Ut och gå

Nu skall jag dra på mig ett par leggings och en tröja samt skor och ut och gå!
Skall inviga mina nya hörlurar med tänkte jag.
Gjort en grym spellista, dock varar den inte lika länge som promenaden skall göra men men!

Lösenord

 

Godmorgon!!!

Är så ruskigt bra humör idag! Även om jag inte la mig förens klockan halv två inatt och steg upp åtta så är jag glaaaad!
Är skitväder idag molnigt och blåsigt, jag har städat och plockat undan i lägenheten så nu är den tipp-topp, Molly ligger ute i vagnen på altanen och försöker sova medan jag skriver ett litet inlägg. Inget planerat så där idag heller, bara slapp ordentligt!
Nu framåt kommer det bli lite lösenordskyddade inlägg, inget att bry sig om att fråga efter lösenord då det är bara menat för mig själv som skall läsa, lite som en diary. Just for me! ♥

Uppfostran kring godsaker?

Fick en fråga härom veckan som jag tänkte svara på.
Hur kommer ni uppfostra Molly när hon blir större när hon får äta det ni äter? Så som godis, dricka, kakor osv?
 
Svar: Jag och Daniel har pratat om det, och vi har kommit överens som att självklart kommer hon få äta kakor och tårta osv i lagom mängd. Medan läsk är helt tabu. Varför ge henne det när hon nöjer sig med vatten? Kanske vi introducerar henne för mjölk eller juice men läsk är ett stort NEJ. Det kommer vi ge henne när VI tycker det är lämpligt, men iallfall inte före typ 3år. Onödigt tycker JAG. Det samma gäller godis. Inte inte godis förens vi tycker det är okej.
Ta t.ex min systerdotter som är runt 2år hon fullkomligt ÄLSKAR grönsaker och frukt. Hon fick vindruvor i sitt påskägg och blev helt eld och lågor.
Hon dricker vatten/mjölk til maten. Det är så vi är ute efter att kunna att uppfostra Molly. Att älska frukt och grönt
 
Finns dom som ger barn godis och läsk vid 2års ålder och det är helt upp till dom, tycker dom att barnen skall få det då så självklart, respekterar det till 100% dom är föräldrarna till barnet, inte någon annan. Alla är vi olika. Och vi alla tycker olika!
 
Hur har ni uppfostrat er barn eller hur har ni tänkt uppfostra dom? Som vi eller på något helt annat? :)
 

Trollunge

Då har Daniel åkt till Göteborg och jag och Molly har party här hemma ;)
Snart ska Mollan sova lite då hon börjar bli riktigt grinig. Älskar denna bild jag tog på henne nyss.
Älskar även den tomma dassrullen där bak som hon älskar att leka med, inga dyra leksaker här inte :)

Nyligen inhandlat

 
 
 
Detta fick komma hem med mig idag. När vi gick på stan med pappa och mamma så börja det såklart spöregna när vi var på väg hem. Men men.
Jag köpte iallafall en BH till mig till sommaren som man har under långa pösiga linnen, samt ett par hörlurar, min har helt försvunnit!
Jag tror dock att Daniel har slarvat/städat bort dom men nu fick det komma hem nya.
Samt allergitabletter till Danne-boy, jag känner knappt av min allerig nu för tiden. Så skönt! Kliar i näsan ibland men that´s it!
Sen så köpte jag en våg. Båda bra och dåligt till de :P Men det behövdes iallafall, vilket badrum har ingen våg? Vårt, men nu har vi en :)
 
Nej nu skall Molly ... Oj nu rullade Molly över till magläge och leker för fullt med leksakerna.
Haha tittar man bort i 5 sek ligger hon i annat länge.
Kul att man blir så paff varje gång det händer :D
Jo, nu skall Molly få mat, favoritmaten så klart, hennes halv års dag idag.
 
Tror Daniel slutar snart då han skall iväg till Göteborg och testköra våran bil, men vi kan inte hämta den förens i slutet av nästa vecka då dom skall montera på dragkrok som vi velat ha samt tona rutorna kanske.

6 månader

Hipp hipp hurra för Molly som är ½ år idag! Det 'firar' vi med att hon får sin favorit mat. Potatis,ris och broccoli :)

Ändrade planer

Blev ändrade planer idag så vi gick hem till Daddy och gick på promenad sen käkade Mollan lite mat där sen nu har vi landat här hemma.
Jag skall göra i ordning maten. Kycklingsallad :)

Knas

Idag har vi underbart väder. Jag och Molly har varit ute hela tiden sen klockan 12 och gått runt. Mötte upp Ajka och gick in mot staden. Nu är vi hemma och grejar. Tänkt baka bröd men ser tomt ut på jäst-fronten :( Får ta och åka iväg och handla kanske...

Trött?

Igår måste jag varit väldigt trött. Har typ samlat på mig alla minuter som jag vart trött och igår använde jag alla. Fröken M var en sån skitunge som inte ville sitta/ligga inget dög verkligen, så jag la henne faktiskt vid halv sex med välling. Vid kvart i sex sov hon.

När klockan var strax efter kvart i sju somna jag i soffan :D vakna när Daniel kom hem vid bio, då la jag mig i sängen och somna! Sen la sig Daniel vet dock inte vilken tid men han fråga om jag skulle sova i mina kläder :p så jag bytte snabbt om och somna om igen. Vid halv 4(!!!) vakna Molly så hon fick mat sen efter många om så somna hon om och lika så jag. Nu är vi uppe sen klockan sju och myser :)

Napphållare

Köpte ett paket med napphållare till Mollan. men när jag kom hem och öppnat förpackningen såg jag att det var får MAM-nappar, Molly använder sällan sällan dom, hon änvänder mer dom älskade retronapparna Eska. Men jag fick till det tillslut med lite våld så att nappen sitter fast i hennes nappar nu :)
 
Var på promenad idag med pappa som passade Minea som är 2år, Mollys kusin. Hon är för rolig, så lill-gammel så det inte finns! När hon åt glass på torget så tappa hon lite glass på tröjan så sa hon "INTE GRISA!" :D Sen när dom skulle gå så sa hon "Vi hörs av!" :D Så söt!
 
Köpte en flintastek idag med då det var typ 50:-/kg för dom så tänkte vi skulle grilla för det har ju vart så fint väder idag, 21 grader i skuggan. Men nu när jag kollar ut genom fönstret så är solen väck. Happ.Får se om vi grillar ändå. Ska ju vara sol när man grillar ju.

Frukost tillsammans

Idag åt jag och Molly frukost tillsammans ♥

Jag brukar sällan äta varken frukost eller lunch men nu ska det bli ändring på det. Jag åkte inom en sväng på Konsum igår för att handla middag till kvällen. Vi bestämde att vi skulle äta tacos som faktiskt var länge sedan vi åt! Lika gott som alltid var det med. Men när jag var där så köpte jag även lite honungsmelon och passionfrukt som mellanmål för mig på dagarna samt Turkisk yoghur till frukost.
 
Jag är så fruktansvärt dålig på att äta mat. Jag kan gå en hel dag och bara ätit ett ägg på hela dagen, och jag blir inte hungrig heller? Ska få in rutiner även på mig nu hade jag tänkt. Sen så dricker jag inte alls mycket Coca Cola längre, Här hemma har jag börjat dricka Pepsi Max då jag fått för mig att det är bättre att dricka de, vet dock inte om det är de? Men jag dricker Coca Cola om jag är borta och det finns t.ex inget annat. Men om jag får välja Cola eller Pmax så väljer jag Pmax för jag tycker den är nyttigare.Coca Cola är utan tvekan den godaste av dom men nu är det nyttigheten som går före.
 
Nu sitter jag och väntar på Posten skall komma. Väntar på brev från Swedbank som gjort kreditupplysning på oss. Så då ska vi bara skriva på papprerna för att vi godkänner att vi vill ta lånet och skicka iväg så får vi pengarna till bilen. Gaaah I´m excited! Fast å andra sidan är det inte säkert papprerna kommer idag. Fatta hur besviken jag kommer bli då :(

Foto Daniel


Kolla mig!

Hon är så duktig vår lilla skitunge ♥
Jättestarka ben har hon så hon står helt upprätt när man håller i henne vid höfterna.

Redbull?

 
Äntligen är vi hemma! Tyckte bilresan tog en evighet, fastän både jag och Molly sov en större del av resan :P Stackars Daniel, ingen att prata med, tur vi hade med FM-sändaren så han kunde lyssna på Spotify under resan.
 
Vi lånade Dannes föräldrarsbil (våran förra) Kian, jag saknar inte den för fem öre! Längar så tills vi får vår nya bil, handpenningen är fixat, bilen är 'undanlagd' för oss och lånet är så gott som fixat. Får nog besked om bilen till veckan då vi skall hämta den. Bilder kommer då. A W E S O M E
 
När vi kom hem så packade Daniel upp och jag matade Molly sen åkte jag iväg för att handla lite krubb till idag. När jag kom tillbaka så var Molly helgalen verkligen, fifta och sparka med fötterna i golvet hela tiden. Kunde inte sitta still i mitt knä. Var som om Daniel gett henne Redbull undertiden jag var borta. Härligt att se dock när hon är så galen :P
 
Just nu sitter Moly i lära-gå-stolen bakom mig och Daniel moppar golvet så skriker Molly verkligen rakt ur av gråt så vänder jag mig om och Daniel vänder sig om med så slutar hon helt tvärt och börjar skratta. Skitunge! Får man ingen uppmärksamhet så får man göra det besta av situationen :P

Midsommarafton

Idag på midsommarafton har vi spenderat dagen här i Göteborg - Torslanda. När klockan var runt åtta gick jag och Molly upp, Hon har vart lite tvär i natt, beror nog på att hon känner att hon inte är hemma. Samt att hon har jätteont när hon ska bajsa, börjar störtgråta, mammas lilla hjärta ♥
 
Men på morgonen så vart det sol och ganska varmt ute men sedan blev det tyvärr mulet, men när klockan var 12 så var vi på områdets lekplats där en midsommarstång stod uppe samt fika, bolltävlingar, dans och musik var. Molly somna i vagnen och sov en liten stund så jag och Daniel satte oss ner i gräset och kollade på barnen som dansade. Hälsade på Daniels släktingar och vänner som man inte tröffat på väldigt länge.
Molly vakna sen och fick på sig sin midsommarkrans som hennes faster Sara gjort. Så fin hon blev.
 
När klockan närmade sig två så börja det ju S Å K L A R T regna, vad är en midsommar utan regn liksom? Nä då runda man av, Daniel hjälpte till att plocka undan och jag gick hem och hämtade skötväskan samt mat till lillan. Sen så gick vi bort till Daniels mormor som bor några hus bort och fikade där med alla släktingar. Molly vandrade runt, runt hos alla och förvånandsvärt så blev det lite för mycket en gång bara men blev snabbt glad när nån tröstade henne.
 
Nu har vi precis ätit upp midsommartårtan som var maräng, grädde och färska jordgubbar, G U D O M L I G T gott. Innan dess så åt vi sill och potatis, medan Daniel och hans bror som ej gillar sill fick potatissallad med rostbiff. Jag somna efter vi ätit sillen och det var Behövligt med ett stort B asså, jag var så trött! Sen så sover man, iallafall jag bäst hemma, borta sover jag så oroligt och svårt.
 
Molly somna vid halv sju med nappen i munnen efter 330ml välling. Lilla söten. Alltså jag verkligen Älskar att natta mitt barn, ibland är det kämpigt då hon skriker och man vill bara 'åååh somna din lilla fis!!' Men alltså när hon väl somnat i ens famn och man känner hur hon andas tungt och stänger sina vackra blå, det är något speciellet. Vill inte lägga ner henne när hon sover i min famn.
 
Pappa mamma barn ♥
 
Dans kring midsommarstången
 
En trött mamma och en pigg och fin dotter
 
Söt liten Molly Molly mus
 
Glad pappa Daniel
 
Molly med midsommarkransen
 
Myskläderna på direkt när vi kommit hem.
 
Den supergoda tårtan

Busfrö

Måste bara snabbt visa denna bild. Jag vönde bort min blocka i 2sek då har hon sträckt sig såpass att hon fått tag på pappret.
'Vad? Jag har inte gjort något'

I göteborg

Nu är vi i Göteborg hos Daniels familj. En snabb bild på Molly innan vi skulle åka.

Mätta och belåtna!

 
Så var denna kväll slut. Snart iallafall, om några timmar, men det var underbart att sitta ute på balkongen och äta i det soliga och varma sommarvädret.

Daniel nattade Molly runt kvart i sju då hon var så trött så trött, men sen låg hon helt klarvaken efter matningen haha, jag gick in och gjorde ett tappert försök, fick i henne lite mer välling sen tog hon nappen så snutta hon gott på den blundandes halvt när jag gick ut där ifrån ♥

Grilla ikväll


Nu är köttet på grillen, pommesen i ugnen, Daniel i utestolen och Molly i gå-stolen, P E R F E K T.
 
I morgon hämtar Daniels pappa oss för att åka till Göteborg och fira midsommar där. Hoppas på fint väder då...
 

Äntligen...

 
... Nya byxor!
 
Jag har alltid en tendens till att överanvända mina kläder. Sen så blir det världens största hål i rompan, tror jag har 3-4 par byxor här hemma med hål i. ETT par jeans har jag hemma som jag använder, men de kan jag ju inte använda jämt och ständigt.
 
När vi var på stan idag så gick vi inom Lindex då visade Alex mig dessa brallor. Först så vart jag lite njae, hon har visat dom förr men jag är lite sne för det kruxet vid slutet av jeansen men jag testade dom ändå. WOW vilka jeans! Hur sköna som helst!!!! Hög midja är det också på dom då jag vill ha det så man kan få stoppat undan kärlekshandtagen. Men alltså dessa jeans, my favourite so far! Kollade nu när jag letade upp bilden hos Lindex att dom kostar 399:- Pah! Jag fick dom för halva priset! :D 

Första grillningen

 
Ikväll så grillade vi här hemma. Invigde både grillen och blakongen med nya utemöbler. Var så trevligt så! Varmt och skönt var det, vi har kvällssol på balkongen nämligen så det är perfekt att sitta där på kvällarna. Nu när vi har möbler där kommer jag hänga en del där må ni tro (om det är fint väder dvs)
Molly satt med oss en stund innan det var dags för läggdax för henne, men hon tycks gilla att sitta där ute. Vår egna lilla snörpekari.
 
Vi hade handlat lite innan, vi hade potatis med rotfrukter i ugn, sen så grillade vi majskolvar, champinjoner och flintastek samt chilibeasås till detta. Mums! Vi köpte även två Corona då jag hade bestämt mig för att NU ska jag banne-mej lära mig dricka Corona, det sägs ju vara en tjej-öl så då kan den ju inte vara så farlig. En liiiiiten klunk tog jag sen så blääää nää Pepsi-max till mig var det ja! Haha :D Det kommer väl. Hade till och med en klyfta lime i men icke!

Inte sova alls

 
 
Som jag skrev igår angående våra rutiner så är det olika från dag till dag. Det var det verkligen idag. Molly Vakna vid åtta och gav mig sovmorgon till halv tio. Jag och Molly gick på promenad och möttes upp av Alex och Ebba. Tror klocklan var halv ett-ett då Molly somna. Hon ville verkligen inte sova, men hon protesterade inte något, utan hon låg där så snällt i vagnen och drog i sina strumpbyxor så dom blev 1 meter långa. Lilla söta du ♥
 
Idag så har det varit KANON väder ute! När vi gick upp var det 20grader i skuggan, Lovely! Äntaligen får Molly använda alla sina fina sommarkläder som hon fått på dopet. Idag blev det en supersöt klänning / byxdress, men vi använde den som klänning. Det va så fin! Vit med små nyckelpigor på och allt,
enkel men fin! Tack snälla Sara för klänningen ♥

Blogg app

Blogg.se's app fungerar inte så när jag är ute hela dagen som idag så blir bloggen lidandes. Kan därför heller inte lägga upp bilder. Får gå in på bloggen via Safari och då kan man inte infoga bilder. Men bilder kommer sen när jag är inne ikväll. Nu sitter vi på altanen och grillar jag och Daniel. Molly sover sen 15 minuter tillbaka. Vi njuter av Daniels semester och det fina vädret! :D

Framtida semestrar


Astrid Lindgrens värld är något jag så vill ta med Molly till. Min familj var där när jag kanske var 10år och det var så himlans mysigt! Gud va jag längtar tills Molly är stor nog att förstå vad det är så man kan åka dit. Skulle gärna vilja åka dit nu innan men då kollar nog Daniel lite snett på mig :D






När jag tog studenten för fyra år sedan så fick jag av Daniel att vi skulle bo på hotell och åka till Kolmårdens djurpark. Det var så roligt! Kolla på alla djur och bara mysa! Ännu mer mys blir det när Mollan följer med. Det kan man ju göra nästan redan denna sommar, om inte så nästa sommar. Åh, längtar!

Mollys sov och mat-rutiner



Vi har grymma rutiner jag och Molly serni, Daniel är ju inte hemma hela dagar med
Molly själv så han får bara haka på våra rutiner och både jag och Mollan är supernöjda med dom!

05:00 - Vaknar
05:05 - Får en flaska NAN 260ml & somnar om
07:30 - Vaknar och gosar med mamma i sängen
09:00 - Får en portion gröt
10:00 - Sover lunch
10:45 - Vaknar
12:00 - Äter en stor burk mat samt ½ liten burk fruktpuré
13:00 - Sover middag
13:45 - Vaknar
15:00 - Får en flaska NAN 260ml
18:00-19:00 - Får en flaska vällning 150-200ml & sover för natten


OBS OBS! Är inte alltid hennes rutiner ser ut såhär, ibland mer mat, mer sömn, ibland mindre mat och mindre sömn.
Är olika. Men oftast ser det ut såhär :)

Blomma




Vi tog oss en tur till Happyprice för att se om dom hade stolsdynor men det var inte mycket att hänga i granen inte.
Så vi åkte hem och till Växtriket och köpte denna blomma och kruka samt planteringsjord så nu har jag planterat om gräslöken och tomaterna så dom står ute.

Vi har även en back som vi skulle ha jordgubbar i men det blev inte så och är försent nu så vi ska la ha några blommor planterade där,
får se vad vi hittar på. Nu skall jag försöka få Molly till att sova sen ska jag bara ta det lugnt ikväll :)

Carro-dag




IIdag har jag och Molly har haft en supermysig dag med Tant Caroline idag. Vi fika lite här hemma, sen så gick vi på promenad till stan där jag köpte en vaxduk till balkongen, har värsta grymma idén hur jag skall göra!

Nu sitter vi här hemma och leker med Mollan och tar det lugnt :)

Sista jobbdagen

Idag fick Daniel hoppa in och jobba då det är mycket på lagret så han börja klockan 10 idag så han fick lite sovmorgon, men när han kommer hem vet varken jag eller han. Kan vara ett, kan vara fyra, kan vara åtta!!! Men det är sista dagen för han för i morgon går han på en veckas semester :) Han har tagit även en vecka i augusti.
Men det skall bli skönt att han han hemma. Om inte jag fixat jordgubbsplantor och jord samt en blomma idag så skall vi fixa det i morgon, ta oss en promenad till blomsteraffären.
Skall även köpa vaxduk samt stolsdynor till utemöblerna någongång nu med, vi har ju köpt utemöbler som sagt, så nu kan vi sitta där ute på kvällarna och äta mat och mysa med en god drink i sommarvärmen. Längtar!

Har bjudit hit min kompis Caroline på lite fika såhär i sommarrusket. Är mulet och lite kallt ute (15 grader) regna gjorde det också förut. Men det gör ingenting för Mollan, hon sover ute med filten hon fick av Daniels ena moster i doppresent, nappen och självklart Nalle Puh-snutten ♥

Besök från Göteborg i helgen






Vi vakna (läs Molly) klockan sju så då steg jag upp med henne, Daniel la sig sent igår så då fick han sova. Jag och Molly myste lite på morgonen sen när klockan var halv elva så somna hon i vagnen ute så då väckte jag Daniel så börja vi storstäda lägenheten.
Vi slängde krukor med ruttna blommor och dyl. som stod utanför på altanen som vi inte fått tummen ur att göra. Men idag så slängde vi skiten. Vi hakade på Molly på min mage och gick ut och kasta skiten. Hon tyckte det var jätteskoj att sitta och hänga och dingla med bena och kolla runt ♥

Daniels mamma, pappa och mormor kom hit vid halv fyra och dom hade med sig en bänkskiva som Daniel ska ha nere i ett av våra garage för att ha som arbetsbänk sen ett utomhusmöbel-kit.

Har haft en jättebra dag idag, med ihop bygge av möbler, massa prat, pizza-ätande, och lek med Mollan.
Nu sitter gamlingarna och dricker espersso medan jag bloggar lite smått.

Förresten så har vi fått sålt vår bil nu till Daniels föräldrar så nu ska vi betala av gamla billånet och se till att få en bil. Daniel har tycks nappa på min önskan om bil. Hoppas han hugger tag i den nu bara. Hoppas hoppas!

Baby walker


Igår så var jag på Nordby och skulle kolla på kläder till mig, men jag kom istället hem med en babywalker till Mollan.
Jag försökte själv få ihop alla delarna men jag var på tok för svag så vi fick vänta tills idag då Daniel kunde hjälpa oss och Molly gilla den skarpt! Hon sken upp som en sol när hon kom i den! Lilla sötnosen.
Dock ska vi byta den då en del lossna på leksakerna så vi får ta det när vi är där uppe, bara det inte går för lång tid.
Nej nu ska Molly få på sig pyjamas och en flaska mat sen blir det sängen för henne.

Läser redan!!!


Molly läser tidningen lite och ser vad som händer i Strömstad ikväll. Är tydliger Monster Truck show ikväll.

Ingen rubrik

Idag på morgonen har jag bara tagit det lungt. Jag var så trött! Molly vill upp halv åtta och det ville inte min kropp. Mina ögonlock gick knappt att öppna.
Men iallafall Bella ringde sedan och fråga om vi skulle gå till stan och vi hade ingenting annat för oss så varför inte?
Vi gick inom nya köpcentret då dom nu har öppnat. Dock var det bara två affärer som hade öpnnat med det kommer flera, b.la en kinarestaurang. Me LIKE!

Gå på stan gör en hungrig så vi tänkte först gå till en thai restaurang med det var så jädrans trångt där inne så det gick inte å va med barnvagn där. Hur tänker dom då? Jaja, inte min förlust utan deras, vi käkade en kebabtallrik istället. Molly vakna precis innan vi skulle gå in så jag var lite nerövs hur det skulle gå att sitta där inne med hon med andra människor. Men det gick så bra så! Hon lekte med sin leksak och drack vatten :D
Väl hemma hos Bella så somna Molly efter maten och då passade jag och Bella på att ta en powernap. BEHÖVLIGT! Hörde inte ens när vår vän Caroline kom in haha.

Ikväll blir det datortid, ska rensa och ta bort onödiga program samt rensa bilder. Skall även fortsätta med min tjäna-lite-stålar-idé.

Lillsysters student



















Det var en grymt bra dag igår måste jag säga! Vädret var på gränsen till att börja regna när på förmiddagen.
Jag hade ansvaret för ballongerna såklart. Alla 112 ballongen hängdes upp både inne och ute och resultatet blev helt supert! Molly låg och roa sig själv på ett täcke i köket medan mor & far ordnade med maten och dukningen.

När klockan var halv tre så begav vi oss mot mn gamla skola där Bella tog studenten där vi möttes upp av en morbror till mig samt min kusin och hans mamma. Även min kusin tog studenten igår nämligen. Sen har det tydligen förnyats då lärarna satt upp skyltar för varje program där anhöriga skulle stå, sånt var det då inte på min tid iallafall! Men när klockan var några minuter över tre sprang studenterna ut och letade upp sina familjer. Bella kom springande och sprang på mig så jag nästan ramla över vagnen (det är OK Bella) Så hängde vi på henne massa! Falukorv, nappflaska med öl, tamponger, badarmar m.m självklart gosedjur med då.

Sen vart det upp på flaket och dansa å skrika, sen vid sex så kom släkten så åt vi alla mat och hade det allmänt bra helt enkelt. Vid utsläppet vart det mulet, solen tittade fram någongång men tack och lov inget regn! Hallelujah säger jag!

Helt jävla grym dag var det för Bella, tror hon var supernöjd med sin dag. Och super nöjd med ballongerna ;)

Just det, Daniel fyllde även år igår, hela 24år gammal belv han. Samt att vi hade förlovningsdag igår, 4år förlovade.

Ute lunch

Tog en mysig utelunch med Bella förut. Himla mysigt! Köpte även saker till hennes student i morgon. Skall dit senare idag/kväll tror jag och fixa i ordning allt samt köra henne till flakfixe!


09:27

Fick sovmorgon av snuttan idag. Hon vakna vid fem först och fick lite ersättning sen somna hon om gott.
Jag och Molly har suttit vid bordet i över en timme nu och lekt. Har pratat med Alexandra i telefon en sväng. Vi skall ses snart, då hon och Ebba är förkylda så träffas vi ute en sväng bara :)

Molly älskar verkligen att sitta i matstolen och leka med massa nappar. Vi låter henne sitta där tills vi ska göra något annat eller tills hon inte vill sitta mer. Funkar kanon, då underhåller hon sig själv ett bra tag.

Skall handla lite små grejer sen tänkte jag, tänkte baka muffins sen också, har ju fått in klämmen på det nu ju så :)


Mat

Nu blir det mat :)


Mat överallt


Såhär såg vi ut idag när vi ätit mat. Kelt-maja!

Har precis ätit fläskfilé med klyftpotatis och beasås med Daniel och Bella. Systern blev just hämtad av en kompis, Daniel sitter vid datorn och jag ska kura ner mig i soffan med lite gott och några avsnitt av Law and Order SVU
Trevlig lördagskväll allihopa! ♥

Draw something

Har börjat spela draw something nu igen, spelar även Wordfeud igen. Skoj skoj! Lägg till mig om ni vill spels på Wordfeud; dude-


Mollys wanties



Vi var inne på Lindex en sväng förut idag och det finns så mycket fint! Bodyn med Hello Kitty satt utmärkt på Molly (hon har ju en sådan i röd) Det var verkligen pricken över iet. Sedan den ljusrosa byxdressen älskar jag verkligen!
Sen så sockorna var ju så söta! Hon behöver snart nya sockar då dom andra börjar bli en aning försmå. Får dra med Daniel någon dag så får han kika på om han hittar något fint till Mollsan. Dock överlämnar han klädval och div. till mig men vill ju ha en åsikt iallafall :)

Ett tummbarn?



Molly har börjat ha sin tumme i munnen en del nu för tiden, hon tuggar dock baa på den. Men idag när vi skulle hem till mamma så såg jag att hon tuggade på tummen (bilden ovan) men sen så börja hon suga på den lilla tummen, så sött! Fast vill hellre hon ska ha napp då det är lättare att avänja henne med de än tummen. Men så går det. Nu kan man inte ge henne nappen i vagnen längre, då blir hon ännu argare för hon vill själv ta in nappen i munnen, men hur lätt är det på en skala 1-10 liksom? Har försökt med alla knep, men icke. Har man tur så tar hon nappen, nu tycker hon väl det är lättare med tummisen ♥

Fröken Molly


Sitter hemma hos mor just nu, har varit på promenad till stan med henne. Växlade in pengar för Daniel sen så köpte jag lite student grejer då det är min syster, min kusin och en arbetskollega som tar studenten i år.

Vi ska äta lunch här som mamma bjuder på. God lunch. Hade tänkt äta rester av den goda kyckling och pasta salladen som jag gjorde igår men de får jag ta som kvällsmål då.
Var och handla igår med Alexandra, å så kul det var, hon vart lite sinna ett tag där men ;) men det var väldigt skoj att handla med henne. Snacka lite skit och beklaga oss till varandra, Love it!

Ikväll så ska jag bara ta det lugnt. Daniel kommer väl sitta vid datan och programmera och kolla runt på nätet så jag kanske ska nörda lite Mario? Det ska jag nog göra!

Igår så "prata" Molly något så fruktansvärt! Hon har nog södra pratat så mycket som hon gjorde igår! SÖT! Gillar att höra när hon pratar, är verkligen som om hon vill säga något till mig, typ som "fan morsan, som du ser ut" ;)


Dagens fina dag









Bilder tagna av Sara Eriksen



Jag och Molly steg upp klockan åtta i morse och grejade. Kollade på TV, plockade undan lite lätt sen så tog vi ett mysigt bad tillsammans. Gud va Molly älskar vatten. När jag satte i henne så vart det liksom "vänta... vad är det här? Är detta vatten?" Så kolla hon upp på mig med världens leende precis som att "JAA det är vatten!" Hon plaska å plaska, massa små badankor i alla färger hade vi i med å hon greja med dom. Haha lillan ♥

Var fint väder idag. Blå himmel, sol och aknske runt 20 grader. Helt OK dag, blåste dock men det var skönt ändå. Så när klockan var runt halv 12 så åkte vi till Seläter Camping där Daniels familj sovit över natten. När vi vart där en stund så åkte vi till Kebal. Där vi gick omkring och kollade på Nötholmen. Är typ mini-venedig där inne. Hur mycisgt som helst, och hur dyrt som helst att bo.
Sen så tog vi oss en glass sen så begav vi oss hemåt.

Vi åt även middag tillsammans idag med, då åt killarna pizza och vi damer åt sushi. Varför äter jag inte det oftare? Det är ju så fasligt gott! Är nog för att ingen mer än mig som gillar sushi av mina vänner tyvärr. Får lära dom äta det! MUMS!

Nu sitter jag och Daniel här hemma själva, Molly sover då, jag bloggar lite. Skall se om det är något bra på TV annars lä'gger jag mig nog och sover. I morgon har jag en dejt med Alexandra och Ebba. Skal även gå inom jobbet för att hälsa på finaste Amanda som börjar jobba för sommaren. Hoppas vädret är fint i morgon med. Gärna lite varmare då :)

Besök från Göteborg

Igår så fick vi ju besök av Daniels familj. Dom hyr en stuga över natten så dom kan komma hit idag med :)
Är ju självaste Nationaldagen idag, så RÖD DAG :)

Igår åt vi jäntor goooda kräftor medan killarna åt revben. Sedan så spelade vi kort och åt lite gott ända till runt 12-snåret då vi skulle lägga oss.
Jag och Molly skall åka dit sen för att se hur stugorna ser ut, dom lämnade ena bilen här (vår gamla) så jag och Molly kan ta oss lätt och smidigt dit.

Är lite halvdant väder idag men, hoppas på att det kan bli sooool och vaaaarmt. Var längesen nu det var vamt och riktigt solväder.

Skall försöka knäppa lite bilder idag om jag kommer ihåg, men när vi är ute på tur så blir det nog bara Iphone-bilder, men det är väl bättre än inget :)

Mollys




Denna bjuder jag på, fett hår och allmänt sleten ;P

Molly fick ju smaka på maten jag gjort. Hon smakde på potatis-broccoli-kyckling, reslutaten? Hon fick kväljningar. Inte så bra resultat det vill säga. Kul. Jaja, får testa den andra sorten om hon inte gillar den så får jag laga något annat. Hon är säkerligen ett sånt litet barn som bara äter burkmat tösen! Dreddonge!

Igår så hämtade jag hem Nintendo 64 och spelet Super Mario, det är så kul! Var så längesen man spela det så jag nörda totalt det igår kväll jag och Bella. Skall även spela det ikväll. Molly sover för natten nuoch jag har plockat undan lite här hemma inför kvällen så man slipper göra det innan man intar sängen. Bella kommer hit snart igen för att äta Tacos.  Ovanligt? NEJ :D

Smsa lite med svärmor förut med och dom kanske kommer upp i morgon och sover över tills på onsdag. Hoppas hoppas! Hade vart görskoj ifall dom gjort det! Speciellt när Daniel jobbar då det är ensamt här på dagarna när Bella inte har tid att vara. Hon tar ju studenten nästa onsdag så det är full rulle för henne nu! Tänk, vart 4år sedan jag tog studenten. Shit, och Bella tar studenten iår. Vart tar tiden vägen?!

Tänker tillbaka

Kan inte riktigt sova. Ligger och tänker på hur mitt år 2011 vart. Börja så dåligt, så dåligt med förlorat foster och operation. Men det slutade som vackrast med en fin liten flicka. Att få komma hem på nyårsafton med en liten varelse och börja det nya året med.

Nej nu måste jag sova. Natti :)



Hemmagjord barnmat


Nu har jag stått och gjort barnmat till Fröken. Känner mig SÅ otroligt duktig. Ger mig själv en klapp på axeln.
Det blev några med potatis-broccoli-kyckling, sen så blev det potatis-broccoli-lax, sen så gjorde jag dessertpuré av mango-päron-banan.
Hoppas bara Molly kan äta det nu då ;)

Lördagen

Idag var jag upp klockan sex med Molly. Mina ögon alltså. Var så trött! Eftersom inte Daniel hör Molly när hon gråter så får jag gå upp.

När klockan var 9 så gick vi hem till mamma och pappa. Sen när klockan var halv 11 så gick vi alla på promenad. Full rulle som en vanlig lördag så inget nytt :)
Klockan 12 var jag hemma och Daniel låg fortfarande och sov så då börja jag att städa lägenheten, damma, damsuga, plocka undan och diska.

Nu ligger jag och vilar mig i sängen Är trött så trött!


Norge

På förmiddagen så åkte jag, Bella, mamma och Molly till Norge. En snabbis blev det bara. Köpte 5 paket blöjor och 5 flaskor till champangebrus till Daniel. Kollade även efter en speciell chipssort till svärmor med den fanns ikke där.

När vi var hemma i strömstad igenmså köpte jag kläder till Molly på Lindex, kanske visar sedan.