BildBOMB

I tisdags var vi ju på student till Molly farbror Mathias som sagt var. Hade verkligen tur med vädret. Det var soligt och skön värme, dock blåste det en hel del men det var inte regn! Det skall man vara glad för.
Daniel skjutsade in studenten till skolan medan vi andra gjorde oss i ordning och grejade det sista inför kalaset. Sen tröck vi oss alla in i bilarna och åkte in mot centrala Göteborg. Molly somna på vägen så klart så hon sov till och med i vagnen när vi lyfte över henne men hon vaknade lagom tills utsläppet.
Grattis grattis, hängde på alla blommor och gosedjur som man gör. Han fick även runt halsen en datormus och ett tangentbord. Inte alla otympligt.
 
Sen hem när vi småbörjade lite med snittar då alla var vrålhungriga, samt lite fotografier med alla tillsammans med studenten. Sen kom resten av släktet, då blev det god plockmat, gott att dricka. Öppna presenter och sen tårta och kaffe. Tror opch hoppas att han var nöjd med sitt firande. Det hade iallafall jag varit. Vi andra hade det väldigt trevligt iallafall. Specielt Molly hade et roligt då hon hittade en kompis. Vad blir de...? Hennes tremänning? Daniels kusins barn, Alva 3år. Molly sprang efter henne och skratta och skrek. Har aldrig sett henne leka så med någon annan förut faktiskt. Är ju i och för sig inte med på dagis och ser där men kul att dom hittade varndra som är släkt och allt.
 
Här kommer en grym bildbomb!
 


Kommentarer
Postat av: Zara

Vilka fina bilder:) syssling blir det väl:)

2013-06-07 @ 08:26:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0