Uppdatering och läkarbesök

Idag hade vi tid hon läkaren för 6månaders kontroll. Molly var ju sjuk när ci skulle dit när hon var sex månader så vi fick komma idag istället. Min syster och hennes son hade tiden före oss så vi satt och väntade i väntrummet jag och Molly så kom Minea ut och fick se mig "Titta mamma! Titta mamma! Där är Josse" Så söt!
 
Men allt gick bra inne hos läkaren, inget fel på höfter eller liknande. Hon fick bra betyg när dom skulle se ifall Molly kunde dra sig upp liggandes till sittandes när Molly fortsatte dra sig upp till stående position. Mycket bra :) Så hon beodrade oss att ta ner sängen till det lägsta som jag skall försöka mig på idag.
 
Vi mätte och vägde lillan också. Jag är van att Molly brukat väga runt 1kg mer än senaste månaden, men idag så had hon bara gått upp runt 900hg åp två månader. Blev en liten chock :P Trodde hon skulle vägt mycket mycket mer men :P
 
Allt gick bra iallafall. Morsan fick ett träningspass då vi parkerade bilen på sjukhusparkeringen och gick till Familjecentralen (kanske är 400m) bärandes på Molly i blåsten. Tänkte att jag drar inte med mig vagnen för den korta biten. Och jag drar definitvt inte med barnstolen då det blir dubbelt så tungt att bära på. Var helt svett när jag gick upp för trapporna. Så jag har tränat armarna lite idag ;)

Kommentarer
Postat av: ACIRES - Fotograf i Skåne

Det är en stor men fin tjej du har där! :)

Svar: Tack så mycket (:
Josefine Eriksen

2012-07-25 @ 22:27:20
URL: http://justababy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0