9månader

 
9månader har gått. Hon blir större för var dag, minut, sekund som går. Helt ofattbart. Snart är hon 10år och jag är en gammal kärring som än klagar på att tiden går alldeles för fort.
 
  • Hon stormkryper. Det går i en väldans fart när denna dam är i farten. Är hon påväg mot TV så säger man till henne så fjosch så är hon där framme ändå. Förra månaden fick man ju locka henne men inte nu längre.
  • Hon vinkar. Vinkar man hej eller heldå så vinkar hon försiktigt tillbaka till en. Urgulligt eller hur? Nästa projekt är att kunna göra slängkyssar ;)
  • Hon myser. Inte så länge dock. I kanske 10sekunder sådär ;) Men hon lägger huvudet på sne mot antingen kinden, bröstet eller även köksbordet som hon börjat med nu. Oboy vad jag längtar tills hon verkligen vill sitta i ens famn och bara mysa och kolla på film.
  • Hon dricker ur mugg själv. Hon tar tag i ena sidan av muggen och för den till munnen. Dock får hon inte så mycket vatten då hon inte riktigt hajjat att man skall lyfta muggen högre men det kommer. Även konsten att använda båda händerna för bättre stöd.
  • Använder bara napp när hon sover. Annars är hon gott utan den. Ser ingen skillnad på om hon har den eller ej. Och är hon ledsen så tar vi bara upp henne så är allt bra, behövs ingen napp där inte. Säger jag nu ja, om ett tag kommer det viljas ha napp 24/7.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0