1års kontroll

Fy bubblan var trötta vi var i morse. Båda två. När klockan ringde åtta så suckade jag djup och Molly börja röra på sig och tryckte ner huvudet mellan min och hennes kudde för att få tyst på ljudet. Dags att gå upp sunshine!
Gjorde i ordning oss och tog på oss ytterkläder och faktiskt tog bilen ner till BVC det hade snöat lite och var -6 ute så jag orkade verkligen inte ta vagnen och gå ner i det kalla.
 
Allt gick iallafall bra hos läkaren. "Vilket charmtroll" fick vi höra flera gånger när vi var där. Har hon en stark egen vilja? Skojar du eller? Får hon inte som hon vill blir det rabalder och skriker sparkas. Har hon börjat busa? Göra lite hyss? Räknas det med att klättra upp på tvbänken och ställa sig bakom TVn ;)
 
Hon hade dygt 4hg så hon väger nu strax över 12kg. På längden har hon inte vuxit mycket 76,5cm lång är hon iallafall. En liten kortis som mor sin ♥ Hon följer sin kurva fint och dom tyckte att det syntes på henne att hon mår prima. Och det gör hon ju :) Dom fick sig ett gott skratt när vi gick ut ur rummet då Molly nästan springer, ser ut som hon har druckit lite inna  valsar hit och dit, söta du!
 
En bild ifrån helgen som var
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0