Poäng

Denna fotölj kom faster Zara med till Mollt i fredags när dom skulle hämta Molly. Komiskt att jag för har tänkt köpa en sådan till henne då hon gillar att sitta framför TV:n med en banan och kolla på I drömmarnas trädgård. Annars sitter ju hon i sin vingliga babysitter. Tack Zara

Svälj din stolthet

Idag kom Mollys faster Zara and her boyfriend hit för att hämta lillan och ta med henne till Göteborg. Dom hade installerat bilstolen tills vi kom hem då vi vart på stan och hälsat på Rasken.
Vi åt lite lunch tillsammans medan Molly sov ute i vagnen efter promenaden sen så packa vi in allt i bilen och så vinkade jag adjö till Molly. Men gud va skumt det känns nu! Är så ensamt, men ändå skönt.
Jag gick direkt in till sängen och så ringde lillasyster via Skype så jag pratade med henne i någon minut innan vi la på för jag vart så trött. Somnade 2min efter vi la på tror jag. Jösses va skönt! Tur att jag jobbar i morgon halva dagen, för jag vet inte vad jag hade gjort hela dagen annars! Så tomt här är! Men nu skall jag njuta och vila mig!
 
Jag har altid vart lite sisådär för att lämna bort Molly. Hon är ju min lilla bebis. Vill helst inte att någon skall passa henne. Vill klara det själv liksom, är så man är uppvuxen med typ. Och när Molly sov tillsammans med Zara en natt när vi alla var i Göteborg så kände jag ingen ångest alls, visst, jag låg och hörde efter om hon grät men allt hade ju gått så bra. Och nu efter allt som hänt runt omkring mig med mina föräldrar så känner jag att jag måste låta dom få "komma in" hos mig. Vet inte riktigt hur jag skall förklara det. När svärföräldrarna faktiskt VILL passa Molly, som åker 18mil varannan vecka för att var med Molly i några timmar. Jag skall tacka och ta emot när inte ens min egen släkt är så (förutom systrarna). Måste svälja din stolthet som Helene säger till mig. Och nu har jag gjort det, och det känns så bra! Är så jävla glad att jag har Daniels familj, mormor, farmor som känns som mina egna! Tack för att ni finns ♥
 
 
En annan sak som jag tycker är så roligt, när man jobbar inom handels och kundservice så träffar man ju massa människor. En del glömmer man bort så fort dom vänt ryggen medan en del fastnar! Har en dama hos oss som kommer inom varje dag nästan och pratar. Hon är för rolig. Hon har mer fäst sig för Marita min äldre kollega men nu tror jag hon fastnat för mig med.
Träffade henne utanför Coop och vi stoc och pratade om vad vi skulle göra i påsk så sa jag "Vi skall bli barnfri i helgen då lillans farmor och farfar skall ha henne i Göteborg" Så kolla hon på mig och sa "Det förtjänar du, ibland måste man få vara själv" Så söt hon är!

World of Shape

Nu på måndag den förste har jag och Helene bokat in oss på en månad med detta World of Shape.
Helene hade hört av en bekant att detta tydligen ska vara bra och ville gärna testa det tillsammans med mig, vad har vi att förlora liksom? Så nu har jag betalt in avgiften och väntar med spänning tills vi skall köra igång!

Ny design!

Vad tycker ni om nya designen? :) Tryck på F5 om det inte sysn något nytt!
 

Newbie

Ä N T L I G E  N ! Nu när jag logga in på Kappahls hemsida ser jag att dom ändtligen har newbie i stora storlekar, ända upp till 98! Jag älskar dess kläder!!!! Dessa står på nästa införskaffa-listan till Mollys garderob.
 
Hjärtat sitter i sin babysitter och kikar på I drömmarnas trädgård nu lite innan vi om 15minuter skall traska till dagis för en sista dag innan vi tar helg. Inatt sov hon hela natten i sin säng! Det var skönt, riktigt skönt att få slippa små lena fossingar som drämmer till en i ansiktet ♥

Röd och snor

Molly fick sig en ny vårmössa och ett par solglajjor idag när vi var ute på tur. Solen var ju framme hela tiden nästan så hon blev så nöjd när ljuset dämpades lite. Visst är hon söööter?

Bus med Cecilia

 
Idag har både jag och Molly haft en super bra dag tillsammans med Agnes och Cecilia.
Dom kom hit halv tio och åkte hem klockan tre tror jag klockan var.
Barnen lekte tillsammans, inte så jättemycket slagsmål denna gång och Molly vart inte rädd för Cecilia heller :) Efter barnet ätit och vi med (jag bjöd på min goooda pasta och kycklingsallad) så klädde vi på oss och gick en långpromenad. Ner till stan och köpte lite smått till barnen. Tog en efterlängtad Caffelatte och satte oss i solen medan barnen sov i vagnarna och bara njööööt av solen och värmen.
 
Gick en sväng till Växtriket med och köpte en blomma och vas. Där inne skulle jag kunna vara i flera timmar! Och jag kan inte ens någonting om blommor men dom har så mycket fint, och jag kan ju inte bestämma mig av vad jag skall köpa!
 
Vi skall nog eventuellt ses början på nästa vecka då jag skall ta bilen och åka ut till dom. Där kommer Molly gilla att vara hoppas jag, massa djur! Hästar, hönor, kaniner och allt va hon nu sa dom hade.
Tack för idag Agnes och Cecilia!
 
I slutet av lekstunden så pussades dom faktiskt så sött!

Sovrummet


Nu blev det en förändring i vårt sovrum igen då! Fick ju bytat till mig att vi skulle ta upp den gamla sängramen och ha i sovrummet och istället ha sängarna på golvet. Såhär blev resultatet! I love it!
Fick köpt ett överkast, blommor, lampor och ramar till rummet med.
Nu har vi flyttat på tavlan som hänger över sängen och satt den på andra väggen och byggt upp en svart hylla istället och satt två vita krukor med hängande blommor ner. Nu är det som det skall vara!
 
Som min svärmor sa; Äntligen! Så skall ett sovrum se ut.

Besök

Har besök av fina Agnes och Cecilia!

Instaweek


Återigen Måndag

Så var vi framme på ruta ett igen, härliga måndag nu i påskveckan. Hur fort här det inte gått egentligen? Det var ju nyss jul och nyår? Men denna vecka har vi ändrade tider för jobb. jag jobbar idag faktiskt så Molly är på dagis sen är jag ledig i morgon och fredag men får betalt på fredag ändå :) Igår tog vi en spontan dagstur till Göteborg och svärföräldrarna. Vi tog en fika sen lämnade vi Molly där och åkte till Ikea gör att köpa två stora möbler, förvaring i Mollys rum och en säng till henne men vi kom hem utan de. Sängen var inte alls som vi tänkt oss och förvaringsmöbeln tyckte inte Daniel om så jag vart lite sur för jag inte fick som jag ville, men jag fick bytt till mig lite annat smått och gott! Nu skall vi t.ex upp med vår gamla sängram. Madrasserna står ju på golvet nu och jag HATAR det, blir så skitet, och nu kommer sängen högt upp så nu är jag nöjd!Daniel hämtar Molly halv 5 idag då slutar även jag så då handlar jag lite mat sen väntar dom upp mig här så åker vi hem tilsammans och äter och sätter i gång och ordnar där hemma :)

Fredag

Någon som är redo för att gå till dagis :)

Strålkastare

I morse när jag vaknade i daglig ordning av Molly som låg på tvären och Daniel gjorde sig i ordning inför jobbet så var det ljust ute. Då var klockan sju. Och alltså det var görljust! Som om nån riktade en strålkastare in i sovrummet! Såhär kan vi inte ha de, In på listan med att införskaffa sig här i lägenheten åker även upp rullgardiner till våra sovrum.
 
Molly sover ju fram till 00-02 i sin egna säng men sen vägrar somna om igen så vi har fått flytta över henne till oss. Visst, det är supermysigt att ha henne i mellan oss men det blir för trångt! Vi har vart bortskämda i över ett år att hon alltid sovit sin egna säng nu är det väl andra bullar antar jag.
Någon som har förslag på hur man kan avvänja detta samsovande?
 
Nu sitter Mollan och kollar på Teletubbies och äter lite banan. Är roligt, för när man frågar om hon vill ha en banan eller smoothie så säger hon "Aa!" Sen springer mot sin babysitter och sätter sig där och väntar ivrigt på frukten.
Så söt så!
 
Jag skall lämna Molly för dagis klockan 11 idag, börjar halv tolv idag och jobbar sent. Ganska skönt. Solen skiner ute är säkert svinkallt ändå. Så är bra jag håller mig inne ;) Daniel slutade fem idag så blir inte så lång dag för Molly idag. Blir bra inför nästa vecka som kommer som blir lite äöndringar i våra jobbscheman då det är påskveckan. Blir lite längre dagar. Men lediga fler. Sen skall vi vara BARNLEDIGA! Mer om det i ett annat inlägg :)

Molly

 
Snoret har kommit till oss över natten och nu kan vi väl räkna med att bli förkylda hela gänget.
Bara ingen feber, håll dig borta feber!

Fingerfärg

Tror vi kanske har en framtida berömd konstnär i släkten? Det ligger väl i släkten? Berömd är han då inte, men min far har målat ett ex antal som fanns i mitt barndomshem och hade varit kul om Molly kunde fått den kreativa sidan. Jag har fått en del av min fars kreativa sida. Jag kan inte säga att jag är grym på att måla och rita, men att skriva. Samt fått den musikaliska sidan. DET hade varit kul om Molly fått från mig ♥
 
Men visst är teckningarna fina? Dom skall ramas in och hängas upp på vägg!

En kartong

Igår var jag som ett litet barn på julafton. Mitt paket från H&M hade anlänt till Coop! Så jag hämtade ut på på rasten och det var en stor kartong full med kläder! På något bis hade jag lyckats beställa dubletter av tre tröjor, men dom an lika gärna vara kvar då dom inte kostade mer än 50:- per styck.
 
Molly blev hämtad av farmor och faster igår från dagis, jag och Daniel jobbade sent. Jag var inte hemma förens kvart i sju då stod maten i ugnen och Molly var trött så hälsade och gosade lite med henne sen så slänge faster henne i säng och fröken somnade på två röda. (Drack även upp all välling så nu är aptiten tillbaka).
Dom hade gjort i ordning lax som jag fixat dagen innan så det var så gott med fisk till mat.
 
Efter dom hade åkt så la jag mig i sängen och slappade för att komma ner i varv sen tog jag ett låååångt och avkopplande bad. Hårinpackning, rakning sen ner i soffan. Och jag måste vart trött för kvart i tolv väckte Daniel mig och sa jag sov i soffan och att det var dags att lägga sig i sängen så jag gick som en zombie till sängen och somnade om lika gott!

Godnatt

Med detta säger jag godnatt. I morgon är det en vanlig vardag igen med nya friska tag, dagis och jobb!

Instaweek


Kusinlek

Hela familjen Malm kom över till mig och Molly redan vid halv tre idag och tjattrade och lekte. Sen vid halv fyra skulle jag prova på att vara 'tvillingmamma', De skulle väg och spela lite volleyboll.
 
Allt gick bra i början och vi hann oss igenom maten sen så ville Melvin inte vara med längre. Han grina, å grina jag trodde jag skulle bli tokig :P Och Molly upp på tvbänken vicka lite på TV:n NEEEEEEEEJ! Melvin grina ännu mer.
 
Tur jag inte är tvillingmamma eller har barn som är tättinpå varandra! Det hade jag aldrig klarat av! Stor eloge till er som klarar av det!
 
En trevligstund i början i tältet

Måndagsshopping

Värlkommen måndag!
Känner mig riktig pigg för att knappt sovit någonting den senaste veckan. Molly har idag varit fri från magsjukan i 3dygn och är pigg som en lärka så blir att lämna henne på dagis i morgon. Är lite trixit med maten bara, men det börjar bli bättre nu idag.
 
Klockan nio var vi utanför vår trapp redo för att göra stan. Gick till lekparken som var på vägen först, och Molly fick åka rutschkana och jösses va kul de va, hon skrattade nått så fruktansvärt.
Hur som helst så köpte vi handsprit, lite banan och annat i mataffären sen köpte jag faktiskt fingerfärg som Molly ska få måla med sen idag. Man fick med fyra olika färger och ett förkläde, passa ju utmärkt!
 
Nu har jag shoppat loss på H&M´s hemsida. Lite mer mjukbyxor till dagis och t-shirts, lite panties till mig osv!
 

Ruined

Min fina tatuering som var så grym gjord är förstörd efter graviditeten med fröken Mus. Skall höra med ett par tatuerare om det går att få ordning på någorlunda iallfall, är synd att den ser ut s¨här efter alla bristningar. Min fina egen skissade tatto!

Molly ♥


Natten

 
Testade mina nya hörlurar igår, grymt bra!
 
Inatt runt 1-snåret kom en till spya, dock inte mycket alls men tillräckling för att byta kudde och pjamas på Mollan, plus en härlig blöja sen har det varit av och på med sömn för henne hela natten. Är lagom trött idag gnäll-gnäll-gnäll. Men sen inatt så har hon varit spy-fri, dock la hon en blöja i morse lite bättre än dom som vart om jag skall utrycka mig på bästa sätt ;)

Sen vid halv åtta hände det något underbart, barnet somna och vi vakna kvart i elva. HAAAAAAAALLELUJAH! Så sen dess har vi haft full rulle här hemma. Lekt med lego, kollat på mammas fina påskris. Och nu lyckades jag få tösen att sova lite så lite egentid framför datorn, pratar lite med liten syster på facebook, miss you ♥
 

Video

En video på Molly som är failmad för någon månad sen kanske.
Man har alltid så käck röst på inspelning alltså...
 
 

Första magsjukan

Då har Mollys första magsjuka kommit till oss. Rättare sagt redan igår kväll kom den. Vid elva så hade jag precis gått och lagt mig. Låg och lyssnade på lite musik och Daniel hade hört att Molly gråtit lite sen hulkat sig så gick han in så vart de spy över hela kudden och henne. "Pooooh? Kan du komma och hjälpa mig?"
Så jag in med Molly i badkaret och satte på vattnet. Hon vart då så glad som fick bada så hon satt där en liten stund och plaska medan Daniel rensa och tvättade sängen för spyor.

Vi visste inte riktigt om de va magsjuka eller så för hon kan hosta och nästan spy annars så tänkte det var de, så smsade svärmor och Alex hörde lite, men efter en 20minuter kom nästa spya så hej magsjuka!
 
Så fröken fick sova inne i vårt rum, i sin egen rena säng dock. Och jag kände att jag hade sån fobi. Fy tusan, har aldrig känts så förut, när jag hört att andra mår så dåligt när andra spyr så har jag tänk "Äh! Varför då? Så fjantigt" men nu är jag en av dom. Jag hade sån ångest på kvällen innan jag och Daniel skulle lägga oss när Molly sov att jag skulle bli ner spydd. Så låg kloss intill Daniel på andra sidan sängen så långt ifrån Molly som möjligt :P
 
Så idag har Daniel varit hemma med Mollan, hon hade klarat sig från spya hela dagen frams tills nu på kvällen då hon spydde lite, samt haft två härliga blöjor bara under dagen så är görskönt att det inte är värre. Tack och lov för i morgon är det jag som stannar hemma.
 
Nej nu har jag precis kommit hem från en trevlig middag på restaurang med arbetsdamerna på jobbet. Vart så trevligt så, pratade lite jobb och annat smått och gott. Nu har jag tänkt spela lite spel faktiskt så avrundar lite smått här och nu, i morgon skall jag försöka uppdatera lite mer då jag är hemma.

Koss

Igår så beställde jag ett par nya hörlurar till mig. Jag har ju sånna vanliga Wesc som man bara stoppar in i öronen, mjuka bollar typ.
Sådana vanliga som man får med när man köper t.ex mobiler, dom kan jag absolut inte använda, eller jo, jag kan använda dom i 5minuter sen värker det i mina öron. Det gör så ont!!!
 
Men dom Wesc jag har just nu är ju mjuka så dom gör inte ont men mina öron måste vara felgjorda eller något för lurarna hoppar alltid ur! Har provat olika storlekar man fick med men lik förbannat hoppar dom ur. Och så fort jag skall ta ur dom ur jackfickan så är det alltid en gummilur som åkt av, antligen har jag tur att den ligger kvar i fickan, men har jag otur så har jag tappat dom när jag tog upp dom.
 
Såååå nu har jag beställt dessa Koss till mig som skall vara bra. Daniel har haft sådana och han gillade dom. Skall även ha dom när jag är ute och joggar till våren, samt tränar. Dom kommer nog förhoppningsvis i morgon :)
 

Måste få skriva av mig

Har hänt en hel del saker runt omkring mig nu dom senaste två veckorna som varit. Och nu ser man att ett par i min omgivning är så äckligt väldigt lik deras föräldrar. Och smittar över till andra. Tråkigt som bara den då vi alla sagt att bara dom inte blir som F. Men nu ser jag hur själviska och ensamma dom blir mer och mer för varje dag. Jag har iallfall gjort det rätt för mig och sagt Förlåt, nu vill dom agera som på dagisnivå tydligen samt dissa.
 
Blir så less, med det gör att vi andra bli tightare.

Bakläxa

I fredags vart jag så dum så att jag råkade somna med sminket och allt på. Founfation, å mascara, hela kittet! Vad blev konsekveserna då? Jo, supertorr och äcklig hud. Nu kommer de ta flera veckor innan detta försvinner.
Är det någon som har tips på ansiktskräm/salva som man kan ta för detta?
 
Har inte haft såhär på väldigt länge för att jag just inte sover med smink annars... Åh, blir så trött på mig själv!

Instaweek

Tänkte försöka införa en liten grej som att samla de bästa bilder som är tagna på Instagram under veckan som varit. Är bara det att jag skall orka göra det med, men vi börjar testar iallafall.

Blond VS Brunett

Vilket tycker ni att jag passar bäst i? På den blonda bilder är jag så ofixad i ögonbrynen att det är nästan skämmigt! MEN, resultatet blev bra då, ju mer man sparar desto bättre tydligen :)

Rum och Ro

Min kära vän Angelica har tagit över en liten inredningsbutik här i Strömstad där vi bor.
Hur grymt är inte det? Finns maaassa fina saker. Åh vad jag skulle vilja börja skita pengar nu så man kan köpa massvis.
Sist jag var där blev jag alldeles förtjust i en kudde... Hade tänkt haft den i Mollans rum, men vart?! Hade hon haft en icke-spjällsäng så hade den varit perfekt i sängen,men nu kommer den inte synas för alla dumma pinnar som sticker upp!

Trofast

 
Känner att jag velar en hel del med Mollys rum, men än har jag inte hittat hur jag vill att hon skall ha de, men nu tror jag faktiskt att jag gjort det! Tror att denna Trofast kommer bli perfekt i Mollans rum. Med lite andra färger på lådorna också, så det blir lite färgglatt. Och på denna möbel så når hon på det lägsta hyllan. Det gillar jag, hon gör ju inte de på de röda vi har i hennes rum. 
 
Kommer bli så bra så! Sen ska jag köpa massa ramar så vi kan ha fina tavlor i rummet med. Ser så tomt ut på väggen nu!
 

Saknar...

Usch säger jag bara. Det har hänt massa saker här hemma nu när Bella är borta. i jädrans London, lyckost dom som har henne där. 
 
Känns som jag och storasyster har kommit närmare varandra nu i samband med allt drama som hänt här hemma och tur är det när andra drar sig undan (inte du boo). Är ungefär två månader kvar tills Bella kommer hem och jag längtar! 
Har ju även haft funderingar på att åka och hälsa på henne men är ingen som kan eller vill följa med! Och jag vill inte åka själv, det vill inte heller Bella för då måste hon underhålla mig hela tiden :P
 
Väntar på att min vän Alex skall smsa om Ebba har feber eller inte för har hon ej de så kommer dom hit en sväng på lite playdate. Ikväll skall jag även träffa kollegan Rasken ♥ We are going to the cinema! 

Video

 
Så duktig ♥

Photoshoot

Igår hade vi en photoshoot jag och Helene för hemsidan och företagens facebook-sida, men alltså jag blir inte bra på bilder någonstans! Antingen blundar jag så jag ser drogad ut, pratar jag, charmiga extra hakan kikar fram, eller ser allmänt stel ut! Jag hatar mina tänder så jag ler helst absolut inte, men jag har inte hittat min 'thing' för att kunna se bra ut, munnen ser ju helt f'ckad ut ju ;)
Helene var lika söt som vanligt, fast hon fick en hel del hemska bilder också serni, men dom skonar jag henne med, hon lär döda mig om jag lägger ut för många.
MEN, vi hade det jävligt roligt igår iallafall, många skratt och tårar!

SCHLLUUUUURPS

Äntligen, barnet vårt somnade för drygt en 15minuter sedan. Så nu har jag tid för att kolla igenom lite bilder och annat smått och gott.
 
Jag har hunnit städa hela lägenheten nu på förmiddagen, till och med damsugit. Och ni skulle sett, HAHA jag damsög i Mollys rum så sprang hon förbi mig men tappade snutten och då råka jag komma åt den så halva snutten åkte in i damsugaren, så skulle jag dra ut den. Mollys blick alltså, oslagbar! Hon såg helt förskräckt ut och böjrade storgråta. MIN SNUUUUTTEEEEE!!!!!! Haha den blicken alltså. Sötast ever!

Soft kitty...

Mollys t-shirt eller nattlinne som hon kommer att ha den som nu då den är lite stor har äntligen kommit.
Visst var den söt? Jag som älskar The big bang ;)

Beställt

När jag och Molly kom hem vid halv fem förut idag så satte jag på ett par potatisar till oss och kokte lax och hade romsås till det. Goott! Molly gillade det också tror jag, åt en rejäl portion, men än mig nästan!
 
Jag passade på att beställa lite byxor förut med. Ett par röda jeans och ett svart linne till både mig och Helene på jobbet som vi skall ha som arbetskläder. Sen beställde jag även dessa ljusorange till mig privat. Tror dom kommer va fina till våren och sommaren med ett vitt linne till.

Helgen

Usch vilken dålig uppdatering jag har här i bloggen hörrni!
I helgen besökte jag iallafall min vän Lisen och hennes boyfriends. Dom bjöd på gofika och kaffe. Satt och pratade lite innan Daniel hämtade mig då vi skulle hem och äta god mustig gryta. Måsta ha recept på de, var görgott!
 
I måndags var jag hos storasyster med familj då dom behöver ett extra stöd just nu så jag tog med mig ingredienser till min goda pasta och kycklingsallad så gjorde jag den där så dom hade ett par dagar.
 
Haaaa... Vad annars? Molly är lika duktigt på dagis fortfarande. Idag hämtade och lämnade jag henne, hade bilen, det var LYX! Hon blev så glad när hon såg mig att hon kastade leksaken och sprang emot mig och kramade om mig ♥
 
I morgon är det hennes farmor och faster som hämtar upp henne från dagiset. Hoppas det går bra bara, men det tror jag allt att det gör. Nu har jag precis komit hem från hoppis och skuttis. Kändes som jag inte vart där på flera år, men gjorde gott att få rört på sig lite! Nu skall jag dumpa mig ner i soffan med en äggsmörgås och något bra att kolla på!
 

Lyx!

Är hos svärföräldrarna, åkte hit igår och kommer åka hem senare idag. Åkte hit faktiskt redan vid 1 igår förmiddag. Tidigare än planerat. Blev en chock för Molly som inte träffat farfar och alla på flera månader. Men tillslut kom hon in i de :)Halv fem gick jag för att vila mig och somna med en gång till tio i sju, lagom till maten. Var så behövligt att sova middag medan dom här passade Molly. Kvart över åtta la jag Molly i vårt rum och klockan tolv när jag skulle lägga mig tog Zara med Molly ner till sig så hon fick sova där över natten så jag fått semester. Sköööönt! Fast Daniel tog upp 2/3 av sängen så jag fick ligga intryckt mot väggen som vanligt.Men sen halv åtta vakna jag av storasyster som ringde och behövde prata av sig så kunde inte somna om så men jag har fått en hel natt sömn iallafall, inte dåligt de då! Här är godingarna på väg upp till oss efter natten. Tack igen Zara <3

The Book

Den omtalde boken som nästa alla skriver om. Iallfall de bloggar jag läser ;) Alla säger att böckerna är sååå bra så jag vart ju tvungen att beställa första boken. Den måste ju vara bra då. Iallfall jag fick hem den i torsdags och har ännu inte hunnut börja på den. Men tänkte börja lite smått nu i helgen.
 
Idag klockan 12 har jag tid för färgning och plock av bryn, ÄNTLIGEN. Har gått och sett ut som jag-vet-inte-vad men nu äntligen skall jag få dom fixat. Har ju färgat håret brunt så får se om jag skall ha mörkare bryn elle om jag skall ha de som jag har nu, får fråga vad hon tycker.
Är min lediga lördag idag. Gott. Igår började jag inte förens halv tolv så lämnade lillan på dagis vid elva och innan vi gick dit så hann jag med att storstäda lägenheten igen. Skönt att det är gjort så man kan njuta av att det är helg och slippa det första man gör är att städa!

Bad

Nu ligger jag i badet efter en dag på jobb med sen arbetstid. På vägen hem haltade jag för att jag har så ont i benen och fötterna. Hoppas varmt bad gör de bättre!Egentid är lyx!




RSS 2.0