Lisen på besök

Idag har vi haft Lisen på besök. Var längesen hon träffade Molly också. Blev faktiskt förvånade att Molly inte började gråta som hon oftast brukar göra när det kommer människor hon inte känner igen eller aldrig träffat. Men hon måste ha känt igen Lisen för inget gråt där inte! Lite skeptisk dom första minterna men sen vart det full rulle!

Ny design

Har suttit och knåpat ihop en ny design till bloggen. Blev grymt nöjd. Väldigt lätt och stilig.
Vad tycker ni? :)
 

Fått och köpt

 
När jag var på Nordby i morse köpte jag ju dessa Hello Kitty spännen som ej kan användas. Fick fick två par halksockar av svärfar c.o sen var jag hemma hos mamma och låna en pajform då hade hon fyndat denna underbara jacka till Mollan.

Brum bruuuum!

Vi har svärfar, svärmor och min svägerska på besök här idag denna lördag. :)
 
När klockan vart tio så tog jag den vita pärlan och hämtade upp min vän Lisen så styrde vi ratten mot Nordby. Det spöregnade så det var en del folk på Nordby men det hade vi räknat med.
Lisen fick köpt sig en hel del kläder jag skippade den delen, köpte några spännen till Molly som hon kan ha sen när hon har fått längre hår. Hello Kitty spännen :)
 
Sen runt halv två så kom gänget. Dom hade med sig kladdkaka och grädde som vi åt till 'lunch' sen fick Molly en lära-gå-bil, Nalle Puh style, vad annars liksom? :) Molly gillar den väldigt! Jag är själv helt fascinerat av vad dom kan hitta på. En rund plastboll som snurrar med massa ljus i, en nyckel som låter som man startar en bil en en 'gaspedal' som låter som om man gasar.
 
Sen gjorde jag så klart väääärldens godaste pizzapaj (recept av Daniels farmor) Lööööööve it verkligen! Alla gjorde det också. Medan vi åt så sov Molly så man fick äta i lugn och ro.

Nu busar Molly med Faster och Farmor och jag passar på att skriva ett litet blogginlägg. Känner att jag inte riktigt har något kul att skriva om :( Vet att jag har väldigt, väldigt få läsare med men om ni kära som läser har något önskemål om vad jag skall skriva så skriv vettja :D

9månader

 
9månader har gått. Hon blir större för var dag, minut, sekund som går. Helt ofattbart. Snart är hon 10år och jag är en gammal kärring som än klagar på att tiden går alldeles för fort.
 
  • Hon stormkryper. Det går i en väldans fart när denna dam är i farten. Är hon påväg mot TV så säger man till henne så fjosch så är hon där framme ändå. Förra månaden fick man ju locka henne men inte nu längre.
  • Hon vinkar. Vinkar man hej eller heldå så vinkar hon försiktigt tillbaka till en. Urgulligt eller hur? Nästa projekt är att kunna göra slängkyssar ;)
  • Hon myser. Inte så länge dock. I kanske 10sekunder sådär ;) Men hon lägger huvudet på sne mot antingen kinden, bröstet eller även köksbordet som hon börjat med nu. Oboy vad jag längtar tills hon verkligen vill sitta i ens famn och bara mysa och kolla på film.
  • Hon dricker ur mugg själv. Hon tar tag i ena sidan av muggen och för den till munnen. Dock får hon inte så mycket vatten då hon inte riktigt hajjat att man skall lyfta muggen högre men det kommer. Även konsten att använda båda händerna för bättre stöd.
  • Använder bara napp när hon sover. Annars är hon gott utan den. Ser ingen skillnad på om hon har den eller ej. Och är hon ledsen så tar vi bara upp henne så är allt bra, behövs ingen napp där inte. Säger jag nu ja, om ett tag kommer det viljas ha napp 24/7.
 
 

Fina kläder

 
Fröken Mus fick lite nya kläder av min vän Maria. Superfina! Kommer ifrån Lindex. Tack, tack, tac så hemskt mycket! Dom var här på ett litet besök. Vi satt mest och snackade allmänt och skratta åt Molly :)

Jag gick sen till min kära mor & far. Molly låg helt tyst i vagnen på vägen dit så jag lät henne ligga kvar i vagnen ett tag men sen var det inte kul längre. Hon grät för allt verkligen :( Kliar i tandköttet gör det för henne, sen har hon haft feber till och från idag (pga tänderna) förklarar varför hon vaknade flera gånger under nattens gång.
Hoppas dock att Herr Daniel går upp i natt och tar henne då han är ledig i morgon och jag skall arbeta.
 
Anyway. Mamma tyckte Molly hade blivit mer lik mig nu :D Speciellet vid ögonen. Får se vad svärföräldrarna säger om dom kanske tycker likadant. Själv vet jag inte vet jag tycker om är lik. Är en blandning mellan svärfar och svärmor tror jag. INTE något från min sida iallafall, ibland kan jag dock se min lillasyster och min systerdotter Minea i Molly vid munnen och hakan men inget mer.

Leker

Jag och Molly lekte på hennes rum i förmiddags. Byggde höga torn av lego, myste med gosedjur, gjorde miner i spegeln.
 
Nu har vi Maria och Ajka på besök, var på tok för längesen vi sågs! Sen vid efter 3 åker jag hem till mor & far då vi inte var där igår.

Vaknat till och från

Denna natt har Molly vaknat till och från hela tiden. Hon var lite varmt i morse förut så tog in henne till mig i sängen så sov hon lite på armen, älskar när man kan mysa så med henne När klockan var kvart i 6 gick vi upp. Molly sätt i famnen på mig och myste och jag satte på TV och såg sen på Vakna med the voice. Bästa morgonprogrammet ever! Nu sover hjärtat igen i sin vagn bredvid mig här i soffan och jag skall göra mig en kopp the. Skall inte göra många knop idag inte. Blir nog en promenad iallafall.

Uppdate

 
I morse eller i förmiddags kanske man skall säga, så var vi hos BVC. Hon hade satt min tid 30min tidigare så vi fick väga henne och prata en snabbis. Hon väger nu 10560g och är 72cm lång. En kort tjock liten flicka vi har här hemma serni!
 
Vi kommer inte få någon tid förens hon är 12månader då det är läkarkontroll. Men vi får om vi vill komma och väga och så ändå. Tror nog vi skall göra det, är ju roligt att gå tillbaka sen och se hur stor hon var och jämföra med nästa barn.

Heldress

 
Molly fick två 'one piece' av min arbetskollega igår när jag var hemma hos dom. Hon har en dotter som är nästan ett år äldre än Molly men dom är nästan lika stora :)
 
Förresten jag skrev väl aldrig va andledningen var för att Molly var förkyld och allt de? Två tänder. Japp, Danne hade rätt, dom två framtänderna tittar fram nu. Alltså tand 6 och 7 är på G.
 
Snart har jag tänk åka hem till mor & far då dom inte träffat Molly på över två veckor tror jag så blir en sväng dit som sagt. Sen har jag för mig att det är någonting som jag skall göra senare... Känns som det men kommer inte ihåg. Hatar att känna så!

Losing it with Isabelle

I morgon börjar jag min diet som är skapad av inte mindre än min lilla syster. Kommer bli ett par riktigt tuffa dagar men måste klara de. Vill inte vara såhär längre så hoppas jag har vad som krävs för att fixa det! Skall strax till mina kära arbetskollega och hjälpa henne med hennes mobil. Sen hem och kolla lite TV :)Slänger in en bild på söta M från igår.

Utrensning

 
Denna morgon har jag rensat i Mollys garderob. Sommarkläder upp på vinden och allt smått upp på vinden. Dock har jag inte hunnit gått upp på vinden än men får ta det sen när Daniel är hemma.
 
Tänkte lägga i åkpåsen med men jag fattar inte hur man gör. Blev så förbannad när det inte funderade! Får nog sätta mig ner i lugn och ro sen i kväll när Molly sover så jag får gjort det ordentligt utan att hon ska vara där och pilla på det :)
 
Usch denna månad kommer nog bli tuff, jag får 4000 mindre i föräldrarpenning än vad jag brukar ha, sen får jag inte lön förens nästa månad. Jag har gjort en litet miss där och räknat fel på dagarna plus att vårt stora lån kommer att dras denna månad. Jaja, bara att bita ihop i det sura äpplet och se fram emot nästa månad då det är som vanligt igen!
 
Föresten... När börjar dom sälja julmust? Blev enormt sugen på det!

Söndag

 
 
"Stanna där inne, lek med leksakerna. Molly! Kan du vara snäll och stanna här?" Jädra svansunge jag har här hemma då :P Kunde vart lite lättare för mig om hon var ,er självständig och satt och lekte med sina leksaker i hennes rum men neeeeej! Så fort jag lämnar rummet travar hon efter.
 
Har vart en slappedag här hemma. Skall bada Molly nu och natta henne för idag sen kanske en sväng ut på spåret, jag SKA klara hela 1an igen, jag SKA! För mig är det tufft som attans! Men jag ska.
 
Har knappt visat mig utomhus idag. Fan va depp och hängig man blir då. Känner att jag inte har någon blogg lust för fem öre. Så jag avslutar här. Over and out.

Sep. 22, 2012

Jag är redan på väg till jobbet trots jag börjar inte förens klockan åtta. Kommer vara där strax före halv, men jag gillar att ta god tid på mig, fixa håret, ta en kopp kaffe osv. Igår blev det ingen träning mer än styr Alexandra hämtade upp mig då gick vi 2km på spåret. Kallt dom sjutton var det men efter ett tag blev det behagligt.Nej nu får jag lägga ner mobilen och se vårt jag går så jag inte trampar i mördarsniglar på vägen dit.Hej svejs!

Sjuk älskling

Är värre idag med Molly. Hostar och hade även feber igår 38.8, men hon känns inte så varm idag så. Men natten har varit orolig, vaknat flera gånger och Daniel som vanligt har inte vaknat alla gånger eller så strunta han i det så jag har fått gått upp med Molly varje timma från klockan två och nu fick jag nog och gick upp trots jag ska ha fått sova men gick upp med Molly klockan sju som är så trött men inte kan sova. Börjar 11 idag till halv 8 och då ska jag faktiskt ta mig en runda på spåret ikväll, vi lyxade till det igår med en pizza och chips och godis. Åt visserligen inte snacksen. Nu vid sju så är det 0 grader ute och 16grader här inne :p Nej skall återgå till mitt the och Vakna med the voice!

Ny BH

 
Älskade lilla hjärtat vaknade upp i morse och var jättesnorit. Näsan rinner konstant ♥
Men hon är lika glad för de, klättrar på allt som vanligt, dock sover hon mer, märker jag nu, hon har sovit två gånger redan och klockan är bara halv två. Molly dunsade i väggen hemma hos mor & far när vi var där förut. Måste få tummen ur och köpa halksockar! Jag var ju där både idag och igår, men glömde totalt bort det!
 
Jag köpte mig faktiskt en BH på Lindex när vi var där idag. Var banne mig på tiden säg. Köpte faktiskt en Bombshell, känner att boobisarna inte längre är ett par boobisar utan ett par tomma påsar :P Och ändå har jag inte ammat någonting alls? Skum, jo.
 
Sitter här med en kopp thé och måste säga, thé med honung kan göra underverk, har inte så ont i halsen längre men täppt i näsan är jag istället :P Vet inte vilket som är värst men.
 
Ringde även Strömstads kommun idag angående dagisplats (eller förskola om man nu ska vara petig, men jag säger dagis) och vi kommer inte få reda på om vi fått någon plats förens en månad innan. Skulle ringa i slutet av november iallafall om jag inte hört något. Hoppas vi får en plats nu i januari. Hoppas, hoppas!

Vaken

Hum hum... Molly sover inte bra inatt, vakna vid 23, den vid 00, och nu vid 03 då tog vi in henne till oss och älskade hjärtat så himlans söt, ligger hon på min arm håller handen på min kind så ser jag trots mörkret att hon kollar på mig :)Men sen reser hon sig upp så hon sitter på knä, lägger sig ner på min mage, reser sig lägger sig på mina bröst och fortsätter. Nästan så de verkar som hon.försöker hitta en bra so stöllning. La precis henne i sin egen säng och nu är det tyst. Bättre hon sover där ett par timmar och vaknar och somnar om efter ett tag än att hon inte sover alls här.Daniel tror det är tänder på G men jag vet inte alls. Hoppas det bara inte är förkyldning...

1,6km

Ajajaj dom in i helvete, mina ben! Var på spåret förut. Sprang först 1,1km den gick jag 1,5km sen sprang jag sista halv kilometern. Var en gubbe som var ett bit bakom och jag ville inte han skulle springa före mig :p Iallafall så har jag sån mjölksyra i benen, men känns gött att det gick så bra idag.Snart är det sängen som gäller så godnatt mina vänner.

Dags för en lära-gå-vagn

 
Nu tror jag att det är närmare bestämt att skaffa en lära-gå-vagn till Mollan. Idag så hade vi hennes kusiner på besök. Även mina syskonbarn Minea och Melvin. Melvin satt i lära-gå-stolen medan Molly stod bredvid och när stolen var tom tog hon ett par steg lutande mor stolen! Hon fick ju en vagn i doppresent av Daniels vänner men om man lutar mot den så välter den så ingen bra idé att träna gång där inte.
 
Var jä'ttemysigt med besök av min syster. Melvin är två veckor yngre än Molly . Är skoj att se när 'pratar' eller 'skriker' med varandra. Alla tre kommer ha världigt skoj tillsammans när dom kan leka mer tillsammans.
Hoppas också att Molly får någon kusin på Daniels sida snart med... ;)
 
Denna är jag sugen på att köpa till Molly, helst dock en med olika färger :)

Sen lunch

Idag äter jag faktiskt pannkakor till lunch. Blev så grymt sugen!

Blivande förkyld mama

Citronthé med honung är min bästa vän just nu. Vaknade upp inatt och hade ännu mer ont i halsen. Känner att jag börjar bli tät i näsan också. Hoppas, hoppas bara inte Molly blir sjuk med. Men det är väl klart att hon blir det.
 
Tog en svängom med Herr damsugare förut och plockade undan samt damma så nu är det rent och snyggt. Spöregnar ute idag, är mörk och grått, mysigt. Blir kanske en tur till stan sen i regnklader för att handla lite bröd och middag till idag, känner att soppa hade varit gott, eller någon fisk. Nåja det återstår att se.
 
Tack vare Bella som drog ut mig igår till att springa har jag fått en kick så nu ska här börjas träna! Skall även investera i ett Hoppis & Skuttis (Friskis & Svettis) kort med när vi har pengar. Tror denna månad är det en hel del utgifter som kommer till, men vi får se! Hade vart roligt iallafall. Hade då tänkt träna såhär;
 
Måndag - Springa
Tisdag - Hoppis & Skuttis x2
Onsdag - Springa
Torsdag - Hoppis & Skuttis
Fredag - Springa
 
Sen om jag gör något utöver det är ju bara +, som när jag är ute och går eller liknande.

Smoothie

Bella drog med mig ut till spåret förut, gick inget bra alls. Njuter av en jordgubbsmoothie nu till några avsnitt Friends innan sängen ropar.

Sovande Molly


Älskade

You´re making me go crazy! Sometimes ♥

Måndag

Blev en tur till Nordby idag med. Molly sov i början då hon somna i bilen på väg dit. Hittade inget speciellet. Köpte Cola Zero till Daniel bara, men det var en trevlig tur iallafall.

Leverpastejsmörgås

Mums, gott med mellanmål tycker Molly :)

Djävulens barn... Typ

Idag måste jag haft djävulens barn istället för Molly. Herre min skapare. INGET har varit bra. Hon har gnällt och gråtit och gnällt lite till. Vägrat sova. Fått stått och vaggat hennes vagn hur länge som helst. 'Hoppas' det är fler tänder på G så det går över snart.
 
Nu har Molly fått ett blåmärke till på andra kinden med :P Haha stackars barn, hoppas inte någon tror vi slår henne :P Men ramlar hon när hon t.ex står upp mot soffbordet eller TVbänken så gråter hon och skriker, så tar man upp henne så kollar hon på bordet och gråter ännu mer. När hon har lugnat ner sig sätter man ner henne så traskar hon till bordet igen, haha.
 
Vet inte riktigt vad jag skall göra nu, spela Sims, kolla på TV eller leka lite med design till bloggen? Hatar att ha sådana här beslutångest!
 

Göra design

Älskade little sis' kommer hit sen när hon har sovit klart :) Hon skall börja blogga så jag skall göra en design till henne. Kanske ska börja med en ny till mig med? Ändra lite färger osv kanske iallafall? Vi får se! :)

Några timmar i skogen

Idag vart min lilla familj i skogen några timmar. Vi tänkte se ifall vi hittat några svampar med det blev några, några få som fick komma hem till oss. Molly ville INTE sova i börjar när vi gick i skogen. Så vi fick vända henne så hon kollade framåt och då blev hon genast gladare och kollade sig omkring.
 
Vilka stigar vi gick på! Var helt slut sen när vi kom hem. Vi gick för bi ett görstort berg där det var en grotta inuti. Skitfräckt! Även fast jag var lite rädd för att gå under berget ;)
När vi nästan var vi bilen så somnade Molly hängandes på Daniel :)
 
Vi kom hem, Molly la vi i vagnen så sov hon någon timma. Likaså jag, sen ringde mamma och frågade ifall jag ville följa med och plocka svamp. Självklart! Så vi var bort i kanske 45min och fick detta :)
 
Har stått och rensat skiten i en evighet känns det som! Det tråkigaste kommer sist. Men nu är det klart och nu fixar jag mat till mig och Daniel sen dyker jag ner i soffan nu ikväll. Trevlig helg :)

Godnatt min skatt

 

Molly precis innnan läggdags, trött liten fis ♥
 

Hoppsan!

Haha jag bara älskar dessa bilder Daniel tog på Molly under dagen idag. Får hela korgen över sig ♥
 
Daniel är ju hemma med Molly varje fredag och varannan lördag nu för tiden. Tror det går bra faktiskt, Molly lever ju än då ;) Nej men det går finemang! Dom är ute på promenad och leker här hemma, samt Daniel fixar lite här hemma sånt som jag inte gör. Det ända som är som jag tycker är lite sisådär är att hon tydligen inte äter mat när Daniel matar henne, så hon får gröt. Men hon får mat iallafall och hon är nöjd med det!
Jag har plockat ett gäng plommon ifrån mor & fars plommonträd, dom har maaaassvis och Molly älskar plommon! Skall hem i morgon och plocka ett gäng till! Är ju jättebra att hon gillar dom, även jag gillar plommon.
 
Men tillbaka till dagarna här hemma. Dom har det bra, hur har jag det då? JAG ÄLSKART! Missförstå mig inte nu, jag älskar att vara hemma med flickan lilla ingen dag är densamma, alltid massa bus och mys, men att gå till jobbet gillar jag. Det blir min 'egen-tid' nästan. Jag träffar annat folk, slipper tänka på Molly vad hon gör och inte gör. Riktigt skönt. Sen är det så kul att komma hem till Molly precis innan hon ska lägga sig då man ropar på henne så kommer hon krypandes i all världens fart mot en ♥
 
Idag vart det ett grymt pass på jobbet 8-19,30. Skulle egentligen jobbat 8-17 men jag erbjöd mig att jobba längre så jag bytte med en kollega som fick gå hem tidigare. Jag älskar sånna långa dagar verkligen, speciellt då det är mycket att göra. Allt blir craaazy, man blir snurrig, går in i varandra, säger fel, skrattar åt allt å alla! Haft en bra dag idag med andra ord ;)

regn regn regn

Sitter här hemma med en kopp the i handen och kikar ut, blåst och regn... Inte så man vill ha det när man går till jobbet, men bara att ta på sig regnkläder!

åh ja föresten, skriver från min nya mobil ;) Är väldigt väldigt ovanligt och konstigt med att hålla på med denna, men man vänjer sig som med allt annat.

Wie!!

Min mobiler har äntligen anlänt! Skall hämta ut den senare när jag skall hem till lillasyster.


Städmani?

Lillan har fått ett blåmärke på kinden :(
 
Städade förut på morgonen. Tror jag fårr något slag av städmani nu på sistone? Kanske är något tillfälle, men hoppas det håller i sig för såhär rent brukar det aldrig vara annars haha. Damma och damsuga, Molly satt i sin matstol medan jag damsög så det inte blev ett väldans liv, (gråt) och det gick fin-fint! Protesterade mest med NENENENE!
 
Jag skall strax göra mig i ordning inför jobb. Ta fram kläder sätta på lite smink. Skall bli kul att jobba en sväng idag! Får även inte glömma att ringa till Försäkringskassan ikväll eller i morgon då jag jobbat.
 
Men nu tänkte jag att jag skall göra mig en kopp thé. Väntar även spänt på att Herr brevbärare skall komma! Nåde han om han inte har en avi med sig ;)

Come to mama!

Jag vill ha mina nya mobil NUUUUU! Jag vänta på brevbäraren idag men ingen avi till mig inte :( Men inte så konstigt då jag beställde den i söndags :P Men jag kan nog ha en chans till att få den i morgon! Vilken passar mig bra. jag hinner få avin innan jag sticker till jobbet, dom behövde min hjälp mellan 16-18:30 så hämtar jag ut det efter jobbet. Hade varit awesome! Hoppas min kära vän Alex jobbar samtidigt som mig så vi kan tjöta lite. Gör du det Alex? ♥
 
Håller nu förövrigt på att flytta över alla mina bilder från iPhonen till datorn. Telefonen skall vara tom när jag får min nya. Dett kommer dock ta ett tag med alla mina 2,300 bilder :)
 

Teori

Älskade lillasyster är här hos oss och pluggar teori. Är så skönt att jag har gjort den delen! Är 3,5 år sedan jag tog mitt körkort. Och som jag slet för att få de! Att köra bil är jag grym på, likaså göra uppkörningen och klara på 1a försöket. Men teorin var ett helvete. På 5e försöket klarade jag det. Man var en fri kvinna då ;)


Stå!

Bild från igår kväll. Hon gillar verkligen att stå såhär lilla hjärtat vårt!

Nu fikar vi, Molly äter en majskrok och jag tar ett kopp the. Älskar dessa mörka höstdagar!


Mysbelysning

Igår tog jag fram dessa lampor som stod oanvända, en brevid min dator och en i sovrummet så nu har vi dessa två i köksfönstrerna. Dom står tända på nu när det är grått och mörkt ute. Tog även fram ett bar bruna krukor som dessa hjärta på tråd får stå i. Förlåt mig svärmor men jag tog även fram detta lyktor. Tror det är egentigen jullyktor, vi har dom till det men dom fick faktiskt komma ner nu så vi kan tända lite ljus.
 
Har även fått en svans! En Molly-svans, hon kryper i en väldans fart efter mig vart jag än går. Går jag till hennes rum kryper hon efter. toan - hon kommer efter, köket - hon kommer efter haha :)
 
När Molly ska sova sen så tänkte jag gå upp på vinden och leta fram en tom låda att lägga all porslin som skall dit upp som vi haft här nere som bara tar onödigt med plats. Tycker jag lyckats få det väldigt snyggt här hemma. Köket fattas bara kakeldekor samt en ny passande vaxduk så är köket klart!

Unge!

Såhär hittade jag Molly sittandes efter sin eftermiddagsnap. Spände inte fast henne denna gång då hon vart hel crazy om man spände fast henne. Men såhär satt hon iallafall.
 
Tänkte om jag hittar någon pensel här hemma måla om en träkruka vi har till vit. Sen ikväll ska jag ner i ena garaget för att spraya två krukor, även dom vita. Kommer bli så fint! Fattas bara blommor... Som är tåliga ;)

Beställd

 
Denna älskling är beställd till mig och kommer förhoppningsvis hem till mig denna vecka om jag har tur. Can't wait!

Till Molly + söndag

I lördags när jag slutade jobbet så var Daniels föräldrar och mormor här. Molly fick lite leksaker samt denna tröja. Mjuk som bara den och är perfekt nu när det börjar bli kyligt ute, mörka fina höstfärger har den också!
 
Vi satt och pratade, beställde även Thaimat, sushi för mig och svärmor. Sedan vid halv nio begav dom sig hem till Göteborg igen och Daniel nattade Molly och jag gick och la mig och somna som en stock!
 
Igår fick jag och Daniel något ryck. Vi möblerade om i skåpen i köket. Vi tycker micron är så ivägen så den flyttade upp ovanför kylen sen blev det ommöblering. Kanske visar bilder sen.Men bra med plats blev det till slut. Vad var vi var ute efter!

Frukost

Sitter och fikar på jobb :)

Arbetet

 
Åh va härligt det var att va tillbaka på arbetsplatsen. När jag klev in så fylldes jag med fjärillar i magen. Jag blev omkramad av mina arbetskamrater.
Jag var lite rädd kvällen innan då jag inte kom ihåg hur man räknade. Jag är så dålig på matte som man kan bli. Helt seriöst, Är sjukt pinsamt men jag är bra på annat så det kan la få vägas upp. Men iallafall att för istället använda miniräknare så fick jag lärt mig ett sätt som är så lätt! För någon sekund glömde jag bort det.
Men så fort jag hjälpte första kunden så vart det som jag aldrig vart borta, jag gled omkring och bara ägde allt ;)
 
Det var till och med ett par kunder, som jag inte känner alls men som brukar handla då och då av oss, som tyckte det var roligt att se mig och jag var tillbaka, att hon inte sett mig på länge. Haha var kul att man är uppskattad då :)
 
Ni minns att jag skrev att jag inte hittade min tjocktröja? Den hittade jag inte på jobbet. MEN jag hittade ett förkläde som var mitt samt min väst! Haha vilken konstig lycka. Men det är A och O att inte frysa på jobbet å bli förkyld då vi är i kylan. Men mina fötter som av någon konstig andledning har blivit större sen graviditeten så fick jag inte på mig mina arbetsdojjor så jag fick ta ett par Converse. Det känns ska ni veta, att stå och gå non-stop i 8 timmar. Aj, aj, aj... Får fjäska efter massage av Daniel i morgon.
 
När jag slutade så hämtade Daniel och Molly upp mig, jag skulle hämta ut ett paket som stog i mitt namn, anyway så öppnade jag bildörren där Molly satt och jag fick et sån härligt stort leende! Min lilla bebis! Efter jag hämtat paketet så hoppade Daniel av i stan för då skulle han till ett par arbetskollegor så jag och Molly fick åka hem själva. Men när vi kom hem så var det dags för läggdags för Mollan så fick ta på henne pyjamas och busa medan jag gjorde välling. Och så fort hon fick vällingen så slockade hon. Lilla älskade barn.
 
Nej nu skall jag snart hoppa till kojs, jobb i morgon med, 8-15:30 sen kommer svärföräldrarna på besök!

Natti natti ♥

Sep. 07, 2012

Glad tjej på jobb!!!


Mysigt

Så mysigt när man kan tända "mys" belysningen här hemma när det är muetl och regn ute. Tror det är snart dags för att ta fram värmeljusen, kanske redan idag? :)

Knäckt!

Tappade min mobiltelefon på lekplatsen förut, trodde den klarade sig som den alltid annars gör men denna gång tog den fallet. En repa över hela telefonen. Men skall inte klaga! Den har vart otroligt tålig i dessa snart 2år som jag haft den, har tappat den i stengolv m.m
 
Dock är den inte som min förra telefon Samsung Touch, några repor fick den men det vart helt annars som vanlig, vi kasta den i marken hoppade på den, tillslut så körde vi över den med vår f.d Kia en SUVbil. Men den klarade då det. Haha där snackar vi mobiltelefon ;)

Ut på tur

Jag och Molly är på väg till lekplatsen för att gunga :) sen blir det nog en kopp the hemma hos morfar och mormor.


Förbereder inför jobb!

I morgon börjar jag jobba för första gången på 10månader. Skall bli spännande! Har börjat leta fram kläder. Men jag hittade bara en tröja? Byxor tar jag mina egna, mörkblåa chinos som jag knappt aldrig använder. Sen har jag ju fått skor som jag hade innan jag sluta. Men sen min tjocktröja fattas. Har för mig att jag låna ut den till någon på jobbet, men vem det är frågan... Aja, får fraga om någon vet vem som har den annars får jag kanske flörta lite med cheferna om man kan få en ny. Känner mig naken utan tjocktröja även om jag har tröjor under :P
 
Jag börjar inte förens klockan 11 i morgon och slutar halv åtta. Så Daniel skall vara hemma med Molly hela dagen. Får se om han överlever. Bra att han får en inblick i om hur det egentligen är att vara hemma med henne. Tror att han kommer tycka det är enkelt. Men jag skall skriva en lista av vad han ska och inte göra. T.ex låta henne vara i pyjamas hela dagen som han räknar med.

Förmiddags fika

Hjärtat somna just. Körde in vagnen i hennes rum då grannarna röker ute nu och det stinker! Så hon får sova inomhus nu.
Själv tar jag lite the och mina kakor och väntar på att Sjunde himlen ska börja :)


Sår

Får räkna med många sår hos Molly nu tror jag. Även blåmärken på bena har hon också. Stora flickan, reser sig mot allt numera!

Rädd för dammsugaren?

Middag med lax blev som vanligt hur god som helst. Vet inte om jag vågar tro att Molly också gilla den?! Hon hann äta en halv portion sen smeta hon maten över hela ansiktet och blev ledsen för de och började gråta för hon var så trött så fick lägga henne i vagnen ute på balkongen.

Under tiden hon sov så ägnade jag mig åt att baka chokladrutor. Goda blev domen lite för hårda kan jag tycka men. Sen vaknade Molly utav att grannen klippte gräset vilket dom gör varannan dag. Klagar dom fler gånger på oss ska jag säga att dom väcker Molly när dom klipper det jävla gräset!

Tillslut somnade hon om i vagnen inomhus och jag satte mig vid tvn och slappade lite. Sen när lillan vakna så fick jag ryck och storstädade. Damma, dammsuga, tvätta golv, upp med skit på vinden med mera.
Verkar som om Molly är rädd för dammsugaren. Men hon är så gullig! Så fort jag sätter på den så börjar hon gråta, men hon går inte ifrån den utan kryper närmare medans hon störtgråter precis som om hon säger 'dumma dammsugare! Låt bli min mamma! Mamma!!!' så räcker hon upp armarna mot mig så snyftar hon när hon är i famnen. Sötnöt där!

Nej nu får det bli natten för mig. Sov gott allihopa! Det tänker iallafall jag göra :)


Sju sorters kakor?

När jag vaknade upp i morse så fick jag sånt sug att 'Åh, jag vill baka kakor idag' finns inget bättre när man har som vi, så ofta besök, att bjuda på kaffe/thé och egen-gjorda kakor.
 
Självklart är det strålande sol ute så man ska få lite dåligt samvete om man är inomhus idag, men jag skall iallafall gå till affären och köpa ingredienser och dagens middag, min specialare; lax i ugn. Godadst ever och så lätt.
 
Men tillbaka till kakorna, jag skall nog baka drömmar, svärmorskakor, hallogrottor, chokladrutor sen vet jag inte några mer som är hyfsat lätta att göra. Nej nu går vi till affären.
 
Puss & Kram

Reser sig

Mollan reser sig numera mot möbler. Började först med spjällsängen då för ett tag sen. Sen gick det över till soffbordet där hon även släppte ena handen och balanserade -i'm livin on the edge- som resulterade i att hon ramlade och slog i överläppen i soffbordet.
 
Men när jag satte Molly i hennes rum så hon skulle leka lite så blev det lite föööör tyst, så jag gick in och där stod hon så stolt så! Hon blir så stort, går så fort!
 

Slänga skiten?

När jag kom hem från en mini-mini löptur igår kväll så hade Daniel tagit ner lite mer mjukdjur till Molly. Hon har ju så lite ;) Det var mer smått som vi hade uppe på vinden som vi sparat under några år.
 
Sen hade han även tagit av djuren på babygymet och snurrat runt spälorna på spjällsängen, så hon han peta på när hon ligger i sängen. Smaaart säger jag då! Babygymmet åker upp på vinden nästa gång vi går upp dit, likaså babysittern. Är helt onödigt att dom finns här nere när dom inte används tycker jag då.
 
Åh, när vi var hos svärfar och svärmor så var Daniel uppe på deras vind och kollade igenom hans gamla saker ifall han skulle ta med sig något hem. En stor hel låda hade han med sig hem! Jag då som tycker att man kan slänga allt gammal ingen idé att ha ändrade mig fort när jag fick se att det var sådana bäcker även jag hade när jag var lite! Jag brås här då en hel del på min pappa som slänger allt. Medan Daniel vill spara på en hel del, 'är kul att ha' Men sådana här saker ändra jag mig nu fort! Gud va kul! Han hade massa böcker också! Blir nog att JAG kommer läsa dom haha!
 
Hade ni också sådana böcker när ni var små med? :)

Walking zoombie

Idag är jag tröttare än tröttast. klockan sju kom Daniel in med Molly. Gaah och hon ville inte ligga still i sängen och leka. Så fick ta på mig en halvt leende och gå upp. Sätta på TV på Vakna med the voiceoch dyka ner i soffan. Men Molly ska pilla på ALLT! Stereon, lampan, eluttagen, ja allt! Ingen lugn stund får man.
 
Vädret ute är grått och mulet ♥ Så vi ska ta på osskläder och packa ner regnkläder och ut på en promenad till stan efter Molly har ätit frukost. Molly va bra sugen på mina ägg som jag åt förut. Någon som vet om man kan ge ätt till henne när hon är 8månader?

Molly

När jag ser henne får hon mig att må bättre när jag mår dåligt

Kolla vad jag har!!!

Haha Daniel verkligen hatar Bieber och då bara jag måste retas med han. Han finns numera på min mobil som bakgrund som låst skärm.

P.s Förstår faktiskt inte varför alla (framför allt killar) hatar han? Han gör helt OK musik och han har en talang. Det är hans crazy fans man ska hata :p


Denna morgon

 
Har jag hunnit med massvis! Börjar med att Daniel kommer in med Molly vid halv sju (!!!) Daniel gick upp och hämtade in henne, vad händer liksom? ;) Men när klockan var sju så gick jag och M upp och satte oss framför TVn och kollade på Vakna med the voice. När klockan slog åtta så började jag städa! Damma rent överallt, tvätta av kyl och frys, ta bort allt som satt på dessa, tog bort allt från golv, la undan M´s 'leksaker' (slevar, böcker m.m) damsög. Allt detta i en ONEPIECE. Jag svättades som en gris! Inte det bästa att städa i men rent blev det iallafall. Blev precis klar nu.
 
Det tar mycket längre tid än va det brukar göra då Molly kräver myyyycket uppmärksamhet nu. Så fort man vänder ryggen mot henne så skriker hon. Så jag fick springa imellan städ och Molly ofta.
 
Daniel jobbar 12-21 idag så vet inte om jag får med mig någon att gå ut till spåret ikväll. Ska ta tag i träningen nu ju. Semestern slut, det är måndag LET'S GO!

Bebis


En tur till Nordby

Idag på förmiddagen så åkte jag och Molly och tankade bilen först sen åka vi till mormor och morfar. Vi gick promenad tillsammans ner till stan. Lungt och skönt vart det. Härligt, alla semesterfirande är borta.
Sen åkte vi och hämtade min kompis Lisen så åkte vi till Nordby. Var gaaanska mycket folk där. Blir lika förbannad varje gång. Stannar mitt i vägen, inte flyttar på sig, ja allt! Molly sov större delen när vi var där.
 
Molly fick en jättefin väst och ett par 'uggs' av Lisen, sååå sött! Love it ♥ Påvägen hem så tog vi bakvägen i stället för motorvägen och tur var väl de för att det var tyvärr en krock där så det var ambulans och brandbil där och massa kö.
 
Är nu hemma och väntar på att Mollan ska bli lite trötter så hon kan sova middag och jag sätta mig i lugn och ro framför TV och bara vara.

Det slog mig...

att Molly har typ inga leksaker? Hon har massa gosedjur sen har hon en leksak man sätter fast på matbordet och sen några hängande saker som sitter ihop. Sen tror jag inte hon har några mer? När hon är rastlös brukar vi lägga fram typ slevar och annat. Men ungen måste ju ha leksaker!
Så när vi ska beställa bilstolen till henne så ska vi beställa hem lite leksaker med...
 
 

Bilstol

Snart är det dags för att uppgradera sig till en ny bilbarnstol till Mollan. Vi har kollat på denna och tycker den vaerkar bäst och är snyggast. Dock tror jag att det blir en i svart. Men tycker rött hade vart läckert. Men om man ser de som så, då har vi ju beiga klädsel i bilen, då passar det nog bättre med svart..

Kallt!!

I morse vid sju när jag hämtade in Molly till vår säng så var det varmt och skönt med täcket. Men nu när vi gick, kaaaallt säger jag! 13 grader ute men i och för sig har vi 23 grader inne? Usch, sitter här med tjocka mysbrallor, och två tjocktröjor på mig. Börjar bli sjuk?





RSS 2.0