God morgon!

Jag älskar morgorna som dessa. Molly ligger å knorrar att hon vill upp så då lägger vi oss i vår stora säng å där kan vi ligga i någon timma och bara mysa och busa! Hon är på bra humör, jag är på bra humör, love it!

Idag skall vi iväg till stan jag och Molly, jag ska först till apoteket sen lämnar jag av Molly till hennes gudmor Alex för att jag skall till sjukhuset för att sätta i min sprial. Ska bli spännande, är rädd för att det kommer göra ont! Men alla säger att det tydligen inte ska göra så ont? Sen kan man få mensvärk efteråt... Hoppas inte det för när jag hämtat upp Molly och tackat Alex så ska vi ta en liten fika med Angelica. Hoppas ingen mensvärk kommer då jag typ dör av smärta när jag har mensvärk.
När vi är sen klara av att vara i stan så ska jag handla lite snabbt det som behövs, dvs ALLT!

Kommentarer
Postat av: PATRICIA - mamma till Wilja & Novalie

Gud vilket fint kort! Får jag fråga dig vilken kamera du använder? du fångar alltid upp otroliga bilder! Och vilka inställningar, manuellt? :) Galet!



Sv: haha! Ja, prinsessan dog av lycka! likaså när hon inte fick rida mer.. jesus!

Kramar.

2012-04-10 @ 09:41:18
URL: http://mammasangel.blogg.se/
Postat av: Emilia - 16 år & Mamma till Tatum...Tävlingar i bloggen!

Hej, just nu har jag 2 stycken tävlingar på min blogg, en där du kan vinna 1 presentkort att shoppa för! direklänk: http://eemijji.blogg.se/2012/march/tavling-1-vinn-1-av-3-presentkort-ifran-na.html#comment & en där du kan vinna ett hemligt plagg ifrån mykidoo! direklänk: http://eemijji.blogg.se/2012/april/tavling-2-vinn-hemligt-plagg-vart-250-if.html#comment

Skulle vara superkul om du ville delta i någon av tävlingarna!



Vill du få en gratis länkning inför mina 400-500 läsare? Det enda du behöver göra är gilla en sida och en bild! Här är direktlänken: http://eemijji.blogg.se/2012/april/vill-du-ha-en-gratis-lankning-infor-mina-400-.html#comment



Kram!

2012-04-10 @ 12:22:24
URL: http://eemijji.blogg.se/
Postat av: Foto, design & mammaliv

Så himla fin hon är !

2012-04-10 @ 22:35:40
URL: http://justababy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0