Sista jobbdagen

Idag fick Daniel hoppa in och jobba då det är mycket på lagret så han börja klockan 10 idag så han fick lite sovmorgon, men när han kommer hem vet varken jag eller han. Kan vara ett, kan vara fyra, kan vara åtta!!! Men det är sista dagen för han för i morgon går han på en veckas semester :) Han har tagit även en vecka i augusti.
Men det skall bli skönt att han han hemma. Om inte jag fixat jordgubbsplantor och jord samt en blomma idag så skall vi fixa det i morgon, ta oss en promenad till blomsteraffären.
Skall även köpa vaxduk samt stolsdynor till utemöblerna någongång nu med, vi har ju köpt utemöbler som sagt, så nu kan vi sitta där ute på kvällarna och äta mat och mysa med en god drink i sommarvärmen. Längtar!

Har bjudit hit min kompis Caroline på lite fika såhär i sommarrusket. Är mulet och lite kallt ute (15 grader) regna gjorde det också förut. Men det gör ingenting för Mollan, hon sover ute med filten hon fick av Daniels ena moster i doppresent, nappen och självklart Nalle Puh-snutten ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0