Färgning

Bye bye blondie!

Första dagen

Idag är då första officiella dagen då både jag och Daniel är på jobb och Nollyo spenderar sin dag själv på dagis.Klockan den vaknade skitungen och vägrade somna om! Jag var mer död än levande! Herregud va jag var trött! Tack och lov bråkade inte hon med mig på morgonen utan var en snäll tjej, thank god!Och fem över åtta var vi på väg till dagiset i -9, hade trackat på mig thermobyxor som tur va så de var så gott att få komma sig ut! Frisk luft gör en pigg!Lämnade av Molly som inte verkade ett dugg påverkad av att jag skulle bege mig. Kollade på mig och sen fortsatte leka. Daniel slutar tre idag så blir en lagom dag för damen, jag själv slutat halv fem. så skall hem, göra mat till min familj sen iväg på Hoppis hade jag tänkt!

I solen

Vi har mellanmål i solen mitt i stan. Våren är på väg!

"Slagsmål"

Molly har förändrats helt nu tycker jag. På så kort tid också. Hon bokstavligt talat vägrar att byta blöja. Vänder sig om, när hon bara kissat går de ju bra men har hon bajsat så kommer de bajs överallt! Försöker få henne ligga kvar men de går inte! Gråt och skrik från hennes sida och stress från min. Fick sätta henne i vasken istället idag efter hon vänt sig om och kletat ner allt överallt typ. Att klä på henne kläder kan även de vara jobbigt. Skiker och ålar sig ner, sparkas och har sig. Vart är den lilla bebisen som bara låg på ett ställe och bara kika sig runt? Tack och lov att jag klippt luggen å henne, ett mindre slagsmål om dagen.

Lite nytt

 
Redan vid tio så åkte jag, Molly och Ajka upp till köpcentret. Var i behov av ett par ordentliga gympadojjor. Jag har ju nu på sistone fått så ont i smalbena när jag hoppat och haft mig så var på tiden att jag fick köpt ordentliga sådana.
 
Med oss hem kom även lite annat som ett par örhängen och solglasögon till miiiig. Köpte även ett litet påskägg som Molly ska få på påsk med lite god frukt. Sen köpte jag även ägg som man hänger i ris vid påsk, fattas bara lite fjädrar nu och små kycklingar.
Vi får ju börja fira påsk nu när Molly har blivit stor.

Storhandlat

 
Nu har jag precis ställt in maten i ugnen. Är tydligen bara jag som skall äta sen. Daniel hade redan ätit. Suck... Men desto mer till mig! Nej men får väl spara till han så han kan äta senare ikväll/natt.
På kvällens meny står det pommes, fläskytterfile mango/chilli-marinerad, stekta champinjoner, sparris inlindad i bacon och beasås ♥ Mmmm vattnas i munnen på mig. Är hungrig!!!
 
Fick med mig Alex att följa med och handla. Tack älskling ♥Blir så mycket roligare då, och enklare framför allt! Köpte American pancakes mix. Skall bli kul att se hur de smakar och om det är någon stor skillnad från de svenska pankakorna/plättarna.
 
Fick även syn på en flaska bodylotion med coconut-lukt. Alltså maj gåd va gott den luktar!!! Köpte med mig två flaskor hem så jag har ett bra tag. Tänkt, nyduschad och nyrakade ben och coconutlotion på de. Kan inte bli mer än fräschare!
 
Nej nu skall jag titta till maten och fixa i ordning tv:n för serie tittande. Ikväll blir det massvis med Vänner avsnitt!

Vimplar

Igår satt jag och gjorde vimplar till Molly dörr. Visst blev det tjusigt :) Älskar vimplar!

Nyfrisserad

Igår kväll fick morsan nog och tog fram saxen. Nu när Molly haft var i ögonen så har håret hängt ner under natten och var fastnat i håret och stora klumpar har fastnat.
Och efter att ha haft slagsmål med att få upp en toffs så gjorde detta väldigt skönt! Att ha spänne som åker ner efter 10minuter är ingen lösning heller. På dagis blir det lättare såhär.
 
Visst, det blev kanske liiiite väl kort, men visst ser hon äldre ut nu? :)

Boo ♥

Hej hopp!
Vi mår allt bättre och bättre vi här hemma! Mollys feber har inte kommit tillbaka. Snoret rinner på henne och ögonflammationen är nästan borta!
Vad det gäller mig så snorar jag mycket, är röd i ögat, vaknade upp med igenvarat öga men inte blivit något mer på hela dagen. SKÖNT!
 
Dessvärre så åkte lillayster på magsjuka i förrgår morse, och hon skall åka till England i morgon. Skulle gärna vilja krama ihjäl henne men jag vågar inte ta chansen. Dock så är hon smittfri men jag vågar inte chansa!
Men lillasyster skall vara borta i 3 månader! I tre jävla månader?! Hur skall jag klara mig? Det är hon jag umgås alltid med. Hon som känner mig bäst. Hon är en bästa vän för mig ♥
Jag skall försöka fixat en webcam så vi kan cama med varandra nu när hon är så långt borta. Skall höra med mamma om inte hon och jag kan åka och hälsa på henne sen i maj ett par dagar.
 

Synd om oss

Är riktigt synd om oss här. Feber är tack och lov borta från Molly. Istället har förkyldningen brutit ut totalt och det rinner från näsan nonstop. Ögonen är igen klistrade efter en natt och att ta bort de är inget roligt, värker för mig eller Molly stackarn. Vi var ju på sjukan och dom så att de är en kraftig öroninflammation så hon ska vårdas med antibiotika. Droppar att ha i ögonen morgon och kväll. Och jag har sån tur, NOT att jag har även fått inflammation i ögonen med. Varar inte något för mig än, men är rött o ögonen och locken är svullna och jag klarar knappt av att hålla ögonlocken uppe. Plus att över natten här nu så har även jag åkt på förkyldningen så jag och Molly är hemma idag och i helgen från jobb.

Ögoninflammation

Igår var Daniel hemma med Molly och jag fick jobba. Va härligt att komma iväg hemifrån. Stängde butiken själv på kvällen. Är skönt de då, tar längre tid men är ändå skönt :)
 
Innan jag gick iväg till jobbet tempade jag Molly och då hade hon 37.0 men sen mot kvällen hade hon 37,8 så blev hemma idag med. Men sen har hon åkt på ögoninflammation också. Suck. Det är väl så typiskt. Hennes ögon va igen varade hon hon kunde inte öppna ögonen så fick badda med bomull med vatten och det var inte så populärt men nu kan hon se iallfall och det är nästan tomt från var.
Efter att ha pratat med 1177 så fick vi en tid på sjukhuset klockan tio så vi ska dit så får dom undersöka henne och förhoppningsvis får vi lite salva eller droppar med oss.
Jag har också lyckats få inflammation i ena ögat, men inte så illa än är det, lite svullet och är lite röd i ögat så får hoppas det inte blir mer än så.
 
Men på måndag hoppas jag på nya friska tag så Mollan kan få börja på dagis. Känner att denna vecka kommer de bli dåligt med uppdatering. Har ingen ork till blogg sen är det en del saker jag måste ta itu med här hemma.
Men om vi inte hörs innan så hoppas jag att ni alla får en trevlig helg!

VAB

Jag misstänkte det. Igår kväll så sov Molly väldigt oroligt. Kunde inte bestämma sig om hur hon skulle ligga. På rygg, sida, mage. Man var tvungen att puffa på hennes lilla rumpa för att hon skulle somna om. Sen klockan tre så vaknade hon och var så ledsen. Inte konstigt alls, hon var KOKHET stackarn.
Fick lite välling och en famn att somna om i men var svårt de. När klockan var runt en halv sex var hon inte lika varm så tog tempen och då hade hon 37,8 så vi fick stanna hemma från både dagis och arbeta jag och Molly. Bli även hemma i morgon med.
Har så dåligt samvete att jag lämna Helene i skiten på jobbet. vi är redan två man kort så nu får hon nästan jobba själv. Imorgon har jag ingen aning om hur vi skall göra. Jag ska stänga själv, Daniel jobbar till klockan sex. Får höra om Daniel kan ha VAB istället i morgon då det är kris på vårt jobb. Idag kunde han tydligen inte vara hemma...
 
Åtta så somnade hon om ordentligt iallafall och sov en timma, vaknade inte ens när mina alarm gick igång. Hon hade 38,0 vid halv tio och nu är hon som vanligt, springer omkring, gör hyss, känns inte varm något större. Dock äter hon lite dåligt men. Nu ligger hon iallafall i sin säng och försöker sova. Jag har städat lägenheten, funderar sen på om vi skall ta oss en liten promenad. Solen skiner och det är blå himmel. Var 18grader i solen förut när jag kikade på termometern! Vår, välkommen!

Lite nytt

 
Har köpt ett parmockasiner till Molly då det är snorhalt inne på hennes dagis. Hon ramlar nästan hela tiden känns det som där, och halksockar fungerade inte, inte dom vi har iallafall så men vi fick tipset att testa dessa inneskor så hoppas de blir bättre :)
 
Köpte även ett regnställ från Reima till Molly i strl 92, är gööörstort så det är perfekt då hon kan ha de i flera år nästan känns de som. Va helva priset så fick inte betala många kronor alls. 250:-
 
Sen fick jag köpt mig en ny sportbh, äntligen! Den jag har nu är för lite och gör så ont i axlarna så nu kan jag träna utan att ha ont alls.

Välkommen måndag!

 
Hej alla mina kära vänner! Har ni haft en bra helg? Det har vi! Trots arbete varje dag så jag och Daniel inte hunnit ses så mycket så har helgen varit bra. 
Jag jobbade i lördags och Daniel jobbade igår och är på jobb idag med. Lämnade Molly på dagis klockan 9-11 idag, dom ville att hon skulle komma en sväng i och med det har varit helg och hon är ju nyinskolad så hon inte skulle bli orolig i morgon när hon skall vara där längre. Jobbar egentligen till halv fem, men skall försöka få gå klockan tre och hämna Molly tidigare då dom ville de första veckan nu.
Har fått köpt lite kläder som jag skall visa er senare. Nu regnar de faktiskt ute, första gången på riktigt, riktigt länge. Hoppas all snö regnat bort nu då så vi kan få lite vååååår!

INSKOLNING DAG 4

Okej, idag var det the big Day med ett stort D. Molly skulle vara själv på dagis hela dagen. Jag körde dit henne, följde med in både jag och Veras pappa som skulle lämna. Vi satt och lekte i nån tio minuter sen var det dags att gå. Fick en puss av henne sen vinka hon av mig, då satte dom på musik så då blev hon intresserad av det i stället och började dansa så få smet jag ut direkt. Härär hemma undertiden dä jag hade "jour" så passade jag på att storstäda, skura golven och gjorde det fint så nu är det så rent och snyggt här hemma! Klockan elva så ringde jag dagiset för att göra hur det gick "nää Molly är hel cool" hon lekte på, dom hade tagit hissen upp till rummet ovanför för att gympa lite och det var så roligt så :) Klockan två började jag arbeta så Daniel fick hämta Molly. Hon hade alltså vart utan mig och Daniel på dagis i fem timmar utan problem. Så duktig!!! Och inte nog med de, hon hade sovit i 1,5timma den lilla tokern! Super stolt! Lämnade lite kort på familjen till dagiset med då dom har en pärm för varje barn med lite bilder och så för att dokumentera vad dom gör osv, så blev lite kort på oss, mormor, farmor, farfar, Exo och så. Blir kul för Molly att se pärmen ibland :)Mollys plats på dagiset, hon fick ha fjärilen.

Ingen present för mig inte

Jag är nog en av de damer som har en karl som inte lägger någon större energi på att köpa/göra/laga något till sin kära fästmö på Alla hjärtans dag. Meeeeen det får väl gå ändå! Jag körde min storasyster till mataffärer förut innan Hoppis och Skuttis som för övrigt hade det tråkigaste passet någonsin! Iallfall så svängde jag inom en godisbutik och köpte Daniels favorit chips och ett litet kort. Glad och överraskad blev han allt!
 
 
 
Gick även in i en outlet buik på vägen och fyndade dessa fodrade vantar till Mollan för en riktig billig peng!
Skall dit i morgon med tror jag och kika på regnställ, ofodrat till fröken när våren kommer.

INSKOLNING DAG 3

Idag har jag varit en ännu stoltare mamma. Inget gråt alls idag! Bara lite hängläpp när hon ramlade på gympan.
När vi kom in i kapprummet så tog jag av alla kläder på Molly och börja klä av mig alla ytterkläder då var Molly redan och hängde på dörren in till dagiset. Så gärna ville hon dit!
Vid halv tio skulle dom ha samling så då fick jag och andra mamman Amanda gå upp till personalrummet och sitta där och prata så skulle fröknarna ha ett barn var för att knyta sig an så att säga, och om det inte gick bra så skulle dom hämta oss. I en hel timma satt vi där uppe. Så fort vi hörde ett gråt spetsade vi öronen; Är det Molly som gråter? Är det Vera?
Men efter en timma som sagt kom dom upp för då skulle dom ha lite gympa. Bollar flög kors och tvärs, rutchkana åktes, studsmatta hoppades. Molys favorit var en gul boll som hon kastade sen jagade efter av glädje tjut. Så söt
 
Sen vart det dax för mat, idag fick dom lött- och grönsakssoppa. Mmm... Synd att Molly inte äter så mycket hemma som hon gör på dagis. Är det jag som gör dålig mat då tro? ;)
En smörgås uppe på de smäkte hon i sig allt lilla hon.
När maten var uppäten var det dags för den berömda vilan. Idag tog det lite längre tid för Molly att somna hon vred och hade sig, men inget gråt! Bara lite aggresioner lite här och där men tillslut somnade både hon och Vera så vi gick ut och satte oss i det andra rummet och drack kaffe och thé .
Igår sov ju Mollan 45min, idag ökade hon med 55min och kom utan ett ljud traskandes upp och in till oss med ett frågetecken hela hon. Haha precis som; Vart tog du vägen egentligen?
Men det var väldigt bra av henne att kunna gå upp själv utan något ljud eller så sa dom så det var ju bra de då :)
 
Vi fick hem ett fint litet hjärta som vår lilla gjorde på dagis. Hennes första mästerverk ♥

INSKOLNING DAG 2

Idag var det en Ännu bättre dag på dagiset. Molly gick självmant in till dagiset och började leka med alla leksaker som fanns.
Hon åt en rejäl portion med mat, hennes favorit; Lax. Sen hör och häpna, hon somna på vilan!!! Snacka om stolt morsa jag är nu eller! Visserligen sov hon bara i 45min men huvudsaken är att hon kunde sova där!
Bara ett gråt idag med, då hon ramlade av från en leksak och ramla rätt in i väggen, men annars inget.
Hon fick måla ett fint hjärta med glitter på som vi skall få ta med hem i morgon då det är alla ♥-dag.
 
Idag till middag blev det hel kyckling med sås, potatis och morötter. MUMMA! Det gick då hem hos Fröken Mus då hon gapade stort hela tiden. Lilla hjärtat :)
Ikväll åker jag själv till Hoppis och Skuttis som börjar klockan åtta, mamma och Alexandra var med igår men idag blir det bara jag. Mamma tycker det är för hårt pass och Alex har ingen barnvakt så får gå själv. Men jag fåt skippa att stretcha då Greys Anatomy börjar igen idag klockan nio! Så får fort hem och kolla och duscha snabbt i pauserna.

Sovtider

Nu när Mollan är på dagis så sover dom ju efter lunchen som är 11:15 så runt en halv tolv, tolv så skall dom ju sova. Skulle vara bra om man fick in den rutinen här hemma när hon är ledig att vid lunchrunt elva sen halv tolv så skall vi nana. Dock så somnar hon nästan alltid bara i vagnen men vi får försöka bli bättre på det jag och Daniel att lägga henne i hennes egna säng eller våran säng där vi kan sova tillsammans.
 
Kvällarna numera går som en dans. Hon lägger sig mellan sju och åtta. Absolut senaste halv nio, det har hänt några gånger på fredagar då Daniel och Molly väntat tills jag kommit hem så jag får säga godnatt. Men vanligast är klockan åtta. Och då är hon så trött att hon gråter och gråter och gråter. Man får en godnatt puss sen frågar man var Molly skall sova. Då springer hon till sin säng; pekar och säger DÄÄÄÄÄÄ!!! Med gråten i halsen ♥
Får hon vällingen och sin snutte så äter hon så gott sen när hon är klar tjuter hon lite så får hon nappen så somnar hon med en gång. Är så härligt att vi fått in den kvällsrutinen.
Älskar rutiner! Då flyter allting på som vanligt, inga konstigheter och barnen är medvetna om vad och när det kommer att ske.
 
En bild på en liiiiiiten sovandes Molly
 
Just nu sover faktiskt inne i vår säng med Pappa. Jag ställde mig och gjorde pannkakor som dagens middag, sötisarna får äta sen när dom vaknat. Jag åt redan då jag skall iväg på Hoppis klockan sju idag.
Igår var första dagen som jag tog mitt "liv" på allvar. Tänkt på vad jag har ätit, ingen pizza, inga kakor,
har ätit en pingvinstång under hela denna vecka. På helgen blev det naturgodis då jag inte anser för mig att det är riktigt godis utan bra godis. Och på kvällarna efter hoppis har det fått bli någon god frukt som mango eller melon :)
I morgon på morgonen innan frukost har jag tänkt väga mig för att se om det blivit någon liten skillnad på dessa dagar. Hoppas hoppas!

INSKOLNING DAG 1

Så var den stora dagen kommen! Bam bam baaaam!
Jag är så jävla stolt över vår Molly. Hon har inte träffats alls många barn, dom få hon gjort har hon fått en eller en annan smäll av så hon har varit rädd för dom och gråtit och gråtit konstant
Men idag, TVÅ gånger grät hon bara, i morgon när vi kom då det var lite för mycket med alla barnen, sen andra gången var för att hon fick en stol i huvudet av ett annat barn :P Men annars var hon glad och lekte på. Satt med två andra vid lilla bordet och lekte "fika".
 
När vi skulle ha samling så fick alla barn sitta i en halvring och kollade på ena dagisfröken, så fick var och en gå fram och ta sin namnskylt och sätta på tavlan. Molly som är så otålig ville gå fram hela tiden och när hon inte fick som hon ville blev det skrik å sparkningar. Som vanligt, vilket humör! Tyvärr har hon fått det från mig som har fått det från min pappa TYVÄRR. Var inte så jag ville...Iallfall sen fick man äta lite frukt och sjunga.
 
Till och med maten gick ganska bra blev kötbullar med sås och potatis, hon var inte på humör för att äta och ville gärna banka i porslinet men fick i sig nästan hela portionen. Tror det är bara Molly som inte kan äta själv. Men det kommer.
 
Vi var ju två som skolade in våra döttrar idag. Så det var lite kaos som personalen sa, en av barnen började storgråta stackarn, han var tydligen rädd för ett annans förälder och för oss var han tydligen lite rädd så han grät mest hela tiden, Molly kollade bara på han sen lekte vidare. Ett annat barn kände sig så bekväm med oss att jag fick han i knät :P
 
Dock när vi skulle vila så ville inte Molly vara med på den fronten. Reste sig upp hela tiden, Hon grät faktiskt inte någonting under den delen. Hon små skrek mest när jag le henne ner igen, en av fröknarna gav ett tips om hur man kan få dom att sova genom att "trycka" upp fötterna och bena mot dom. Då var hon nästan på väg till att somna, men då kom hon väl på sig själv :P
 
Nej så jag gav upp efter en halvtimma och gick ut till de andra fröknarna. Dom tyckte det var lika bra att vi traskade hemmåt då de andra barnen brukar sova till två så då skulle jag och Molly fått sitta själva och leka så vi gick istället. Och Molly slockna med en gång i vagnen.
 
 
Igår kväll när vi varit på mötet så var jag faktiskt lite emot att Molly skulle redan gå på dagis. Hon är ju bara dryga ett år. Hon gråter och är väldigt mammig utav sig och kände mig inte ett dugg bra med att lämna henne på dagis. Vad har vi gjort? Skall vi backa och jag skall vara hemma längre? Men när vi var där, självklart kommer detta gå kanoners! Molly var så glad när hon väl var glad. Är bara jobbigt för mig. Skall bli kul att se hur det kommer bli i morgon, hoppas att vilar kommer att gå :)
 
Nu är vi hemma och skall strax byta blöja. Molly har visat sina akrobatiska konster här hemma nu

Inskolningssamtal

Idag var vi på samtal då på dagiset. Personalen var verkligen jättetrevliga, hur mysiga som helst, tror Molly kommer gilla dom. Verkar dock väldigt litet. Men å andra sidan har jag inte sett hur några andra dagis är. Men när vi kom dit så hade don gjort i ordning hennes plats. Molly lillan är yngst i klangen då hon fyller såå sent. I morgon är det första dagen för Molly då. Blir skoj då en från min föräldrargrupp skolar in sin dotter Vera samtidigt, på samma avdelning och allt. Berättar mer i morgon om hur de gick. Nu ska ja snart hoppa till säng, är så trött!

Förberedelser

Här hema håller jag på för fullt med förberedelserna inför i morgon. Alla kläder skall tas fram och namnas.
Är napparna jag har svårt att få namnat. Får hitta en penna som fungerar.
Tänk, i morgon skall vi skola in lillan! Jösses... I eftermiddag, vid klockan fyra närmare bestämt skall jag och Daniel på inskolningssamtal på Mollys dagis, så vi lämnar henne hos pappa och Bella som skall passa henne medan vi är där. Skall bli kul att se hur det ser ut. Hur hennes dag kommer att se ut. Spännande, spännande!

Ny klocka ♥

Vill börja först med att tacka min älskling som satt uppe och spelade hela natten enda till klockan fyra och när Mollan vakna så avbröt han spelet och natte och pysslade om Molly så jag har kunnat få sova en hel natt. Eller ja, jag gick och la mig halv tolv tror jag och vaknade halv åtta när hon var i vår säng och hoppade. Så då gick jag och skruttan upp och gjorde oss i ordning.
 
VId tio så hämtade vi upp Ajka och åkte tillsammans upp till Nordby, jag skulle köpa ett par arbetskor, träningsbyxor och Cola Zero till Daniel. Kom hem med allt plus en klocka! Är så nöjd med min klocka så det inte är sant, vit och stilren. Precis så som jag vill ha den.
 
Nu har vi sovit lite middag, även jag så nu sitter Molly och kollar på I drömmarnas trädgård och äter banan och jag passar på att sitta vid datorn lite. Ikväll blir det Hoppis och Skuttis för min del, sen lite slappetid i soffan efter träningen. Känner att jag är på gång nu!

Ändrade planer

Både igår och idag så har jag jobbat.
Idag har jag i princip jobbar själv hela dagen, varit helt sjukt mycket att göra, men är vi få personal så är det ingenting att göra åt tyvärr.
 
Mötte upp Bella som följde med hem för att hämta lite sprit så stannan hon och myste med oss lite, vi låg alla tre i sängen och kollade på Babblarna så somnade jag, trött som bara den må jag lova!
 
Vi skulle egentligen åkt till Göteborg idag efter jag jobbar, men igår fick jag smsa och säga att vi inte kom, jag har sovit otroligt dåligt i flera nätter då Molly haft feber och haft svårt för att sova. Och eftersom jag inte åkte med till Göteborg så ville inte heller Daniel åka så vi blir hemma denna helg, blir att slappa hemma, sova så mycket som det går för till veckan är det inskolning,
 
 

Min dag

Idag var Molly hos sin lillmoster hela dagen, sista dagen. Sen är det ju dagis.Tjugo i nio föste jag ner stora vagnen ner för våra trappor. Tur för grannarna nedanför att jag slipper göra de tidigast halv åtta hädan efter för det låter en hel del :p Vi gick sakta, sakta mot Bella. Var så trött och Molly satt i vagnen utan gnäll och skrik och det var så tyst. Så skönt. 8:58 var vi framme så lämnade över Molly som såklart de första hon gör är att ramla på stengolvet. Som tur va gick det bra!På jobbet var det lugna puckar, tråkig dag. Nästan ingenting att göra, då går dagen så segt! Skulle gått på Hoppis och Skuttis men kom inte ifrån jobbet förens fem över halv så skulle inte hunnit så fick skippa den denna gång :(Kom hem och möttes av en superglad Molly som kom springandes mot mig med öppen mun (hennes pussmun). Daniel berätta att hon ramlat två gånger redan sen klockan sex då dom var hemma. Vet inte om hon ramlat hemma hos Bella men det har hon säkerligen gjort. Strax innan läggdags ramla hon rätt in i dörrkarmen med ansiktet. Ajajaj! Men hon är så lik mig upp i dagen! När jag var lite ramlade jag JÄMT. Jag kunde stå rakt upp och ner och helt plötsligt bara ramla. Därav smeknamnen Stenkrossen som jag fick när jag var liten ;) Nej nu börjar jag få kramp i armen för dålig ställning av armen, skriver från mobilen nämligen. Är på väg att slutna mina ögon för att inta natten. Trött! Måste vara pigg för jobb 8-19:30 i morgon. Avslutar med en bild från i morse på väg till Moster ♥

Jag är DÖD

Dagen har gått helt OK faktiskt. En hyfsat snäll Molly trots en liten feber på 37,2. Jag lyckades få henne att sova i nästan en timma wiiihi! Dock äter hon ingen mat. Hon åt yoghurt i morse och lite äggröra men hon ville inte ha pannbiff med mos. Men hon äter välling. Skall vara glad för de då, bättre än inget alls!
 
Storasyster Tessan var här förut idag och lämnade min klänningar som lånade för ett par-tre-fyra månader sen. Hon lämnade även en fin bukett med tulpaner i massa fina olika färger. Tack ♥ Nya favoritblomman nu förstår ni. Synd att dom inte varar så länge...
 
Nu är jag hemmkommen från ett pass på Hoppis och Skuttis. Igår var ingenting jämför med idag alltså. Shit! Jag gick själv men det gick fint ändå. Men alltid roligare att vara fler som går. Idag var det ett Medelpass. Jag är stendöd nu, men SÅÅ skönt att få gjort de! I morgon kanske jag går på ett till pass, tror det var Styrka i morgon, Aaeeh, inte riktigt min grej men får väl träna upp de få muskler jag har ;)

Nytt

 
Nu har vi kommit hem från vår lilla promenad. Jisses va skönt det var ute. Jag skippade termobyxorna och tur var väl de, det var milt och skönt. Började snöa lite smått i mellanåt.
Vi gick iallfall in på Kronans droghandel och fick köpt flytande Alvedon till hjärtat. Numera går det inte att ha stolpiller för henne för hon vänder sig och skriker och sparkas så vi får satsa på flytande och hoppas det blir bättre. Köpte en termometer. Vi köpte ju en innan Mollan föddes, guldvärt då det går på typ 5-10sek sen får man resultatet. Men den gick sönder så då lånade vi en av mamma och pappa men den tog ju sån tiiiiiid.
Så nu har vi köpt en supersnabb med. Skulle även köpa Alvedon till mig med men det glömde jag ju såklart!
Som tur är har dom sånt på Coop nu så jag stack dit och köpte lite mjölk och frukt med.
 
Gick faktiskt in på Lindex med, var ett tag sedan jag var där, jag köper ju vääldigt sällan kläder och nu har Molly fått kläder i julklapp och i present samt innan så har vi köpt ett par storlekar större så hon kan använda de längre så inget köpt där inne på länge. Men nu köpte jag lite nya baskläder. Får ha lite ombyte på dagis med när hon börjar, hon fick ett par fina bodys av faster när hon fyllde år, dom blir perfekta till dagis, långärmade och i body sen så har hon ett par svarta mjukbyxor sen innan så dessa jag köpt nu då. Så skall vi nog klara oss tror jag :)

Tröttare än tröttast

 
Åh mina ögon! Min kropp! Igår eftermiddag så bytte jag en härlig blöja på Molly. Min första tanke: Magsjuka, välkommen! Helvete! Därför hon varit så gnällig hela dagen och varför hon lagt fjärtar hela dagen som luktat död huggorm.
Daniel fick ta hand om Molly sista stunden innan hon skulle sova så åkte jag iväg till Coop för att göra lite ärenden, hämta paket, leverera en räkback till min gudmor, handla osv. Sen åkte jag hem till min mor & far och hämtade upp mamma för vi skulle på Hoppis och Skuttis.
Där fick jag verkligen veta att jag levde, otränad som en annan är vart jag helt slut när allt var klart, så skönt dock. Hem och göra i ordning en tonfisk röra och äggsmörgås sen in i duschen medan äggen koka. Sätta sig ner i soffan med ett par avsnitt av Vänner ♥
 
När klockan var 23 sov jag och då var Daniel fortfarande uppe, men han väckte mig klockan 01 då han skulle packa allt för jobbet så jag fick ta Mollan som inte var glad. Lite blöjbyte och samtidigt en alvedon då hon kändes varm stackarn, en flaska välling så sov hon ett par timmar utan uppehåll. Men sen ville hon inte somna, eller jo, på mig när jag stod upp så lutade hon sitt huvud mot min axel och somna, men så fort jag la ner henne i sängen så börja hon vrida och vända sig. Nr hon väl kom till ro låg hon på magen i fosterställning men sen vakna snabbt ige. Därför vart det ingen idé att lägga henne i vagnen fastspänd.
 
Tror klockan var fem då jag la henne på min arm i vår säng då hon sov nån timma men sen rulla omkring igen, sen gick Daniel upp så då kunde vi lika gärna också traska upp. Hon känns inte så jättevarmt nu, bytte blöja och denna gång var det inte Magsjuke-varning, Skönt! Hon är pigg som en lärka. Kutar omkring här i full fart, skrattar och pratar för fulla muggar! Tror det kanske är någon tand på G eller något då? För magsjuka verkar hon ju inte ha som tur är! Hade suttit fint med de nu när det är inskolning till veckan...
 
Nu sitter hon och äter småbitar av en banan samtidigt som hon kollar på Pingu som jag laddat ner. Någon som har tips på film/program hon kan se? Hon älskar när det är massa musik! Vi har ju sett Babblarna på Youtube men verkar bara vara klipp och inga filmer? Tråkigt.
Men iallafall, kom med förslag, massa förslag så får vi se var hon gillar :)
 

Video

 
Så skoj man kan ha det när man får lite snö på sig :)

Vänta

 
Numera ser nästan alla bilder på kameran såhär. Alltså supernära bilder på Molly. Hon är ju så nyfiken så hon skall fort fram till linsen och pilla. Suddiga, snea men söta! ♥

Vakna upp till detta

Inatt har det då Inte varit en bra natt för varken mig eller Molly. Usch och fy! Kändes som hon var spädbarn igen. Först vakna hon till och från flera gånger mellan 20-23. Sen vakna hon vid två och vägra somna om, bytte blöja gav henne välling men hon vägra somna om i sin säng!
La henne mellan mig och Daniel men där som hon inte mycket alls. Knorrade hela tiden, testade lägga henne i sin egna säg funkade inte tillslut när klockan var fyra la jag henne i vagnen men ingen sömn där inte. När klockan var fem gav jag upp. Stängde dörren till vårt sovrum så fick hon röja i sovrummet med oss bäst hon ville.
När Daniel gick upp vid sju tror jag? Var Molly men han så jag fick sova en halvtimma iallafall.
Trött mama!
 
Men när jag väl öppnade mina ögon helt vid åtta någongång så insåg jag ju att det faktiskt var massa snö ute! Nu skall vi ut och ta oss en tur! Äntligen. Snön har ju aldrig legat kvar såpass att Molly kan vara vaken och faktiskt njuta av lite snö.
 
 
Hon tyckte allt att det var roligt med snön! När hon satt i pulkan så lutade hon sig åt sidan och stoppa ner handen i snön. Då fick man ju massa snö på handen! Wow ;) Herregud, att du skall börja på dagis nästa vecka, helt ofattbart ♥
 
Vi stannade till vid en lekpark dock inte våran då den är under uppbyggnad utan en annan, där Molly fick gå lite själv, hon sprang så fort hon nu kan göra i snön och skrattade. Vi tog lite mellis en festis päron. Första gången Molly drack en sån, blev populärt :) Men att bli upptagen när man går är inte populärt iallafall, skriker och sparkas och ibland även slåss. Roligt! Hon slåss väldigt mycket numera, bara mig, inte Daniel jag försöker säga till henne men hon bara flinar åt mig och sen får jag ett slag igen. 
 
Nu är vi hemma, haft en liten incident då Molly ramla ner från TVbänken baklänges, tror hon blev mest rädd för det gick över fort. Just nu är hon i den fas då hon gör ALLT hon inte får göra, klättra upp i soffan, klättra upp på TVbänken både bakom och framför. Denna gång hann jag inte se att hon var där innan hon ramlade. Lilla barn!

Skype ♥

Idag fick vi ordning så att vi kunde Skypa med dom där nere i Göteborg, Daniels familj. Tänk va smidigt det är egentligen. Ville dock ha det så det fungerade i datorn men har ingen mic som man kan prata i så vi fick ta de via mobilerna i stället :)
 

Skrik

Vi var på Kaffedoppet med syster, Minea och Melvin förut och tog en smörgås. Tessan började även hon planera våra bröllopsplaner och tyckte att jag skulle komma hem till henne någon dag så vi kunde planera. Haha alltså va är detta. Nu bärjar även hon planera för mig. Daniel, du vet va detta innebär? ;)
 
Damen var så trött när vi kom hem och ville sova så la henne i vagnen men efter någon minut börja hon skrika, verkligen gallskrika. Var när hon var en pyttebebis hon gjorde de så jag blev så rädd och även hon. Vet inte vad det var som utlöste de, men la henne sen i vår säng där hon somna med en gång. Hjärtat ♥
 

Byta säng

 
 
 

Nästa gång vi är på IKEA skall vi försöka få med oss denna säng hem till Molly då det är snart dags att byta säng. Får mäta och ha oss om hur hög den är så det är okej för henne att komma i och ur,
blev alldeles kär i denna. Bara den inte är för hög!
 
 
 

Jag ber om ursäkt!

Vilken dålig uppdatering det varit här då! Jag har jobbat, visserligen slängt in ett inlägg under dagarna men igår var jag ju ledig. Då var jag med Molly nästan hela dagen ♥
Vi var på låångpromenad på en 8km. Duktiga jag :)
 
Vi beställde hem sen mat från Asian Town, måste vara ett va Strömstad bästa matstället. Grymt gott! Skulle kunna leva på de! Sen när klockan var runt fyra börja jag få lite huvudvärk, gick då inte över så när klockan var fem sa jag till Daniel att jag måste få sova en stund så den försvinner. Så Daniel tog Molly och jag sov till halv åtta (!!!) Vaknade när Daniels kulle lägga Molly. Vaknar jag upp utan huvudvärk? Nej utan med en jädra MIGRÄN! Helvete! Dricker lite vatten, inga huvudvärkstabletter finns hemma så tappar upp ett varmt bad, har vatten på det varmaste och det blir lite bättre. Försöker äta lite glass men blir inget bättre av de så lägger mig igen vid halv nio och somnar för natten. Klockan sex vakna Molly för lite mat och somnar om till sju, likaså jag. Såhär mycket som jag sovit har jag nog alrdig gjort sen Molly kom till världens. Skönt! Nu har jag ingen migrän eller minsta huvudvärk heller!
 
Blir att gå till apoteket och köpa värktabletter idag iallafall, det är en sak som är säker! Sen funderar jag på de här med migrän, innan jag fick Molly hade jag sådana här anfall väldigt sällan, kanske en gång per år. Sen Molly kom har det vart en gång i månaden.
 
Jag är väldigt stel i kroppen. Speciellt vid axlarna, skulle nog behövt en massage. Så fort någon skall massera mig, en amatör så att säga, bara lite lätt så får jag jätteont, börjar till och med gråta för det gör så ont samt får jag en huvudvärk! Det kanske ligger något där? Får fundera på detta...

Mys framför TV

Utanför fönstret faller stora vita vackra snöflingor och vi sitter här hemma inne. Jag har satt Molly framför TV:n med en skål med skurna päronbitar och satt på I drömmarnas trädgård för att se om det finns något instresse. Hopn sitter allt där och kollar och äter gott. Så söt! Har verkligen fäst blicken på programmet.
 

Första beställningen

Igår fick jag min första beställning på mina tavlor som jag gör själv. Lilla Helene som skall på dop och namngivelse. Satt uppe till halv ett inatt. Är ett jädra jobb! Klippa, klistra, måla... Vad tycker ni, var dom fina?

Lördag

Lite jobb idag med då. Två grymma dagar med bästa Helene på jobbet, själva med! Har vart lite crazy nu dessa dagar, men de klarar vi :) Tänkte bara säga hej innan det börjar komma lite folk hit till oss. HEJ!




RSS 2.0