Önskelista

Detta är lite vad Molly önskar sig i julklapp och present när hon fyller år.

Tavlorna

Mollys händer och fötter

Frukost

Idag var jag ledig från jobbet och Daniel med så vi åt frukost tillsammans
Är så mysigt! Nu har jag beställt lite presenter och julklappar, Daniel håller på att sätta fast tavlorna vi fick härom dagen. Ni skall få se sen, dock är julgranen i vägen för tavlorna men blir bättre efter jul då den är borta.
 
Sen skall vi ut och få till granrisen och ljusslingorna på altanen. Sen blir det bara mys här hemma, blir en sväng till stan när mörkret faller. Idag är det nattöppet här i staden men tror vi skippar de då Molly sover när det börjar så vi går lite tidigare och får lite julkänsla ändå :)
 
Skall in på Lindex och köpa klappar till Molly. Jag och Daniel vi satsar bara på kläder till henne. Kanske någon liten present hon får på julaftonsmorgon. Det är ju tradition i vår familj och tydligen i Daniels med :)

Plötsligt händer det / Elva månader

 
Molly tog sina allra första steg igår! Fick det på film idag

Köpa till barnet

Vad skall vi köpa till Molly tro? Hon lär ju få en hel del leksaker av våra familjer och släkt. Tror nog vi ska satsa på att köpa kläder till henne. Är inne på Lindex, HM och Kappahl och kollar.
 

Blå ögon


Julklappar

Redan vid halv elva i morse så åkte jag och Molly och Bella till Nordby, handlade julklappar faktiskt! Skönt! Handlade till mamma, Minea, Melvin och en liten sak till Daniel.
 
Bella kommer snart hit då vi ska packa in alla klapparna, är det roligaste tycker både jag och hon. MYS

Att sova

Sov i nybäddad säng, men helt nya påslakan. DAMN! Så jäkla skönt det var!!! Daniel hade dock svårt att sova men var bara för täcket inte var insovat som han sa. Men jag sov som en prinsessa.
 
Daniel erkände också igår kväll att det var faktiskt fint i sovrummet. Han var ju så helt emot detta men inte nu. Fattas ju bara nattduksborden sen ska jag upp på vinden och leta fram gardinerna sen skall ni få se bilder. Lite roligare när allting är klart :)
 
Jag julpyntade igår. Var helt slut verkligen. upp och ner med alla kartonger och Molly som skulle pilla på allt. Granen står uppe med fast det fattas glitter så det skall jag iväg och köpa idag. Lite svårt att julpynta i Mollys rum, hon har fått en ljusstake och två porslinstomtar som står högt upp. Hade vart kul om hon hade mjuka julprydnader som kan vara i hennes höjd som hon kan klämma och känna lite på. Vart hittar jag det tro?

Krans

Svärmor gjorde en krans att sätta på ytterdörren åt oss. Så himlans fin den blev. Den åkte upp på dörren så fort vi kom hem i söndags.
 
Igår åkte jag Molly iväg och stohandlade, Ajka följde snällt med och handlade. Tack snälla! Går så mycket fortare när man är två då en en får passa Molly. Åkte även inom Växtriket och köpte granris för att ha till balkongen med ljus i.
 
Idag började jag redan klockan åtta att STORSTÄDA hela lägenheten. Damma, skura, tvätta, diska, byta sängkläder, damsuga m.m Vid tolv var det mesta gjort. Har flyttat sängen så som jag vill ha den så fattas bara nattduksbord och sängben. Borden ska jag köpa när vi är på dop på söndag åker ändå förbi Jysk.
Skall bädda rent med våra sprillans nya vita sängkläder idag med. Lyx. Skall även eventuellt baka lussekatter och bygga pepparkakshus. Och jag funderar även på att tjuvstarta och julpynta... Upp med plastgranen och allt. Får se vad jag orkar och prioriterar bara.Har inte världens gladaste Molly här hemma heller. Vaknade sju och vid tolv sov hon i 20minuter... Trött men inte sova.
Men jag försöker ändå ha humören uppe! Nu ska jag sätta på lite julmusik!

6 år

 
Idag är det sex år sedan jag och Daniel blev tillsammans. Känns som vi vart tillsammans mycket, mycket längre! Men sex år räcker gott och väl ;) Nej då, även om han går mig på nerverna såå många gånger, jag går med all säkerhet på hans också så får vi hoppas att vi håller ihop tills graven ♥
Vi förlovade oss den 13-6-2008 på Daniels födelsedag, och jag tycker att nästa steg hade vart giftemål, men Daniel blir så nervös när jag pratar om de :D Haha så söt! Men någongång kommer han nog  'pop the question' annars får la jag göra de. Hur som helst. Sex år nu, vi siktar på graven. Älskar dig Daniel.

Farfar och Molly ♥

En fin bild på en nästintill nykläckt Molly och hennes farfar

Julklänning

Molly har fått en julklänning idag. Superfin men tror vi skall byta till en större storlek då den satt bra nu, julen är ju trots allt en månad kvar till. EXAKT en månad kvar :)

I Torslanda

Jag fick sovmorgon av Molly i morse, hon vaknade fyra sen välling och blöjbyte sen sova till halv nio. Vi skulle egentligen åkt vid nio men vi vaknar inte tidigare än vad jag behöver nu när Molly sover så oroligt på nätterna.

Vi åkte inom IKEA och fick köpt lite saker, dra-på-lakan, nytt påslakan, värmeljus till en hel stad, skärbrädor med mera.  Sen åkte vi till Torslanda. Där bjöds det på hemmagjord smörgåstårta som var så jädrans god! Sen somnade Molly så jag la mig och vilade och somnade en 15min, var riktigt gott att få sova lite på dagen (var längesen nu)
 
Om en stund blir det lite krubb, närmare bestämt grillat! Så nu passar jag på att blogga lite, hittade bilder på liten liten liiiiten Molly. Någon vecka gammal tror jag, är första gången Daniels familj fick träffa Molly iallfall. Så liten hon är!
 

 
 
 

Barndomshem

Idag kom samtalet jag aldrig trodde jag skulle få. I åtta år har mina föräldrar stått på kö till att få hyra en hyresrätt. Men ingen fått. Är väldigt få lägenheter här i Strömstad och dom som finns är svåra att få! Först va dom ute efter en femma när jag bodde hemma men nu en fyra. Med balkong, parkering, utsikt, speciella områden, inte alla lägenheter dom kan tänkas hyra inte. Kräsna har dom vart därför vi alltid skojat om att dom aldrig kommer få någon. Men idag så har dom fått en. Långt från oss (kanske inte långt långt men iallafall 15-20min gångavstånd från vårt hem, 5min från min arbetsplats.

Men fy, vilket stolpskott skall bo i deras hus sen då? Ha? Nää detta tycker jag då INTE om. Pappa ringde förut när jag slutade jobbet och frågade ifall jag ville ta hem mitt piano men vi har ingen plats för de tyvärr så det skall säljas med huset. Dom skall köpa ALLT helt NYTT. Snacka om omstart men gillar ändå inte idén :P
Kan förstå också då att dom vill ha hyresrätt, huset måste renoveras invändigt iallafall och pappa orkar inte de. Båda spelar golf varje dag på sommaren så tiden räcker inte till.
 
Hade jag haft pengar hade jag köpt huset. Men nu har jag inte de, sen är det alldeles för stort. Va är de? 7rum + kök+ 2 toaletter + tvättstuga + bastu? Nä men hade jag haft pengar hade jag sett till så ingen annan fått huset.

Present från Ebba

Idag kom Alexandra och Ebba inom jobbet. Dom hade med sig present till Mollan mus. En leksak som Molly blev storm förtjust i. Samt en långärmad body och byxor till de. Superfina och mjuuuuka! Tack

Jag vill ha blommig falukorv

Jag och Bella åt falukorv och stuvade makaroner till middag idag. Molly fick mat tidigare så hn fick något annat men sen när Daniel kom så satte vi henne i stolen då gick hon på falukorven! Hon gilla de :)

Barnvagn?

En babytravel. Något att fundera på!
 
Varje gång jag har varit upp på Nordby nu så har jag gått in på Babybutiken och gått bort till barnvagnarna och klämt och känt lite.
Jag vill ha en till barnvagn har jag kommit fram till nu. Det är jobbigt nog att behöva dra upp och ner den tunga brion för trappen varje gång. Är knappt den får plats nere i förådet heller. Då hade jag tänkt man kan ha brion här uppe som hon sover i på dagarna och kanske en vagn ståendes nere i förrådet.
 
Vill ha en trehjuling eller vad dom kallar det. En som tar lite plats när man åker iväg till Göteborg eller på semester. Som man kan fälla ner till liggläge så det går att sova i den. Inte för dyr får den absolut inte vara, här skiter vi inte pengar. Är på jakt! Så kom med förslag på era bästa trehjulingar!

I belive i can fly!

Vi knäppte lite foton igår när Daniel kom hem. Molly tyckte det var så roligt att få slänga sig i sängen så var tvungen att ta lite kort. Haha ölskar dessa bilder!

Varje gång

Det är alltid så att jag kommer på sådana bra idéer jag skall göra. Ligger i sängen å tänkte som idag: "ÅÅÅH idag skall jag göra lussebullar faktiskt" Förra året blev dom helt okej, kanske dom blir ännu bättre iår? Men sen så regnar det ute å är allmänt grått och tråkigt så tänkte ta bilen. Men nu har Daniel den. Varför kommer jag på bra idéer när Daniel har bilen?
 
Suck... Får bli lussebak någon annan dag helt enkelt!
 
 

Göteborg till helgen

Låg och funderade ut hur vi skall göra till helgen som nu kommer. Jag jobbar sent på fredag så får åka till Göteborg på lördag morgon. Men jag skulle gärna vilja åka inom Ikea en sväng och köpa lite saker, kanske få ihop saovrummet nu innan jul? Hade vart så bra. Mysigt och allt. Sen köpa lite ljus och annat till julgranen som snart skall upp :)
 
Har även fått bestämt att ha grillat på lördag kvällen. Men tillbehör och aioli. Bland det bästa jag vet verkligen. Dregglar i munnen på mig redan nu. Sedan funderar jag och Daniel på att köpa med oss eller köpa i Göteborg en tårta för att fira att vi har årsdag på måndagen samt att jag fyller år måndagen efter. Den helgen är vi inte i Göteborg för då har vi fullt upp med annat.
 
Jag och Daniel kanske går en sväng på bio eller bara är hemma i Göteborg och spelar kort :) Det återstår att se hur det blir men nu skall jag äta lite frukost, Tjo Hej :)

Tidig morgon

Klockan fem vaknade Molly helt. Skulle få henne att somna om men då gick Daniel upp och gjorde sig i ordning och tog ingen hönsyn alls utan bröta nått så in i helvete. Arg var jag, arg är jag ;)
Har redan varit ute och handlat lite. Kom hem vid tio redan, regnar och blåser ute så var inte så kul att gå ut. Speciellt inte när det blåser.
Men fick köpt lite till dagens middag samt lite blöjor och välling till Fröken. Gick även inom Apoteket och köpte Inotyol. Molly är JÄTTEröd vid rumpan och omkring och är tydligen bara den salvan som hjälper.
 
Köpte och laddade ner Sims 3 årstider igår faktiskt, men spelade inte mycket alls, var så trött men tänkte spela nu när Molly skall sova middag, samt äte någon smörgås med vörtbrödet och varm oboy!

Vörtbröd ♥

Äntligen har vörtbrödet fått komma in i vårt hus

Sims 3 årstider

 
 
 
Nu har ju denna skönhet kommit ut. Längtar efter att få spela de!
 
 
 

Glad liten tjej

En bild på flickan min

Slår sig

Idag så utforskade Molly våra lådor i köket. Mycket intressant att dra ut lådor och kasta ut alla matlådor som finns där. Men så tappa hon greppet och föll bakåt och jag tror hon slog i huvudet i bordsbenet för oj va hon skrek till. Gick över efter ett tag när mamma fått kolla så att allt var bra å nappen kom så var hon på lådorna igen. Man tycker ju att då borde hon inte gå tillbaka dit eftersom man kan slå sig men neej. Tycker hon slår sig jämt denna lilla fröken ♥

Villervalla

Molly fick en body och en mössa från Maria och Jonas när vi träffade dom nu i helgen. Älskar dom! Molly har på sig bodyn idag, LOOOVE randigt!

Nya boots

I torsdag när jag mamma och Bella var på Nordby så fick dessa följa med mig hem. Fick dom av mami. Tack mamma! ♥

Lördag kväll

Jag är såååå trött!! Gick å la mig elva i fredags och vaknade sju igår. Var väldigt trött. Skulle kunna somna i lunchrummet på jobbet om jag velat!
Jobbade hela passet sen hämtade Daniel och Molly mig, åkte inom Pressbyrån och hämtade paket sen hem och duscha <3

Sen vid halv sex hämtade Ajka och en barndomsvän Maria från Göteborg upp mig så kollade vi på bio. Twilight sista filmen. Sen hem till Ajka och mötte upp en till Maria för lite gott och vin. Blev hämtade vid ett av Alex.

Daniel försov sig och vakna tio i sju när han börja sju så han var också trött. Fröken har sovit orolig inatt. Vaknat varje timma sen klockan tre i natt. Typiskt de då ;)

Idag blir det en fika med alla igen. Jag som tänkt ta bilen dit då jag är allt gör orkeslös för att gå måste nu gå då Daniel fick ta bilen för att komma till jobbet snabbt.

 


Jajamen, grannar

I onsdagskväll när jag var själv hemma med Molly som sov och Daniel var hos en kollega så hörde jag hur våra grannar bredvid höll på, vibererade nästan i väggen men jag känner ORKA bry sig. Och när Daniel kom hem så såg han att det stod en del cyklar utanför deras trapp så det var säkert utgång, då det är Lill-lördag på onsdag. Sen såg Daniel att våra älskade grannar nedanför oss stod som fågelholkar och glodde ut som vanligt. Hörde sen efter ett tag att någon kom ut och skällde på dom och sen blev det tyst, inte mer med det.
 
Så idag när jag jobbade så såg jag vår ordförörande här i området och jag hälsar och återgår till min kud sen när min kund har gått kommer han fram och berättar förljande; VI hade fört väldigt väsen uppe hos oss och att grannen snett under oss hade skällt på OSS för att vi låtit. Då har dom alltså ljugit och sagt det var vi som låtit när det var våra grannar bredvid oss.
Ordförande sa att mellan 7-22 så får det låta. Nästa gång det låter skall dom ringa till han direkt t.o.m kl 23 på kvällen som kommer han upp direkt för att lyssna.
 
Jag blir så trött. Ljuga, klaga mer... Han ordförande hade även läst mitt mail jag skickat till Riksbyggen. Hans fru sa att dom kan inte vara riktigt klara. Klagat på ALLT verkligen. Grannarna sa även att dom funderar på att flytta här ifrån. JA TACK, SNÄLLA GÖR DE!  Vart så jävla skönt, flytta ut i skogen men då är de la fåglarna som kvittrar för högt som dom stör sig på.
 
Är så tacksam för vår ordförande som kom in till mitt jobb och tog sig tid för att berätta detta. Hoppas bara nu att grannarna flyttar...

Molly går

Hon håller bara i mina två fingrar rsten gör hon själv. Inte gå sakta fram inte, utan nästan småspringer skall vi göra tydligen.
 

Vill lägga mig ner

Och grina som en stor bäbis! Hela kvällen (det har inte vart en hel kväll än men hittils iallfall) så har jag var depp. Det hela gjorde det inte bättre när Molly SLÄNGDE sig på mig med sitt huvud så jag fick de rätt på näsan. Fy fan i helvete! Kändes som jag brutit näsan eller något! Den är fortfarande öm. AJ! Sen så kommer Daniel hem tjugo i sju och säger att han skall iväg till en kollega. På en onsdag när han VET att då är det Greys Anatomy och då är jag hemma hos Bella och kollar på det. Vi pratade senast igår om de. Nä då ska han iväg iggen vid sju. Han säger typ hej och hejdå till Molly sen sticker han.
Jag som sett fram emot detta, kunna sitta i lugn och ro och kolla på detta, slippa nattningen av Molly slippa skriket. Köpa med mig lite godis Men neeeej.
 
Sen... Så chattar jag med Telenor för att det är något strul med min mobil som är på lagning, dom säger att jag ej har försäkring när jag vet till 100% både jag och Daniel att jag tecknade en försäkring. Skall kolla chatt-mailet på Daniels mail för jag hade det inte, hoppas att han har det. Kommer så väl ihåg att jag först inte vill ha nån men Daniel sa: Jo men kom igen det är lika bra ifall att det händer något. OKEJ då sa jag. Men helvete! Är så förbannad, 2 600:- kommer det att kosta för att laga den jävla äckliga skärmen. I helvete heller, låter den vara så, får köpa ett bra skal till den så den inte går sönder mer.
 
Ber till alla gudar att vi hittar mailet på chatten och att dom anser det som ett bevis på att jag verkligen har en försäkring. Vi bad om en! Fan!

Tidigt besök

Ger mig själv en klapp på axeln och tackar mig själv för att jag gick upp redan klockan sju idag. Mellan åtta och fyra skulle vi få besök av nån som skulle rensa våra ventlier eller nått. Redan halv åtta var ett gäng gubbar hemma hos oss! Tur jag hunnit diska och tagit på mig kläder iallafall! Molly satt i vagnen och kollade på barnprogram så hon märkte nog inte ens av dom. Men nu har dom begett sig iväg till dom andra här i boendet.
 
Skall träffa Bella vid elva efter hon har haft sin körlektion, gå på stan lite med henne. Kika runt i butiker sen skall hon köra igen vid halv ett så då traskar jag nog hemåt. Trött som bara den idag, la mig inte föres vid tolv igår kväll! Men det var det allt värt, kollade ju på 2fast 2furious och Fast and Furious :)

Kaos!

Vilken eftermiddag. Jesus! Leksaker överallt, ungar överallt, Melvin som kryper på allt och är snabb som tusan, Molly som gråter för hon inte sovit, Minea som skriker "Josse kååm hiiiit dåååååååååe!" Tur man inte är trebarns-mamma eller tvilling mamma för gud hjälpe mig det hade jag aldrig klarat av!
 
Molly somna som en sten nu vi vid kvart över sju, blev ingen eftermiddagsvila här inte när man har sina kusiner på besök, då är det mycket roligare att se vad dom har för sig!
Tessan hade med sig massa kyckling och grönsaker så vi blev bjudna på god mat. Tack tack! Nu hade jag tänkt dyka ner i soffan och snegla lite på TV om det finns något bra annars är jag lite sugen på att se The fasat and the furious 1. Se alla från början liksom. Har bara sett fyran och femman, och femman är min favoritfilm, den har gått om American History X. Det är inte varje dag de inte!

Stackars lite mus

Hela jag stelna för en sekund förut när Molly lekte på golvet i vardagsrummet och jag gick ut i köket och hör ett GALLSKRIK från henne. Springer ut och tårarna rinner för henne och hon får ingen luft så mycket hon gråter. Blod på handen blog i munnen. Åh nej inte nån tand som ramlat ut/tryckt in men allt sen bra ut, dock har hon ett sår i läppen så hon har nog bitit sig själv eller något. Usch de skriket var inte roligt att höra, oc som hon snyfta lilla älsklingen. Tur det inte var någon tand som vart illa.
 
En bild från igår på Molly i sin pyjamas hon fått av svärfar och svärmor.

Leggings

Fick hem mina leggings idag som jag beställt. Har läst att dom är lite små i stoleken så köpte L/XL kändes lite si sådär att köpa L/XL men nu i efterhand så satt dom perfekt på mig! Är SÅ glad att jag hittat ett par som jag passar i. Nu har det bara skor som fattas så nog allt kklart inför dop och julbord. Dock vet jag inte om jag tar någon annan tröja inför dopet som jag har här hemma eller om jag lånar av mor min, men det återstår att se! Sjukt nöjd med dessa!

Öppna förskolan

Idag var första gången vi var på öppna förskolan jag och Molly. Hennes kusin Melvin och Tessan var där så då stack vi inom en snabbis innan vi skulle handla mat. Molly satt snällt bredvid mig nästan hela tiden, kollade på alla andra bebisar. Medan Melvin var helgalen :P Han kröp runt ÖVERALLT, han skulle klättra över alla andra, ta allas leksaker. Han är så rolig! Skillnad på kusiner där och då iallafall.
 
Gick inom Konusm sen för att handla lite blöjor och dagens mat. Träffade på Alex som jobbade så klämde hon lite på Mollan. Idag får det bli pannbiff med brunsås. Får se om jag lyckas eller ej.  Påvägen hem somnade Molly med armarna upp i luften, men vaknade ganska snabbt efter vi kommit hem. Ställde hon utanför så hon fick sova ute men hon vakna efter 5min kanske.
 
Snart kommer Tessan, Minea och Melvin hit. Hon ringde förut och frågade om en playdate. Dom tar med sig egen mat så äter vi mat tillsammans allihopa här hemma. Mysigt! Minea slutar förskolan vid två så dom är no här om nån 30min.

Mina fisktjejor ♥

Idag har vi haft besök av mina fina arbetskollegor. Rasken (Amanda) och Ida. Rasken hade bakat supergoda muffins, fattar inte hur hon lyckas, tycker hon alltid lyckas med bakning!
 
Var även på Mollys första tandläkarbesök. Gick hur bra som helst. Hon ville dock ogärna öppna munnen men läkaren fick tittat på Molly sänder i någon sekund och vad hon kunde se så vart det bra. Fick höra om hur hon ska äta och inte äta, saft och kakor osv men det vet man ju själv, sunt förnuft. Kakor och saft bara på kalas för dessa små liksom.
 
Daniel jobbar till nio i kväll så jag hade tänk spela lite poker på datorn med syster och far :) Blir nog tidig sänggång för Molly idag, hon sov 40 min vid elva sen 30min vid fem. Hon är så trött, en riktig gnällspik

Fars dag

Fars dag är det idag. Molly och jag har satt in en annons i tidningen för Pappa.
Tog ett bra tag innan han såg den. Jag hade lagt upp sidan så han slapp leta rätt på bordet. Han kollade på den och sen la ner tidningen. Hepp. Han gick och bytte blöja på barnet då ringade jag in annonsen. Han såg inte.
HALLÅ?! Ser du inte?! Då såg han efter fått lusletat ett tag

Juleskum

Nu blir det lite juleskum med julmust samt bygga med duplo med min sambo och dotter

Byxdress

Molly sov nästan hela natten, hon vaknade vid halv fyra så då fick jag vjyssa hennes till sömns igen, hon fick ligga med snutten och tröja som jag haft på mig under dagen då somnade hon direkt.
 
Sen i morse så badade jag Molly, hon var helt ivrig att få bada, stod vid badrumskanten naken och go och skrek som bara den. Sen gick vi ut på en två timmars promenad med min mor&far. Handlade lite mat som vi skall ha idag, Får bli fisk med potatis idag. Köpte även julmust och JULESKUM! Det är ju så gott! Namnam

Gick även in på Lindex och köpte denna söta byxdress, har kollat på den när jag vart inne och nu köpte jag den. Så fin, brun med vita prickar och en rosa liten rosett.

Ingen mobil

Känner mig helt maktlös, igår packade jag ner min mobil och skickade iväg den för lagning av skärm så har ingen mobil just nu. Har beställt ett "stort" simkort så jag kan använda Daniels Iphone 3 eller vad den heter. Bara jag har något känner jag!

Nytt!

Jag jobbade 8-17 idag ju, vart en lugn dag men den gick oerhört fort måste jag säga. Vips så var klockan 14! Efter jobbet åkte jag och Bella samt Molly upp till Nordby, Bella fick en tröja av mig (tidig julklapp) sen fick Molly två par nya strumpbyxor, ett par vita och ett par gråa.
Sen prövade jag dom skorna jag var ute efter och fullkomligt äälskade dom! Så dom skall köpas när lönen kommer!
Gick även in på HM för att prova en blå skjorta jag velat ha men den var inte alls lika fin i verkligheten som på internet. Passade verkligen inte på mig heller. Så gick till Gina Tricot och fick köpt ett vanligt svart linne och en grymt skön tröja. Kanske inte så festligt men det är verkligen JAG. Så det får bli outfiten på dop och julbord.
 
Har nattat Molly nu och funderar på att åka iväg snabbt innan Konsum stänger och köpa någon mat till oss. Daniel är helt ovetande då han spelar så kan smyga iväg utan att han märker något. Får dock vänta tills Lillan somnar.
 
Annars inget nytt. Var tydligen ledig i morgon så blir lugna puckar har hos oss. Daniel lär vara uppe nästan hela natten då han inte fick spelat något igår kväll/natt då Molly sov oroligt och grät. Jag skulle jobba idag så jag hade fri kväll/natt men jag tog Molly vid halv två och lyckades få henne till att somna. Så som sagt inget spel för han, kan tänka mig han var grinig som bara den så. Så inatt tar jag Mollan och är OK för mig då jag som sagt är leeedig i morgon :)

"Såhär sover jag"


Klänningen

Här är klännigen Molly skall ha på doper den 2:e december. Vi fick testa den nu på morgonen har så den passar, och det gör den nu, hoppas hon inte växer ur den de. Men det får vi verkligen inte hoppas, älskar denna klänning! Molly fick ärva den av Minea som haft den en jul.

Tekniker

Molly vakna vid fyra i morse. Inte nuuuu tänkte jag. Gjorde i ordning snabbt en flaska välling och hon somnade om efter den tack och lov men sen vid sju gjorde hon morgon. Nu har vi ätit frukost och inväntar tekniker som skall komma och installera nån boxer som dom uppgraderat sig med här i föreningen. Någongång mellan 8-17. Hatar när dom skriver så, men dom kanske går efter nummrering så då är vi andra på tur. Hoppas så jag slipper gå här och vara nervös allt för länge :D
 
Idag kommer svärmor och svägerska då. Skojsigt! Skall strax ringa och beställa revben för det ville dom ha när dom kommer så bäst att göra de. Skall även lägga min beställning på dom leggingsarna jag visade igår från Bubbleroom. 179:- + frakt då, ett bra pris tycker jag. Dock skulle jag behöva ha en fin topp... Absolut inte tajt utan får vara svängrum i den :P
 
Ljuva morgon

Vilken blomma?

Har målat min träkruka vit ganska slavrigt men ändå fint tyckte jag, Nu är fråga, vad för blomma/blommor skall jag ha stående i? Jag har ju orkideer och hjärta på tråd sen innan i fönstrerna. Måste vara en lättskött blomma :D
 
Någon som har ett föslag?

Kläder

Jag har sån ångest över vad man skall ha på sig på dopet i början av december samt på julafont osv. Jag har en bild i huvudet hur jag vill se ut på dopet. Jeansleggings svart/gråa, svarta kängor, svart kavaj, samt en vit eller någon annan färg (dock ej svart) fin topp.
Har jag något utav dessa saker? Svar NEJ! Åååååååh!! Sara skulle ta med sig sin kavaj så jag skall pröva den hur den sitter på mig och hur jag känner, vill inte ha med axelpuffar eller vad det heter för jag har redan sååå breda och stora axlar. Damn att man skall fylla år dagen EFTER dopet är...

Lilla snörpa

Såhär glad vaad hjärtat i förrgår när hon fick min hemmalagade köttfärsås och makaroner till lunch, lilla snörpa

Idétorka?

Javisst! Eller rättare sagt, har inte haft orken till att blogga. Molly har varit ett barn från djävulen dom hör senaste två dagarna. Hon skriker å gapar, å gråter, å vägrar sova. Blir galen. Inatt så vaknade hon nästan en gång varje halvtimma och skrek rakt ut så fick ta upp henne å vjyssa henne till sömns. Runt fyra somnade hon om och vid halv sju gjorde hon morgon.
 
Städade och dammade lägenheten i förmiddags, allt utom att dammsuga och tvätta golven. Får besök av Svärmor och svägerska  Hunden är också med så damsuger och så dagen efter pga hundhåret. Skönt att man har en anledning att inte damsuga innan nu då ;)
Iallafall dom kommer runt två trodde dom så jag och Molly ser fram emot detta! Speciellt jag då dom får ta Molly så jag kan ha fria händer.
 
Idag blev det pannkakor till middag. Molly åt nästan två hela pannkakor. Hon gillar det tror jag ;)

Förstööör inte dåååååå

Har haft Bella på besök här nu. Bjöd på lite mat, ställde mig och gjorde köttfärsås och makaroner. Molly åt upp en hel portion HJÄRTA. Nu har vi suttit och byggt med lego en bra stund. Ett fort ;) Haha och Molly som skall krypa upp mitt bland allt så klart också. Förstöra allt fint som vi gör :P
 
Skall lägga mig en stund sen när Molly sover sin andra nap, sitter och gäspar så stort att man nästan kan se ner till magsäcken!
 
 

Måndag

Middagen igår var trevlig och god men för mycket skrik och gap för min del som redan hade huvudvärk. Molly var enormt mammadalt och så fort Minea eller Melvin satt i mitt knä då blev det protest, även också om hon var för länge hos någon annan.
 
Vi har suttit och ätit frukost tillsammans jag och Molly, fröken fick leverpastejssmörgås och jag tog lite gröt. Tänkte sitta vid datorn och kolla runt på inredningsbloggar nu sen när Molly skall sova halv elva. Snart inte långt kvar tills förste december! My god, mindre än en månad kvar, 26dagar kvar!

Middag

Jag och Molly är på väg till mor & får för familjemiddag. Daniel kände för att vara hemma och fixa istället så blir bara vi :)

Poop-explosion

Daniel Molly la värsta bajjen förut när vi lekte med duplo, kom på strumpyxorna, klänninget (tack och lov inget på mattan) sen hela foten, låret, slötbädden så blev i me na' i vasken för att tvättas. Det tyckte hon ändå var okej, om den gula ankan fick följa med.
 
 
Psst! Jag skrev först DANIEL la värsta bajjen förut, när det skulle stå MOLLY, så därför får han stå med fast överstruket, tyckte det var lite skojsigt :P

Duplo

 
När jag slutade jobbet idag vid halv tre så mötte Daniel och Molly upp mig så gick vi och bankade pengar sen mot Pressbyrån för att hämta ut ett stooort paket!
Gick sedan vidare till min far och syster och blev bjudna på thé och kanelbullar, tjötade lite om allt och inget, jag kom med förslaget med att vi skulle köpa deras hus när dom väl flyttar till lägenhet, men det är på tooooook för stoooooort. Vad är de 8 rum + två badrum + tvättstuga + bastu + torkrum+ kök typ, då hade vi fått alda ungar så det stått härliga till ;) Hur som helst...
 
Sen gick vi hemåt och öpnnade det stora paketet; DUPLO! Wiiie! Jag och Daniel tycker det är mest roligt, kommer beställa mycket mer någon dag framöver. Jag byggde ett hus till Molly som hon såklart rev ner, sen en tron till fröken. Den stor hel och fin i hörnet i rummet nu när Mollan sover.
 
Daniel stod för matlagningen idag, ris och kyckling wok, faktiskt ganska gott, men för mycket ris och lite sås hade han, men man lär sig av sina misstag!

Video

En till video på Molly. Varför skall man gå runt bilen när man kan gå över?
 
 
 
Ursäkta, men jag fick det vekligen inte till att vända videon, så ni får luta på huvudet lite och kika :)

Video

Vet inte riktigt vad Molly gör här, hon nyser då inte tror jag iallafall. Något tics har hon för sig iallfall :P
 
 

Jobbat

Idag har jag ägnat en större del av dagen på mitt jobb. Arbetade mellan 11 och 19:30. Hade en kund som sa att jag måste jobbat här i många år. Jo ja, det är allt några år sedan jag började jobba här. Hon kände igen mig från första gången hon kom till Sverge och handlade utav mig och sen dess alltid handlat av mig :)
 
Tror jag kom fram till att jag jobbat på mitt jobb i 6år. Sommarjobb först då sen fast anställd. Det är ett tag sen! Shit! Första sommarjobbet var hos min morbror uppe på Nordby Köpcentrum i en mataffär i charken. Usch va hemskt det var att jobba där. Dels luktade äckligt (för att fisk luktar gott?) sen att jobba och ha en chef som är ens släkting är inte något bra tycker Jag iallafall. Men nu har jag ett superbra jobb. Bästa cheferna och Bästa kollegorna!
 
Tänkte sätta mig i soffan och kolla på något på TV och äta lite chokladbollar som jag köpte igår. Trevlig fredagskväll allihopa!

Varmt bad

Har just hoppat i ett varmt bad och tänker ligga här en stund tills bena är som spagetti :)

Ny mössa

Molly har fått en ny mössa av sin lillmoster. Den är köpt i Polen när hon var där. Hon kom hem igår efter vart borta i fyra dagar. Den är är så söt! Precis en sådan jag velat ha till henne länge! Speciellt nu i vinter.

Sova med vovve


1 november

Idag är det 1 november. FÖRSTA NOVEMBER, fattar ni eller? Vi går in i en julmånad idag. Aewsome! Om 30dagar skall jag börja julpynta här hemma. Vill ha massa massa mer julpynt detta året eftersom det är Mollys första jul. Vill ha massa biler på henne i hemmet där man verkligen ser att det är JUL!
 
I december är det fullt upp för våran del;
30 november: Julpyntning här hemma för full rulle, på kvällen är det nattöppet här i staden blir säker ett sväng på det (tradition)
1 december: Daniel har julbord med sitt jobb
2 december: Vi skall på dop i Trollhättan för mitt kusinbarn
3 december: Jag fyller 23år
8 december: Jag skall på julbord med migg jobb
12 december: Daniels farmor fyller år
13 december: Lillasyster fyller 19år, Lucia-firande, säkert se lussande för Minea i skolan
20 december: Daniels bror Mathias fyller 18år
24 december: JULAFTON!
25 december: Mamma och hennes tvilling fyller år
27 december: Daniels mormor fyller år
29 december: Mollys ETTÅRSDAG
31 december: Nyårsafton
 
Vi skall även lyckas klämma in en kväll på Liseberg med Daniels familj, samt en bakdag med min familj. Har även med all säkerhet missat någonting som händer i december, men kort och gott, fullt upp!

Vatten

Tänk va roligt det är att dricka vatten ur en vattenflaska. Det gillade Molly. Sen skrek hon allt hon kunde precis som 'det är sluuuuuut, ge mig meeeeeeeeeeeer!!!!!!!'

Rekord

Idag har Molly slagit i sitt huvud minst fyra gånger redan, och klockan är inte ens tio! Tror det är en riktig napp-och-mamma- dag idag. Verkar så nämligen, gärna är uppei mitt knä hela tiden och nappen ska vara i mun.




RSS 2.0