Det känns

Är inne på andra arbetsveckan efter semester... Och det känns alltså. Gud va jag inte vill jobba just nu! Men det tar nog ett par veckor tills man känner att det ändå är okej att jobba. När Daniel gått tillbaka till jobbet och Mollan är på dagis. Men just nu är det bara bläää!
Undra om jag kommer jobba kvar på mitt jobb hela livet? Jag hoppas inte det. Vill inte va den kärringen som jobbar i 40år på samma jobb och blir sur och grinig när ett par skrikiga ungar kommer in.
Nej, men det är bekvämt... Har bra chefer, bästa kollegorna, hyfsad lön. Byter jag jobb tvivlar jag på att jag kommer få så bra chefer som dom jag har nu. Inget rövslick, utan helt seriöst. Tror min kollega Helene håller med om det.
 
Hur som helst så i morgon jobbar jag bara 8-15 som tur är. Så hoppas på fint vänder då så man kan åka ut till stranden och bada lite och umgås med familjen. Just nu sitter jag och gapar något väldigt, är så trött! Får att hoppa till kojs så man kommer upp och är människa i morgon med.
 
Sov gott ni

Nej

Nu har flickan min lärt sig säga NEJ. Ordet man hoppades på att det skulle dröja ett tag tills hon kunde. För har det varit att hon tryckt fram handen för att visa att hon inte vill, eller vrida bort huvudet. Men nu är det NEJ!
 
- Molly, får mamma en puss?
- Nej.
- Molly, får mamma en kram?
- Nej
 
Lilla skitunge. Idag blir hon ju 1 år och 7 månader. Helt galet! Hon kan så mycket redan den lilla skruttan. Hon har t.ex lärt sig säga mormor eller mo-mo som hon säger.
Hon visar vad hon vill göra, vad hon vill ha. Hämtar en genom att ta tag i fingret för att sen gå iväg tillsammans.
 
 

Snooza

Sitter på jobbet och lunchar så passar på att skriva lite.
Det tog emot att gå upp för att jobba i morse när två varma godbitar låg kvar i sängen och sova. Jg snoozade till halv åtta sen hoppa upp ur sängen, tvätta mig, borsta tänder och på med arbetskläder och ner med ombyte i väskan sen småspringa till bilen iväg till jobb. Stressigt var det, men va värt att få sov de 15min extra.

Blir en lugn kväll sen, jobbar till halv sju så lär vara ganska trött så ska slöa framför datorn bara. Nej dags att äta upp maten sen ut till arbetet igen!


Dom är hemma!!

I morse vid fyra var min familj hemma. Molly var varm och hade feber stackarn. Så vi sov till halv tio och Daniel till halv ett.

Under tiden följde Molly med mig och handla lite saker som mjölk osv. Nu har vi precis ätit middag; panerad torsk, potatis, kokta grönsaker och remouladesås - mollys favorit, märks att hon inte är helt 100% frisk då hon mest petade i maten.

Känns som det kommer bli mindre och mindre inlägg i bloggen, glesare mellan inläggen nu mera då jag inte har varken ork eller speciell lust till att skriva. Det kommer när det kommer helt enkelt.


Ensam

Igår kväll åkte min Daniel och Molly iväg på deras semester... Inte roligt alls,men såklart roligt för dom.
Jag har som tur vart underhållen hittills. När dom åkte cyklade jag till mor & far och lämnade cykel sen körde mamma mig och Ajka till en grillkväll ute på Rossö sen åkte vi hem och var hemma 01. Första natten gick bra, är livrädd för att sova själv men jag var så trött så jag somnade nästan på stört.

Och idag så hämtade Ajka mig vid halv tio så åkte vi ut till Saltö och solade och badade i ett par timmar. Då var det faktiskt skönt att vara barnledig, väskan till stranden blev oerhört lätt :)

Hem sen igen för att äta sen lunch sen pressade jag lite granna ute på balkongen. För att sen vid fem äta ute med vännerna för att sen avsluta med minigolf.

Nu sitter jag i bilen på väg till Flöghult med lillasyster för kvällsbad, inatt har jag sällskap av henne :)

Lägger in lite bilder från igår och idag


Härlig förmiddag!


Vad händer?

Igår åkte vi till Färingen lilla familjen och tog ett kvällsdopp jag och Molly. Jag badar ju massor nu, vad händer? Kul är det iallafall :) Nu börjar jag få lite ängest över att min semester är slut på söndag. Hur snabbt har inte dessa tre veckor gått? Första och sista veckan har jag haft fint väder och vi kom oss ut på något evenemang också som jag önskar. Både Liseberg och Nordens Ark. Till hösten tar vi Kolmården en helg har vi bestämt oss för.
 
Just nu som det ser ut så är det blå himmel och 22grader så vi åker ut till vårt smultronställe och satsar på att vara där kl 10. Tänkte handla lite strandgott innan bara. Igår köpte vi armpuffar till Molly och en simring som hon kan sitta i inför Norge. Vi testa ringen igår när vi badade, så rädder hon va. HAHA att vi inte fick det på film, attans!

Saltö

Idag ringde storasyster Tessan mig när jag precis hoppat ur duschen och frågade om vi ville följa med till stranden Saltö. Så halv 11 åkte vi allihopa + Bella dit och riggade upp med filtar smörgåsar, majskrokar och vindruvor. Jag badade idag med! Och Molly är som fisken i vattnet. Jag måste nog få bort min badkruka inom mig för Molly drog mig i handen så fort vi var uppe på torr land för att gå mer och bada igen.

När klockan var ett rundade jag och Molly av och ock mot bilen och halva vägen hem somna hjärtat så trött hon var efter allt bus i vattnet. Hon är ljuvlig hon. Kommer sakna ihjäl mig när du åker på lördag kväll tillsammans med pappa typ 60mil upp i Norge till farmor och farmar med dom andra och skall vara borta i en hel vecka!


Jul. 17, 2013

Så har även jag badat nu då! Det trodde jag aldrig. Har inte badat i havet på ett par tre år men idag bada jag tillsammans med
Bella och Molly.
Vi var ute vid stranden halv 10 och cycklade hem halv 1-. Vi solade, badade, fikade och fiska krabbor.
På vägen hem somna Molly i cykelstolen! Det trodde jag aldrig. Kände hennes hjälm dunkandes mot ryggen så jag stanna å då hade hon somnat :p


Nordens Ark

Vi har haft en sån mysig dag på Nordens Ark. Värme och sol! Vi åkte jag, Molly, Bella, Tessan, Marcus, Minea och Melvin. Åkte hemifrån efter många om och men (glömde b.la BARNVAGNEN!!!!! så fick åka hem och hämta den) klockan 9:27 från stan och Tessan med familj åkte hemifrån dom då så fick snigelköra på motorvägen för att dom skulle komma ikapp. Ett tag körde jag i 80 och det var smått pinsamt när pensionärer körde om en! Haha!
 
Men vi kom dit iallafall och det var en rolig utflyt med massa djur som vi kollade på. Matade getterna och annat kul... Jag hade stått och gjort massvis med pannkakor dagen innan som vi åt som lunch, Tessan hade gjort sin klassiska äggsmörgås som hon ALLTID har med sig. Spelar ingen roll vart man ska på utflykt, den SAK med.
 
Vi hade mycket tur med djuren. Dom var ofta framme, Det kom gåendes tre vargar precis vid stängslet, snöleoparden låg och päsde precis nedanför staketet när vi stod och Tigern sen då :) Bella fick grymma kort på Tigern som ni kommer se här nedan. Kan ju inte ta åt mig credden för dom!
 
 
 
 
Efter Nordens Ark åkte vi hem till Tessan och grillade gott gött med potatis och halloumi. Sen sprang barnen i vattenspridaren innan det var dags att bege sig hemåt. Tror alla var gott trötta av allt slit och släp på alla vagnar i de uppförsbackarna. Turen hade ju jag som bara har en singelvagn. Men det var tungt ändå med stora Mollan i!

Mollans

Nu har vi äntligen fått i ordning i Mollans rum. Är görnöjd! Vad tycker ni om rummet? :)

Fixas

Nu grejar vi det sista i Mollans rum!


Ett år

Knapp ett år emellan bilderna. Tagna på samma ställe dock i annan ställning. En annan har ju blivit brunhårig, vikten är vad bilderna än säger något mindre ( ser ut större på senast bild men stämmer ej) Daniel blivit korthårig, ej skäggig.  Och Mollan blivit äldre. Guud va liten hon var då! Älskar att gå igenom äldre bilder!

Liseberg i bilder

 

Har de ganska ok

En tur på Liseberg har vi gjort idag. Åka karusell va inte någon vidare hitt tyckte Molly. Ätit glass, korv, spelat på hjul och Molly däcka i vagnen efter halva tiden där.
Nu sitter vi hemma hos svärmor och svärfar. Molly har sprungit nakenfis och badat medan vi andra har fikat och tjötat.

Nu sitter jag med ett glas P-Max och bättrar på mina snövita ben och har det ganska okej :)


Sänghimmel

Har satt upp Mollys sänghimmel. Älskar den!


Sovmorgon

Allt fler och fler morgornar vaknar Molly inte förens strax före sju och sen kan man ta in henne till oss så sitter hon och pusslar eller bara myser med snutten. Sen nu vid nio gick jag upp medan Molly fortfarande är inne och pusslar hos Daniel som sover.
 
Blåser något väldigt här hos oss idag men termometern står på 20+ ändå och solen skiner så kommer bli en fin dag. Jag skall sticka iväg till storasyster och passa barn nån timma eller två vid elva. Lillan stannar då hemma hos Daniel som börjar sent idag. Tänkte inviga mina nya skor och powerwalka dit och sen förhoppningsvis jogga hem hur långt jag nu orkar göra det :)
 
Nu skall jag göra mig en kopp the och sätta på mig på balkongen och bara njuta av värmen!

Mormor

Igår så ringde jag mormor och hörde om vi fick komma på besök så vi var dä halv 11 till halv 12. Dom busade och hon tyckte Molly blivit så stor. Var ju ett bra tag sen vi sågs och Molly hon pratade på och var inte alls blyg.
Vi åkte hem sov lite middag sen åkte vi dit igen vid tre då min ena morbror var där så vi fick lite mat, ärtsoppa med pannkakor. Ärtsoppa var så längesen jag åt, et som är så gott. Tror jag är ensam om det i detta hem iallafall...
Hade det supermysigt hos mormor och morbror iallafall, Molly fick med sig en påse med småmynt som dom sparar till alla barnbarn ( nu barnbarnsbarn) Mins när vi var små då fick man turas om att få mynten och nu blir det våra barn som får turas om :)
 
 
 
Ja... idag då, då har inte Molly sovit någonting. Vi hade sovmorgon och gick upp klockan nio sen var vi hemma klockan ett och fröken kunde inte sova då dom höll på och snickra och gå med trimmern utanför så fick bli ens dag utan vila. Och det har märkts... Inte igen säger jag bara

Skorna

Igår kom våra nya skor! Dom passade mig perfekt och även Molly så är skönt att slippa skicka tillbaka och byta så nu är det bara att betala och sen hoppa i dom.
Denna vecka börjar Daniel tre och slutar halv elva så blir ingen joggingtur för mig på kvällen inte då jag har Molly men nästa vecka :) slänger in en bild på Mollan med
 
 
 

Jag har semester

Därav dålig uppdatering. Nu har jag ju haft jättefint väder med massa solo värme i flera dagar så vi spenderar dagarna mesta dels ute!


Fredagen

Klockan tio i morse mätte vi upp Alex och Ebba för en tur på stan. Invigde en ny lekplats som ingen av oss vart på bland annat.
Sen på eftermiddagen åt jag och Molly middag med Bella på mitt jobb. Vi tog gratisbussen som går nu på somrarna och det var lite blandade känslor att åka buss för Molly.


Syskonband

Stod en söt liten indian som Bella sa på torget idag och sålde personliga armband och såklart köpte jag och Bella varsitt <3


En ny vän ♡

Har varit en tur på stan med mor och kära lillasyster nu på förmiddagen för att göra lite ärenden. Lillasyster fick köpt ett par najsiga byxor medan jag fick köpt med en grå helt vanligt gardigan med knappar på som jag vart ute efter att slänga på sig om det blir lite kyligt när man har linne.
 
Sen köpte jag två par knoppussel till Mollan. Kan vara lite roligt med annat än det hon redan har som hon klarar så fint att sätta på rätt plats. Köpte även bokstavsmagneter att ha på kylskåpet för Molly. Hemma hos mor&far har dom sådana och Molly grejar alltid med dom så tänkte det kunde va kul att ha det hemma hos oss med.
 
Sen var Bella gullig och köpte Björne från Björnes Magasin. Så liten och mjuk, Molly älskar den! Tack Boo-boo! Vi följde med dom hem och åt lunch där också. Köttfärssås med makaroner och sen var det dags för oss att traska hem. Och Molly somna på vägen hem med napp, snutte och Björne.
Jag själv har lagt en liten beställning. Gjorde en igår från HM till mig mest och blev lite smått till lillan med, men idag gjorde jag en till beställning från Sportamore. Det var rea och allt. Ett par Addidas skor till Molly 139:- Hon har faktiskt bara ett par skor, ett par sandaler, två par stövlar endast. Så fick bli ett par skor faktiskt. Sen råkade jag klicka hem ett par nya löparskor till mig. My GOSH va dom va snygga! Även dom på rea 339:- Skulle kostat mycket mer! Daniel lär ha ihjäl mig när jag redan har ett par hyfsat rätta i storleken här hemma, något försmå men fullt fungerande. Men jag vill unna mig dom!
 
 
 

Barnvakt

Det gick ju galant att vara trebarns-morsa... Men nej tack. Inte två små skitungar och en stor som pratar i ett i ett. Då nöjer jag mig med Molly ett bra tag till. Alla var sams med Molly var rädd när Melvin närmade sig först och grina å grina men sen mot slutet gnydde hon bara sen stack iväg och lekte en annanstans. Bäst du vänjer dig Molly, för Melvan kommer gå på samma dagis! Vi byggde koja, hoppa studsmatta, käkade banan och lekte och rev ut alla leksaker som nästan fanns!
 
Mitt älskade barn däcka med en gång i spjällsängen när vi kom hem så då kila jag ner till garaget och hämtade upp sista byrån som nu är färdig så skall jag sätta den på plats och när älskade pappan kommer hem skall vi sätta upp resten som sagt. Ikväll blir det hämtmat med lillasyster som kom med förslaget. Daniel vet ingenting än, men tror inte det blir så mycket protester på den fronten inte.
 
 

Onsdag

Snart skall vi sätta oss i bilen och åka mot storasyster för att vara barnvakt åt deras små. Skall ta med kameran och se om jag får knäppt ett par fina bilder på barnen om dom inte gör så jag får gråa hår innan.
Igår gjorde jag sista målningen på sista byrån så idag skall vi fixa hela Mollys rum, upp med tavlor, hyllor och så. Kommer bli så fint!
 
Nej dags att ta på oss och kila! Puss!

Ebba och Alex

 
 

Utvilad

Oj va gott jag somnade igår kväll! Svärmor&svärfar var på en litet besök igår eftermiddag, mycket trevligt när man får besök när man har tråkigt. Men hur som helst somna Mollan vid halv åtta-åtta ungefär och då började jag göra middag till oss, fick bli pommes och kött. Daniel tog sig en löprunga och jag latade mig med att sätta på en film.
 
Sen la jag mig vid halv tio tror jag klockan var och somnade rekord snabbt. Vaknade till lite när Daniel kom hem men somnade snabbt om igen. Och i morse så kom han in med Molly som vaknat sen stack han iväg till jobbet och Molly börja hoppa i sängen sen sa hon pippiii?? PIPPI!! Vill du se på Pippi Molly? Mmm...
Jaha då var de bara att gå upp, trodde klockan var kanske åtta men prick sex var den... Inte så kul att gå upp så tidigt på första semesterdagen. Men utvilad, det är jag!
 
Dagens planer då? Jo, inte många alls regnet hänger i luften. Men börjar det inte renga så har jag tänkt ta en promenad ner till stan för att handla kläder till mig. Byxor, underkläder, baslinnen. Det behövs då jag har nästan hål i ALLA min kläder. Jag förstår inte hur jag lyckas?
Ikväll skall jag till jobbet för att träffa alla då vi ska ha ett uppstartsmöte inför sommaren. Skall bli skoj :)




RSS 2.0