Lördag

Idag tror jag att jag varit ute i totalt sex hela timmar. Så otroligt skönt väder! Jag skall ju vara ute så mycket som möjligt nu när det är sol ute har jag ju sagt till mig själv. Första promenaden fick jag sällskap av mor&far. Gick inom Konsum som vanligt och växlade ett par ord med fina Alexandra. Andra promenaden skulle jag egentligen stannat hemma från, men Bella ringde och fråga om jag vill hålla henne sällskap på promenaden och det gjorde jag. Vi travade ner till byn där vi träffade på min gudmor Gry och min kusin Maritha. Så vi satte oss allihopa med en chailatte (jag cafelatte) på bryggan och babblade om vårt dop och om Melvins dop. När Molly vaknade så ville Maritha gärna hålla Molly, där satt verkligen Molly fint, Maritha vill inte lämna ifrån sig Molly haha!


Nu sover Molly för natten, hon fick mat vid sju sen däcka hon totalt. Så jag passade på att plocka undan lite. Diskade disken och tog ut soporna. Så nu är det skinande rent! Daniel är på väg hem nu så då skall vi väl kanske se på någon film tillsammans eller något må jag tro.


Hur mår jag då? Bra bra, känner mig ganska utvilad men inte till 100%, somnade kanske kvart över nio igår kväll. Skönt var det allt. Sen så har jag mensvärk från helvete asså. Fy fasen va ont det gör! Har knaprat Ipren idag så det stått härliga till. Skall micra värmekudden och lägga på magen sen. Det gör susen! Hade även värmekudde på natten när jag låg på BB när jag hade värkar. Skööönt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0