Du har reve´ den i strimlor!

Vilken dag på jobbet alltså igår. Haha.
Var ganska lungt ett tag sen hade Coop julbord och då blev det lite mer att göra. Sprang en norsk kärring som frågade om precis ALLT var det stod, tror hon totalt frågade mig säkert 8ggr, Marita 5ggr och Alex 3ggr tror jag. Säkerligen någon annan personal på Coop med. Det var inte svåra saker direkt, Ägg - mejeri, Rödbetor - grönsakerna. Tycker man kan tänka lite logiskt men icke vart lite irriterad där då.
 
Sen på förmiddagen så brukar jag och Marita gissa hur mycket vi sålt för hittills och då slår vi ut ett kvitto där det sår hur mycket osv, inget konstigt med det. Men sen på kvällen när jag skulle räkna kassan var det allt för liten summa som stod på kvittot. DÅ hade jag alltså slagit ut helt, så att kassan nollades på förmiddagen. KLANT!
Så då får vi börja rota i soptunnerna, eller ja, Marita får göra de ;) "Skrynklade du ihop pappret eller?", "Nää, jag brukar vika det så fint!"
Åh Marita dök ner i soporna, hittade en hel del som vi fick oss ett Gott skratt åt, sen hör jag: "Jossä, Du har inte bara vikit det. DU HAR REVE´ DE I STRIMLOR!" Herregud vad vi skratta, hade jag vikit den så fint och sen rivit den så jag fick stå och tejpa ihop hela kvittot. Tror det blir bra och att chefen inte får en allt för stor chock ;)
 
 
 
Helené, Marita och jag en dag på jobb

Kommentarer
Postat av: Amanda

Haha rolig du! Snart ses vi :)

Svar: Hahah :P JAAAA!! 22dec då jävlar ;)
Josefine Eriksen

2012-12-13 @ 08:45:00
URL: http://duarsnartdarmandy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0