En man på balkongen

Idag var Molly duktig, hon åt en hel portion banangröt! Vi har börjat prova den istället för mild havregröt då hon inte visa något intresse för den längre. Denna är en succé! Nu ligger hon och sover lite sötnosen min.

Dom håller på att måla alla radhusen här hos oss och nu har dom målat alla förutom vårat radhus och jag visste ju om att dom snart skulle börja måla här men fy va rädd jag blev när jag såg en man på vår balkong men högtryckstvätt! Haha! Han tog även våra fönster så nu slipper jag tvätta dom som jag länge funderat på att göra. Nu slipper jag det!

Uppdatering



5 månaders sprutor




Klockan 11 idag hade vi tid hos BVC för att mäta och väga Molly samt ta 5 månaders spruta. Tyckte det gick jättebra faktiskt. Vid 3 månaders sprutan så gav hon ju i från sig ett litet gny som vara i typ 2 sek sen vart det bra. Denna gången så fick hon först ena sprutan i ena låret då sa hon ingenting. Sen så andra som skulle göra ondare, då börja hon gråta, men så tog BVC-tanten fram blåsbubblor och börja blåsa och det var väldigt intressant då det blev inga mer tårar där inte :)

Jag passade på och fråga lite ang mat och så när man skall byta ut till mat helt vid en måltid nu är det lite klarare för mig. Snart ska Molly få mat, köpte hennes favorittätt idag eftersom hon var så duktig hos BVC. Hoppas dock inte hon reagerar på sprutorna senare i eftermiddag och kväll utan att allt är som vanligt.

Mollys rum


Här är en liten del av hennes rum. Gjorde egna vimplar idag som jag är riktigt nöjd över :)

5 månader

Grattis älskade Molly på din 5 månaders dag!

 


Beställt foton

Nu har jag suttit i flera timmar och gått igenom alla mappar med foton som ska beställas. La nyss en beställning på 180 foton. Skall även skicka efter en större bild via Daniels kompis som trycker upp bild.
Får la bilderna någongång nästa vecka skulle jag tro.
Nu är jag så trött, vart inte meningen att det skulle bli såhär sent :P
Nej nu skall jag sova. Godnatt!

Beställa foton

Idag har jag ägnat större del av att fixa Mollys rum. Storstädat fixat ihop sängen, bytt sängkläder och ställt in alla saker hon fått. Blev jättefint, bilder kommer kanske i morgon :)

Nu skall jag sätta mig och beställa massvis med foton på Molly sen skall jag göra lite vimplar av papper jag har hemma :)

Lite mulet

Idag är det lite mulet ute men det börjar klarna upp :) blåser skönt gör det som tur är! Är 27grader ute och jag och Molöy har vart å lämnat nyckeln till församlingshemmet och nu sitter jag och slappar och kollar på båtar som åker förbi medan Molly sover :)


Morsdag


I morse klockan åtta när jag vaknade så kom Pappa Daniel och Molly in med ett brev till mig.
Molly ville dock inte släppa det ur sin hand men dom hade gjort så fint kort tillsammans. Ska få handla loss lite på HM :)
Tack mina älsklingar ♥

Mollys dop 27/5-12


Jag och Lillasyster laddar upp


Lillfisan somna i famnen i kyrkan, så trött men ack så söt


Blir döpt och får vatten i håret


Nyfiken i en strut, visas upp inför församlingen i kyrkan


Ena faddern/farbror Mathias tänder ljudet


Mor & Far = barn

Andra faddern Alexandra hänger upp Mollys duva i trädet


Bus mellan psalmerna


Mathias, Alexandra, Jag, Daniel, Molly och prästen Roger


Hela familjen och prästen


Farfar Stefa, Jag, Daniel, Molly och farmor Lena


Kenny, Jocke, Crille, Daniel, Molly, Nils, Mikael och Mathias


Gammelmormor Birgitta, Jag, Daniel, Molly och gammelfarmor Gisela


Ebba, Alexandra, Jag och Molly


Sitter dom fina och minglar lite innan fika


Faster Sara med Molly


Presenterna


Peter, Ebba och Alex


Dom fina tårtorna


Molly fick massa fint verkligen! Kläder, fotoalbum, första lock-tand ask, dockvagn, gunghäst, påslakan, mätstock, spjällskydd, spjällsäng, örhängen, silver halsband, pengar m.m

Denna dagen kan inte ha blivit bättre. Molly var så duktig i kyrkan. Vi hade ju dopet under högmässan samt att ett annat barn skulle döpas så hela cermonin tog ungefär 1 timma och 40 minuter. Molly skrek inte EN ENDA GÅNG! Duktiga lilla barn ♥
Var så roligt att några av mina kompisar kunde komma med, och att Danne kompisar från Göteborg tog sig tid för att komma hit för att fira Mollys dop.
För att summera allt som allt så vart det ett GRYMT dop. Var dock jävligt nervös. Spydde 2 gånger innan dopet :P Vi kunde inte haft nån bättre präst, kunde inte haft bättre faddrar, allt var PERFEKT!

Tack alla som var med och firade Molly på sin dopdag. Tack för alla presenter!

Stressad så in i!


Gud va jag är stressad!!! Vi fick reda på igår att den andra familjen som skall döpa sitt barn samtidigt skall också vara i församlingsrummet som vi. Dock så ska dom vara iett mindre rum men vi får samsas om köket. Dåligt tycker jag då. Vi hade ju bokat församlingshemmet. Sen att vi fick reda på det IGÅR? Dålig framförhållning av dom. Inte nog med de, när jag hämtade nyckeln så fick jag den bara i handen, hon visade inte runt vart allt låg eller så. Nu vet ju jag vart allt finns och så i och med att Tessan hade deras dop där men ändå!

Säger bara tack gode gud att vi bara har tårta i morgon. Hade vi haft mat med så hade jag brytit ihop tror jag. Är ju inte så mycket som skall fixas men jag blir jättelätt stressad och uppriven av saker och ting, äter dåligt gör jag också, bara ätit en Sanwich-glass idag men känner inte av hungern...

Vi startade iallafall dagen med att njuta lite av vädret, så vi gick ner på marknaden och kika lite lätt, sen så hämtade vi mammas och pappas bil och hämtade tårtorna och dukade och fixade i lokalen. Nu tror jag att allt är klart, men känns som vi glömt något. Vet iallafall att vi glömde ställa fram dricksglas men det får vi ta i morgon.
Vi skall vara i lokalen senast 10 har vi sagt och koka kaffet så det är klart när vi ska fika och så. Sen vid halv 11 kommer båda faddrarna så då ska vi diskutera vem som skall göra vad osv. Prata med prästen då jag glömt bort hur vi skulle göra och hur hela dopet går till.

Vi köpte när vi var på staden en fläkt som vi har i Mollys rum så det blir lite kallare där, sen så köpte vi en pool till henne. Med tak över som är UV-skyddad. Supert! Då kan on ligga och plaska där bäst hon vill sötnosen. Köpte även en gästbok som folk får skriva i om dom vill :)

Sitter och avnjuter ett glas Cocacola nu efter att ha fixat köket. Skall baka en radda med muffins till nu då jag är rädd att det inte skall räcka. Men lovar er att det kommer bli mer än över!

Längtar tills morgondagen är över så jag kan ANDAS UT!

Nytt till Molly

EN POOOOOL!


Ligger ute på altanen

Det gör Molly-mus. 28 grader i solen nu. Vi ska idag hämta tårtorna till dopet samt gå på stadens marknad :)


Varmt

Molly tycker det är varmt stackarn :(


6:e dagen

Va ör de? 6:e dagen det är kanon väder ute. Helt awesome! Håller alla tummar och tår för att det skall vara fint väder på söndag med då dopet är. Är hemma hos mamma nu där Bella å Tessan, Minea å Melvin är, vi ska alla äta middag här i värmen. Mysigt

Inte roligt att vara sjuk





Nej fy det är inte kul. Molly hon är ju så snorig och så hostig och denna värmen gör det inte ett dugg bättre! Hon är så varm så varm. Idag låg hon i bara klänning när vi var på stan. Hon fick ett avsvalkande bad innan det var dags för sängen, det gillade hon verkligen. Sen så är det ju så varmt här inne i lägenheten så att det inte finns! Blir att få köpa två fläktar hit, en till vårt rum och en till Mollys rum, detta är ju helt olidligt!

Lunch

Dags för en sen lunch, resterna från igår :)


Gott mellamål

Har varit i stan med Ajka. Vi köpte oss lite gott och satte oss i solen vid havet :)
Nu är vi på väg hem


Solar

Är hemma hos mor & far och solar. Molly ligger i vagnen i skuggan och snackar :)


Huvudvärk from hell

Daniel tog ansvaret för matning och nattningvför Molly idag. Medan han försökte få i Molly mat la jag mig i sängen då jag bara på några sekunder fick en sån fruktänsvärd tryckande huvudvärk. Medan jag låg och vila mig så hörde jag hur Molly skrek å skrek. Hon ville inte äta å inte sova. Var nog för hon är så tät i näsan stackaren. Så jag gick inte dom å fråga om jag skulle testa få henne att äta Så jag gick omkring med Molly i famnen då kunde hon äta som tur var, så somna hon med flaskan i munnen så hon sov gott när jag la ner henne i sängen. Blir väl lätt att vara mammig när pappa jobbar så mycket som han gör :( är tur att Daniel gillar sitt jobb iallafall så han inte tvingas jobba över om man hatar jobbet. Tråkigt för mig och Molly bara :( han jobbar över nästan jämt minst 1,5timme varje dag (förutom idag) sen så ska han vart ledig helger men han fått jobba söndagar nu två helger i rad. Det blir ju goa pengar, men ändå :/

Nu kom jag av mig lite. Men efter jag lagt Molly så la jag mig och powernapa i typ 5min då Daniel kom in och frågande vi skulle äta mat. Men uääk. Bara jag kolla på maten mådde jag illa. Hade så ont i huvuden att jag vart när på att spy. Så jag tog en till powernap till 20:49 då huvudvärken nästan var borta. Så jag tog lite mat (dock plocka jag ut kycklingen och baconet då det fick mig att stan vilja spy) så åt jag lite till Desperate housewives.

Och nu ska jag sova, ligger i sägen redo för natten. Blir det fint väder i morgon ska jag nog med Bella ut till någon strand och bara vara.

Godnatt! Sov sött, dröm om alla småkryp du mött

Varm dag


Gud va varmt det har varit idag! Molly är förkyld och hostar så hon är hängig så hon har mest sovit i vagnen idag. Så jag börja dagen med att gå på promenad med Alex och Ebba inne i staden, köpte mig ett par snygga shorts. Sen så gick jag hem och påvägen dit så möttes jag upp av Bella så gick vi hem till oss och gjorde god lunch; klyftpotatis och fläskfilé.
Sedan så gick vi in till staden igen där jag köpte två par linnen. Behövs verkligen förnya garderoben, så nu har jag lite nytt iallafall. Sen gick jag och handla dagens middag; pastasallad med kyckling, soltorkade tomater m.m skall äta vid åtta hade jag tänkt efter Molly har somnat.

Molly har haft på sig strumpbyxor och en ärmlös tunnklänning idag bara, det har ju varit så varmt! Så fort vi kommit hem så har hon fått legat naken i bara blöjan. Numera sover hon även bara i blöjan. Min lilla nakenfis

Om vädret fortsätter att vara såhär kanon så blir bloggen lidande, första prio är att vara ute med Mollan :)

Vad jag vill ha


Detta är något jag vill ha, nya springskor då mina är försmå och med hål i. Sen så min sport BH är alldeles för liten nu efter jag fått barn.
Sen har jag aldrig haft träningskläder förut heller. När jag varit ute jag har sprungit i ett par mysbyxor och det hatar jag verkligen!
Får ta å skita ut lite pengar så jag kan köpa detta (:

25grader i skuggan

Idag har jag faktiskt på mig de enda sommarplagget som jag passar. Allt annat är för litet. Idag kunde jag Inge med å ta på mig jeans och tur var väl de! Super varmt ute, dags å få liiite färg iallafall :)


3timmar

Har stått och bakat i tre timmar nu, äntligen är det klart, men skall fortsätta i morgon kväll igen tänkte jag. Är bara två plåtar till som ska in i ugnen sen säger jag GODNATT

Vart tar dom vägen?


Nej man skall inte rätta sig efter ålder på allt men vi tycker att den fungerar än så länge! :)

Alltså jag förstår verkligen INTE detta. Är det någon som bryter sig in i vår lägenhet och tar alla våra nappar? Dom bästa och dom sötaste napparna är försvunna. Hur kommer detta sig? Dom bästa (på bilden) ligger ALLTID i vagnen då det är där hon använder napp som mest, dom andra MAM napparna har hon hemma då hon väldigt sällan har dom, om hon inte blir ledsen eller så. Ska man behöva köpa 1000st för att sen hälften ska finnas kvar? Är väldigt sugen på att köpa napp med hennes namn på men den lär jag ju inte få ha här så länge innan den försvinner! Nappar var är ni??

Gästbok

Jag har läst omkring lite på internet om dop och så, vad för bordsdukning man kan ha, va för aktiviteter osv. Bara skräp alltihopa tyckte jag men så kom jag till en punkt; Gästbok. Hade inte det vart något? Lägga fram en gästbok där den som vill får skriva en liten rad till Molly som blir döpt. Tycker det hade varit fint. Får fundera på det. Isåfall ska jag köpa en fin bok och kanske pimpa. Vem/vilka som kommer skriva den vet man ju inte. Vet iallafall att Daniels släkt skulle skrivit i den, min däremot, torraste släktingarna ever. Kan bero på att jag mest har manliga släktingar på min sida. Brukar ju vara mest dom kvinnliga som går in för sånt här. Tror det hade blivit bra allafall :)

En av dom bästa dagarna i mitt liv 11/6 - 08








Tröjan



Här är den nystickade tröjan som min mamma gjort till Molly. Jag gillar den :) Den har så ljusa fina fäger. Den är sommrig tycker jag

Mmm..


Ny tavla


Vår nya tavla. Nice va?


Så nu är vi hemma från kalaset. Eller iallafall jag, Daniel tog Molly på en promenad och då passar jag på att skriva lite här.
Kalaser var trevligt, dock blir jag trött på mina föräldrar men vem blir inte det ibland? Det bjöds på korv och bröd sen så ostkaka och chokladtårta. Jag tog en korv bara och en liten bit ostkaka, var inte riktigt på humör för att vara där, men det var trevligt ändå.

Ikväll ska vi äta tacos som vanligt, sen ska vi nog se på Men in Black, måste ladda upp tills man kan se 3:an ju. Någon mer som skall se den?
Fick med hem Mollys nya tröja som min mamma stickat åt henne. Daniel tyckte inte den var fin, men jag älskar den! Daniel bad mamma göra en till tröja till Molly med 747 på. Blää säger jag, men då kom jag på en mycket bättre idé som både jag och Daniel gillar, som är mycket grymmare! Ni får se när den är klar! Jag skall iallafall ta kort på tröjan när Daniel kommer hem då den ligger i vagnen.

Svar



Nej, varför ska vi göra de? Nappen är från 0-6månader och hon är inte ens 5 månader gammal.

Kärlek


Tyck synd

Hur kan man inte tycka synd om henne? Vet dock inte för varför men nappen var en bra tröst!

Ska på kalas


Ännu tidigare uppstigning för mig idag. Exakt klockan 04:00 slog Molly upp sina blåa ögon. Så har varit vaken sen dess. Bara slappat och kollat på tv. Något som heter Pantertanter? Sån dålig komediserie.

Idag ska vi på kalas till min kusin och hennes mamma. Skall bli trevligt, skall till stan först och köpa present och även en ny pyjamas till Molly.

Vi ses!

Gårdagens kväll

Igår så hade vi det trevligt här hemma. Daniel kom hem vid runt klockan sju, då var jag och Molly i badet och badade tillsammans, hon plaska och hade sig och skratta och var glad.  Sen så matade jag henne och nattade henne och hon somnade efter en stund så då valde jag och Daniel ut pizza som vi skulle ha.
Och eftersom inte vi har någon bil då den är trasig så gick jag hem till mamma och lånade deras bil. Jag åkte inom Konsum där jag mötte upp Bella så handla vi dricka och lite gott sen så beställde vi pizza så åkte vi och hämta dom så kom vi hem och åt pizza (jag kebabtallrik) alla tre och nördade lite Friends-avsnitt.

Var en tevlig kväll! Jag körde hem Bella och lämnade bilen så gick jag hem I MIN ONE PIECE. Trodde aldrig att jag skulle våga gå i den ute bland folk, men det var sent på kvällen och mörk, sen så mötte jag ingen heller som tur var xD

Lillan ligger ute i vagnen med sina coola brillor, vet inte omjag inbillar mig eller om hon kanske var otroligt trött men så fort hon fick på sig glasögonen så tog det 2 minuter sen så sov hon. När hon annars sover i vagnen ute är jag tvungen att vagga henne fram och tillbaka över dörrmattan i minst 20 minuter.

Är inte så jättevarmt idag men solen skiner iallafall, är alltid något! Vet inte om jag skall ut å gå en sväng sen, är lite lat i dag känner jag, sen så är det så tråkigt att gå här i Strömstad då det är så litet. Man går samma ställe hela tiden. I detta läge önskar jag att jag bodde i en större stad. Kunna gå långpromenader i någon skog eller något hade vart något, där det inte finns några bilar som susar förbi.

Jaha det var inte länge Molly sov. inte ens 20 minuter. Grannen starta sin gräsklippare.

Molly får majskrok för första gången


Molly pratar

Molly har vaknar klockan fem dom senaste tre dagarna nu och det gillar jag inte. Men jag har blivit mer och mer piggare. Jag har inte slumrat till i soffan eller något så det är ett bra tecken. Sen så får man passa på att gosa med Molly då för på morgonen är hon på sitt bästa humör.

Är blå himmel idag så ska ta en promenad tänkte jag. Sätta sig vid havet kanske och bara njuta :)



Ett klipp på Molly när hon snackar. Hon 'pratar' mer och mer, det är så roligt att höra. Som vanligt hörs Friends i bakgrunden.

Cooling


Stor frukost


Roligt till inte roligt alls...

Phuew! Jag är HELT slut!
Jag och Molly var ju på babysim idag, det gick så bra när vi var i vattnet. Vi fick testa på att dom skulle dyka själva, då en instruktör skulle hålla barnet och slappa det mot oss så skulle vi fånga upp barnet. Det gick galant! Molly kom upp förvånad men så stolt! Gav instruktören världens leende precis som att 'var jag duktig nu?' Sen så har Molly listat ut hur man plaskar i vattnet... Haha hon plaska HELA tiden. Söt!

Sen när vi gick upp ur vattnet så skulle jag torka av Molly och då bryter helvetet loss. Vet inte vad det var som hände, men Molly börja skrika, å skrika, å skrika, tillslut så gallskriker hon så hon tappar andan så då tar jag upp henne å försöker trösta henne men är omöjligt.
Sen efter en stund när hon lugnat ner sig så lägger jag henne ner igen men nej. Det går verkligen inte. GALLSKRIKER! Försöker ge henne nappen men nej, den vill hon inte ha.
Jag blir stressad, världens minsta omklädningsrum med 5 mammor och 5 bebisar, varmt och äckligt är det, känner att jag börjar koka och får mina superfina röda kinder och haka.
En av mammorna fråga om jag vill testa ta en majskrok av henne och ge till Molly men jag tackar nej och säger att hon aldrig ätit sånt.
Tillslut så har Molly på sig blöja, strumpbyxor, linne, kofta och jacka. Klänningen strunta jag i, likaså mössan. Traskar ut ur omklädningsrummet där det är svalt och skönt men Molly skriker fortfarande. Lägger henne i vagnen och vaggar, Molly skriker fortfarande. När vi var 10minuter hemifrån DÅ somnar hon, fat varje minut vaknar hon och skriker i 10sek sen somnar om osv.
När vi sen är hemma tar jag på henne pyjamas, hon gråter men inte skriker som innan. Sätter mig i hennes rum med mat och försöker mata henne men hon skriker emellan varje sugtag. Tillslut så lugnar hon ner sig och äter utan skrik. Lyckades lägga ner henne i sängen också utan att hon vakna så nu sover hon.

Varför reagera hon såhär? Hon har aldrig gjort det såhär någongång förut. Kände på pannan förut med för att se om hon kanske hade feber men nä. Konstigt. Men nu sover prinsessan iallfall.

Nu ska jag varva ner och ta på mig onepiecen och invänta några vänner för skaldjurskväll, det behöver jag.


Föresten, när kan man ge dom majskrokar?

Jag borde sova


Nu har Molly somnat igen. Hon är vaken ungefär 2-3timmar sen så somnar hon och sover i kanske 30-60min ibland mindre, ibland mer. Nu är ju klockan bara åtta så jag borde lägga mig jag med men jag är pigg? Imorse när vi gick upp och kolla på Vakna med the voice så var jag helt död. Molly sitter i babysittern och kan sitta där i någon timma och leka med sin leksak och kolla på TV:n ibland, och jag ligger i soffan med täcket och kollar på TV:n i morse så somnade jag i någon minut, var skönt men fick panik, tänk när hon börjar krypa och allt dåkan jag inte slumra till, då lär hon ju riva ner stället!

Nej nu skall jag kolla mer på Vakna! Ska ta och äta frukost, får bli en bit paj sen igår!

Fan av Ketchup som pruttar



När man ropar på henne så lyssnar hon sällan men när man börjar sjunga 'Ketchup som pruttar' då kollar hon upp å ler ♥
Ursäkta min hemska röst ;)

Bortskämd

Antar att jag blivit rejält bortskämd, Molly vaknade redan fem idag! Mina ögon går i kors!


Dopsamtal

Klockan 18:00 så var vi på dopsamtal i Strömstads pastorat. Vi fick en sån trevlig präst som ska hålla i dopet. Vi har ju dopet mitt i högmässan så det kommer ta 1timma och 30minuter trodde han. Är även ett annat barn som skall döpas samtidigt. Känns skönt att det är över dopsamtalet, nu är det bara saker som skall inhandlad så som kaffe och servetter m.m

Nu sitte jag och Daniel och kollar på Friends. Har precis ätit en supergod tacopaj!
Trevlig kväll alla!

Uppstigning 5:47

Molly tyckte vi behövde gå upp tidigt idag så då får vi göra de! Vi har myst framför TV:n med en flaska ersättning för Molly och iskallt vatten för mig. Vi kollar alltid på Vakna med the voice. Nu kan man vinna en träff med Justin Bieber. Då får man ringa in på en tävling och ALLA fan ringer ju in såklart. Så kom en kvinna fram så frågar dom om hon gillar Justin, 'Njaaae inte så värst' HAHA så jädra bra, hon kommer fram som inte gillar han, alla lär hata henne nu och det ser man på Vaknas FB-sida. Det tyckte jag iallafall var riktigt roligt.

Jag och Molly ska gå till stan sen vid runt halv elva med Bella. Kanske tar en kaffe like the old days. Funderar även på om jag ska beställa tårtorna inför dopet. Är dock tre personer som inte hört av sig, men dom hoppas jag inte kommer men vi får köpa till dom med. Hur har ni gjort eller tänker göra, vi ska bara ha tårta och kaffe och lite bullar och så, ska man köpa så det blir en tårtbit till va och en eller två tårtbitar? Daniel tycker vi ska dubbla tårtbitarna så alla får två var. Är lite inne på den idén jag med. Är ju hemsk om det inte skulle räcka!
Ska ta en dag i veckan nu och baka allt till dopet som ska finnas med. Tänkte en kväll då Daniel kan ta Molly och göra henne redo inför natten så kanske jag och Bella fixar baket så bjuder vi henne på mat med. Får fråga henne!

Trött någon?

Jag var så trött igår att jag somna som en sten! Jag hörde varken när Daniel gick och la sig eller när han gick upp för att jobba, och han brötar en del. 

Idag har jag haft besök av Ajka och Maria, dom hade köpt med sig gott fika. Molly satt med oss i matstolen och lekte. Sedan när klockan slog tre  så kom lillasyster och var där i ett par timmar tills Jon skulle iväg till vår andra syster.

Jag satte mig och kollade på ett avsnitt Greys Anatomy när Molly somnat för natten. Laddar ner det senaste avsnittet som går i USA på pirate och Gud säger jag bara! Skall inte säga något mer men GUD Så spännande!!! har läst på internet om att det skall nog bli en säsong 9 ocker hoppas jag då verkligen att det blir. Önsketänkande är det att vilja ha kvar alla skådisar då men det skulle väl vara för bra för att vara sant.

Ligger i sängen och ska sova nu, är trött trött. I morgon ska vi på dopsamtal med prällen. Får se hur det går, hoppas bara han inte ställe obekväma frågor om Jesus och vår tro...

Sover

Sitter här med Molly som är pöttesur. Dötrött är hon men vill hon sova? Nej :) Blir läggdags för henne tidigt idag med.
Bella är hemma hos oss. Vi åt tacos till lunch och nu sover hon i våra sängar. Ska låta henne sova så vaknar hon när hon vaknar. Lillasyster då.

Medan hon sover...

Molly somnade så gott efter lite vaggning i babysittern så jag har plockat ur diskmaskinen, bäddat rent, plockat undan i Mollys rum, sätt in ny disk i diskmaskinen, diskat för hand. Känner att jag är duktig. Jag har också förnyat Mollys skötväska med nya blöjor och nya reservkläder, tights och tshirt i strl 74.

I morse när Daniel gick upp för jobbet så fråga jag om Molly var vaken men och gnydde lite i sömnen bara så jag sov vidare. Sen när jag vakna igen typ en halvtimma senare så tog Daniel på Molly en ny pjamas. Molly hade vaknat så då tog Daniel upp henne och bytte blöja och då hade hon bajsat igenom pjamasen. Frääääscht Molly :P
Tror nästan Daniel måste läsa min blogg eftersom han tar Molly på morgonen och byter blöja och lägger henne vid mig i sängen innan han går till jobbet. Om du gör det Daniel så TACK, jag uppskattar det till 1000!! Älskar dig

När Molly vaknar så ska hon få lite krubb i sig sen så ska hon få på sig kläder så ska vi gå hem till mor & far. Bella trodde hon skulle komma hme runt 12 så då måste vi ju vara där!

Sällskap vid frukosten



Idag vid frukosten hade jag sällskap av ingen mindre än Molly. Hon satt där så fint och lekte med leksaken och spana in allt jag åt. Sen så fick hon lite gröt och ersättning sen efteråt. Nu sitter jag vid datorn och Molly i babysittern.

Vi skall gå bort till mor & far sen för Bella kommer hem idag! Som vi har längtat! Ska bli så kul att ses igen! Får se ifall Molly känner igen moster då eller om hon börjar gråta.

Hur kul kan man ha? (:


Våååår


Idag när Daniel var ledig så börja vi dagen med att storstäda hela lägenheten så nu är den snygg och ren sen så tog vi en promenad in till staden i det fina vädret. Vi köpte lite Cocacola och Pmax till Danne, sen så köpte vi färsk sparris och bacon. Vi hade en fläskfilé kvar i frysen så då tänkte vi att vi tar den idag med. Så vi ska ha fläskfilé, klyftpotatis, beasås och bacon-inlindad sparris. Det vattnas i munnen på mig! Köpte även ett bra lass med räkor i morgon som jag och Bella skall ha.

På vägen hem så köpte jag och Daniel var sin mjukglass. Första mjukglassen för i år är invigt! Är inte så värst förtjust i mjukglass, någongång i bland så där är okej, men denna var riktigt god! Men det brukar den vara, allra första glassen.


Hej å hå


Nu sover lillan för natten. Hon har inte velat sova något större under dagen däför hon vart så trött och hängig så hon fick lägga sig nu.

Jag håller på att installera som sagt mina Simsspel och snart är alla installerade. Daniel lagar mat. Fläskfile med pommes och beasås. G Ö R G O T T! Så vi ska äta sen sätta oss båda framför våra datorer och nörda lite. Daniel skall dock inte nörda Sims utan för hans del blir det la kanske BF eller Driver.

Nej nu skall jag ta mig ett glas cola och njuta av att Daniel har fått en liten helg iallafall. Han jobbar på söndag. Men som tur är kommer min lillasyster hem från Malta på söndag. Helt sjukt att det gått redan en hel månad sen hon åkte!

Spelkväll

Nu ska jag installera alla mina sju the sims 2 så ska jag ha spelkväll ikväll :) NERD

Håll hårt i den!

någon kan ju ta den!


Hej du regniga morgon

När jag vakna i morse vid klockan sex så öste regnet ner. Ingen rolig start på dagen. Men något positivt är att det är mysdag idag. One piece och bara mys.

Jag och Molly ska gå till Konsum sen tänkte vi. På med regnkläder och iväg. Ska hämta några paket åt Daniel, kanske köpa något gott att äta? Förslag på god mat att äta en fredag som denna? Inte tacos dock, då dödar Danne mig, vi har typ jämt tacos.

Nej nu ska jag klä på oss ytterkläder så går vi!

Bilder från idag





Jag och Molly har haft en toppen-dag verkligen! Svärmor och Sara kom vid halv två så då kramades vi och sa hej. Molly fick en hoppgunga av dom som vi tackar så mycet för ♥ Sen så hade dom köpt med sig sushi som vi åt. G O T T ! Sen så satt i bara och hade allmänt trevligt helt enkelt. Jag och Sara åkte iväg och köpte skaldjur till dom och svärmor var hemma och matade Molly. Svärmor fixade även dopklänningen, skriva Mollys namn på den så nu är den klar för att användas.
När Daniel kom hem så var det dags för mat, då hade dom gjort en jättegod kyckling och pasta-sallad med fetaost till, även det var så G O T T! Till efterrätt blev det en tårta som Sara hande gjort, tror det var citrontårta eller något, görgod den med!

Nu har jag hoppat i min onepiece och tänkter landa framför soffan eller om jag ska lägga mig kanske. Får se hur jag skall göra. Finns inte så mycket man Kan göra. Daniel sitter vid sin laptop så.

Hoppgungan


Molly fick ju en hoppgunga av Daniels familj. Först var den lite läskig, den va inte alls kul. Men sen blev det roligare! Nu har hon fått in snajsen lite mer, hon rör mer på bena, snurrar runt med den, inte långt kvar tills hon HOPPAR :)

Dagens Molly-Polly


Cupcakes


Storfrämmat

Idag får jag storfrämmat från Göteborg, nämligen Mollys famor och faster. Tror dom är på väg hit nu så dom är väl här runt ett-två skulle jag tippa på. Dom har med sig mat och tårta som vi ska mumsa på :) Jag hade även tänkt baka kokostoppar för att se om dom är goda eller inte om man kan servera dom på dopet så dom får provsmaka :)

Jag bakade ju även cupcakes igår. Muffinsarna blev helt bedååårande goda, medan den toppingen uppe på blev 'njaa' smakar mest som smält marsmellows. Ska ta ett kort sen tänkte jag.

Det lär nog inte bli så mycket bloggande idag heller. Men vi får hoppas på att det knäpps en del bilder iallafall :)

Skratt

Idag ska jag och Molly på babysim. Var längesen vi var där så ska bli skoj! Har nyrakade ben och är ready to go!

Jag köpte ju en ny bikini till första gången vi var där då jag ute hitta överdelen till min förra. Men det jag köpte var inte alls fin! Ser ut som mormor-bikini typ. Nä kanske inte men den är inte fin. Så jag la Molly i vår säng och letade efter överdelen i bara underkläderna och Molly ger i från sig ett skratt! Tack för sen Molly, men ett skratt! Det har hon aldrig gjort förr!

Nu har jag hittat överdelen så nu kan jag bada ned lite bättre självförtroende. Men usch vad jag ogillar att se mig själv i bara underkläder/bikini :( men de har jag alltid gjort så det är inget nytt.

Nu sover Molly och jag kollar på Ellen på tv:n sen ska vi till babysimmet så kommer inte blogga förens i kväll kanske :)


Mums mums


Hon äter som en häst vår tös!

Konsum snart


Efter Molly har sovit klart sin lilla förmiddagslur så ska hon få äta lite mat sen så skall vi gå till Konsum för att köpa ingredienser för bakverk jag skall göra inför dopet :)

Igår plus i morse

Igår så var jag och Molly med Ajka nästan hela dagen. Vi möttes upp hemma hos henne och gick in mot stan och tog en fika ute i det fina vädret. Sedan så gick vi hem till mig och matade Molly. Ajka fick se charmtrollet äta mat. Sen så gick vi hem till Ajkas föräldrar så vi fick oss en promenad. Där dom bor är även där jag och Daniel vill bygga vårt hus. Nybyggt område, så fint det är där. Och deras hus. Jösses! Det är SÅ fint! Enplans villa litet men ändå stort. Fick en exclusiv visning av hennes pappa av huset.
En annan sak, när Molly får tag i en tidning så blir hon helt galen! Hon sliter och drar och blir helt förbannad, haha! Hon fick tag i tidning hemma hos Ajkas föräldrar och jädrans va hon gick loss på den!

I morse så blev jag så glad. Daniel började klockan åtta i morse så han gick upp halv sju, och då hade han tagit upp Molly som legat vaken så hade dom lekt och myst. Hon hade kollat på när han åt frukost osv. Så jag fick sova till halv åtta. TACK poh

Du är så söööt!



Jag var helt upp i datorn för att hitta recept på muffins när jag hör hur Molly knorrar något väldigt, Så hittar jag henne såhär haha. SÅ SÖT! Nu går det undan minsann! Hon har börjat 'prutta' med munnen nu mera. Stanna tiden, det går för fort!

Snart är hon där


Nu har hon lyckats få över benen iallafall så nu är det nära! Är bara den dumma armen som är ivägen :P

Söt


Ett snabbt litet inlägg. Daniel börjar inte förens klockan tolv idag, han var hos tandläkaren vid halv åtta. Sen dess har vi varit hemma och vart en familj. En familj som ser över sina utgifter och dyl inför att skaffa en ny bil :)

Molly somna i babysittern nyss men snart måste jag väcka henne för då ska hon ta på sig kläder för vi ska följa Daniel en bit sen möta upp Ajka för en fika.

Potatis & Broccoli med ris


En riktigt hitt tycker Molly-mus. Gav henne lite katrinblommonpuré igår med. Haha nää fy å blä det var inte gott. Haha så söt!

Dagens Molly




Molly har på sig sin fina klänning idag från Newbie - Kappahl

Dagens mamma



Jag tänkte ha på mig min stora vackra balklänning idag då men kände att jag får lägga den åt sidan, i varje fall för idag ;) Slappis och faktiskt inte bakis-dag idag. Ska bara slappa. Skall ut en sväng sen så då får jag nog ta på mig vanliga kläder men tills dess One Piece och sen när jag kommer hem; One Piece!

Matchande sockar va? ;)

Greppar




Molly nåt upp till dom som dinglar från babygymmet nu så nu flaxar hon något väldigt så dom flyger fram och tillbaka. Hon greppar även tag i djuren med. Söta du ♥
Idag vet jag inte vad vi ska göra. Vet inte om Mollys farmor och faster kommer.
Jag bjöd hit dom iallafall så vi får se om dom hör av sig.

Förresten så åt Molly upp utan problem hela smkportionen gröt! Duktig!

Girlsnight

Igår var jag på girlsnight hos Ajka med Maria x2. Det var jättetrevligt! Först så åkte vi till Kontoret och åt mat. Satt där och tjötade om massa. Sen så åkte vi till EuroCash och köpte massa gott till kvällen. Så satt vi hemma hos Ajka och drack vin och åt gott. Spelade lite spel. Skrattade som attan gjorde vi med. Var längesen jag skratta så mycket!
Sen så kom Ajkas dejt som vi gick i skola med 7an till 9an, hade roligt alla vi tillsammans. Riktigt skoj att dom hittat varandra! Ajka är en bra tjej å han är en bra gutt så :)


Svar på tal

Fick  en fråga om hur det kommer sig att Molly är född i Norge medan vi bor i Strömstad (Sverige)

Jo när man bor i Strömstad har man möjligheten att välja att föda antingen på BB på NÄL (Trollhättan) eller i Fredrikstad i Norge. Vi valde Norge för att det var mycket närmare, tar ungefär 1tim och 30min till NÄL från Strömstad tror jag, medan de tar ungefär 45min till Fredrikstad. Sen i Norge är pappan garanterad till att få stanna. Det var han inte på NÄL.  Det enda nackdelen tror jag var att jag hade svårt att förstå norska sjukhustermer. Men man fick fråga sig fram och tillslut förstod man.

Tryggast i mammas och pappas famn

När Mollys momor, morfar och ena moster håller henne skriker hon. Även fast hon träffat dom och så. Det är något konstigt, tror hon är pappa och mamma-dalt. Speciellt mammadalt.

Är ju tänkt att hennes farbror ska hålla henne under dopet men tror Daniel eller jag får göra det. Han har ju aldrig hållt henne innan och då kommer hon känna sig ännu mer otrygg än vad hon innan är. Lilla flicka. Känner att jag vill inte ha gallskrik igenom hela ceremonin så det får bli såhär.

Tror att mammas kompis kommer vara där som jobbar som fotograf kommer ta bilder under ceremonin. Ska bli kul och kolla på alla bilder och säga 'men guuud! Se som jag ser ut a!' Klassisk Josse-kommentar :p


Ny design

Ser ni inte den nya designen? Tryck F5

Skrikfest?

Nu lägger Daniel Molly och det är skrikfest. Hon är så trött men inte sova. Hon somnar i famnen men så fort man lägger ner henne så blir det skrik. Men nu låter det som han får henne till att somna. Så nu tar jag och pappa helg! Dock skall han jobba på söndag, börjar klockan sju. Sa till han att suck, jag som hade tänkt tagit sovmorgon på söndag i och med att jag skall ha tjejkväll på lördagkväll. Men då sa att han jag kan väl ta sovmorgon i morgon istället? Hörde jag rätt? Erbjöd han sig alltså självmant att ge MIG, Josefine Hansson sovmorgon? :) Snällt! Men vi har inte sett det än så det kan vart falskt alarm :P

Undrar vad vi ska hitta på ikväll. Är sjukt sugen på en fet pizza men vi har ju ingen bil och det är en bit till pizzerian så det får nog bli vatten å brö ;)

Guldfynd



Vi var inne på Guldfynd uppe på Nordby och då hittade jag dessa som jag blev förälskade i. En ram, en första tand ask,ett släkt träd, en sparbössa och sen en kronram :)

Dagens köp



Både jag och Molly har hade en jättemysig förmiddag idag! Vi gick hem till mamma och hämtade bilen. Var väldigt krånligt att sätta i bilstolen i bilen då bältet var allt för litet. Men efter ett par svordommar och hjälp av mamma fick jag till det.
Åkte iväg hem till Ajka och hämtade upp henne så åkte vi till Nordby. Vi gick omkring och kollade efter byxor till mig och hittade ett par på Gina Tricot för 199:- Ett par ljusa jenas var allt längesen jag köpte. Sen så hittade jag och Ajka en såå fin klänning! Jag provade den och den var såååå fin! Den var mjuk att ha på sig och den passa perfekt! Perfekt till att ha på Mollys dop. Haha Ajka sa typ 'Herregud, Josse köper en klänning, det är inte varje dag de inte' True true. Kolla Poh! Jag har köpt en klänning utan att bli påtvingade av dig! Saknar dig... ♥ Hittade den på Cubus för 199:- Kommer bli perfekt till mina vinröda Converse.

Sen blev det lite klänningar till Molly, samt ett par söta strumpbyxor med små hjärtan på. Så söta! Gick även in på Gränsens Barn och klämde lite på barnvagnar, men är sjukt nöjd med den vi har då så har inga planer på att köpa ny :P

Vi åt på ett Café med som var nytt för mig. Har ju inte varit där uppe på typ en och en halv månad typ. Vi köpte varsin räksallad och åt, Molly tog sig en liten powernap medan vi åt.

En riktigt lyckad förmiddag helt enkelt!

Tröttis

Molly somna i min famn efter hon ätit mat. Kan inte me å lägga ner henne i sängen. Hon får sova här hos mig :)


Nordby


Just nu in this moment så sover Molly i sin babysitter. Jag passar på att blogga lite. Är lite mulet väder idag så jag tänkte efter Molly fått sin frukost; gröt och ersättning så ska vi ta vagnen och bilstolen och gå till mamma och låna bilen så ska vi ta en tur till Nordby köpcenter. Mamma behöver ju nya kläder ioch med mina tre byxor har nu spruckit i skrevet. Inte fint, inte fint.
Kanske blir något fint till Molly samtidigt? Jag har fallit för klänningar till Molly nu mera. Är så fint med klänningar. Speciellt nu när det är nästan sommar och allt.
Hoppas bara inte det är en jädra massa folk. Men det tror jag inte. Alla jobbar la nu och vi kommer åka runt 11-12 så :)

Måste bara berätta att i förrgår morgon så vart jag zoombie av något slag. Daniel satt och åt frukost innan han skulle dra till jobbet. Klockan var väl si sådär fem eller något. Så går jag upp häller i vatten i nappflaskan och värmer den i micron. När jag ska precis hälla i ersättningspulvret frågar Daniel om Molly är vaken. Står och bara kollar på han. Nää....? Haha tjena-mittbena eller vadå? Haha så jag gick å la mig igen och somna gott om.

Svar till Daniels syster



Åh jag vet Sara ♥ er kan jag alltid räkna med! Men Daniel måste lära sig någongång att han måste ta ansvar. Annars blir han för bekväm med det och tror han aldrig behöver gå upp. Han är på väg att bli bortskämd.
Å tyvärr är det mitt fel för jag har varit för 'snäll'. Nu blir det andra bullar.
Han ska inte få komma undan.


Depp - Jag vill...

Eftermiddagen som vart har jag vart depp. Daniel är sur som vanligt när han kommer hem från jobbet. Molly skriker och gnäller som vanligt på eftermiddagarna. Inget gör henne glad. Daniel tar Molly lite motvilligt så jag kan få andas. Men så fort jag andats klart så får jag ta henne. Visst han jobbar men man får väl hjälpas åt? Eller? När jag börjar jobba heltid och han ska va hemma då ska han då få se på fan att det är ingen dans på rosor. Att man inte kan städa när man är hemma. Att man kanske inte kan laga mat jämt. Att JAG vill få andrum jag med. Jag vill att att han ska kunna ta Molly utan att jag ber om det. Att han byter blöjan utan jag ber om det. Eller att han kan mata henne.

När ska han ta nätterna tro? Inte när han jobbar för då måste han få sova så han är pigg på jobbet. Inte på helgerna för då måste han få sova ut så han är pigg tills måndag. Jag har inte fått sovit ut på fyra månader. Daniel har fått sovit ut varenda helg. När är det min tur? Han tog ju matningen på natten när han var uppe den natten. Det är jag såå tacksam för. Men ska det behöva gå fyra månader igen tills han ska göra det?.

Det är OK att jag tar nätterna och alla dagar. Det är okej men jag vill ha NÅGON dag då jag kan få vila. Jag vill inte behöva åka iväg och sova hos någon kompis för att få det.

Gud jag är så trött! Hela jag faller snart ihop eller något. När jag är trött-ledsen så äter jag så dåligt med. Inte bra, inte bra. Inte kom tillbaka till det stadiet nu. Äta bör man annars dör man.

Spyr lite galla över min karl. Men det får man göra. Ibland iallafall. Älskar Daniel verkligen. Men just nu går han mig på nerverna

Vilken stil

Såhär ska vi äta idag tycker Molly. Det enda sättet som fungerade


Dålig uppdatering

Nu dom senaste dagarna har det vart riktigt dålig uppdatering. Men jag har helt enkelt inte orkat blogga. Sen har vi ju haft underbara sol-dagar! Får ta och köpa mig ett par shorts snart, junkyjard brukar ha snygga shorts passande stil till mig. I år blir det killshorts då jag dels inte gillar mina lår för fem öre, stora dom berg och bristningar :p sen så fick jag ju ännu mer åderbråck när jag var gravid... Inte de snyggaste på en 22-årig tjej, ha åderbråck som min mormor har...

Idag är det sol igen! Jag skulle passat Ebba, halv elva, (Mollys gudmors dotter) men jag har den jädra mensvärken nu. Orkar knappt lyfta Molly dör jag har så ont. Hoppas den går över så vi kan få vara ute i solen idag igen. 

Jag fick färg från igår! Ovanför brösten och i ansiktet. Men Jag är konstig jag får aldrig färg i pannan typ :/ när jag var liten fick jag ha toffs i luggen för att få färg men jag ingen färg. Ser görskumt ut men.

Molly fick smaka på gröt för första gången nu i morse. Det var inga större grimaser alls och hon gilla de! Vi köpte Nestle mild gröt från 4månader. Gjorde en smakportion med hjälp av måtten på förpackningen och det var en rejäl smakportion de! Hon åt kanske fem-sex teskedar så hon dissa den inte :)

Gårdagens bild

Nu dröjer det inte länge tills Molly rullar över från rygg till mage.
Hon kommer inte längre än till sidan så då blir hon förbannad lik mor sin :P

Mollsy


Svar på tal



Är nog bara att ser ut så på bilderna tror jag :) Hon har väldigt stora kinder som både jag och hennes pappa hade när vi var små. Dom gör att hon ser stor ut. Annars så är hon normal stor. Ligger lite över kurvan hos BVC men dom är så nöjda med hur hon äter. Bättre ligga lite över kurvan är lite under tycker jag!


Perfekta tös

Maj maj måne



Idag så fick jag lurat Daniel såå bra! La Nutella i en blöja och la den upp å ner på golvet bredvid sopkorgen. Så skulle Daniel byta blöja på Molly så lyfta han på blöjan å skulle lägga den i soporna 'Ah fräscht Josse, du har lagt en bajsblöja på golvet!' HAHA guuud va jag skratta :P Daniel börja skratta sen när han fatta att han blivit lurad. Got yah!

'Snart kan jag inte lyfta dig'

Blir så trött på min mamma. Hon håller hela tiden på med att lägga sig i. Först var det att vi la Molly alldeles för tidigt på kvällarna. Vi matade och gjorde i ordning henne klockan sex sen kanske hon somna halv sju- sju. Men nej Gud! Finns ingen människa som lägger sina barn så tidigt!
Nu har vi börjar göra henne i ordning mellan sex-sju beroende på hur trött hon är men nä alldeles för tidigt!

Nu har hon börjat reagera för att vi matar Molly med tre timmars mellanrum istället för fyra. Beroende på vad vi gör osv så ibland tre timmar å ibland fyra. Funkar utmärkt! Då kommer mamma med pikar som 'nu får mamma sluta mata dig med tre timmars mellanrum för snart kan jag inte lyfta dig' Då sa jag bara så du vet, Melvin äter med fyra timmars mellanrum å han väger mer ä Molly och han är yngre. Då blev hon tyst. Det är bara till mig hon säger sådana pikar. Bara för jag är nybliven mamma. Tessan har hon nog gett upp med att ge pikar till.

Sen så ger jag för mycket smakportioner till Molly, lyssna inte på Tessans råd... Nä jag lyssnar hellre på Tessans råd om småbarn som har fått dom senaste 2 åren än mamma som inte haft småttingar på 18år.


Underbara sol

Är blå himmel och sol idag. Varmt är det också! Det enda negativa är att min allergi börjar komma