Kantareller

Familjen Eriksen-Hansson var ute och plockade kantareller förut idag i värmen. Vi hittade ett gäng, dock inte så mycket på det vanliga stället.
Men nu gör jag dagens kvällsmat; stuvade kantareller yummi!


Update

 
Molly växer så det knakar. Hon fick mycket beröm, och att hon var så söt ;) JAG VET! Haha
Allt såg bra ut, hon följer sin kurva så fint.

Snart BVC

Idag skall vi till BVC klockan tio. Ska bli kul och se hur mycket fröken har växt på en månad. Jag uppdaterar som vanligt sen efter vi varit där om hur mycket hon väger osv.
 
Har sovit som en stock i natt! Gick och la mig vid ett tror jag klockan var och sov till klockan sju då Molly ville upp. Nu har jag ätit frulle och ska strax göra mig i ordning. Är tio grader ute! Jippie! Hoppas det stannar där, vill ha höst NU!

Bästa ever

Jag har nog den absolut bästa lillasystern man kan ha. Hon är ta mig fan bäst! Vi är så lika men ändå så olika! När vi umgås så sitter den ena framför datorn och den andra vid TV och inte säger ett ord till varandra. Eller när vi åker bil, vi sitter helt tysta. Är så skönt att slippa ansträng sig och prata och bara sitta helt tyst tycker vi.
Vi kan bli jävligt sura eller kanske gnälliga på varandra men det skrattar man åt i efter hand. Som t.ex när jag brottade ner henne och spottade i hennes mun. Haha groose jag vet :p

Nej men hon är bäst. Är grymt glad att ha henne som syster. Ställer nästan alltid upp och peppar en till tusen. Finaste Isabelle. Finns ett skäl till att jag valde ditt namn till Molly. <3


Börja springa igen

Nej nu har det gått typ två veckor sen jag var ute på spåret och sprang! Fy skäms! Har blivit istället massa god mat och onyttigheter! NEJ nu får jag ta tag i detta igen har ju trots allt en hel del kilon att gå ner. Får haka på syrrans träning igen. Vi peppar varandra bäst tillsammans <3


8 månader ♥

Jaha... Då har hon hunnit bli 8 månader fröken vår. Nu händer det bara mer och mer saker och det är så roligt! Hon har ett jädra humör som man får en att gapskratta. Liten blivit stor ♥ En video jag och Daniel spelade in på Molly nyss, man får locka henne med majskrokar för att hon ska komma till en. Det skall vi snabbt få slut på men det är ju bara för sött när hon kryper fram lilla hjärtat
 
 
 
  • Hon går från sittandes-krypläge och från krypläge-sittandes. Är riktigt kul att det när hon gör det, ibland hamnar ngon fot i vägen och då blir hon riktigt förbannad rent ut sagt! Men när hon väl får till det så sitter hon så fint så.
  • Hon äter marnbat från 8månader. Dock INTE semper, när jag skulle mata henne med semper härom dagen Köttbullar och grönsaker och det vart stooora köttbullar! Asså riktigt stora för att hon ska äta dom. I nestle och Hipphipp vart det mer normal stora bitar.
  • Hon kryper! Det lärde hon sig när vi vart hos Farfar och Farmor i Göteborg. Först vart det lite ålande men sen kröp hon lite mer och nu idag så kryper hon. Dock måste det tydligen vara för en bra andledning. Hon gör det inte i onödan liksom. Man får locka fram det med diverse saker.
  • Vi har slutat med ersättning! Hon fick sista slurpen i Göteborg. Hon åt dåligt med det så vi strunta i det så nu är det fast föda och välling som gäller! Välling på morgonkvisten, fruktgröt på morgonen, yoghurt med frukt till lunch, burkmat och frukt till middag, gröt till kvällsmat och välling som nattmat innan hon somnar.
  • Vi har börjar med napp på flaskan storlek 3! Lite sent tycker jag då det är väl från typ 4-5månader man skall börja med 3:an men nu har vi börjat! Märkte det härom dagen då hon sög och sög så nappet nästan fred sig in-och-ut haha!
  • Hon härmas ibland. Hon har ju länge härmats när man slår i bordet då gör hon också det. Men nu när man skakar på huvudet skakar hon på sitt med, eller ja, hon skakar hela hon!

Glad tjej

Har köpt ett nytt sims! Blir simsspel hemma sen! Nu är vi iallafall på G hem till Strömstad!


Mor & dotter sover

Igår var Molly så ledsen! Hon åt nästan ingenting förutom välling och
hon var trött, klia sig i ögonen men inte ville hon sova! Så fort man la ner henne i sängen eller vagnen vakna hon och grät :( så jag la henne på min arm och hade henne tätt intill mig och 'puffade' på rumpan så somnade hon, efter några minuter somnade även jag ♥


Molly kryper / ålar sig fram

 
Här är en liten video på vår söta Molls

Nya stilen

Såhär tyckte Molly det var ett effektivt sätt att dricka vatten på. Hon är allt för rolig!

Höstnytt

 
Mamma, pappa & barn tog en liten tripp till Ica Maxi förut och handlade lite dricka och deo till pappsen. Molly fick även lite höstnytt. Jag bara ääälskar den mössan med djur & bokstäver på

Ute vid brunnen

 

Sitter och äter frukost medan Molly leker med flaskor :D


Hej hopp!

En gammal bild på Molly när hon inte kunde sitta, söt ♥
 
 
Det blir att vi stannar några dagar till här i Torslanda. Daniel har ju semester veckan som kommer nu och vi har
 
inget direkt inplanerat, förutom Molly ska till BVC på onsdag tror jag att det var.
 
Jag gick och 'halla' mig någon timme förute, såå skönt! Fcik sova helt ostört, Molly hade lekt med farmor på balkongen sen hade farfar gått en sväng med henne så hon somnat.
Daniel har stuckit iväg till sina kompisar en svängoch jag är här hemma med faster och farmor. Molly fick smaka på något nytt idag som hon fick till middag (egentligen skulle det nog passat bättre till lunch men wtf) Lätt naturell yoghurt med små bananbitar uppepå, mums det gillade hon! Är skönt att hon kan äte NÅGOT sånt som vi andra också äter så man inte bara behöver köpa färdiga burkar enbart för henne.
 
Ikväll så skulle vi ätit resterna från det goda grillningen men i och med att vi stannar kvar så blir det att testa en ny Kinarestaurang. Spännande! Vet dock inte vaad jag skall ta... Återstår att se!
 
 

Blå himmel

Åh ännu en gång sitter jag själv ute på balkongen. Molly leker på golvet med Duplo. Njuter av lite Pringles paprika. Idag åker vi hem!


Smörgås

"Det tar sån jädrans tid detta!"
 
Idag fick Molly smaka på smörgås med leverpastej för första gången. Det va la sådär ;) Hon tugga å tugga gjorde inte illamående miner iallaall, men tugga gjorde hon ett bra tag iallafall.
 
Mamma har klippt pappa idag, han var så långhårig så nu är det klippt. Blev snygg, men jag är ju grym på att klippa han (ibland).
Ikväll blir det grillat gott gott. Molly ska snart hoppa till kojs, just nu sitter hon i sin gammelmormors knä och myser för fulla muggar.

Liseberg!

Idag (igår) hade jag en totally awesome dag! Jag och Daniels syster Sara åkte till Liseberg. Daniel var hemma och satt vid datorn och rensade saker på vinden och farmor passade Molly.

Innan så hade jG sjukt beslutsångest. Ha shorts eller jeans då vädret var i bland sol/mulet och ibland spöregn. Men jag tog shorts och det gjorde jag helt rätt i. Vi hade sån tur med vädret! Inget regn och inte direkt någon stekig sol utan halvdant väder. Perfekt.
Lite folk var set också! Mesta kön för attraktion som vi åkte va la kanske 10min? Men vi kom fram till att nästa gång skippar vi åkband och köper vanliga biljetter få vi åkte väldigt lite :p totalt 8gånger haha :p

Vi spelade en hel del med. Sara vann en stor Geiza medan jag vann en liten fjuttig dajmpåse.
Vi käkade på Burger King. Var längesen jag käka där, bar lika gott som innan ;)

Summa sumarum; grym dag jag haft med Sara.

NU ska jag sova. Trött som bara den, Godnatt! I morgon blir det handling med svärmor sen mot kvällen grillning!


Liseberg idag


Idag sall jag och Sara gå på LISEBERG!
Så jävla skoj vi kommer att ha det! Dock blir jag väldigt lätt illamående när jag åker men det kommer nog gå bra ändå! Tyvärr tror jag inte vädret kommer vara på vår sida men, ser vääääldigt svart ut, men strunt samma!

Exo och Molly

Molly tycker verkligen om Exo nu. Innan så vart det liiiite läskigt för han är så stoooor! Så fort han rörde sig eller kom in i rummet så börja hon gråta. Men nu sitter och gärna och klappar på vovven, får sig en liten blöt kyss, drar i örat på han och Exo sitter snällt bredvid och rör sig inte ur fläcken typ :P

Lycklig flicka

Se så stolt man kan vara! Sitta heeelt själv på bobbycar som farmor och farfar hade i förrådet

GODMORGON!

 
Verkligen en GOD morgon idag! Vakna på helt rätt humör. Pigg som en mört och glad som en... Josse :)
Sex vaknade Molly idag och fick lite NAN sen lyckades jag få henne till att somna om, Lycka. Sen strax efter där kom Farmor och faster hem från jobb så gick ut dit och hälsade tog en Alvedon, påväg till extrem huvudvärk. Somna vidare :D
Sen vid åtta vaknade Molly igen då flytta vi oss ner till madrassen på golvet så lekte hon där med en toalettrulle ;) medans vi halv sov lite lätt.
 
Nu har jag och Molly ätit frukost och nu sitter Molly i vagnen bredvid mig här vi datorn och läser Jotex. Jag drack citronthé som jag inte gjort på riiiiktigt länge alltså. Fattades bara hönökaka med nutella på samt en gravidmage så hade man vart tillbaka för 8månader sen ;)
 
Molly är stor tjej nu. Äter 1½portion gröt till både frukost och kvällsmål. 1 burk barnmat till lunch samt lite puré till efterätt och sen ett NANmä. Men Daniel och jag tror nästan att vi skall byta ut burkmat då med. Hon äter jättelite NAN när hon ska äta de, men det kan ju i och för sig vara pga av tändera. Men vi får se hur vi går till väga! Me sen på kvällen äter hon iallafall runt 250-330ml välling som godnattmat. STOOOR FLICKA

New in

Svärmor hade köpt ett fint och enkelt album till mig så jag kunde sätta in foton som ligger liggandes hemma. Har ett fotoalbum sen innan men det var på tok för litet. Fick bara plats med 1 kort på bredden så nej. Hon hittade ett stort med många sidor på Ica Maxi. Tack tack ♥
Så jag tog med alla korten hemifrånn så satt och pysslade med det igår kväll efter maten :)
 
Jag och Daniel hittade även en större nappflaska för vällingen som Molly dricken på kvällen. Dom tre flaskor vi har sen innan går bara till 270ml, så denna är på 330ml mycket bättre!
 
Nej nu kom Daniels mormor så nu blir det fika. Tudelooo!

Farbror Mathias

Såhär glad var Molly över att sitta i farbrors knä igår haha!

Morgonpromenad

Har varit på morgonpromenad och är nyss hemkommen och njuter av ett glas P-Max på altanen medans Molly och dom andra sover :)


Myser hos farmor

Vi fick ta ett snabb bad med Molly förut. Hon hade spytt i sängen utan att vi märkt det och sen lekat å plaskat i de :P Fräääscht. Så ner i tvätthon och tvåla in Fröken :)

Bratar loss

I morse vart det hel kalabalik. Det åska som f-a-n! Blixtra gjorde det efter en stund och den var NÄRA ska ni veta. Och jag som är lite rädd för åska hade det inte kul. Molly mest kolla sig omkring när det kom mullrande ljud. Bilden är tagen av Daniel

Grillad lax

Igår kväll var det kanonväder ute. Så då åt vi gourmetmat. Jag filé och bena laxen, och farfar grillade den. Den blev GUDOMLIGT god! Till hade vi kokt färskpotatis, bacon inlindad sparris, sallad och gräddfilsås. Yummi-yummi. Får 9 av 10 grytlappar!

The ultimate gamer

Vi har det bra vi här i Torslanda skall ni veta! Molly har roligt och slungas mellan farmor-farfar-faster. Klappa fasters fina vovve, dra lite i örat. Drämma till Theo (katten). Idag skall vi nog till Backa Plan och kolla i affärer :)

T.r.ö.t.t.!

Fy tusan va jag är trött! Fröken vakna för en halvtimma och vill inte sova. Ligger i sin resesäng och knorrar något väldans. Haha är lite som djur i bur de där.
Nej nu går jag upp! Molly ska ha gröt klockan nio och efter de åker vi till Ica med förhoppningsvis faster och hon vaknar :) Tudelooo


Mot storstaden

Då var man på väg till Göteborg och svärföräldrarna. Trevlig helg alla ♥


Jag tävlar...

 
Jag är med och tävlar om ett presentkort värde 300kr hos Mamma Linnéa
i samarbete med Mysmyran.se

Jag tävlar...

Jag tävlar om ett paket namnnappar från Swebaby.se i MansonDusts blogg!

4 & 5:e tanden på G

Hon får ju tänder hela tiden! Haha! Högra hörntanden håller ju på att växa ut för fulla muggar, nu ser man väntra hörntanden börjar komma ut (syns vitt) och en tand bredvid dom två små tänderna där nere.
 
Lite kul skillnad, Mollys kusin Minea som är 2,5år snart. Hon var över ett år när hon fick sin första tand, Molly är nu 7,5mån och håller på å få sin 5:e tand. Kul att jämföra sådär, men alla barn är olika!
 

Redan uppe!

Sitter här och gäspar som bara den. Jag gav upp med att få fröken till att somna om så nu har vi två gått upp.
Fröken sitter på golvet och leker med ett kuvert och jag passar på att blogga lite. Ska börja packa sen för resan.
 
Nu är friden över för oss när Molly är i vagnen. Nu reser hon sig upp i vagnen från liggandes till sittandes. Dreggonge! Tur är att det finns sele i vagnen så man får spänna fast 'na i den när hon ska sova.
 
Idag ute så är det grått och disigt, är tvugna att ha på lampor här hemma så man ser något (annars har det varit såpass ljust) och det är så myisgt! Påminner om höst och vinter när det är helt kolsvart ute och man går upp för att se på julkalendern. Ja, jag är vuxen men man ska se på kalendern iallafall första delen för att se om det är något att ha. I år är det väl Greveholm ||? Det skall bli spännande! Första är ju den bästa EVER!
 
 
Vad tror ni? Kommer det va lika bra som den första?

Storlek 80

Molly fick lite nytt av sin mormor igår. 3 bodys och en kofta. Stolek 80 köper vi jämt i nu, dock lite förstort, men bättre det än för litet!

Fredagsgöra

Molly tog sovmorgon idag och sov till klockan åtta. När klockan var nio så gjorde vi morgon här hemma. Daniel låg fortfarande och sov då han börjar klockan tolv idag men jag började storstäda här hemma. Så skönt att få det gjort innan helgen. Damma, plocka undan och damsög. Nu kan vi ta helg. I morgon åker vi till Göteborg och stannar där i några dagar.
 
Skall ta en sväng sen med bilen och köpa lite saker så som sprit (!!!), blöjor, gröt, dricka och mat till Molly. Håller på att koka potatis och kokta grönsaker till henne idag, Hon kanske är vegitarian när det gäller egengjord mat? Haha ;)
 
Nej nu ska jag och Molly dansa lite tillsammans till Maskinen :P

Här gillar vi att stå

Så fort man ställer henne upp i sängen tar hon tag i kanten och står läänge och själv. Lägger självklart täcket runtomkring utifall att hon ramlar. Lilla tösen stanna tiiiiiden!

28år

 
Jag fick mig ett riktigt gott skratt när jag träffade min storasyster Tessan på stan förut idag när jag och Mamma var ute och gick promenad med Molly. Hennes väska. Tessan, 28år använder en Pippi-väska. Haha hur normalt är det? ;)

Kurs

 
Jag skulle vilja gå en snabbkurs i hur man tar fina kort. Mina kort är helt okej, men jag vill dom ska var grymma! Man ser i bloggar där det är tjejer som tar görfina och vackra kort. Jag vill också!

Hälsa på moster ♥

Jag och Molly har vart och hälsat på moster när hon jobbade idag. Jättefin affär hon jobbar i. Där kommer vi shoppa loss när vi har hus, det är en sak som är säker!

"Det blir värre när dom vet när maten kommer"

Ungefär så sa svärmor i början när Molly fanns i våra liv då hon bara låg i famnen och vänta på maten. Jo tack, nu har det blivit en aning värre ;)
Hon sitter i matstolen och får nöja sig med nappen medans jag grejar med vällingen. Hon följer VARENDA steg jag tar för att hålla koll så inget går till spillo. Tar det för lång tid nä då strejkar vi och börjar gapa och skrika. När vällingen är klar och jag tar upp henne och går mot hennes sovrum hon stirrar sig blint på flaskan. Släpper inte blicken en endaste gång, den kan ju försvinna!
 
Nu sover iallafall min lilla Fröker Puh ♥

Varmt Strömstad

 
Det är varmt idag. Jag tog med Molly ut på promead till stan, tänkte att jag skulle köpa mig en Buslätta korsord, hihi samt ett mat-smoothie till Molly och sätta mig bakom Laholmen och njuta. Jag hann inte mer än ut på stora vägen då jag höll på och dö av värme! Åh ända hade jag kort klänning på mig! Jag gick iallafall och pustade och flämtade ända till Konsum, där inne vart det svalt ♥
Hälsade på Alex som jobbade sen så lyckades jag ju SÅKLART göra sönder mina solglasögon. Bra Josse, fint gjort!
Köpte korsord och mat till Molly och satte oss på en parkbänk. Sölade ner nästan hela Molly och hennes fina klänning, Gaaah! Löste korsordet i kanske 5min innan jag fick ont i huvudet av att kisa så.
 
Innan vi begav oss hem så hämtade jag ut ett paket åt Daniel med kaffekapslar. Sen påvägen hem börja Molly bajsa. Vilket hon inte gjort på några dagar. Åh oj som hon skrek. Jag tog upp henne men hon skreek å skreek hela vägen hem till mamma där jag gjorde ett stopp (fördel å ha kvar hemnyckeln ;) ) för att byta bajsblöja. Sen hem igen med en sovande och nöjd Molly.
 
Nu har jag en trött söt lite Molly i famnen som nästan skriver att få sova. Jag håller på med att göra min goda kycklingsallad som jag skall ha ikväll. Blir ensam ikväll. Daniel slutar klockan nio sen skall han på bio så han lär ju inte va hemme förens runt elva. Så då skall jag mysa, kanske spela lite?

Kära kärar nån!

Ojojoj så hjälplös hon ser ut att vara på bilderna då.
 
Jag somna redan vid halv tio igår (!!!) Jag skulle VILA mig bara, jo men tjena, stensomna på två röda. Hörde inte när Daniel kom hem från jobbet eller när han gick och la sig. Fint väder idag är det ja, så vad ska vi hitta på? En del av mig skulle gärna vilja till stranden faktiskt.. Trott eller ej, men tror alla jobbar idag, så mycket roligare när man har någon med sig ju. På måndag har Daniel semester i en vecka och då blir det Göteborg. Kanske se någon bio på kvällen när vi har svärmor & svärfar som kan passa lillan om hon vaknar.

Nej nu får jag hitta på någonting. Blir nog en tur på stan och sitta i solen med Mollan :)

Nybadad och sova

 
Molly tog ett sig ett kvällsbad innan hon hoppade till kojs. Hon är helt fascinerad av vattnet som samlas i badkaret. Med stooora ögon så stirrar hon ner i karet och kollar upp och skrattar :)
 
Har Bellanbus på besök här, hon kollar på Allsång på skansen, är lite roligt, hon sitter och sjunger med i alla sånger som går. Går verkligen in till det till 100% så fokuserad då!
 
Nej om jag skall ta mig en alvedon (har sån huvudvärk) och spela lite sims sen kanske? Någon mer som närdar sig med det? :P

Hos tandläkaren

Jag överlevde tandläkarbesöken. Fick en jättetrevlig ung tjej som jag berättade för att jag har skräck och det förstod hon och gjorde allt hon kunde för att det inte skulle bli för jobbigt för mig.
 
Dom hålen jag pratade om ni vet? Det var hål som man kan få om man dricker mycket läsk som jag gjorde. Sen har det inte blivit bättre med dom pga att jag spytt och då kommer de syra i så därför finns dom kvar.
Jag hade annars inga hål alls, lite sten bara på tänderna annars såg allt fint ut. Drygt 600 spänn fick jag betala. Helt OK tycker jag. Köpte med hem ny tandkräm samt tandtrån plackers eller vad det heter. Nu ska jag ta verkligen hand om tänderna så de små håler försvinner!
 
Nu kan jag andas ut, men va nervös jag var innan när jag satt i väntrummet! Kände ur jag blev alldeles kallsvettig. Men nu behöver jag inte gå dit på något år. Tack och lov!

Sovande prinsessa

När jag kom hem från tandläkaren (berättar sen om hur det gick) så lämnade Danne över Molly så stack han till jobbet igen. Vi lekte lite men vart så trött! Testade lägga henne i sängen och drog på speldosan. Efter ett tag tyckte Jag det blev lite väl tyst, då har prinsessan somnat där. Söt!


ÅNGEST

Idag klockan 15:00 händer det. TANDLÄKAREN! Jag hatar verkligen att gå dit. Har redan ändrat tid 2gånger framåt i tiden men nu har Daniel koll på mig så jag inte gör det.
Redan i morse mådde jag såå såå illa. Kommer va på toa hela dagen idag, säkerligen! Daniel kommer hem vid halv 3 och ta Molly så ska jag åka iväg.
Inte nog med att jag redan har dåliga tänder, så skall jag även ha sån här skräck för att gå dit. Sist gång jag var där så påpekade dom än en gång att minska med CocaCola drickandet. Det har jag faktiskt gjort, tycker jag iallfall. Dricker Pmax om det är något bättre? Men om jag dricker hemma så är det Pmax annars Cola ute.
 
Fick rådet då att inte teckna någon försäkring för att jag hade dåliga tänder och att jag skulle försöka få dom bättre till nästa gång och då teckna. Men usch jag är så nervös. Tror inte jag har hål iallfall. Dock så har jag två små hål som går en bit ner i tänderna som är samma färg som tanden så när man trycker dit tungan så känner man hur tungar fastnar lite. Men det hade jag sist gång med... Men då sa dom inget? Säkert för att dom ska ta mig på pengar!! :O Det är de allt handlar om! Nej fy nu mår jag illa igen. Nej nu får jag gå och tänka på något annat... Önska mig lycka till! :(
 

Klagomål från grannar

IGEN. Jag blir tokig! Senast så klaga dom för att det lät som vi snickrade.
I förmiddags när Daniel skulle till jobbet stannade han honom och börja klaga.
 
Grannen: Snickrar ni nu igen?
Daniel: Nej det gör vi inte. Gå upp och kolla själv
Grannen: Kanske jag gör senare.
Daniel: Nej men gå upp nu!
Grannen: Kanske...
 
Sen så låter det för mycket när Molly är i lära-gå-stolen samt ligger på golvet och leker med sina leksaker. Har dom inget annat för sig än att klaga?!?! Sen hade ena legat i influensa i en månad och han hade inte kunnat vila sig för att det var SÅ mycket oväsen.
Jag har inte sett röken av dom idag, dom vågar la inte gå upp till mig. Med Daniel kan dom prata men inte med mig.
 
Ringde Riksbyggen och frågade hur vi skulle göra. Hon måste ju få leka på golvet, lärar sig gå, ramla osv. Inte ska vi väl hänga uupp henne i taket och låta henne hänga där? Vi kan ju inte hänga henne i  Å dom sa bara att asså barn skall få vara barn, självklart ska hon få leka på golvet osv. Det är bara något dom får finna sig i. Ni kan ju be om ursäkt men det tyckte inte ens han själv att man ska behöva göra. Barn ska få vara barn!
 
Vi skulle kontakta ordförande i vår t område här om han klagar igen men om jag ser ordförande så tänker jag ta det ändå. Var så arg när Daniel ringde och fråga om dom hade vart uppe och klagat.
Känns mycket bättre nu då när jag har Föreningen på vår sida :)

Stranden

 
Idag tog jag sovmorgon ända till 12 (!!!) Skönt som attans vart det. Vi åkte sen ut till vårt smultronställe för att vara på stranden lite. Där åkte altid jag och min familj när vi var små, är så fint och tyst där! Nästan inga som vet om det stället. Halv tre så åkte vi hemåt igen, åkte inom och tankade samt handlade lite mat, blev enkelt idag; grillade revben!
 
Daniel är ute med Mollan och går just nu och jag tänkte kanske lägga mig och vila lite eller något!

Personalfest

 
Herregud vilken lyckad och rolig personalfest jag var på igår. HAHA! Vi var på jobbets "huvudkontor" så att säga. Först så fick man en fördrink. (cocacola tog jag i och med att jag körde bil) sen när alla hade kommit så blev det god mat. Kött, wokade grönsaker, beasås, rödvinsås, nån svampsås? och potatisgratäng. Mums! Sen var det dags för lekar. Och jag hatar verkligen lekar, samma gjorde Helene som var i mitt lag men asså dessa lekar var så roliga! För en del var det ju på blodigt allvar och var dålig förlorare men kom igen? Är ju bara en lek!
 
Men iallfall så första leken skulle man pricka citron i hål så fick man poäng för antal träffar.
Sen skulle man stapla tomburkar från en väg så att det skulle bli en lång rad. Poäng efter antal burkar man staplade.
Sen skulle man springa och leta efter burkar med bokstäver i på ett tid sen göra ord utav detta och få poäng. Sen det absoluta roligaste leken var att man fick ett papper med 10st olika saker man skulle ta kort på, bl.a ta kort på en med gitarr, ta kort på levande djur, ta kort på någon som sitter på ens axlar, ta kort på en rad med 15personer ta kort på någon med hatt, massa sånna roliga saker. Och till fördel för oss hade jag ju BIL så vi åkte runt i hela stan. Så såg vi en kille om hade keps på sig "DU MED KEPSEN! STAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNA!" Hahaha herregud säger jag bara :P
 
Sen skulle det vara smakleken med massa olika saker att smaka utan man fick se, även den var rolig. Mitt lag kom på en delad 3:a plats :) Orka bry sig om vilken plats, men det var så skoj lekarna!
 
Vi hade det bara så roligt! Tror alla tyckte det var en lyckad personalfest. Åh just de jag... En av våra chefer skulle hämta chips. Så halka hon på det halka sten golver, slog ut en bit av tanden, fick en blåtira och stuka foten... Går vilt till på personalfesterna? ;)
 
Jag tyckte jag var så fin igår med! Hade en bra hår-dag, sminket blev bra, hade lånat en görfin röd-vit randig klänning sen så köpte jag ju ett par vita short att ha under sen ett par röda converse ♥

Ut på stan idag igen

I kväll ska jag på stan igen, då får Daniel och Molly roa sig själva för klockan 18 ska jag på personalfest med jobbet. Fun Fun! Fick låna en klänning av min kära lillasyster men jag tyckte den var en aning kort så jag tog med familjen på stan och köpte ett par vita jeansshort för att ha under om man böjer sig eller blåser så visas kanske inte hela härligheten liksom ;)

Har duschat och håller på att självtorka håret. Daniel gick ut med Molly på promenad och jag håller på att ominstallera alla sims spel då allt hakar upp sig när jag spelar.

Slänger kanske upp ett inlägg senare ikväll vem vet. Men tills dess, ha en trevlig lördagskväll allihopa!


Bio och mat

I kväll skall jag och flickorna Ajka och Maria gå på bio och äta mat tillsammans. Skall bli så kul! Vi ska se The Watch, (även kallad Grannpatrullen) sen efteråt skall vi äta mat där. Dom har mycket gott där till mat så jag undrar vad jag skall äta... Blir nog någon Ceasarsallad som vanligt :)

Skratt i säng

 
Leker med Nasse i Nalle Puh för henne och det tyckte hon va skojsigt :)
Kan meddela att hon blev inte ett tugg ledsen när hon slog i huvudet.
Hon är en viking vår tös ;)

Modell

 

Ännu mer nytt

 
Molly fick 2 nya pyjamaser att sova i. Och hur perfekt var det inte att dom hade Nalle Puh motiv? Awesome tycker jag som är en fantast av den lille gule saken. När hon blir äldre och fattar vad och vem han är så ska hon få se maaaaaassa Nalle Puh filmer, dom är ju så förbaskat söta! Haha jag ladda ner en ny måste den va? Åh gud va jag skratta åt en del saker där!
 
Köpte även en pusselmatta som jag trodde (och var jag hört) ska va bra för krypträning då dom inte glider så. Men jag tycker nästan fröken glider ännu mer :P Jaja för 99 spänn var den helt OK fin att titta på om inte annat.

Hon fick även en bitring som man lägger i kylskåpet ett tag så den blir kall, sen är den god att tugga på nu när hon får massa tänder. Hon gillar den väldigt mycket så det var en bra deal, 99:-

På tur med farfar&farmor

 
 
Vi behövde lite saker till Molly så farfar och farmot följde med upp. Handlade lite saker (visare i ett inlägg sen) sen så tog vi oss en glass. Jag tog dumleglass i kulformat. Rumpa va god den var! Yummi yummi!
 
Molly satt i kundvagnen med nappen i munnen och kolla runt. Hon var så trött där i slutet så att hon somna på vägen hem i bilen. Hon fick en hel del kommentarer på centret. "Nämen va söt!" "Vilka fina små toffsar hon har!" som svärmor sa -man får väldigt mycket mer kontakt med andra människor när man har en liten- och det är så sant.

Är så trött

Alltså jag kan knappt hålla mina ögonlock öppna, så trött är jag. Halv 6 vakna Molly och ville INTE somna om, hon somna i famnen men så fort ja la ner henne börja hon gråta. I en timme stod jag i hennes rum i hopp om att hon skulle somna om. Tillslut fick jag nog och tog in henne i vårt rum men där somna hon heller inte om, tillslut somna hon och sov i 1 en timma en så ville hon upp.

Idag gör vi ingenting. En promenad kanske in till stan. Jag ska iallafall sova när Molly sover det är en sak som är säker!!


Drömmer mig bort...

Någon gång vill jag gifta mig, nån gång i framtiden, fast inte för långt in ;)
Både jag och Daniel ville gifta oss snabbt och litet i rådhus sen nått kalas senare... Men nu har vi ångrat oss. Tycker det är roligare när familj, släkt (läs Daniels) och vänner vill komma och dela det minne med oss. I kyrka och allt! I en lokal eller som jag vill helst ute i trädgården. Dock känner jag ingen som har stor trädgård. En vit stor klänning vill jag med ha, dock måste jag bli smal och snygg först innan så detta kommer nog ta ett tag ändå ;) men oj va jag längtar tills den dag då jag och Daniel väljer att gifta oss :)


Dagens middag

 
Idag när vi hade svärmor och svärfar besök så blev det köpmat. Jag tog en sushi. Gott som attans var det! Hade riktigt längtat efter det ett bra tag nu!
 
När dom åkte hem så åkte även jag, hämtade upp Bella och åkte mot spåret och sprang vår vanliga slinga. Nästa gång blir det nog att öka på. Men nu skall jag hoppa i duschen sen skall jag spela SIMS!

Två toffsar

Idag har vi en liten pippi-lotta här hemma ♥

Vart är Molly?

Vår lilla jenta ålar sig baklänges nu och det går fort! Lämnade henne bakom hennes matstol och skulle borsta tänderna snabbt och ta på mig å vips så var hon där. Haha!
 
Inatt har jag frysigt tuttarna av mig verkligen! Vi har alltid fönstret öppet på nätterna på sommaren, men inatt vart det görkallt. När Daniel gick upp vid fem så vart det 6(!!!!) grader ute! Inte konstigt jag frös!
 
Nu är både jag och Molly klara för ett besök av svärmor & svärfar. Dom kommer runt 1 så vi sitter redo. Tror jag skall lägga Molly en sväng då hon är lite trött och grinig.

Efter en sväng på spåret blir det goda grova mackor och lite Sims spel!


Tips på hemsida

Någon som vet en bra hemsida som säljer enfärgade enkla album? Typ liknande scraapbooking-album? :)

Mer... TÄNDER!

 
Vi gick inom Konsum och hälsade på Alexandra då hon jobbade och hon såg att Molly har nya tänder på G. Har jag inte ens märkt? Jaja, hon har några på gång iallafall, roligt! Lillsnörpan då.

Likheter

Jag tycker Molly är lik min lillasyster Bella när hon var liten. Specielt munnen och hakan!

Individ

Är med lillasyster när hon provat dyyyra jeans. Sen blir det en kaffe på stan :)


Nya kläder

I helgen när vi var i Göteborg fick Molly massa fint.
 
Idag skall vi spela på Lotto. Vi förnya vårt spel, eller gjorde helt andra rader helt enkelt. Molly fick välja nr, fan ta dig om vi inte vinner Molly ♥ Så nu håller vi tummarna att vi vinner. Vi vill köpa HUS!

Idag har vi varit nästan hela dagen med Bella. Vi var på väg till stan men kom inte ens halvvägs då det fullkomligt vräkte ner regn. Vi fick ta skydd i en busstur och när det lättade så skyndade vi oss hem till henne. Nu tinar jag kött och ska äta kött med sallad efter jag nattat Molly. Ska bli gott med lite mat då man ätit godis idag(!!!) Inte bra, inte bra, men gott var det!


Springa i regn

Jag och Bella va ute och sprang förut och det SPÖREGNA verkligen haha :p men det var faktiskt ganska skönt att springa då. Har precis nattat Molly, Daniel ligger i badet och jag ska precis börja med väldigt sen middag. Kött m lite klyftpotatis och sallad!


Grillning med gammelmormor-farmor

 
 
 
 
Hade en mycket trevlig eftermiddag idag i Torslanda. Sista kvällen vi var där för sen vid hav 9 ungeför satt vi i bilen och färdades hem mot Strömstad.
 
Svärfar Stefan var ultimate the grillmaster medan vi andra latade oss. Dock fick gammelfarmor och gammelmormor trädgårdsarbeta för att få någon mat ;)
Det bjöds på baconinlindade färska sparris som legat på grillen. Samt paprika med någon getost(?) i som var riktigt gott faktiskt. Sen så pommes, aioli (favoriiiiiten som jag aldrig lyckats fixa 100%) samt flintastek.
 
Jag sprang runt lite och tog lite kort här och var. På vår fiiina bil som är lätt snyggast familjebilen i allafall Strömstad.
 
Nu är vi hemma och har landat, plockat in alla saker, fört över Molly till sängen. Skall nog hoppa till kojs jag med snart. Helgen bestod av lathet, god mat, god dricka. I morgon eller om 30minuter är det åter igen back to buisness då nyttighet är A och O.
 
Förresten på vägen hem satt jag och googlade lite distanskurser som jag är sugen på att ta. När jag kommit på vad jag vill bli när jag blir stor dvs... Jaja, Godnatt!

Duplo

Svärmor tog fram ett Duplo som Molly var väldigt fascinerad av. Det håller henne underhållen ett ta nu på förmiddagen. Idag blir det grillning av flintastek min personliga favorit, sen så kommer Mollys gammelfarmor.


Mys i parken

Jag och svärmor tog med Molly och gick till lekparken. Dock fanns det ingen babygunga utan sån rundad 'skål' typ. Gick att gunga med Molly i nån minut sen mådde jag gör-illa. Nu har smälter vi maten vi ätit. Dom år VAL till middag, jag gillade det inte. Till efterrätt hade svärmor gjorde egen chokladmousse. Snart är det nog dax för kortspel


I Torslanda

 
Nu har vi äntligen anlänt i Göteborg Torslanda äntligen. På resan så vart jag jätte illamående. När jag är uppe tidigt och skall åka bil och inte sitta vid ratten så mår jag ruskit dåligt. Men vi svängde inom Statiol och köpte kaffe så det blev någorlunda bra. Molly sov halva resan och jag och Danne lyssnade på musik. Min nya älsklingslåt Bruno Mars med låter Marry you - Jag älskar den! Nya favoriten helt klart!
 
Vi svängde inom Ica Maxi i slutet med för att köpa barnmat till Molly. När vi skulle parkera så utbrast Daniel "NU FÅR VI PARKERA PÅ FAMILJEPARKERING! Tack Molly!" Haha roligast ever!

Sovande jänta


Hey I'm in the band!

När jag gick på lågstadiet så gick jag på lektioner i gitarrspelande och när jag gick på gymnasium så gick jag på lektioner i pianospelande. Piano är det jag gillar bäst att spela och det är inte så svårt att lära sig till skillnad från gitarr tycker jag. Hemma hos mamma står mitt fina piano som jag fick av min moster och här hemma i lägenheten har jag min gamla keyboard.
 
Då jag gillar att spela piano men tyvärr sjunger som en jädras kratta ;) men min lillasyster sjunger som en gud så brukade vi förr spela och sjunga ihop. Mamma och pappa älskar det. På min storasysters bröllop å spelade jag gitarr och Bella och vår kusin Maritha sjöng denna låt med Colbie Cailliat
 
 
Fastän Bella är väldigt feg av sig så fick vi nästintill dra upp henne på scen men hon genomförde det fint! Dock blev det lite fort i slutet men det blev lyckat! Vi fick mest applåder av alla då ;)
 
Men iallafall så vill Bella ha ett projekt vi skall göra tillsammans.Då kom jag på idé att vi spelar och sjunger tillsammans som förr i tiden! Har tänkt kolla runt lite på nätet om hur man kan koppla in keyboarden till datan och spela in i ett bra musikprogram, samt köpa en microfon till Bella så vi ska spela in. Hur kul som helst ju!
 
 

Jag vill opp

 
Tog en liten nap hemma hos mamma medan Molly sov. Välbehövligt kände jag! Nu är vi hemma igen, tagit lite kort med fröken och nu vill hon prompt sitta i min knä och dra bort mina händer från tangeterna.
 
I morgon åker vi till Götebort tidigt, efter Molly har ätit sin gröt är det tänkt om nu Daniel kan vara klar tills dess. Så stannar vi tills söndag. Vart längesen man sågs nu, dom har ju vart bortresta i 2 veckor,

Smaaaart Josse

Gud, jag har glömt att förlänga min föräldrarledighet och föräldrarpenning?!?! Jag var så säker på att jag hade gjort de! Så jävla tätt va! Är 30 dagars handläggartid max, hoppas allt går att fixa snabbare. Åååh blir så trött på mig själv!!! Man får inte nollad SGI för de va? Försäkringskassan har så många regler så! Någon som vet?

Hos mor

Är hemma hos min mamma efter en promenad på stan med lite handling av mat. Ska äta lunch hemma hos mamma, gott att slippa göra mat själv, plus att det blir mycket godare ;)


Ingen rubrik

 
Har bytt sängkläder för Molly och nu skall jag göra köttbullar om fröken tillåter mig dvs ;)

Längtar!!

 
Gud va jag läntar tills julen! Jag är verkligen en julmänniska! Både jag, Bella och min mamma. Alla dessa förberedelser!! Sista fredagen i november börjar vi julpynta redan! Julen skall vara lång! Sen kan man gärna ta bort pyntet vid nyårsafton men det ska fram tidigt.
 
Baka massa lussebullar, knäck och annat gott. Äta vörtbröd med senap och julskinka på.Sitta uppe på uppesittarkvällen och spela bingolotto och äta lite julmat och julgodis. Ååh dricka julmust!
 
Nej men först får det bli lite höst, oktober, skynda dig!

Gårdagens träning

 
Igår tog ju jag bilen och hämtade upp Bella och sen for mot spåret. Vi har sagt att när vi är ute och springer och går så skall vi gå 0,5km - springa 0.5 - gå 0.5 - springa 0.5 Totalt 2km blir det sen så ska vi öka på och när vi springer hela 2km så byter vi till 4km :) Hoppas det kommer gå bra!
 
Nu ska jag sätta mig och kolla på ett avsnitt 7th heaven :)

Whoop

Ut och spurta nu!!


Nytt till Mollan

 
Har helt glömt bort att visa den söta klännigen Molly fick av sin faster och hennes boyfriend. Hur gullig som helst! Dock vart det sånt innetyg som hon blir snabbt varm av men då kan vi ha den ända fram tills hösten om den fortfarande passar!
 
Tog en sväng på stan förut och inhandlade två bodys till fröken som jag länge velat göra. Tyckte dom var supersöta! Ville även ha en sån heldräkt men fanns ingen som riktigt tilltalade mig alls så får kolla på internet och klicka hem isåfall.
 
Tänkte jag skulle baka sen lite bullar. Nu har jag handlat mjälk som var det enda som fattades i receptet så nu skall det väl bli av hoppas jag! :)

Klockan sju

Idag började min dag klockan sju redan.Fröken vakna vid sex, mat sen somna om till sju då jag tog in henne till vårt rum där vi låg tills halv nio och busade. Hon fick gröt i all ordning klockan nio sen börja jag storstäda då det såg ut som ett jävla bombnedslag. Förbannad som jag var så drog jag damsugaren efter mig med damtrasan. Saker överallt. Sen förstår jag inte HUR det kan bli så mycket damm? I morgon kommer det vara lika mycket damm som det var förut innan jag damma av!
 
Vi skall till Göteborg till helgen tror det blir lördag då Daniel jobbar sen fredag (supriiiise) men jag funderar på att åka dit tidigare med tåg. Dock är det väldigt bökigt att åka med massa packning och PLUS resesängen som väger bly. Molly kan inte ligga bredvid mig heller i 90 sängen då hon tar så stor plats när hon sover! Aa nej jag får se hur jag gör...




RSS 2.0