Långfreda´n





Idag så var Daniels föräldrar och mormor på besök hos oss i Strömstad. Mycket, mycket trevligt! Dom stod för efterrätten och jag stod för middagen som bestod av lax i ugn med typ grädd/vins sås med potatis. Supergod och superENKEL verkligen! Och alla gillar den!
Efterrätten var en jättegod cheescake, passions-cheesecake. Mmm... Har lite kvar i kylen som tur är ;)

Molly vart inte så suuuperglad när dom kom. Hon skrek å skrek, kan ha med sjukhusvitselsen att göra än kanske? Men när hon fick ätit och sovit någon halvtimma så var hon gladare som tur var, så dom inte får uppleva en sur Molly jämt när dom ses.

Dom hade med sig dopklänningen som Molly skall ha på sitt dop. En jättefin en som svärmor sytt. Det står även skrivet med rosa och blått namn på alla som har döpts med den klänningen så Molly kommer få sitt namn inskrivet sedan. Molly tyckte då inte det var kul att prova klänningen. Nej usch å fy! Men så söt hon var! Vi undrar sen hur det kommer gå på dopet när det kommer va massvis med folk som kommer komma fram till henne å känna å klämma, hur hon kommer reagera. Nu reagerar hon ju jättestark bara när dom var här och dom var bara tre personer, tänk runt 50-60 pers? Stackars Molly, hon kommer vara såå rädd :(

Vi kan ju "träna" nu på Melvins dop nästa lördag då det kommer vara en hel del folk där. Hoppas de går bra iallafall. Hoppas även att folk tar hänsyn till att hon är rädd för massa folk så inte ALLA kommer fram å klämmer å känner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0