Mollys rum

Såhär ser Mollys rum än så länge.
Klockan på väggen skall bort och upp skall sex små tavlor upp,
data stolen skall inte vara där, inte heller skötbordet då vi inte använder de.
Vi använder ju hennes rum som "förråd" än så länge,
nu sover hon ju inne hos oss.

Inte utan min Ninis!

En bild på Molly i morse men nappen och kaninen i högsta hugg ♥


Idag är en bra dag. Pappa Daniel är ledig! Dock bara idag, han jobbar i morgon. Molly vakna vid fyra inatt och ville ha man sen sov hon till kl sex sen låg hon och prata till klockan åtta då jag tog ner henne så hon låg emellan mig och Danne så busade vi alla tre ♥

Jag hon Molly gick en tur till stan medan Daniel städade lite här hemma, och på stan var det proppfullt med folk. Kö in och ut ur Strömstad. Suck. Norskar som inte kan köra bil som ligger i tvåfiligt i rondellen där det bara är EN fil, blir bara så trött! Lär er köra bil!

Gick in på systemet för att köpa cider till Bella tur att jag kom i rättans tider för sen när jag var klar så var det 7meters lång kö för att komma in på systemet. Herregud. Men det är så det är en vanlig lördag här i Strömstad :)

» Dag 18 - Mina rädslor

Har inga direkta rädslor. Det vore väl ormar isåfall. Eller Grodor/paddor. Eller alla slags äckliga djur helt enkelt. Tänker t.ex om jag går fram till en groda så hoppar den på mig och jag får inte bort den, DET är värsta rädslan, att något äckligt djur hoppar på en och den försvinner inte. Uuuh! Ryser bara jag tänker på det!

Bitsak

Idag när jag var på stan så gick vi inom Lekia för att kolla på 2års present till min systerdotter Minea.
Hittade inget direkt där men jag kom på vad jag skulle köpa iallfall.
Nått baddjur typ, eller något man kan sitta på/i när man är ute och badar. Det tror jag hon kommer uppskatta!

Jag hittade iallafall denna bitsak för 40:-, jag slog till och köpte den och tänkte att kanske Molly kan bita/suga på den istället för sina händer då hon får sugmärken på dom. Men nää, hon håller i dom men så suger hon på handen istället.
Haha, jaja den kommer nog till användning senare iallafall!

Rulla runt

Är så stolt ♥ Vi tränar ju Mollys nacke så den ska bli starkare å starkare så efter vi kommit hem från promenaden så la jag Molly på golvet så hon fick träna så rulla hon över på ryggen! Snacka om jag blev paff! Herregud! Ringde Danne å berätta som sa jag måste skriva upp de i boken. Sen tänkte jag, tänk om hon bara "hade tur"? Så la henne på magen igen å mycket riktigt, hon rulla över igen! Men såklart nästa gång när jag skulle filma de så ville hon inte rulla runt.

Träna

Här hemma tränar vi nacken för fulla muggar. Molly kan ju i princip hålla nacken helt stadigt när man har henne på höften. Men man får hålla till i ryggen å nacken i fall att. Men hon är så duktig vår lilla skrutt!
Snart skall Molly äta så jag ska ta på mig kläder sen efter hon ätit skall vi gå till min mor så skall vi gå ner till stan för att posta de sista inbjudningarna.

Roligt att byta blöja?

Det tycker iallafall Molly. Om hon skriker och man inte lyckas få tyst på henne är det alltid ett säkert kort att byta blöja. Har man redan gjort de så låtsas man byta den. Av med sprumpor, byxor, öppna blöjan å sen stänga sen på med allt igen. Haha hon älskar de! Är väl för att det händer saker då kanske som hon gillar de. Vem vet?

Kollage

Kolla vad de växterna växer! Wiiie! Är såå skoj att se dom växer hela tiden!

» Dag 17 - Mitt favoritprogram

Det som alltid har varit och som alltid kommer att vara är Friends. Alltså, det kan man ALDRIG bli trött på! Så är det bara. Det är 236 avsnitt som man bara kan skratta sig igenom. Jag bara ÄLSKART!
Alla karaktärer är så bra på sitt egna vis. Man jag tror mina favoriter är..... Asså nä jag har inga favoriter, alla är bra!

Schemat


Läggdaxrutiner

Det är sån skillad på våra läggdaxrutiner här hemma från att Molly var bara någon månad gammal tills nu. När hon var 1-2månad gammal så va man tvungen att turas om att gå med henne å vagga henne i flera timmar! Ibland funka de, men oftast så va man tvungen att gå ut på promenad sent på kvällen runt elva-tolv tiden och då fick man gå en tur tills hon somnade, så fick vi ta upp korgen så fick hon sova där i. Knäppa upp overallen bara så sov hon där. Inget annat fungerade.

Nu har vi fått sånna bra rutiner så det är för bra för att va sant nästan. Hon får sin sista måltid mellan sex-åtta när hon ätit upp så försöker jag få henne till att rapa, sen så går jag omkring i lägenheten i kanske femton-tjugo minuter och sjunger en lugn variation av Bumbibjörnarna, så somnar hon. Sen lägger jag henne i spjällsängen med täcket över och lägger en tröja som luktar mig bredvid henne så sover hon där. Sen så brukar hon vakna mellan tre-fem tiden och vilja ha mat sen somnar hon om igen! Det är verkligen lyx, ha egentid på kvällen helt awesome! Hoppas det förbli så. -peppar-peppar-ta-i-trä-

Hipp hurra för Molly-mus, som har månads dag idag!

Idag klockan 14:25 fyller våran flicka 3 hela månader. Gud va tiden går fort! Var inte längesen vi kom hem från BB ju!

11:05

Nu ligger Molly på balkonen och sover så sött så i mormors stickade tröja som nästan snart är för liten! Jösses va tiden går fort! Hon får allt ta å sticka en ny snart. Får komma på nån fin färg kombination först bara... Hm...

Mums fillibabba

Idag blev det American pancakes till frukost, NAM NAM!

Idag fick mamsen en sovmorgon, Molly vaknade inte föresen klockan sex och ville ha mat. Sen när hon ätit klart och jag la henne i spjällsängen igen så låg hon där å snacka, HÖGT! Haha inte kunde jag somna om inte! Men sen när klockan var halv sju när Danne gick upp för jobbet så flörtade hon lite med honom innan hon somnade om. Sen så vaknade hon igen vid åtta, så jag har ju fått sova, det har jag allt men jag är så trött ändå! Vet inte vad det är. När jag gått upp vid tre-fyra med Molly och vaknat sen igen vid nio så har jag varit pigg?

Det ser ut som att det kommer bli en kanon dag idag! Blå himmel är det ute så jag och Molly skall väl ta oss en tur in till staden å sätta oss i solen och bara njuta. Men först, en dusch!

Wii Active Sports 2

När jag såg trailern för detta spel så skulle jag bara ha de! Är som mitt Fit Plus fast ännu bättre tydligen. Jag la en beställning förut vid halv sju i morse då jag var rädd att jag skulle glömma bort de. Var inte dyrt heller; bara 197:-

Skall även ut och springa med Alex i veckorna, hon har grymmaste målet att hon ska va med på nån tävling eller så och springa en halv mil. Så grymt av henne att ställa upp! Själv kommer jag aldrig göra något sånt.


» Dag 16 - Det här får mig att skratta

Ojojoj... Det är mycket. T.ex TV. Som serierna Friends och The Big Bang Theory. Sen så såklart Americas Funniest Homevideos.
Där kan jag skratta KONSTANT så jag nääästan kissar på mig ;)

» Dag 15 - Min drömresa

Åh min drömresa skall kosta myyyycket pengar ;) och jag ska ha med mig massvis med pengar. Skall bli rik och bara shoppa shoppa utan att kolla på prislappen. Nej men typ först en kryssning i Caribien, sen så några veckor i New York, sen några veckor typ på Hawaii hade vart coolt. Bara det varmt och gott i vatten så man kan bada utan att få frost i tuttarna ;)

Uppdatering


3månaders spruta

Idag mina vänner börja jag och Molly att gå till BVC för att Molly skulle få sin 3månaders spruta. Hon fyller ju hela 3 månader i morgon. Helt sjukt va tiden går fort! Först vägdes hon och mättes hur lång hon hade blivit. Stor tjej! Sen vart det dax för sprutan. Hon fick två stycken en först i ena låret sedan den andra i andra låret. Den sista skulle göras ont så då skulle jag trösta henne, men nä de behövdes då inge trösting där inte! Hon var på väg till att börja gråta i kanske 2sek sen vart det bra igen. HAHA tuffingen Molly.  

När vi vart där så gick vi hem till Alex och satt där och tjötade ett tag, sen gick vi ner tillsammans till Konsum. Jag testade en ny grej jag såg i butiken. Färdig smet för American Pancakes. Jättegoda verkligen! Sen är det så smidigt att man tar det man behöver sen skruvar på korken igen och in i kylskåpet med den, helt supert!

När Molly sedan hade ätit vid kl 3 så åkte vi upp till Nordby för att kolla om dom hade ett spel jag vill ha men det hade dom ej så då blev jag lite putt för de. Men det hela gjorde det bättre när jag köpte den outfiten till Molly jag visade igår, så det skall hon ha på Melvins dop :)

Nu förut när Molly skulle ha sin sista måltid så vart det en väldans kamp. Hon skrek å skrek å skrek. Hon ville ha mat men ändå inte, åh herregud. Tänkte att det måste vara något med sprutan hon fick för hon kunde tydligen skrika väldigt mycket av den. Men det var de då inte, utan det var en stor baj som var på ingång :P Så när det var gjord så käka hon som bara den. Så nu sover mitt lilla hjärta. Hon var så duktig idag, inte skrek när hon fick sprutorna och inte vart tvär eller gråtit på något vis sen pga den. Hon har vart helt underbar som hon alltid annars är ♥

Nintendo Wii Fit Plus

Jag kom ju på att vi har Wii här hemma. Jag fick Wii Fit Plus av Daniel när jag fyllde år förr förra året. Så nu ska jag träna med detta med. Gör det hela lite roligare! Får nog dra för gardinerna så inte grannarna ser då.

5,5

Nu har jag precis kommit hem från en promenad. Gick 5,5km räkna jag ut nu när jag kom hem. Duktigt av mig tycker jag allt! Tänkte ta tag i min kropp och få fart på den. Det ska gå sakta men säkert neråt :)

Kollage

Här hemma hos oss i Strömstad försöker vi vrida Mollys mattider då det kan bli lite galet när hon vaknar senare/tidigare än vad hon brukar.

Idag är det grå-disigt ute. Tråkigt. Men vi går ut ändå på tur jag och Molly.


Header åt Amanda

Jag har gjort en header och menyn åt min fina vän Amanda. Tycker ni den var fin? Vill ni ha en liknande så kommentera inlägget :)

Kläder

Snart är det ju dax för Mollys kusin Melvins dop och jag letar efter den perfekta klänningen men hittar ingen.
Vet dock inte ritktigt vad det är jag letar efter men jag hitta ingen iallafall. Så jag funderar på detta :)
En vit blus samt beiga byxor med en vit/korall skarf och korallfärgade dojjor. Jag älskar korallfärgat.
Detta kommer nog bli toppen! Även fast jag vill ha en klänning till dopet men detta är också fint.

Pris för allt: 287:- allt är från H&M

Ingen åkpåse


Det är verkligen vår ute nu! Vi har lagt in åkpåsen i garderoben och lagt en tunn filt i vagnen samt en liten kudde. Sen har hon antingen en kofta på sig och vårjackan eller body och mammas stickade tröja. Även mössa och scarf får hon ha, sen har hon en fleccefilt över sig. Är verkligen vår. Får snart köpa en solhatt till lilla fröken.

Det tar sig!

Daniel som tagit dom här fina bilderna

När jag skulle sätta mig och äta frukost i morse så flög jag upp av glädje "KOOOOM DANIEL FOOOORT!" Det har kommit grönt från mina odlingar. Åååh, känner mig inte såå misslyckad längre. Men dom har ju inte växt mer än såhär så jag kan allt faila.

Idag har jag och Bella fetisdag. Vi har köpt massvis med gott som vi ska gotta oss med. Daniel jobbar nämligen 12-21. Så då är Bella här så vi ska gotta oss som bara den! Vi ska äta tacos till kvällen med. Ä L S K A R T!

Något som jag är riktigt glad över är att vi har fått kvällsrutiner här hemma med Molly. Oftast så får hon mat mellan sex och halv åtta sen somnar hon nästan jämt direkt sen efter och sover till kanske fyra-fem, om hon inte ätit för lite under dagen isåfall väcker jag henne vid tio-elva. Men det är så skönt att ha den rutinen. Då har jag och Daniel vår egentid tillsammans ♥

Stadig frukost, ajjemen!

Idag så åt jag faktiskt frukost, är väldigt sällan jag gör det. Men idag så var jag ganska hungrig!
Blev hallon&blåbärs yoghurt med periskamüsli. Gottigott gott!



Molly vaknade som vanligt kl 5, då klockan nu egentligen var 6 (sommartid) så fick hon välling sen somna hon om i 2 timmar sen så låg hon vaken och snackade lite, eller lite och lite i hela 1½timma! Tack Molly! Mamma fick sova vidare, vaknade några gånger då hon fortfarande låg och pratade. Är förövrigt såååå nöjd med dessa bilder! 

Lite värld.

Gick in på blogg.se hemsida och klicka mig vidare till veckans blogg. Kollade omkring lite, klicka på DOP då det kom fram bilder. Hmm...? Jag känner igen det kyrkan? Känner igen det där med? Va fan? Det är ju Strömstads kyrka? Vem är det här?!?! Haha och eftersom vi bor i en liten stad där ALLA vet vem alla är så kom jag snabbt fram till att det var en gammal klasskompis storasyster. Världen är allt bra liten!

Hitta fel

På väg in till byn i Strömstad. Hitta fel. Kan tillägga att det är norskregistrerade bilar

Lördag

Idag tror jag att jag varit ute i totalt sex hela timmar. Så otroligt skönt väder! Jag skall ju vara ute så mycket som möjligt nu när det är sol ute har jag ju sagt till mig själv. Första promenaden fick jag sällskap av mor&far. Gick inom Konsum som vanligt och växlade ett par ord med fina Alexandra. Andra promenaden skulle jag egentligen stannat hemma från, men Bella ringde och fråga om jag vill hålla henne sällskap på promenaden och det gjorde jag. Vi travade ner till byn där vi träffade på min gudmor Gry och min kusin Maritha. Så vi satte oss allihopa med en chailatte (jag cafelatte) på bryggan och babblade om vårt dop och om Melvins dop. När Molly vaknade så ville Maritha gärna hålla Molly, där satt verkligen Molly fint, Maritha vill inte lämna ifrån sig Molly haha!


Nu sover Molly för natten, hon fick mat vid sju sen däcka hon totalt. Så jag passade på att plocka undan lite. Diskade disken och tog ut soporna. Så nu är det skinande rent! Daniel är på väg hem nu så då skall vi väl kanske se på någon film tillsammans eller något må jag tro.


Hur mår jag då? Bra bra, känner mig ganska utvilad men inte till 100%, somnade kanske kvart över nio igår kväll. Skönt var det allt. Sen så har jag mensvärk från helvete asså. Fy fasen va ont det gör! Har knaprat Ipren idag så det stått härliga till. Skall micra värmekudden och lägga på magen sen. Det gör susen! Hade även värmekudde på natten när jag låg på BB när jag hade värkar. Skööönt.

Sol igen

Är så fruuuuktansvärt gott ute väder idag med. Jag och Molly har varit ute hela dagen i princip. Daniel jobbar både idag och i morgon tyvärr. Här är en bild på Molly och Bella.


24 grader

I morse när jag vaknade så hörde jag en traktor, tänkte "Nää skottar dom snö ute nu så dör jag". Gick upp och -0 stod på termometern och var lite frost ute. Sen när klockan var halv 11 var det 24 grader ute i solen och 32grader inne där solen legat på. Härligt!!! Har varit ute nästan hela dagen idag. Åt lunch hemma hos mamma blev typ Thaikyckling. 

Till middag/kvällsmat åt jag färsk räkor och Daniel åt pizza. Gott gott, nu ska vi se film!

Middag

Idag blev det pannkakor hos familjer Hansson-Eriksen. Molly hjälpte till med att ligga nedanför och snacka med morsan och spegla sig själv i babygymmet. Lillan där, gillar de babygymmet, men tror hon blir förbannad när hon inte får svar tillbaka från leksakerna.

Trott eller ej så blev ALLA pannkakor bra, ingen blev halv, ingen blev trasik alla var P E R F E K T A.
Nu har jag börjat baka egna semlor, kan bli intressant, Daniel har fått hjälpa mig en hel del redan, nu står bullarna på jäsning!

Oredigerad

Lilla tröllongen min! Tycker jag gör inget annat än att klippa hennes små naglar. Dom växer som ogräs ju!
Hon har lyckats riva sig själv på näsan när hon sov ute förut.

När hon sov så passade jag på att städa lite. Hann med WC, plocka undan i vardagsrummet, göra rent i köket + damsuga och skura golvet, bädda vår säng och Mollys säng + damsuga och skura golvet, sen hann jag även med skura golvet och damsuga i hallen så nu är det bara i vardagsrummet kvar typ. Och Mollys rum, men nu när hon sover i vårt rum så har vi det som ett litet "förråd" typ. Slänger in alla grejer där, typ som väskor, ren tvätt, bilstolen m.m

Solstråle

I morse vaknade jag till denna solstråle


Babymassage - sim

I morse vid klockan 9:30 så var jag och Molly på babymassage. Men syster var även där med Melvin som är 16 dagar yngre än Molly. Alla bebisar låg stilla och kollade på deras mammor... Förutom Molly hon kolla på allt annat UTOM mig. Hennes nyfikenhet har hon fått från mig enligt min syster haha. Molly var duktig hela tiden av dom två timmarna vi var där. Alla andras bebisar blev gnälliga så dom fick sätta sig i soffan eller gå omkring med dom. Tillslut satt bara jag och Molly och masserade. 

Var även på babysim med Molly idag. Daniel ville inte vara med som vanligt så Bella fick följa med. Måste ha någon som hjälper mig med att ta på henne kläder få man bara har 15min på sig efter badet.
vad tyckte Molly om badet då? Tja, hon smaka på vatten och sög på handen, annars så var de väl inte så kul såg de ut som. Jag personligen ångrar mig att jag betala nästan 2000 spänn på något jag kunde gjort med Molly hemma i badkaret. Men men! 

Nu ska jag kolla på Greys :)

Frukost

Nu är jag och Molly på Laholmen Hotell och äter hotellfrukost med ajka. MUMS!

 


» Dag 14 - Innehållet i min väska

Jag har ju ingen väska längre. Har ju skötväskan bara... Alla vet la vad man har i en sån men here we go!
• Blöjor
• Torkpapper
• Ombyte till Molly
• Idominsalva
• Filofax
• Dialonpulver
• Mat till Molly
• Nyckel hem till mor&far
• Toffsar
• Nappar
• Mollys vikt/längd bok

...

Jag är så jädrans deprimerad. Har inget lust till att äta, eller dricka. Är trött på nästan allt och alla. Vill vara krypa in i ett hörn storlipa. Känner mig så oönskvärd. Känns ingenting jag gör räcker. Har dom bästa vännerna man kan ha, världens finaste dotter som jag älskar mest av allt annat, ändå mår jag piss. Varför? Sommaren snälla kom nu.

» Dag 13 - Fem saker jag vill göra innan jag dör

• Hoppa fallskärm - Det finns här i Strömstad på sommaren som man kan göra. Tror man får åka ut till Näsinge. Men hur fräckt hade inte de vart? Tänk känslan! Bara låta luften svischa förbi mellan armar och ben.

• Träffa alla i Friends - Alltså tv-serien. Min favorit serie verkligen. Hade vart en -dream come true- upplevelse. Hade kramat om alla bett om en autograf, tagit ett kort tillsammans och bett dom göra en långfilm.

• Hoppa bungyjump - Från en bro eller något och stuuuuuuutsa upp igen woooho!

• Köra racecar - Japp det vill jag. Om jag inte får göra de så vill jag åtminstone få köra en BMW, typ 120i. Wrooooooooooooom

• Tomt tillsvidare.

» Dag 12 - Något jag ångrar

Det finns ju småsaker man kan ångra sig om, t.ex "fan, skulle inte köpt den tröjan" osv. Men det enda jag ångrar mig var att jag gick tillbaka till min dåvarande pojkvän (var 14år) som var helt rubbad.

Over and out

Idag


Den sötaste ungen som finns för mig

Gårdagens bilder

Ursäkta ostylade håret och osminkade mig :)

Fiffilura!

Idag så är det en ovanlig söndag. Daniel jobbar nämligen denna. Lite tråkigt men men vad ska man göra. Goa pengar får han iallafall, man får se de så.

Daniel var ute och åt middag med sina arbetskamrater i fredags så då passa jag på att köpa och äta de Daniel inte gillar. Så när Daniel åkt och Molly somnat så satte jag igång och gjorde vitlöks-gratinerade havskräftor. Mums! Sen hade jag pistagenötter till efterrätt. Jag kan säga att jag var reedigt mätt sen!

Igår kväll när Molly somnat så hjälptes jag och Daniel åt att göra hans farmors pizzapaj. Hur god som helst, men väldigt mättande då. Under tiden pajen jästes och bakades i ugn så fick jag Daniel att spela Wordfeud med mig. Vann var sin gång, har jag tur kan han kanske spela med mig i kväll med :)

När jag skulle upp och byta blöja på Molly vid kl 6 i morse så vart hela hennes pjamas rygg och rumpa våt. Även lite våt i sängen, men utanpå blöjan var den torr? Den gåtan får jag fiffilura på!
Molly ville iallafall INTE somna om, den lekte hon med maten, vill ha, vill inte ha. Spotta ut maten och hade sig. Inte gick det bättre när hon fick se Daniel gå förbi då hon log och maten rann ut på var sin sida av munnen. TOKER där!

Nu är vi vid Konsum, tänkte hälsa på Alex som jobbar. Sen mot förmiddagen kanske jag ska ta en promenad/fika med fina Ajka! Ska även försöka masa på henne att spela Wordfeud så vi kan spela!

» Dag 11 - Min favoritstad

Jag har två favoritstäder. Supriiise. "Känn ingen sorg för mig Göteborg" Den staden är för goe änna! Jag har alltid varit i Göteborg, ända sen jag var 14år så vart jag där typ varje helg då min dåvarande pojkvän bodde där. Sen träffade jag ju Daniel som också bodde i Göteborg så ja, jag har vart där en del.
Jag älskar att dom har Liseberg! Förr så åkte man ju verkligen ALLT! Men nu, tror jag blivit för gammal men jag åker typ 4 st attraktioner? Kanske några mer. Men jag blir så illamående. Sen så åker jag även något som snurrar det MINSTA, vet att för nått år sedan åkte vi kaninresan och den snurrar ju, men extreeeeemt sakta. Jag var så yr och illamående! HAHA pinsamt ju! Den bästa attraktionen som finns på Liseberg är helt klart Flumride <3

Sen så har vi ju självklart min hemstad, västkustens pärla. Dock BARA på sommaren. Strömstad på vintern kan ta sig någonstans. Men alltså Strömstad på sommaren, där slår den Göteborg med häääästlängder! Även om det inte finns ett jota att göra här men ändå så är den bäst. På sommaren är det verkligen proppat med folk från alla mäjliga kanter. Mest norrmän och Stockholmare. Bara gå i hamnen och kolla på alla bjässar till båtar som ligger där. Åka båt ut till furholmen och lägga sig där. Ta p-bussen ut till Håledalen och lägga sig där. Senare på kvällen, cykla ner till stan och ta en glass och bara sitta och njuta. Kolla på allt konstigt folk som traskar förbi. ÄLSKART!

Odling

När jag var på Konsum förut så hade dom ställt fram frön med olika kryddor och blommor osv. Detta året ska jag odla de. Förra sommarn orkade jag inte, mådde ju illa hela tiden, hade ingen ork eller lust för fem öre. Men i år! Men jag vet inte hur man gör. Får googla. Sen ska vi köpa utemöbler med, det måste vi ha! Har inga. Vill ha bord och stolar så man kan sitta ute sena sommarkvällar med en god drink och god mat! Åh längtar till sommaren till MAX!
Nu ska jag goosla vidare!

» Dag 10 - Min kärlek

Två namn; Molly och Daniel, dotter och fästman. Behöver jag säga något mer?

» Dag 9 - Min favoritfilm



Innan så har jag haft American History X som favorit film lääääänge. Men nu har ta mig fan Fast Five kört om American.
Till och med Daniel blev paff när jag sa att denna är bättre.
Jag bara äääääälskar denna film. Gillar att det även är lite humor i när Tyrese Gibson är med.

Gillar ni denna typ av film och inte har sett den så SE DEN!

Hjälp!

Snart är det dags för att gå på Mollys kusins, min systersons dop, Melvin. Den 14e april är dagen. Vill att Molly ska ha en fin klänning på sig då. Men hittar ingen fin nog :/ har ni några förslag på klänning?

Basplagg

Molly har ju vuxit ur sina 56 kläder. Jag insåg att jag kanske hade 3 bodys i strl 62. Så jag köpte två på Lindex idag, köpte även ett par mjukbyxor. Jag gillar bodys som basplagg. Enfärgade. Kan vara någon enstaka body med annat på som jag gillar. I början när Molly föddes då hade vi alla mjöjliga bodys, men nu är jag mer kräsen.

Idag tog vi ur åkpåsen när vi gick på stan. Vååår! Molly hade bara en tjocktröja och en vårjacka samt mössa och en tjockare filt över sig. Gick supert! Gick på promenad med Alex och Ebba en sväng. Gick inom Konsum med och köpte dagens middag med. Torskfilé med kokt potatis och remouladsås. Gottigott

» Dag 8 - Vad jag skulle göra om jag vann 1 miljon

Oj! Jag skulle iallafall gett en del till mina familjer; Hansson och Eriksen. Sen skänka en slant till typ Barncancerfonden eller något liknande. Något med barn iallafall tror jag...
Jag hade ju sålt vår lägenhet och köpt ett hus lite avsides, lite in i skogen sådär. Sen såklart sparat undan till Molly. Sen hade jag nog haft slut på pengarna. Men då hade jag ju vart skuldfri från huset och så. Så då spelar det ingen roll om pengarna tagit slut.

Om jag vunnit 10 miljoner då hade jag först och främst slutat jobba. Inte helt, utan kanske jobbat hemifrån någon dag i veckan med något. Gett några miljoner till mina familjer såklart, sparat till Molly, köpt ett hus i Göteborg, köpt en BMW till mig. En Jeep till Daniel eller om han ångrat sig köpt den bil han vill ha. Köpt ett hus i Thailand, sen hade jag rest! Tagit med Molly och Daniel och några vänner och rest till USA helt klart!

Tankar kring sommaren 2012

Gud va jag längtar till sommaren!!!
Denna sommar som kommer ska jag verkligen ta vara på alltså!

Förra sommaren var jag knappt ute, låg vid toaletten och kräktes nästan hela sommarn. Var i Norge en vecka. Då spydde jag inte men mådde illa!
Så denna sommar, då jädrar! Varje solig dag ska vi va ute och mysa på stranden. Sitta under parasollen med gott fika och en mysig Molly. Gå i uuuunderbara Strömstad och kolla på alla stora båtar som lagt till i hamnen. Ta en glass På Torskholmen. Ta en lunch hos arbetskollegorna. Ta sena kvällspromenader. Slippa tjock vinterjacka, ha t-shirt på sig.
Träffa alla sommarjobbare på jobbet. Ska helt enkelt bli en grym sommar!

Ut på tur aldrig sur



Idag har vi varit ute i princip hela dagen. Så himla skönt väder! Vid kl 11 så skulle vi möta upp Ajka i stan för att gå och fika. Vi köpte med oss fika och satte oss vid vattnet och myste. Pratade om verkligen allt och inget. Så satans trevligt! Det MÅSTE vi göra om Ajka!
När klockan var halv två skulle Ajka åka och jobba så då passade jag på att gå hem till mor & far och mata Molly och byta blöja. Ingen var hemma så det var skönt, lugn och ro.
Sen så gick jag tillbaka till stan då Bella ringde och såg att jag lämnat spår efter mig hemma hos dom (blöjan) Så hon hoppade på cykeln och cykla ikapp oss så då blev det en liten fika med henne också! Två Caffe Latte på en dag, rekord!

Innan vi traskade "hemåver" så köpte jag med middag som jag och Daniel skall ha idag. Ungsbakade rotfrukter med kött. MUMS!
Innan jag gick hem till mig stanna jag till hos mor & far, Tessan, Minea och Melvin var även där så det blev att busa lite med Minea medan pappa gosa med Molly.

Vi skulle egentligen var på babysim idag kl 16:30 med i och med att Molly vart så sjuk så hoppar vi det denna gång. Hon är ju frisk till 100% med vill hon ska va 110% frisk, sen är det dumt att gå dit med engång, då det säkerligen är bakterier och drid där.

Nu väntar jag på att Daniel skall ringa och säga att han är på G hem så då åker maten i i ugnen så det blir lagom klart tills han kommer hem.

Uppdatering

Uppdatering

Fint väder

Idag är det jättefint idag igen. Nu är jag och Molly på väg för att träffa min vän Ajka för att ta en fika i det fiiiina vädret :)

 


» Dag 7 - En låt som får mig att gråta

Helt klart, och utan tvekan:

Varför? Det är något i den som bara får mina tårar att forsa ut! Sen så hittade jag och min vän Lisen en video där någon hade klistrat ihop en video med massa bilder på Peter Rangmar (Galenskaparna & After Shave) och det var så himla fint, han dog ju i cancer...
Sen så gjorde Lisen en jättefin video till mig med alla saker vi gjort genom åren med den låter som bakgrund. Så fint gjort. Då tänker jag även på de och börjar böla

Dags att gå

Nu skall iallafall jag och Molly gå ut en sväng!

Dålig bild


Börjar jobba!

Jag tror Molly har börjat vänja sig vid att vakna runt 4-5 och vilja ha mat. Varje dag sen vi kom hem från NÄL så har hon vaknat och viljat ha mat, även om vi matat henne vid 12-1.

Nu är det slut på friden! Men hon somnar ju om efter ett tag så det är väl bra de, jag skall inte klaga, finns dom som har det värre.

Har pratat med min chef i telefonen nu. Vi disukterade lite om hur jag skall göra till nyår om jag skall komma tillbaka då eller tidigare eller senare. Mina dagar tar ju slut i mitten av augusti. Så vi vet inte riktigt hur vi ska göra.Kommer bli roligt när jag väl börjar jobba. Även om det är mysigt att vara hemma med Molly. Men alltså fredagar på jobbet då man oftast jobbar 8-19:30 och det är HUR mycket att göra som helst. Det är så roligt! Man hinner knappt prata med varandra, springer in i varande, sen mot kvällen där vid 17-18 då börjar man bli tröööött och då skrattar man och flummar åt ALLT verkligen!

Jag och Molly skall till BVC idag för att se hur stor hon har blivit. Uppdaterar sen!

» Dag 6 - Mitt drömbröllop

Alltså... Jag har inget direkt drömbröllop. Om jag ens kommer att gifta mig.

När jag väl drömmer mig bort bland bröllop så har jag två drömmar:
Ett litet bröllop, bara jag Daniel och Molly och några vänner. Åka utomlands till typ Thailand eller något liknande och gifta mig på en strand, stå i vit strandklänning med en blomsterkrans i håret. Ha det kristallblåa havet framför oss, känna vinden susa genom håret.
Ett stort bröllopet, vill ha en stor, vit, fluffig prinsessklänning och en tiara. Vigseln ska vara i kyrkan, medan festen skall vara en ladugård på landet med en stor äng som barnen kan springa på och leka. Känna doften av nyklippt gräs känna sig fri på landet.

Skriiiiik

Halloj! Denna dag började med grådassigt väder tyvärr :( Gick upp för dagen klockan 8 och gjorde oss i ordning sen så satte vi oss i bilen och åkte till moster Bella. Hon skulle passa Molly medan jag var hos frisören.
Pussade Molly hejdå och begav mig till frisören. Hon klippte håret först och herregud va jag såg ut =/ Tänkte: herregud vad har jag gjort?!?! Men sen när hon färgade håret så blev det genast mycket bättre. Ni får se bilder i morgon!

Sen så vart jag och hämtade hem Molly-mus och där börja skriket. Skrik efter skrik efter skrik. NU har jag fått henne till att sova, jag är helt slut! Känner mig sur och allmänt grinig! Gjorde mig middag förut, blev äggröra & bacon. Åt typ 5 tuggor sen ville jag inte ha mer. Inte matlust för fem öre!

Daniel fick jobba över idag och är på väg hem nu. Jag hoppas Molly sover i några timmar nu så jag kan få lite egentid med att sida och bara slappa i soffan.

I morgon skall vi till BVC första gången efter NÄL, hoppas hon gått upp i vikt!

» Dag 5 -En vän jag inte skulle klara mig utan

Jag hade inte klarat mig utan några utav dom få vännerna jag har ♥
Men en vän jag definitivt inte skulle klara mig utan är Alexandra.
Jag kan alltid komma till henne om det är något. Jag kan beklaga mig hos henne angående ALLT! Hon stöttade mig såå himla mycket i graviditeten. När jag låg och spydde mängder, dag ut och dag in så hörde hon alltid av sig, nästan varenda dag! Nu när Molly har kommit så är hon heeelt underbar med henne.
Bästa tänkbara gudmor Molly kan ha.

Jag vet att du läser bloggen Alex, och du ska veta att du betyder oerhört mycket för mig!
Du anar inte! Du är bäst! Älskar dig

Göteborg skiner

Klockan är 08:44 och solen skiner och det är 4,9 grader i skuggan. Detta kommer bli en bra dag :)
Vi åkte till Göteborg ändå igår. Vi kom väl hit när klockan var runt en klockan 4. Då hade vi tagit med oss det molniga vädret hemifrån Strömstad. Men nu är solen tillbaka!

Mollsy vaknade kl 5 i morse, vilket inte var helt dumt då hon fick sitt sista mål vid kl 9 sen så somna hon för natten. När hon ätit upp så la jag henne i vagnen igen men där ville hon inte ligga. Inte konstigt alls med tanka på att vi sover vi tre i ett litet rum där det blir fort varmt och kvavt.
Så jag tog med henne ut i vardagsrummet och la henne i babysittern och vaggade henne där så somnade vi i någon timma, sen låg vi och kollade på varandra typ tills klockan 8 då det var time för käk igen.

Åååh i morgon skall jag klippa miiiig! Längtar nått så in i bänken! Bella skall vara snäll och passa Molly medan jag är där och skämmer bort mig själv. Nu vet jag precis hur jag skall klippa mig med. Det kommer bli awesome!

Molly några timmar gammal <3

» Dag 4 - En dålig vana jag önskar jag inte hade

Hm.. En dålig vana... Tror int jag har någon sådan faktiskt? Om jag måste säga nån så är det väl att jag äter godis. Men vem gör inte det? Jag röker inte, jag snusar inte, jag knarkar inte. Jag knäcker i och för sig med mina fingrar... Men nää det är bara gött att göra de!

Grattis!

Grattis till Emilia som har fått sin lilla pojke idag!

God morgon!

Tog denna bild på Molly nu när hon sover i babygymmet. Så sööt!

Idag är jag på lite dåligt humör. Molly vaknade vid halv 4 och ville ha mat. Daniel vaknade inte när hon börja gny så jag bytte blöjan medans hon rabblade på, sen fick hon en flaska ersättning, sen så la jag henne i sin säng och hon somna om, lika så jag :)
När klockan är halv 7 så vill hon ha mat igen då jag ber Daniel göra de eftersom jag egentligen ska slippa gå upp på natt och morgon eftersom jag gör det på vardagarna. Han går upp och ger henne mat och sen leker med henne. När klockan är 8 kommer han in i rummet och ber att jag ska ta henne för att hon gråter och han är så trött och irriterad för hon skriker... ? Då får ju ja gå upp medan han går och lägger sig! Vad hände med hans egna förslag om att jag ska få sova på helgerna?
Iallafall jag fick ju gå upp, gav henne lite ersättning sen så lekte vi i babygymmet sen somna hon där. Hur svårt var det? Är så irriterad.
Vet att jag inte skulle gett mig utan han skulle vart med henne ändå, men jag vill inte att hon ska vara med han när han så jävla grinig.

Vad står på schemat idag då? INGENTING! Funderar på om jag snabbt ska klä på mig å Molly och åka och kolla på Mollys kusin när hon är på Hoppis & Skuttis. Undra om jag hinner...

» Dag 3 - Mina syskon

Storasyster Therese - Den "perfekta" storasystern (enligt hon själv). Hon är 27år gammal och är gift med Marcus som är bland som snällaste personerna jag vet. Dom har tillsammans 2 barn, Minea som fyller 2år i april. Hon är stengalen! Springer runt och yrar, pratar stup i ett, går knappt att få tyst på henne. Och ÄTER gör hon, ALLT! Så fort man kommer till dom så "äta fil!" eller "apelsiiin!" Hahah sötunge där.
Sen så har dom Melvin eller Mellin som Minea säger. Han är 2 veckor yngre än Molly så han är alltså 7½vecka. Hur snäll som helst. Man kan lägga honom i vagnen med nappen så ligger han där och snuttar hela tiden, tills han vill ha mat? Medan vår Molly måste få uppmärksam het 24/7 nästan, nyfiknast i stan de är Molly, man kan ju missa något?
Iallfall Tessan är även hon just nu mammaledig men annars jobbar hon som förskolelärare och hennes man som högstadielärare.

Lillasyster Isabelle - Hon är 18år och går sista året på gymnaiset med inriktning Handel och Administration - Turism. Hon tar studenten till sommaren, hur sjukt är inte det?
Ja... vad mer kan jag berätta? Vad ska jag säga, vi har alltid stått varandra nära. Sen jag blev gravid har vi umgåts typ 4ggr per vecka. Vi förstår varandra såå bra, jag kan alltid lita på henne hon ställer alltid upp för mig och Molly. Hon börja kalla mig Poh för ett antal år sedan och sedan dess har det hängt med, nu kallar vi varandra det. Hon kallas även för Dvärgen ;) Hon är världens bästa! ♥

Bara vara

I helgen ska vi bara vara hemma. Ta det lungt, inte ha några planer alls. Medan jag tog med Molly och  handla så städade Danne här hemma så de är
undanplockat här så vi slipper göra de nu i helgen. Så skönt!

Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova lite innan
Molly vaknar och kommer vilja ha mat.
Jag mår även illa, vet inte vart det kommer ifrån men, hoppas det inte stannar! 

Nej nu ska jag sova!Godnatt!

Dagen


Dagen började med att jag vaknade utav att Molly låg och pratade med sig själv igen :) Gick upp och fixade oss sen gick jag och mamma på promenad till stan, skulle köpa mig en BH vilket inte var det lättaste å hitta! Men tillslut hittade jag en svart snygg en.
Så vi vandrade hemåt igen. Sedan vid kl 14 så träffade jag ett par vänner; Ajka & Maria.
Vi satt och tjöta i typ två timmar om allt och ingenting, mycket, mycket trevligt. Måste göras om Ajka!

Nu har jag lagt Mollsy och ska sätta igång med kvällens mat; Fisksoppa!

» Dag 2 - Mina föräldrar

Pappa Christer - Han är en rolig prick. Han är som jag skämtar ofta och gärna. Han arbetar som kock på Strömstads sjukhus där jag tror han trivs hyfsat, om han hade en annan chef... Hans hobby är att sitta framför datan. Han säljer även massvis med LP-skivor som han köpt billigt på någon loppis som han vet är värdeful som han sedan säljer för stora pengar i utlandet. Han spelar golf och har nog runt 17 i hcp. Han har nu kommit i den så kallad 50års-krisen... och köpt sig en cabbe...

Mamma Maria - Hon arbetar som skolvärg på Strömstad högstadieskola. Hon bjuder ALLTID på sig själv och är inte rädd för att göra bort sig för fem öre när vi andra tycker hon är fruktansvärt pinsam. Hon gillar att sticka och pussla även hon spelar golf. I princip varje dag på sommaren är hon på golfbanan och spelar. Tror hon har runt 8 i hcp. Annars på hennes fritid har hon börjat spela bowls (stavning).


Förövrig så har jag bra föräldrar, dock väääldigt stränga men vi har
ju blivit bra människor jag och mina systrar ändå, eller hur?

Shoppat loss


Idag så åkte min lillasyster med mig till Happyland och shoppade loss för 1136:-
Köpte även en musikmobil som jag lägger upp en bild på i morgon.

Nu skall jag åka hem till mamma då vi tjejer skall gå på restaurang och äta.

Ytterligare en bild...

Alltså jag kan inte få nog av att ta bilder på Molly. Jag tror jag har 950bilder på iPhonen (innan hade jag typ 100)

Tavlor

Dom här köpte jag för jag tror något år sedan. Min vän Angelica jobbar i en fin och rolig affär där man nästan aldrig går ut tomhänt. Där hittade jag dom här iallafall. Dom kom upp på väggen för någon månad sen.
Passar så fint här hemma!

Greys anatomy

Någon mer än jag som såg Greys igår? Huur bra som helst var det ju!
Tack kanal5 för att det var dubbelavsnitt också! Jag ääääälskar detta program! ♥

Sova lunch

Just nu ligger mitt hjärta och sover, hon har kurrat ner sig nedanför kudden och tagit med sig mina två tröjor ♥

Bokat tid

I morse när jag stod och kammade håret så fick jag nog. Jag tog telefonen och ringde en frisör och nu på måndag kl 10 ska jag klippa mig och färga håret. Är bannemej på tiden! Senast var i februari FÖRRA året!
Jag har mina funderingar på hur jag skall klippa mig... Jag skall definitivt försöka få håret blont igen, sen så är det ju frisyren... Hm... ha kvar mitt halvlånga hår eller klippa kort-kort?

» Dag 1 - Om mig

Året var 1989, första advent den 3e december på Uddevalla sjukhus föddes 51cm lång och 3,9kg dam som fick namnet Josefine Sofie Louise Hansson...

Jag har två fina systrar, Therese som är 27år och Isabelle som är 18år. Jag bor i Strömstad i en köpt lägenhet på 77kvm. Jag bor här tillsammans med min fästman Daniel och vår dotter Molly.
Jag är som person väldigt blyg av mig, men när man lärt känna mig och jag har mjuknat upp är jag för jävla rolig! Det går inte en dag utan att jag säger ett skämt, gärna flera stycken.
Jag är besatt av tatueringar. Jag har 4 stycken hittills.
Nr1. På handleden har jag låtit dom tatuera in HOPE-FAITH-LOVE.
Nr2. Dom kallar den tribal men det tycker jag knappast att det är. Det är iallafall en "tribal" som jag ritat själv som jag har på sidan av magen så att säga. Är riiiiktigt nöjd med den, kommer kanske bygga på den.
Nr.3 Ett hjärta på handleden som betyder mycket för mig då den står för ett missfall år 08 som jag aldrig kommer att glömma.
Nr4. Låttiteln "Nothing else matters" skriven i nacken. En av dom bästa låtarna!

Jag har definitivt planer på att göra fler tatueringar. Jag vill ha HIDE-AND-SEEK skrivet bakom örat, ett till hjärta bredvid mitt första hjärta som står för utomkvedshavandeskapet. Jag vill även ha Mollys namn skriven vid hjärtarna på handleden. Sen så funderar jag och min lillasyster skriva in "poh ♥" då det är vårt namn tillsammans.

30 dagar

» Dag 1 - Om mig
» Dag 2 - Mina föräldrar
» Dag 3 - Mina syskon
» Dag 4 - En dålig vana jag önskar jag inte hade
» Dag 5 -En vän jag inte skulle klara mig utan
» Dag 6 - Mitt drömbröllop
» Dag 7 - En låt som får mig att gråta
» Dag 8 - Vad jag skulle göra om jag vann 1 miljon
» Dag 9 - Min favoritfilm
» Dag 10 - Min kärlek
» Dag 11 - Min favoritstad
» Dag 12 - Något jag ångrar
» Dag 13 - Fem saker jag vill göra innan jag dör
» Dag 14 - Innehållet i min väska
» Dag 15 - Min drömresa
» Dag 16 - Det här får mig att skratta
» Dag 17 - Mitt favoritprogram
» Dag 18 - Mina rädslor
» Dag 19 - Mitt drömyrke
» Dag 20 - Min favoritårstid
» Dag 21 - Min dag
» Dag 22 - Min favoritserie
» Dag 23 - Det här får mig att skratta
» Dag 24 - Bästa barndomsminnet
» Dag 25 - Vad gör jag om 15år
» Dag 26 - Bästa resan
» Dag 27 - Det värsta som har hänt mig under 2011
» Dag 28 - En dag på mitt jobb
» Dag 29 - Det här språket vill jag kunna tala flytande
» Dag 30 - Fem saker ni inte vet om mig

Varje kväll kl 00:01 kommer jag skriva ny dag. Tidinställt inlägg!

Små fötter

Idag har vi bara tagit det lungt här hemma. Molly har ätit mat och lekt i babysittern när jag suttit vid datorn. Tagit några fina bilder på henne. Sen vid klockan 3 kom min lillasyster, vi åkte sedan till Konsum för att köpa mat, blev torskfilé med remouladsås. Super gott! Nu har vi alla tre badat i badkaret (fråga mig INTE hur vi fick plats =/) Daniel ligger kvar med Molly medan jag gick upp och tog på myskläderna!

Ny kofta

Molly har en ny kofta på sig idag, eller ny och ny, jag köpte den för någon månad sen och hon har inte använt den så den är väl relativt ny :)

Breakfast


Idag blev det en stadig frukost.
Molly vaknade vid halv 6 så då gick jag upp och bytte blöja och gjorde mat till henne, hon var superpigg.
Tänkte att nu får jag inte somna om igen... Men efter ett tag så somnade hon.
Så vaknar jag igen vid halv 9 utav att Molly ligger och snackar med sig själv, -gullunge- Så då vart det att gå upp för dagen. Gjorde mig havregrynsgröt idag, var tuuusen år sedan jag åt det kanske. Molly låg bredvid mig och låg och myste med mammas tröja :) Nu har hon somnat igen så nu kan jag ägna mig lite tid åt att skriva här, samt göra mig i ordning.

Säsongstart

om 50minuter börjar Desperate Housewives. Jag kommer sitta bänkad framför TV:n. Daniel skall vara snäll och gå ut på promenad med Molly undertiden så jag får lite lugn och ro medan jag kollar på de.

Någon mer som skall se de?

Modersmjölkersättning

Vilken tur att det finns alternativ när man inte kan eller vill amma! I vårt fall så vill jag så hemskt gärna amma, så himla mysigt att ha bebis nära sig och den ligger och smuttar på bröstet. Men tyvärr får vi inte till det.
På BB så la dom henne intill mig och visade lite snabbt hur hon skulle ligga osv. Då börja hon snutta men OJ va ont det gjorde! Grät nästan när hon skulle snutta. Fick be om hjälp med amningen men då vart det bara "lägg henne där så tar hon bröstet" ? Jaha... Var precis som dom tyckte "Hur svårt kan det vara?"
Det verkar så enkelt när alla andra ammar deras barn! Bara lägger barnet till bröstet så suger han/hon! Men nä så enkelt var det inte för mig. Molly är helt enkelt för lat för att suga. Hon vill inte vänta på maten, det skall komma med en gång, inte arbeta för maten.
Tacka gud vet jag för ersättning. Smidigt och enkelt. Det som var bra när vi låg på NÄL var att jag visste EXAKT hur mycket Molly fick i sig. Det kan man inte veta om man ammat.

Randig tös

Vackra fina underbara du, Molly Isabella Marilyn

Vårnytt

Igår så gick jag svängen inom Lindex. Det blev 12 par strumpor till mig, då tvättmaskiner äter upp dom. Sedan så fick Molly en vårjacka. Hur söt som helst! Köpte i strl 68 så hon kan ha den nu till våren fram till sommaren. Det blir perfekt!


Föresten... Finns det något skönare än att ta på sig ett par nya strumpor för första gången?

Mössan är på!


Jag tog med Molly-mus till stan en sväng förut. Promenerade runt lite, skulle kolla på babygym samt ljudmobil till henne men det var så fasligt dyrt där vi kollade så vi får nog vänta. Ev. beställa från internet.

Bada, bada, baaaada


Igår så unna jag mig med att hoppa i plurret. Hade så vart vatten det gick att ha så dök jag i. Ååh det var så skönt! Jag låg där och bara kolla upp i taket och kände hur jag bara blev spagetti i hela kroppen min. När vattnet hade svalnat lite så kom Daniel med Molly Hon var lite negativ till det dom 5 första sekunderna men sen njöt även hon för fulla muggar! Det skall definitivt göras om, fleeera gånger om!

Just nu


Molly är utskriven

Äntligen! Nu är Molly utskriven från avdelning 23 sektion BLÅ. Dom tyckte att hon äter bra så därför blev hon utskriven. Så skönt! Hoppas bara att hon inte blir sjuk IGEN nu då och att maten fungerar. Hon har fortfarande inte direkt någon aptit, får nästintill trycka i henne mat. Hon öppnat ju munnen att hon vill ha men orkar/vill inte suga, hon har nog ont i halsen tror jag.


Sammanfattning i bild


Permission

VI FÅR KOMMA HEM!
dock på permission men det är bra det med! Lungorna hördes jättefint och hon har inte problem med andningen heller hostar gör hon inte mycket längre och hon har ingen feber :) Det är bara maten då. Men jG ska skriva upp hur mycket hon äter idag och ringa i morgon och är dom nöjda med resultatet så blir vi utskrivna :)
Nu väntar vi bara på Daniel ska komma och hämta oss :)

Virus

Hej alla! Förlåt att jag inte bloggat på ett tag men inte haft ork då vi fortfarande ligger på NÄL. Molly har även fått ett virus, liknande RS-virus. Är iallafall en kraftig snuva som är väldigt jobbig för små bebisar.

Molly har heller inte viljat äta något. Hon äter typ 30-40ml när hon äter och det är ju ingenting jämfört med de 165ml hon äter när hon är frisk. Så dom kopplade in en sond igår som hon får mat via.  Jag matar henne först med flaska och det hon inte orkar får hon vis sonden då. Nu ikväll överraskade hon mamma med att äta hela 95ml helt själv ut flaskan! Är på bättringsvägen!




RSS 2.0