor min det var dags att slänga dem.
Tror jag har två par uppe på vinden bara, ett par svarta och ett par brun/svarta men nå mönster på om jag inte minst helt fel. Sen i julas fick jag ett par vinröda av Daniel som jag letat efter så länge. Dom har jag redan börjat smyganvända. Hade dock inte skadat att få äga ett par vita med nu igen, har haft ett par innan men dom hade sin sista säsong för ett par år sen.
 
Vet att de finns sneakers på Skopunkten som ser liknande ut som Converse som kostar typ 200spänn, skulle lätt kunnat köpa dom, men det kan jag inte! Jag vill inte svika Converse, haha löjligt jag vet. Men när det gäller dessa så skall det bara ÄKTA vara. För mig.
 
Visst skall det vara Converse? Hands up!

Lite shopping

Efter jobbet igår så följde mamma och lillasyster med mig till Nordby för lite shopping till mig.
Behöver ny kläder. Slängde två påsar med gamla och urtvättade kläder igår så garderoben ekar tomt.
Fick inte köpt så mycket men ett par linnen, en tjocktröja och ett par byxor. Är nöjd iallafall

Hjärtat


Sjukstuga

Igår va vi ute från halv tio till halv tre. Hela fem timmar! Åt lunch och mellanmål ute, var så mysigt. Fint väder, bra sällskap, Agnes och Cecilia var med oss. Bytte en härlig bajsblöja på jobbet på kalla toaletten och Molly gilla de inte och skrek sig till sömns när jag la henne i vagnen igen. Fick köpt en ny passande bh på Lindex. Blev en billig promenad. Fanns dock massa fint som jag skulle vilja ha. När vi sen kom inte blev Molly görhängig, och slockna i vår säng och sov sin andra vila som hon inte gjort på flera flera månader. Misstänkte att de va nå lurt på gång. Jajamen, 39.4 hade tjejen och var alldeles fyllt av tårar i ögonen, röd om kinderna och kokhet när hon kom ut till mig. Natten gick hur bra som helst, Alvedon i vällingen och sov själv i sin säng tills fyra inatt då hon vakna och jag flytta över henne. Nu har hon 37.9 bara. Jag är hemma till kvart i två så kommer Daniel och löser av för då har han jobbat i 7,5 timmar så vi får jobba lite var.

Vilket humör!

Visst ser hon ut som en snällaste som finns? HA!
 
Jag förstår inte hur hon kan ha sånt humör som hon har, visst min syster och far har ett helvete till humör, men ändå redan?! Får hon inte som hon vill så viker och sig eller lägger sig raklång på marken och illskriker! Går inte dockvagnen åt de hållet hon vill skriker hon och ruckar på den tills den går dit hon vill. Hennes små vackra ljud har tagit en högre ton så jag vet inte vad.
Tanken bara på att ha TVÅ Molly gör mig helt svett. Hur folk kan ha 4-5 ungar är för mig en gåta. Hur klarar folk? Har dom änglabarn som gör allt dom säger? Så kan de la inte vara.
 
Jag har tänkt fråga på förskolan om hon har likadant humör där, men det tror jag inte. Då borde la dom nämnt något om de tyckte jag. Bättre är att hon sköter sig på dagis och leker rövare hemma då. Är det någon sorts trots eller vad är det frågar om hon har nu? 1,5år i slutet av denna månad blir hon, lite tidigt för trots men. 
 
Hon skall prompt upp på bordet och kolla ut genom fönstret där man inte får vara utan en vuxen så då sätter jag ner henne. Då kommer hennes vackra höga skrikande toner,  viker sig, sparkar med benen och lägger sig sen på golv för att "gråta"
 
Hon må kanske inte vara den lydigaste som finns än, men hon är då den sötaste ♥
 

1 maj

Igår vart jag helt slut, verkligen helt slut. Jobbade 9-18:30 med illamående igen som vanligt inte är något, var stressigt på jobbet då vi hade massa att göra.
Svärmor & svärfar hämtade Molly halv tre sen åkte dom till en strand och fikade och busade sen till Norge för ett par ärenden så vi var hemma samtidigt. Dom hade med sig mat som vi alla åt, sen var det dags för Molly att sova. Protester hejvilt så tillslut gick jag och la mig i vår säng tillsammans med Molly och när besöket hade åkt tror jag inte det dröjde många minuter förens både jag och Molly somna för natten. Skönt.
 
Idag är jag ledig som sagt så undrar vad jag skall hitta på. Blir väl en tur ut till lekplatasen som vanligt, ser ut att bli en fin dag idag med. Vi starta morgonen med lite film I drömmarnas trädgård i sängen ♥




RSS 2.0