En hel natt!

Oboy så skönt det var att få sova hela natten.
 
Molly kunde sova i sin egna säng hela natten ända fram till klockan sex i morse. Då åt hon lite, dock inget strörre, 100ml sen så ville hon sova igen så då sov hon till klockan nio :)
 
Hon tog faktiskt ett par tuggor med gröt förut vid nio. Samt 100ml ersättning, sen vatten på de. Försökte ge henne banan-smoothie (som ni ser rester av på bilder) men njae, det ville hon inte ha. Men annars så det går ju åt rätta hållet, men hon är fortfarande snorig och har feber. Dock inte så jätte mycket, 37,6. Hon är lite slö och grinig men de är man ju.
 
Hon sitter nu i sin gåstol och slår på bordet. Sötnosen där. Idag blir det en sväng till staden så vi får komma ut lite, Är fint väder idag, 26 grader i skuggan. Skall köpa kanske något kött och grilla idag kanske. Hade vart gott. Igår så åt vi pytt-i-panne med stekt ägg sådär lagom kul mat när man kände lukten av grillat från grannen :P
 
Förresten! Det ser ut som att vi får vår bil på fredag! Wooho!! Daniel ville ju ha monterat en dragkrok på bilen, och jag ville ha tonade rutor så därför det tagit tid. Men Daniel pratade med dom igår och då hade dom sagt att dom fått köra bilen till en annan verkstad som monterat dragkroken då dom har ont om folk. Sen att på fredag hade dom tagit in en person från en annan verkstad som skall tona rutorna. Haha vilket jobb, men så blir de! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0